Overzicht jeugd: oefenprogramma met soms flinke (doelpunten)regen

25 augustus 2018 18:00

hdw

Uiteindelijk werd het een wat minder druk bezet programma dan in eerste instantie gepland. Maar ondanks dat enkele oefenduels kwamen te vervallen konden verschillende teams toch hun generale repetitie voor de volgende week startende bekercompetitie afwerken. De JO9-teams trokken hierbij nipt aan het langste eind tegen SC Monster (7-6 voor JO9-1 en 6-5 voor JO9-2) en Scheveningen (6-5 voor JO9-3). Sportclub Monster was ook oefentegenstander voor JO11-1 (1-2 verlies) en JO11-2 (5-5 gelijkspel). De buien bestonden dus vanochtend gelukkig niet alleen uit regen, maar vooral ook uit doelpunten, met soms hele fraaie exemplaren ertussen.

JO15-1 speelt leuke oefenpot tegen Monster JO15-1
Spannend was de wedstrijd tussen JO15-1 (foto) en -ook weer- Sportclub Monster. Na in de eerste helft via een penalty op een 0-1 achterstand te zijn gekomen herstelde de formatie van trainer Nathan Hamme zich na rust knap. Uit een hoekschop kon de gelijkmaker worden binnengekopt en een eindstand 1-1 stond uiteindelijk op het bord.

We sloten de dag af met oefenpartijen van een JO17-combinatie (0-5 verlies tegen WIK) en een JO19-combinatie. Na langdurig de bovenliggende partij te zijn geweest kwam DUNO hier twintig minuten voor tijd eindelijk op een verdiende voorsprong. Toch sloeg tegenstander Den Hoorn in de slotfase onverwacht nog tweemaal toe, waardoor we met 1-2 aan de verkeerde kant van de score eindigden. Het tekort aan trainingsarbeid bij sommige spelers liet zich hier toch even gelden.

De kop is eraf, komende week nog een paar laatste oefenwedstrijden en zaterdag beginnen zoals gezegd  de bekerpoules. Vergeet niet je wedstrijdverslagen en elftalfoto's te mailen naar [email protected]