Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws JO7-1

Nieuws JO7-1

Belangrijk bericht vanuit het activiteitenteam

10 februari 7:00  Beste DUNO-leden in de leeftijdscategorie vanaf de MF tot aan de JO 17. In de voorjaarsvakantie willen we wat leuks organiseren tijdens jullie trainingstijden. In verband met voorbereidingen voor deze leuke activiteit vragen wij jullie om je beschikbaarheid door te geven aan je trainer. (lees verder)meer »

741x gelezen

Sint en pietentraining op dinsdag 1 December

22 november 7:00  Op dinsdag 1 december wordt er voor de jeugd (mini F, JO8 en JO9) een Sint en pietentraining georganiseerd. Zo kunnen wij toch nog een beetje Sinterklaas op DUNO vieren. Helaas kan de Sint zelf niet langs komen vanwege Corona, maar jullie trainers verzorgen graag een Sinterklaas/Pieten training in de vorm van een circuit. Kom gezellig verkleed en dan maken we er een extra speciale training van.meer »

358x gelezen

Digitale Wedstrijd Formulier (DWF): Vul correct in en handel het goed af

11 september 12:00  Het seizoen 2020-2021 is inmiddels begonnen en de eerste officiële wedstrijden zitten er inmiddels op. Bij elke officiële bekerwedstrijd of een competitieduel dient het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF) te worden ingevuld. We leggen het nog een keer uit wat er van jou als leider, trainer of begeleider wordt verwacht. Handel ernaar, anders komt jouw team of de club in de problemen bij de afhandeling via de KNVB.meer »

801x gelezen

Nieuwe groep Mini-F spelers heeft afgetrapt

23 augustus 7:30  Ook DUNO's Mini-F spelers zijn begonnen. Onder leiding van coördinerend trainer Evert Steinvoort jr. en met hulp van tal van assistenten ging de allereerste groep afgelopen week van start. Er zijn nog een paar plekken open om Mini-F spelers in te schrijven, maar wees er snel bij want het loopt rap vol. Nieuwe spelers bij deze groep zijn van harte welkom, meld je dan bij Evert Steinvoort.meer »

360x gelezen

Mini-F: Nog paar plekken en donderdag begint trainen

14 augustus 12:00  Beste ouders van de spelers uit de Mini-F van DUNO. Hierbij namens coördinerend trainer Evert Steinvoort jr. de mededeling dat de Mini-F op donderdag 20 augustus begint met trainen van 17.30 uur tot 18.30 uur. Verder: er zijn nog een paar plekken open om Mini-F spelers in te schrijven, maar wees er snel bij want het loopt rap vol. Nieuwe spelers bij deze groep zijn van harte welkom! meer »

359x gelezen

Met 12 nieuwe spelers na Open Dag is Mini-F op volle sterkte

14 juli 12:00  Met twaalf nieuwe aanmeldingen tijdens de Open Dag op zaterdag 11 juli is het maximum aantal spelers bij de Mini-F bereikt. We zitten nu op dertig spelers in de leeftijdsgroep tot 7 jaar en dat is een mooi aantal. "Zo kunnen we samen met de andere, enthousiaste trainers alle jonge spelers maximale aandacht geven", zegt hoofdtrainer Evert Steinvoort. "Het is heel fijn dat we met deze groep van start kunnen gaan. We hebben er veel zin in!" meer »

366x gelezen

DUNO houdt 11 juli Open Dag voor spelers 4 tot en met 7 jaar

29 juni 7:00  DUNO houdt een Open Dag voor spelers van 4 tot en met 7 jaar (Mini-F). Dat staat te gebeuren op zaterdag 11 juli tussen 9.30 en 11.00 uur. De training wordt gegeven door "goede en gezellige trainers", zoals hoofdtrainer Mini-F Evert Steinvoort jr. laat weten. Er wordt dan in kleine groepjes getraind, zodat er veel persoonlijke aandacht is voor de jonge deelnemers. Zo zal het ook gaan tijdens het aankomende seizoen. Deelname is gratis, aanmelden via 06 49 88 81 09.meer »

444x gelezen

INTERVIEW Evert Steinvoort: Grootse plannen met Mini-F bij DUNO

19 juni 7:00  DUNO heeft komend seizoen grootse plannen met de spelers in de Mini-F leeftijd (jeugd onder 7 jaar). Onder aanvoering van trainer Evert Steinvoort jr. gaan we een flinke groep spelers training geven, samen met steun van veel andere jeugdtrainers. Hoewel de belangstelling groot is, geldt dat er nog plek is. Wil je je aanmelden bij een van de leukste en beste trainers van Nederland.... dat kan via onderstaande link. Hieronder: een interview met Evert.meer »

667x gelezen

DUNO TV: Voetbalpiet over de DUNO-Jeugd

3 december 12:00  Afgelopen woensdag was het een groot feest op de Haagse Dynamiek. Sinterklaas kwam op bezoek, met vele Pieten! Zo ook: Voetbalpiet. Deze Piet gaf training aan de DUNO-Jeugd en vertelde voor de camera van DUNO-TV bij Ingmar Schilte over hoe het is om piet te zijn!meer »

1133x gelezen

Nieuwe spelregels: Hier vind je ze op een rij

23 juni 8:00  Het nieuwe seizoen brengt traditiegetrouw ook nieuwe spelregels met zich mee. Tijdens het WK voetbal voor vrouwen kun je er al mee kennismaken. Zo mag de doelschop voortaan binnen de zestien meter al worden verwerkt en is het een scheidsrechtersbal wanneer de bal de scheidsrechter raakt en dit het spel beïnvloedt. Huiswerk dus deze zomer op weg naar de aftrap in augustus...meer »

1719x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!