Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

DUNO-TV

DUNO-TV

DUNOTV.png

 

Op donderderdagavonden worden interviews voor DUNOTV opgenomen. Indien je een leuk idee heb, een interview wilt aanvragen of meer informatie wilt, stuur dan mail naar dunotv@hsvduno.nl.

Klik hier om naar het Youtube-kanaal van DUNO-TV te gaan.


DUNO-TV: John Blok deelt lof uit aan organisatie

20 augustus 17:00  Net als veel andere deelnemers toont trainer John Blok zich na afloop lovend over de toernooiorganisatie van de strijd om de IM Cees IJspelder bokaal. Hoewel zijn Scheveningen, als hoogst deelnemende ploeg, de beker net niet kon winnen, beleefde de oefenmeester een prima toernooi. Voor de camera van DUNO-TV looft hij de organisatie en kijkt hij uit naar de competitiestart, komende zaterdag.meer »

501x gelezen

DUNO TV Lex Immers: 'Tegenstanders zoeken me, gaat wel over'

11 augustus 10:00  Hij merkte het best - Lex Immers, Haags voetbalicoon van voormalig ADO Den Haag onder meer, dat tegenstanders "hem wel even opzoeken". De aanwinst van Scheveningen: "Zo gaat dat, he. Ze zoeken je even op. Ach, hoort erbij. Over een paar weken is het al heel normaal dat ik meedoe, dan is de spanning er wel af." Zijn meespelen bij Scheveningen op het DUNO-toernooi viel zeker nog wel op. Hij heeft er veel zin in. De oud-prof scoorde bovendien. DUNO-TV spreekt als eerste met deze voetbalheld.meer »

982x gelezen

Groetûh uit Wijhe : DUNO Jeugdkamp - Dag 1

26 juni 7:00  Dag 1 van het jeugdkamp zit erop. Vrijdagmiddag omstreeks half vijf vertrokken de twee bussen, gevuld met onze jeugdleden in de leeftijdscategorie van 8 t/m 13 jaar en hun begeleiders richting Summercamp Heino in Wijhe. meer »

529x gelezen

Zo mooi zag je Haagsche Dynamiek niet vaak: Alles is wit

7 februari 16:15  Zo mooi zag je Haagsche Dynamiek niet vaak: Alles is wit. Vanaf vroeg in de ochtend, als de sneeuw begint te vallen, tot later op deze zondag 7 februari, de bijzondere sneeuwbeelden zie je hier. Met dank aan DUNO's webfotograaf Nick van der Toorn die er op veel momenten bij was en deze plaatjes en beelden maakte. Voorlopig zitten we nog wel even aan de sneeuw vast en blijft ons complex helder wit.meer »

758x gelezen

Helden van de week: Ingmar Schilte, Nicky Pronk en Nick van der Toorn

12 oktober 12:00  We kunnen ze gerust de helden van de week noemen: Ingmar Schilte, Nicky Pronk en Nick van der Toorn. Ondanks wind en regen hielden ze afgelopen zaterdag dapper vol om de live stream van DUNO tegen Ariston'80 in de lucht te houden. En foto's te maken. Het trio van DUNO-TV was verkleumd tot op het bot, maar ze gaven geen krimp. Tot aan het laatste fluitsignaal hielden Ingmar, Nicky en Nick vol en brachten zo voor veel thuisblijvers het duel prima in beeld.meer »

433x gelezen

KIJK TERUG: Zo won DUNO 1 van Ariston'80 (DUNO-TV)

11 oktober 16:30  Met dank aan Haaglanden Voetbal (dat de livestream doorprikte) konden tientallen kijkers op afstand de verrichtingen van DUNO 1 tegen Ariston'80 volgen. En zeker met dank aan DUNO's webteam Ingmar Schilte en Nick van der Toorn, hoewel de regen gestaag viel hielden zij de live-uitzending in de lucht. We konden allemaal zien hoe DUNO de eerste overwinning van het seizoen pakte. Dat kijkt lekker terug!meer »

406x gelezen

Wedstrijd DUNO 1 - Ariston'80 live in beeld te volgen

8 oktober 14:00  Het team van DUNO-TV biedt voor komende zaterdag uitkomst! Hoewel we door alle corona-voorschriften geen publiek kunnen toelaten, kun je deze wedstrijd alsnog live volgen. Live beelden van het duel zijn te volgen via Facebook en andere sociale media. We staan met camera langs de lijn en kunnen je zo alle balbewegingen thuis brengen. Je hoeft dus niks te missen. De wedstrijd begint, ook op de sociale media, om 14.00 uur.meer »

786x gelezen

DUNO-TV: Lars Veerman (17), talent dat aandacht trekt in hoofdmacht

2 oktober 16:00  In Lars Veerman (afgelopen week 17 jaar geworden) heeft onze hoofdmacht een jonge voetballer die sinds de allerkleinste jeugd bij DUNO voetbalt. Lars doet van zich spreken en als begenadigd talent zijn vaak de ogen op hem gericht. Hoogste tijd dus voor DUNO-TV om deze aanwinst uit eigen kweek voor de camera te halen. Op weg naar de uitwedstrijd bij Verburch zijn eerste TV-interview.meer »

791x gelezen

DUNO-TV: Corona-coördinator Peter Gossen houdt moed erin

2 oktober 11:00  In bestuurslid Peter Gossen heeft DUNO een eigen corona-coördinator. Hij is degene die namens onze club het bestuur uitdaagt en leidt om goed naar de situatie te kijken. Voor de camera van DUNOTV spreekt Peter zich uit over de jongste maatregelen, die op ons complex gelden vanaf 2 oktober. Ondanks "geen publiek" en "huiskamer gesloten" kijkt Peter positief gestemd naar de toekomst.meer »

785x gelezen

DUNO-TV: John Blok ziet veel perspectief en is blij met DUNO-toernooi

16 augustus 17:00  Trainer John Blok van Scheveningen heeft in twee wedstrijden op het IM Cees IJspelder toernooi veel perspectief gezien voor zijn ploeg. Hij laat zich voor de camera van DUNO-TV enthousiast uit over de prestaties. Al juicht hij niet te vroeg. Waarom? Kijk de video... Ook is de oefenmeester blij met de deelname aan het DUNO-toernooi en de goede organisatie. Hij steekt de loftrompet.meer »

860x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!