Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

DUNO-TV

DUNO-TV

DUNOTV.png

 

Op donderderdagavonden worden interviews voor DUNOTV opgenomen. Indien je een leuk idee heb, een interview wilt aanvragen of meer informatie wilt, stuur dan mail naar dunotv@hsvduno.nl.

Klik hier om naar het Youtube-kanaal van DUNO-TV te gaan.


DUNO-TV: Supervrijwilliger John Kind draait er z'n hand niet voor om

24 april 7:00  Hij is een duizendpoot binnen de club: John Kind, Jeugdtrainer, betrokken als voetballer in ons vierde elftal, lid van DUNO's sponsorcommissie en dan ontbreken er nog wel activiteiten. Tijd om bij te praten en dat deden we onlangs voor de camera van DUNO-TV. Van alles komt voorbij, van DUNO's jeugdambities tot het honderdjarig bestaan van onze vereniging in 2023. Aandacht voor deze supervrijwilliger, die z'n hand nergens voor om draait.meer »

375x gelezen

DUNO-TV: Droom komt uit voor Olav Ruijl, van eetjes naar eerste elftal

22 april 12:00  Alsof een droom die uitkomt: voor de camera van DUNO-TV spreekt eerste elftal speler Olav Ruijl van de reis die hij binnen onze club maakt. Van jongs af aan speelde hij in de jeugd bij DUNO om vervolgens dit seizoen in DUNO 1 in de derde klasse uit te komen. Alhoewel deze jaargang er een is vol strijd en spanning tegen degradatie geniet "de nummer zes" met volle teugen. Op weg naar de thuiswedstrijd tegen LYRA een interview.meer »

405x gelezen

DUNO TV: Dennis Barbier, vrijwilliger uit duizenden (met kerst in april)

27 februari 12:00  Iedereen die geregeld op DUNO komt, heeft hem wel eens gezien: Dennis Barbier. Hij is immers al 16 jaar verbonden aan de club. Dat doet hij vol passie in de jeugd maar ook in de keuken waar hij de lekkerste broodjes fabriceert! Echter is ook geen enkel kerstdiner te gek voor hem, zelfs niet in april waar hij samen met zijn broer Harry de lekkerste gerechten zal uitserveren. Reden genoeg voor de camera van DUNO-TV, Ingmar Schilte spreekt met Dennis.meer »

252x gelezen

DUNO-TV: Voorzitter Jeroen van der Zwan over LED-lampen en meer

25 februari 11:30  Afgelopen donderdagavond was de Algemene Ledenvergadering waarin diverse onderwerpen aan bod kwamen zoals bijvoorbeeld de overstap op LED-Verlichting. Een duurzame stap voor DUNO waar Voorzitter Jeroen van der Zwan alles over weet te vertellen betreft de nieuwe armaturen. Zo komt er onder andere meer spreidingslicht, minder overlast voor de buren én ook nog verbetering van het veldspel. Ingmar Schilte evalueert met de voorzitter de Algemene Ledenvergadering. meer »

302x gelezen

Storm raast ook over DUNO: Scorebord waait weg

18 februari 17:15  De storm raast over de regio en gaat ook niet ongemerkt aan DUNO voorbij. Zo erg als bij ADO Den Haag - waar het dak deels van is weggeblazen - is het niet maar toch: ons scorebord langs veld 1 is weggewaaid. We zullen wanneer de storm is geluwd de schade gaan opmaken, maar gaan ervan uit dat we zaterdag gewoon kunnen voetballen. Met vereende krachten zullen we het bord op een dag terugplaatsen.meer »

262x gelezen

INTERVIEW: Erevoorzitter Rob Leenheer over organisatie DUNO 'op weg naar 100 jaar'

13 februari 7:00  Dat DUNO op weg is naar een 100 jarig jubileum, dat wisten we natuurlijk al. Echter zijn de voorbereidingen voor volgend jaar al in volle gang! Een heuse jubileumcommissie waarin vijftien DUNO'ers zich nu al in zitten, om er volgend jaar een grote belevenis van te maken. In deze serie spreken we met één van die commissieleden: Rob Leenheer. De erevoorzitter neemt ons mee in de diverse ideeën! 'Denk aan LED voetbal, een grote feestavond, een jubileumgids, noem maar op..’, aldus Leenheer. Vele ontwikkelingen binnen de club, reden genoeg voor een interview voor de camera van DUNO-TV.meer »

256x gelezen

DUNO-TV: Dwight de Klerk blikt vooruit op de wedstrijd tegen VELO

11 februari 15:00  In Dwight de Klerk (20 jaar) heeft DUNO 2 een sterke aanvaller. Al sinds de jeugd is de Klerk verbonden aan de club, en heeft tevens ook nog eens een rol in de technische staff van DUNO 5 in samenwerking met trainer én vader: Ferry de Klerk. Hoog tijd voor DUNO TV om Dwight hem het hemd van het lijf te vragen! Ingmar Schilte spreekt hem over zijn ervaringen met de staff, het relatief jonge team, en blikt vooruit op de tegenstander voor komende week; VELO.meer »

218x gelezen

DUNO TV: Jeroen van der Zwan belooft een knallend 100 jaar

29 januari 7:00  DUNO gaat op weg naar het eeuwfeest. Om precies te zijn: op 24 november 2023 bestaan we 100 jaar! Onder leiding van erevoorzitter Rob Leenheer is een jubileumcommissie aan de slag en daar ga je meer over horen. Nu alles in dit seizoen weer gaat beginnen, kijkt algemeen voorzitter Jeroen van der Zwan alvast vooruit naar 100-jaar-DUNO. Waar anders dan voor de camera van DUNO-TV.meer »

205x gelezen

DUNO TV: Kevin Jacobs, terug van weggeweest!

28 januari 9:45  In Kevin Jacobs heeft DUNO een sterke aanwinst. Sinds dit seizoen. Kevin moest zich terug knokken na een blessure en heeft dat op een geweldige manier gedaan. Hij is weer helemaal terug op het veld en kijkt verwachtingsvol uit naar wat gaat komen. Nu we "weer mogen" spreekt DUNO-TV met Kevin over de rest van dit seizoen. De lat ligt hoog voor de spits van ons vlaggenschip: we hebben doelpunten nodig!meer »

259x gelezen

DUNO-TV: Xander Rietbroek nieuwe verzorger DUNO-selectie

22 november 12:00  In Xander Rietbroek heeft DUNO een nieuwe verzorger gevonden voor de selectie van het eerste en tweede elftal. Xander vervangt Kees Buis. De jonge aanwinst is afkomstig van Loosduinen en kijkt zichtbaar enthousiast uit naar wat komen gaat bij DUNO. We zijn blij dat Xander is ingegaan op het verzoek zich aan DUNO te verbinden, aldus bestuurslid voetbalzaken Stephan Mulder. DUNO-TV spreekt met Xander.meer »

692x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!