Nieuws Zondag Veteranen - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws Zondag Veteranen

Nieuws Zondag Veteranen

Nog altijd sterk: De Veteranen van DUNO-zondag

22 september 7:00  Je zou ze zowat vergeten, omdat ze al zo jarenlang bijna geruisloos een balletje trappen. Maar ze zijn er nog altijd, de DUNO-veteranen op de zondag. Formeel: 35-plus geheten, maar voor deze zondag-groep zeggen we met veel respect: Veteranen, met een hoofdletter V. Helden-van-toen die traditiegetrouw op zondagmiddag elkaar weten te vinden. Balletje breed, balletje rechts, balletje links. Vrijwel foutloos. Zo ook afgelopen zondag.meer »

557x gelezen

FOTOREPORTAGE: Bij zondagveteranen is de lach nooit ver weg

11 september 7:00  Het is een even trouwe als fanatieke groep spelers van DUNO: de zondag veteranen. Al sinds jaar en dag spelen ze onderling op DUNO wekelijks een partijtje. Dat gaat er even serieus als ontspannen aan toe. En de lach is nooit ver weg. In bijgaand artikel een mooi overzicht van hun activiteiten, met dank aan 📸: Astrid v/d Zijdenmeer »

731x gelezen

Mobiel naar jouw DUNO-site? Download de app!

21 augustus 9:00  Sinds de komst van onze nieuwe website is er een belangrijk verschil met vroeger: we hebben een eigen app! Voor zowel Android als IOS te downloaden, hieronder lees je hoe dat kan. Die app biedt voor jou als lezer veel voordelen, die je als vanzelf gaat ontdekken. Zo kun je bijvoorbeeld abonneren op jouw favoriete DUNO team(s). Lees hieronder meermeer »

4471x gelezen

Nieuwe spelregels: Hier vind je ze op een rij

23 juni 8:00  Het nieuwe seizoen brengt traditiegetrouw ook nieuwe spelregels met zich mee. Tijdens het WK voetbal voor vrouwen kun je er al mee kennismaken. Zo mag de doelschop voortaan binnen de zestien meter al worden verwerkt en is het een scheidsrechtersbal wanneer de bal de scheidsrechter raakt en dit het spel beïnvloedt. Huiswerk dus deze zomer op weg naar de aftrap in augustus...meer »

3343x gelezen

VOORUITBLIK SENIOREN: Na twee jaar terug in derde klasse, thuis tegen Naaldwijk

20 september 8:30  De primeur is er! Komende zaterdag 22 september trapt DUNO af in de derde klasse, thuis tegen Naaldwijk. Vanaf 14.30 uur kunnen we de manschappen van trainer Patrick Demmers bewonderen. DUNO is terug in die derde klasse sinds we op zaterdag 7 mei 2016 na een 1-1 gelijkspel bij DSVP degradeerden naar de vierde klasse. Twee jaar eerder waren we uit de tweede klasse geduikeld. En nu dus terug in de derde klasse!meer »

2390x gelezen

VOORUITBLIK SENIOREN: Ook Loosduinse Krant in ban DUNO-RAS

6 september 17:00  Ook de Loosduinse Krant is deze week in de ban van de buurtkraker tussen DUNO 1 en RAS 1. Ditmaal niet voor de competitie, maar in de tweede bekerwedstrijd komen beide club - op nog geen 100 meter van elkaar spelend - zaterdag om 14.30 uur op Haagsche Dynamiek in actie. Een mooi affiche, zoals ook onze weekkrant vermeldt en meer dan de moeite waard om zaterdag op tijd op DUNO te zijn.meer »

2309x gelezen

Zondagveteranen winnen bronzen medaille op Hindoestaans toernooi

11 juni 0:00  De Sunday Vets, de zondagveteranen van DUNO, reisden zondag 10 juni af naar de multiculturele sportvereniging TAC'90 op sportpark De Verlichting aan de Roemer Visscherstraat. De mannen van aanvoerder Marty van Bijsterveld en trainer Barry van der Mark waren als het enige ‘witte' team uitgenodigd voor het voetbaltoernooi ter ere van het 145 jaar Hindoestaans Immigratiefestival. Dankzij het goede samenspel behaalden de veteranen een mooie ereplaats en een plaquette. Bovendien kregen de DUNO-mannen allemaal een bronzen medaille voor de sportiviteit tijdens de wedstrijden. Het festival is ter herdenking van het feit dat 145 jaar geleden de eerste migranten uit India naar Suriname zijn gebracht. Daar werden ze koeien met gouden horens beloofd als ze vijf jaar op de suikerplantages kwamen werken. Maar er kwam niets van die afspraken terecht. De misleide contractarbeiders hebben zich in de decennia daarna een prima plaats in zowel de Surinaamse als de Nederlandse samenleving verworven. Namens de veteranen, Jeroen van Doorn meer »

394x gelezen

Oudste speler Barry van der Mark, 77 jaar en 65 jaar lid, van harte!

31 maart 0:00  Hij wordt deze vrijdag 31 maart 77 jaar, voetbalt nog altijd mee met de zondagveteranen en viert dit jaar ook nog eens zijn 65-jarig lidmaatschap van DUNO. We hebben het over onze oer-veteraan en DUNO-legende Barry van der Mark, de oudste voetballer van DUNO! In 2012 konden we hem nog in het zonnetje zetten voor zijn 60-jarig lidmaatschap, dit jaar komt daar nog een mooi jubileum bij. En bovendien op deze vrijdag de eerbiedwaardige leeftijd van 77 jaar bereikt. Barry, natuurlijk een uitzondering vandaag en een aparte vermeldingo op de website. Van harte! meer »

227x gelezen

EIND2016 Leo van der Velde: Erg gelachen om aankoop spelersboot

22 december 0:00  Het einde van 2016 is in aantocht, 2017 komt er aan. Alle reden eens met wat DUNO'ers terug te blikken op wat was en komen gaat. Ditmaal het woord aan oer-veteraan Leo van der Velde, in Den Haag en omstreken bekend als schrijver van het AD, op DUNO sinds mensenheugenis voetballend bij de zondagveteranen. "Ik heb erg gelachen om de aankoop van een boot door vier of vijf spelers. Daar zijn ze iedere week serieus mee bezig. Nou moet de motor nog een keer gaan lopen, maar dat zal wel pas volgende zomer zijn." LEES OOK: EIND2016 Joeri van Leeuwen: H'sluis en HVC'10 hoogtepunten LEES OOK: EIND2016 Henriëtte de Wilde: wat meer onze zegeningen tellen meer »

237x gelezen

BREAKING: Veteranen trainen hele zomer door (en zoeken versterking)

4 mei 0:00  Breaking News: Een aantal veteranen van DUNO-zondag is van plan om de hele zomer door te voetballen. Of dat gaat lukken is een tweede; de vakanties moeten nog op elkaar worden afgestemd. Ideetje van John Scherpenzeel, die zijn spel ('mijn pass heeft de precieze curve') heeft herontdekt bij de Old Stars van ADO Den Haag. Walking Football heet dat daar en er mag alleen gewandeld worden en niet gerend. Gelukkig brengt hij dat versneld in de praktijk bij de Sunday Vets, zoals de twintig mannen worden genoemd. meer »

293x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!