Eerste avondwedstrijd JO8-1 eindigt feestelijk met patat

2e klasse (4e fase) I

16 april 2024 18:00

Sportpark Duindorp

Dinsdagavond 16 april,

Voor alle boys uit DUNO JO8-1 was dit de allereerste keer dat er een avondwedstrijd op het programma stond. Tegenstander Duindorp was helaas 2 weken hiervoor op de zaterdagochtend niet in staat om te kunnen spelen, dus is de wedstrijd verschoven naar dinsdagavond 18:00. Omdat het voor iedereen de eerste avondwedstrijd was zag je toch een hoop gespannen gezichten voor de aftrap.

Trainer Boris van Grol en assistent Justin Riemen besloten om de volgende 6  aan de aftrap te laten verschijnen. Keeper Giovanni Scheffer, achterin Mikaya Reijntjes en Jaxx van Vliet, en voorin Jason van Boven, Jonah van Ruijven en Rayan Abdelkadar. Als wisselspelers waren Justus Innemee, Finley van Alphen en Lucah Innemee.

De wedstrijd ging over 4 kwarten van 10 minuten, het 1e kwart kwam DUNO sterk uit het startblok en stonden we al na 2 minuten spelen op 1-0 door een goal van Rayan. Dit hielden we lang vol tot vlak voor het einde van het 1e kwart Duindorp de 1-1 scoorde. Het was een harde wedstrijd tussen 2 niet onbekende tegenstanders. In het 2e en 3e kwart was het vooral keihard werken wat DUNO liet zien maar werd helaas niet beloond, DUNO miste flink wat kansen en was Duindorp met een paar goede afstandsschoten wat scherper, dus liep de score op naar 6-1 voor Duindorp. In het laatste kwart wilde DUNO nog wat recht proberen te zetten en dit werd ook beloond. De 6-2 werd ook gemaakt door Rayan en de laatste goal van de wedstrijd werd gemaakt door Justus Innemee nadat hij 3 verdedigers van Duindorp uitspeelde.

Na de wedstrijd werden de jongens verrast met patat. Dennis van Boven (vader van Jason) had onderling geregeld met Duindorp dat dit geregeld werd met de kantine van onze tegenstander. Super leuk initiatief Dennis nogmaals bedankt!