Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Sponsors

Welkom op de sponsorenpagina van HSV DUNO. Hieronder treft u informatie over onze (hoofd)sponsoren.

HOOFDSPONSOREN VAN HSV DUNO :


Schadeherstelbedrijf RW Repair werd in 2005 opgericht door Walter Wensveen. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring opgedaan binnen de schadeherstelbranche en de reconditioneringssector. RW Repair heeft zich dankzij deze jarenlange ervaring en het leveren van snelle en adequate hulp ontwikkeld tot een toonaangevende schadehersteller in Nederland
Meer informatie over RW Repair >>>

JVO_ELEKTROTECHNIEK_NIEUW_350x100_Banners_-_Sponsorpagina.png
Bij JVO Elektrotechniek bent u aan het juiste adres voor ervaren vakmannen in de elektrotechniek. Enkele specialiste diensten zijn beveiliging-data-brandmeld-zwakstroom-sterkstroom installaties. 
Meer informatie over JvO Elektrotechniek >>>SPONSOREN VAN HSV DUNO :


Solliciteren.nl
De enige plaats waar succes vóór werk komt is het woordenboek.
Meer informatie over solliciteren.nl >>>Voetcentraal is een samenwerkingsverband van zes orthopedische schoentechnische bedrijven uit heel Nederland. Wij exploiteren allemaal een middelgroot bedrijf met een eigen werkplaats. Dat betekent dat wij met vakmanschap werken en u snel en persoonlijk kunnen helpen. U vindt bij ons hoogwaardige medische en technische kennis op één plaats. Binnen Voetcentraal bundelen we onze krachten om van elkaar te leren. We leiden zelf onze medewerkers op en houden elkaar op de hoogte van alle innovaties in de branche. Het resultaat? De beste orthopedische aanpassing voor u.
Meer informatie over VoetCentraal >>>


Wij geloven in eenvoud en als gespecialiseerd accountantskantoor willen we met een gezonde dosis advies een positieve bijdrage leveren aan het ondernemerschap van onze cliënten.
Met onze complete dienstverlening voor de (para)medische beroepsbeoefenaren kunnen wij ook u op het gebied van o.a. administratie, belastingen en salarisadministratie snel en adequaat van dienst zijn.
Onze professionele adviseurs bij Arts en Accountant hebben diepgaande kennis van de medische sector en de financiële kant van uw praktijk. Daarmee zijn wij in staat u te voorzien van goed en duidelijk advies zonder de persoonlijke omstandigheden uit het oog te verliezen.
Meer informatie over Arts en Accountant >>>


Bij FREE-KICK Sport kunt u terecht voor al uw sportartikelen, met de garanties en de leveringsvoorwaarden zoals u in de gelijknamige winkel in Den Haag van ons gewend bent. Er is geen sportartikel waar we niet aan kunnen komen. Hebben we het niet liggen in de winkel? Dan kunt u het altijd nog bestellen.
Meer informatie over Free-Kick Sport >>>


De ING moedigt niet alleen het Nederlands elftal aan, maar ook het amateurvoetbal. Dit doen we door actief bij te dragen aan een gezonde toekomst van alle voetbalverenigingen. Want daar ontstaat de liefde voor voetbal. En wordt het gekoesterd en gedeeld door de spelers, scheidsrechters, barmannen, penningmeesters en natuurlijk supporters.
Meer informatie over ING >>>.


Als onafhankelijke telecomwinkel kan 't Telecomhuys alle telecomproviders aanbieden. Hierdoor heeft u als klant het 'Gemak' om snel en eenvoudig te kiezen voor het gewenste netwerk. Bij het selecteren van een provider kan ons gekwalificeerde personeel u een goed en uitgebreid 'Advies' geven.
Meer informatie over 't Telecomhuys >>>.


