Het I.M. Cees IJspelder toernooi - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Het I.M. Cees IJspelder toernooi

Het I.M. Cees IJspelder toernooi

IMCIJ_Vormg_LogoGrijs_SMALL.png

Het in memoriam Cees IJspelder toernooi is vernoemd naar DUNO-icoon Cees IJspelder senior. Cees IJspelder senior is helaas in 2013, op 79-jarige leeftijd plots komen te overlijden. Het Í.M. Cees IJspelder toernooi is een toernooi voor standaardelftallen, waarvan de organisatie in handen ligt van DUNO-ers Hans Lamens en Jan Ponsen.

 

Wie was Cees IJspelder sr. ? In Cees IJspelder sr. Had DUNO een grootse voetballer. Van Holland Sport naar DUNO, de stap die IJspelder sr. Destijds maakte, betekende voor DUNO toen een enorme impuls. Cees was bij DUNO voetballer, maar ook trainer en daarnaast een luisterend oor en nog veel meer. Lees hier meer over Cees IJspelder.

 

Het I.M. Cees IJspelder toernooi is een eerbetoon aan Cees IJspelder.

De eerste editie van het toernooi vond plaats in 2018, waar clubs zoals : DHC, sv Die Haghe, DUNO, sv Houtwijk, SVC’08 en VUC aan deelnamen. VUC werd de winnaar van de eerste editie van het toernooi, welke de wisselbokaal mee naar huis mochten nemen.

In de tweede editie van het toernooi in 2019 vond er een kleine wijziging plaats in het deelnemersveld. De deelnemende teams waren : DHC, sv Die Haghe, DUNO, GDA, Nootdorp SV, ODB, Vredenburch en VUC.  SV Die Haghe werd de winnaar van het toernooi, welke de wisselbokaal in handen nam van de familie IJspelder.

De organisatie heeft voor de derde editie van het toernooi (2020), grote clubs weten te strikken. Ondanks strikte voorwaarden i.v.m. COVID-19, mochten er beperkt aantal toeschouwers aanwezig zijn op de Haagsche Dynamiek. Aan het toernooi deden mee : sv Die Haghe, DUNO, Quick, SVV Scheveningen, SV Nootdorp, VELO en TAC’90. Helaas moest RKAVV zich vanwege omstandigheden terugtrekken uit het toernooi. Buurtgenoot ODB bood redding.

SVV Scheveningen kroonde zich de winnaar van de 3e editie. Trainer John Blok verklaarde voor de camera van DUNO-TV veel perspectief te hebben gezien en was blij met het DUNO-toernooi.

Ook de vierde editie van het toernooi kon in 2021 doorgaan. Wederom onder strikte voorwaarden vanwege COVID-19. Clubs zoals ; DHC, SV Die Haghe, Nootdorp SV, Quick , SVV Scheveningen, TAC’90 alsmede TAC’90 U23 deden mee. DHC werd de winnaar van het toernooi en kreeg een cheque uitgereikt van Aad de Mos.

Voor de vijfde en lustrumeditie van het toernooi wisten organisatoren : Hans Lamens, Jan Ponsen en John Kind topamateurploegen weten te strikken. De volgende ploegen deden mee aan het toernooi : BVCB, sv Die Haghe, DUNO, sv Nootdorp, Quick, svv Scheveningen, RKVV Westlandia en TAC'90.

Richting het 100-jarig bestaan van DUNO heeft de organisatie van het toernooi  wederom mooie clubs weten te strikken.

Tijdens het toernooi in 2023 komen de volgende elftallen in actie :

Die Haghe, Foreholte, HBS, Loosduinen, Nootdorp, Quick (zaterdag), Quick (zondag), Scheveningen, TAC'90, Westlandia en uiteraard DUNO.

Cees_IJspelder_2023.png


LEES OOK : Een eerbetoon aan Cees IJspelder sr. door dichter Daan de Ligt.

🏆 Winnaar 1e editie (2018) I.M. Cees IJspelder sr. Toernooi : VUC
🏆 Winnaar 2e editie (2019) I.M. Cees IJspelder sr. Toernooi : sv Die Haghe
🏆 Winnaar 3e editie (2020) I.M. Cees IJspelder sr. Toernooi : SVV Scheveningen
🏆 Winnaar 4e editie (2021) I.M. Cees IJspelder sr. Toernooi : DHC
🏆 Winnaar 5e editie (2022) I.M. Cees IJspelder sr. Toernooi : SV Nootdorp
🏆 Winnaar 6e editie (2023) I.M. Cees IJspelder sr. Toernooi : POULE A :
                                                                                                           POULE B :  DUNO

 Winnaar_DHC_met_Aad_de_Mos.jpeg

DHC won de 4e editie van het I.M. Cees IJspelder toernooi in 2021. De aanvoerder kreeg de wisselbokaal alsmede prijzencheque in ontvangst van Aad de Mos

IMG_7541.JPGDe nummers 1 (Scheveningen), 2 (DUNO) en 3 (VELO) van 2020 op een rijtje.

 

Foto's :

Drukte.jpg

CeesIJS.jpg

Cees_met_RobMartinHans.jpeg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!