Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Het I.M. Cees IJspelder toernooi

Het I.M. Cees IJspelder toernooi

IMCIJ_Vormg_LogoGrijs_SMALL.png

Het 'In Memoriam Cees IJspelder toernooi is vernoemd naar DUNO-icoon Cees IJspelder senior. Cees IJspelder senior is helaas in 2013, op 79-jarige leeftijd plots komen te overlijden. Het 'I.M. Cees IJspelder toernooi', is een toernooi voor standaardelftallen, waarvan de organisatie in handen ligt van DUNO-ers Hans Lamens en Jan Ponsen.

Wie was Cees IJspelder ? In Cees IJspelder sr. had DUNO een grootse voetballer. Van Holland Sport naar DUNO, de stap die IJspelder destijds maakte, betekende voor DUNO toen een enorme impuls. Cees was bij DUNO voetballer, maar ook trainer en daarnaast een luisterend oor en nog veel meer. Lees hier meer over Cees IJspelder.

Het I.M.Cees IJspelder toernooi is een eerbetoon aan Cees IJspelder. De eerste editie van het toernooi vond plaats in 2018, waar clubs zoals: DHC, Die Haghe, DUNO, Houtwijk sv, SVC'08 en VUC. aan deelnamen. VUC werd de winnaar van de eerste editie van het I.M. Cees IJspelder toernooi.

In de tweede editie van het toernooi in 2019 deden de volgende eerste elftallen uit de regio mee ; DHC, Die Haghe, DUNO, GDA,  Nootdorp SV, ODB,  Vredenburch en VUC. SV Die Haghe won de tweede editie van het I.M. Cees Ijspelder toernooi.

In de derde editie van het toernooi in 2020 heeft de organisatie van het toernooi grote clubs voor het toernooi weten te strikken. Onder strikte voorwaarden i.v.m. het COVID-19 virus mochten er beperkt aantal toeschouwers aanwezig zijn op de Haagsche Dynamiek. Aan het toernooi van 2020 deden de volgende eerste elftallen uit de regio mee, en dat waren niet de minste : sv Die Haghe, DUNO, Quick , RKAVV , svv Scheveningen ,sv Nootdorp , VELO en TAC'90. Helaas moest RKAVV zich terugtrekken i.v.m.omstandigheden. Buurtgenoot ODB bood redding.

Voor de vierde editie van het toernooi in 2021 heeft de organisatie van het toernooi grote clubs weten te strikken. De deelnemende ploegen van het I.M. Cees IJspelder toernooi zijn : DHC, Die Haghe, DUNO, Nootdorp, Quick, Scheveningen, TAC'90 en TAC'90 U23

LEES OOK : Een eerbetoon aan Cees IJspelder sr. door dichter Daan de Ligt.

🏆 Winnaar 1e editie (2018) I.M. Cees IJspelder sr. Toernooi : VUC
🏆 Winnaar 2e editie (2019) I.M. Cees IJspelder sr. Toernooi : sv Die Haghe
🏆 Winnaar 3e editie (2020) I.M. Cees IJspelder sr. Toernooi : SVV Scheveningen
🏆 Winnaar 4e editie (2021) I.M. Cees IJspelder sr. Toernooi :

 

IMG_7541.JPGDe nummers 1 (Scheveningen), 2 (DUNO) en 3 (VELO) van 2020 op een rijtje.

 

Foto's :

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!