Fröling's totaalonderhoud is een veelzijdig bedrijf, dat zich bezig houdt met gevelwerken, glazenwassen, schoonmaakonderhoud en specialistisch reinigen. Wij gaan er vanuit dat iedereen op een schone locatie wil werken en al onze activiteiten zijn er op gericht om dit mogelijk te maken.
Meer informatie over Fröling's >>>


Tios 
is een gezellig eetcafé aan de boulevard van Kijkduin. Met dank aan de ongedwongen sfeer en een veelzijdige kaart weet jong en oud ons al jaren te vinden voor een hapje of een drankje. Zowel binnen als op het verwarmde terras serveren wij ‘The Best Burgers in Town’. Burgers die rechtstreeks van onze houtkoolgrill komen. Zoals ’t hoort. We bieden u de keuze uit vlees, vis of vegetarische burgers.
Meer informatie over Tios Burgers and Bites >>>R.A. von Oven & Zn. B.V. vindt het van belang dat u naast goed afgeleverd werk, ook een goed gevoel overhoud aan onze samenwerking. Ons bedrijf beschikt over meer dan 50 jaar ervaring in het plaatsen van kozijnen, ramen, deuren en ander timmerwerk in Den Haag en omstreken. Sinds 1989 hebben wij naast traditionele houten kozijnen, tevens kunststof- en aluminiumkozijnen in ons assortiment opgenomen.
Meer informatie over R.A. von Oven & Zonen B.V. >>>


Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes. Onze enthousiaste therapeuten staan graag voor u klaar.
Meer informatie over praktijk voor fysiotherapie Vonk >>>.


Met ruim 30 jaar ervaring is Hoka Snacks Den Haag B.V. een uiterst betrouwbare leverancier in food en non-food producten. Wij bieden u naast ons eigen merk Quality een zeer uitgebreid assortiment voor u op maat als horecaondernemer.
Meer informatie over Hoka Snacks Den Haag B.V. >>>


U kunt op de website van Wijnhandel Slijterij J.P. Alsem een gedeelte van het assortiment op de pagina's vinden, niet alles is bestelbaar via de webshop, deze produkten zijn alleen in onze stenen winkels verkrijgbaar. Nieuw in onze filialen thema avonden Wijnproeven of Bierproeven vraag ernaar bij uw volgende bezoek in een van onze stenen filialen zodat zij u de juiste data kunnen geven.
Meer informatie over J.P. Alsem >>>.


Astralift –
het gecertificeerde onderhoud/service liftenbedrijf van Nederland.

Naast nieuwbouw en modernisering, onderhouden wij duizenden liften o pbasis van een maatpak onderhoudscontract. WIj zijn trots op deze klanten en laten u graag een aantal voorbelden zien.
Meer informatie over Astralift >>>


U kunt bij BoitenLuhrs terecht voor het gehele incasso- en deurwaarderstraject: van sommatiebrief, dagvaarden en beslaglegging. BoitenLuhrs adviseert op het gebied van debiteurenbeheer, credit management en gecompliceerde juridische beslagwerkzaamheden. 
Meer informatie over BoitenLuhrs >>>.


VLP is reeds 36 jaar specialist in "flexibele afscheidingen" voor uiteenlopende sectoren. 
Met producten als; industriegordijnen, pendeldeuren, strokengordijnen, snelroldeuren, schuifwanden, rolwanden, harmonicatunnels en vaste tenten, dockshelters en levellers. 
Meer informatie over VLP Flexibele Afscheidingen >>>.Surinaamse bakkerij Ashok.
Bij Surinaamse bakkerij Ashok in de Weimarstraat in Den Haag kunt u terecht voor de lekkerste Surinaamse broodjes, puntjes ,overheerlijke kerstbroden en alle andere heerlijke Surinaamse specerijen.


Matty Mode -
Voor hippe kleding of een even een kleurtje krijgen onder de zonnenbank ben je bij Matty Mode aan het juiste adres. Je vindt Matty Mode op het Tesselseplein in Den Haag. De slogan is niet voor niets Beayty & Sun.


Raymar sportkousen - Voor (productie) van unieke, kwalitatieve sportkousen moet je bij RAYMAR sportkousen zijn. >>>

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!