DUNO-TV - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

DUNO-TV

DUNO-TV

DUNOTV.png

 

Op donderderdagavonden worden interviews voor DUNOTV opgenomen. Indien je een leuk idee heb, een interview wilt aanvragen of meer informatie wilt, stuur dan mail naar dunotv@hsvduno.nl.

Klik hier om naar het Youtube-kanaal van DUNO-TV te gaan.


DUNO-TV: Op naar 100 jaar, wat DUNO en Feyenoord bindt

20 oktober 14:00  Honderd jaar DUNO komt er nu echt aan. De eerste activiteiten zijn al achter de rug en we gaan op 3 november verder met DUNO Halloween. November is de jubileum- en feestmaand, leidend naar ons jubileum op vrijdag 24 november aanstaande. Hoogste tijd om erevoorzitter Rob Leenheer, tevens voorzitter van DUNO's jubileumcommissie, voor de camera te zetten. Alles over groen-zwart, feest en... huh... Feyenoord?meer »

324x gelezen

DUNO-TV: Met deze boodschap kom je de Paasdagen wel door

7 april 6:00  Zo populair als de boodschap van de Paus rond deze dagen is het nog niet, maar de Paasboodschap van DUNO-voorzitter Jeroen van der Zwan mag er ook zijn. Onze preses vertelt over hoe het clubleven van ons als bijna-100 jarige ervoor staat, biedt een kijkje in de DUNO-financiën en neemt de sportieve situatie van de vereniging door - met een boodschap aan het einde, ook dat nog. DUNO-TV in optima forma, een traditie is geboren.meer »

505x gelezen

DUNO-TV: Zo gaan we het met DUNO 1 doen tegen Loosduinen

30 september 13:00  Kenneth Lamens blikt vooruit bij DUNO-TV op de thuiswedstrijd tegen SV Loosduinen. In het interview met Ingmar Schilte vertelt de hoofdtrainer hoe de groep ervoor staat en blikken we op de 0-7 overwinning op HPSV, van vorige week. Zo gaan we het dus doen tegen Loosduinen - alle reden het interview te bekijken.meer »

603x gelezen

DUNO-TV: Dick Sloos en Marco Jalink stralen na toernooiwinst

14 augustus 7:00  Marco Jalink en Dick Sloos, trainer en assistent-trainer van Nootdorp, hebben de toernooiwinst in de strijd om de IM Cees IJspelder bokaal blij ontvangen. Een overwinning die na zoveel jaren deelname innig wordt omarmd, zo blijkt wanneer we beiden na de huldiging spreken voor de camera van DUNO-TV. Een lekker begin van het seizoen, zo blijkt - waarbij beiden niet nalaten de toernooiorganisatie te bedanken.meer »

507x gelezen

TERUGBLIK DUNO JEUGDKAMP: Bekijk hier alle foto's en video

30 juni 7:00  Wat was het weer een geslaagde editie van het DUNO jeugdkamp in summercamp Heino. Bij deze weg willen wij het activiteitenteam, de begeleiders alsmede de sponsoren van harte bedanken.meer »

644x gelezen

Groetûh uit Wijhe: DUNO Jeugdkamp - Dag 3

27 juni 7:00  De derde en daarmee de laatste dag van het DUNO-jeugdkamp zit erop. De dag begon rustig, waarna het tijd was voor de jaarlijkse ochtendgymnastiek. Vervolgens gingen we met zijn alle richting het ontbijt. Na het ontbijt was het tijd om de koffers in te pakken en de kamer op te ruimen. Hierna werden de groepen verdeeld en ging de één een zaalvoetbaltoernooi spelen in de sporthal, terwijl de ander een speurtocht hebben gehouden. Hierna was het tijd om naar huis te gaan. Ditmaal in een grote dubbeldekker. Omstreeks 15:45 uur arriveerde de bus en konden de kinderen herenigd worden met hun ouders/verzorgers. Wij hopen dat jullie een geslaagd weekend hebben gehad, en hopelijk tot volgend jaar. #Maartenbedanktmeer »

401x gelezen

INTERVIEW : Joey Feitz over het DUNO-jeugdkamp

26 juni 7:00  Het is inmiddels zijn laatste jeugdkamp. Jeugdvoorzitter Joey Feitz draagt na dit seizoen het stokje over aan Marlies de Klerk. De hoogste tijd om hem te interviewen tijdens het DUNO-jeugdkamp.meer »

874x gelezen

Groetûh uit Wijhe: DUNO Jeugdkamp - Dag 1

25 juni 7:30  De eerste dag van het jeugdkamp zit erop. Vrijdagmiddag net na 16.00 uur vertrokken de bussen richting Summercamp Heino, waar we na een kleine vertraging rond 19.00 uur arriveerden. Nadat de tassen in de kamers werden gezet konden we met zijn allen aan het avondeten, wat in de ochtend door Dennis Barbier is bereid. (Video 1). Na het avondeten werd het bosspel gehouden, waarna een vrije avond volgde. Uiteraard werd er door sommigen ook geslapen, al waren de meesten nog tot laat op.meer »

610x gelezen

DUNO-TV: Zo kijkt trainer Kenneth Lamens uit naar nieuw seizoen

17 juni 12:30  De DUNO-selectie heeft de eerste sessie in nieuwe samenstelling erop zitten. Op donderdagavond 16 juni kwam de hernieuwde groep bijeen om van trainer Kenneth Lamens en de andere stafleden te horen hoe we het nieuwe seizoen voor ons zien. DUNO-TV was er ook bij en als Kenneth mocht hebben gedacht dat hij niet gefileerd zou worden.... interviewer Ingmar Schilte legt hem het voor na aan de schenen. meer »

778x gelezen

DUNO-TV: Supervrijwilliger John Kind draait er z'n hand niet voor om

24 april 7:00  Hij is een duizendpoot binnen de club: John Kind, Jeugdtrainer, betrokken als voetballer in ons vierde elftal, lid van DUNO's sponsorcommissie en dan ontbreken er nog wel activiteiten. Tijd om bij te praten en dat deden we onlangs voor de camera van DUNO-TV. Van alles komt voorbij, van DUNO's jeugdambities tot het honderdjarig bestaan van onze vereniging in 2023. Aandacht voor deze supervrijwilliger, die z'n hand nergens voor om draait.meer »

937x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!