Nieuws ZaMi 3 - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws ZaMi 3

Nieuws ZaMi 3

Kevin Hess neemt DUNO 3 onder handen, beloning: Indisch buffet

8 mei 6:00  DUNO 3 heeft een mooie zaterdag achter de rug. Onder leiding van trainer Kevin Hess werkten de mannen eerst een solide training af om daarna relaxed en smaakvol te genieten van een maaltijd. Het Indisch buffet leverde niet alleen veel lekkers op, maar bovenal een ontspannen middag in de huiskamer van DUNO. Op weg naar de laatste krachtmetingen in dit seizoen 2022-2023.meer »

417x gelezen

Ook DUNO 3 zoekt de zon op, groetjes uit Marbella

15 januari 12:00  Niet alleen de DUNO-selectie zoekt dezer dagen de Spaanse zon op. De mannen van DUNO 3 zijn de afgelopen dagen in Marbella neergestreken. Daar smeedt dit toch al hechte team nog nauwere banden onder ideale omstandigheden. In een ruime villa wordt genoten van de zomerse omstandigheden en wordt menig tripje gemaakt. De mannen van DUNO 3 doen ons allen de groeten!meer »

543x gelezen

Koninkrijk voor een doelman, DUNO 3 heeft zomaar twee toppers

21 november 7:00  Een goede doelman is een gewild object in het amateurvoetbal, zo weten we allen. Als het ergens over gaat tijdens een overschrijvingsperiode in de top is het dat wel. Een koninkrijk voor een spits en een doelman, zo heet het dan. Hoe bijzonder is het om op het tweede veld van DUNO op een zaterdagmiddag zomaar twee kanjers van sluitposten met elkaar aan de slag te zien? Toppers die menig wedstrijd in een hoofdmacht stonden opgesteld.meer »

405x gelezen

VOORUITBLIK SENIOREN: We gaan weer voor het echie spelen

1 september 7:00  We gaan officieel beginnen. De meeste seniorenteams die zaterdag in actie komen, gaan de strijd aan om de beker. We eindigen deze dag met het duel van onze 1e elfal, thuis tegen het Leidschendamse SEV. Aanvang is 14.30 uur en we hopen op veel bezoekers.meer »

830x gelezen

TERUGBLIK SENIOREN : Weinig punten voor onze senioren

13 februari 17:00  Zaterdag 12 februari was niet voor elk seniorenteam een dag waarin we de drie punten konden bemachtigen, behalve onze 3e elftal. DUNO 3 won namelijk met 1-2 bij REMO. DUNO 2 moest toezien hoe VELO er met de winst ervandoor ging. Hier werd de uitslag 1-5. De mannen van DUNO 5 wisten een punt te behouden aan het uitduel tegen PGS/VOGEL. Hier werd de eindstand 1-1. DUNO 4 kon ons helaas niet trakteren op een overwinningsselfie, thuis werd met 1-7 verloren van Toofan. DUNO 1 moest de drie punten meegeven aan het Zoetermeerse DWO. De Zoetermeerders wonnen met 0-2. De DUNO Vrouwen waren vrij en het duel van de Veteranen werd afgelast. meer »

609x gelezen

VOORUITBLIK SENIOREN: DUNO 1 hervat thuis de competitie tegen DWO

10 februari 15:00  Onze ZAMI-selectie mag weer beginnen aan de hervatting van het seizoen. Mede dankzij een mooie volle programma komen bijna alle seniorenteams in actie, behalve de vrouwen.meer »

738x gelezen

DUNO 3 doet van zich spreken in Valencia

15 januari 16:15  Ons derde elftal is met vijftien spelers afgelopen week geland in Spanje. Om precies te zijn: in Valencia. Daar strijkt DUNO 3 neer voor een trainingskamp van vier dagen en doen ze van zich spreken. Dat alles in een geweldig onderkomen. Een mooie voorbereiding voor na de winterstop. Het derde heeft gespeeld tegen Soccer Boys 2 (2-2), Teije en Khalid scoorden. Met een geweldig mooie spelersgroep zijn het zo fijne dagen - zeker met ook ruimte voor vertier.meer »

1183x gelezen

TERUGBLIK SENIOREN: Geen punten voor onze 1e, 2e en 5e elftal

7 november 17:30  Helaas, onze hoofdmacht heeft geen punten weten te bemachtigen tijdens de uitwedstrijden bij Duindorp en Houtwijk. DUNO 3 won met 2-4 bij HDV. DUNO 4 won thuis met 4-0 van Sportclub Monster. En bij een overwinning hoort een overwinnings-selfie. En DUNO 5 moest toezien hoe FC 's-Gravenzande er met de winst vandoor ging.meer »

574x gelezen

VOORUITBLIK SENIOREN: DUNO 1 ontvangt Zestienhoven in beker

2 september 12:30  Het is eindelijk weer zover. De bal gaat weer voor het echie rollen. Na maandenlang te hebben getraind, andere aangepaste trainingsvormen -op onder meer 1,5 meter- te hebben moeten doen, gaan we nu dan echt weer voetballen. We beginnen deze zaterdag 4 september bij de senioren voor de beker. Je bent van harte welkom om dat bij te wonen, houd je ook op ons complex aan de coronaregels (en bovendien geldt: roken is niet toegestaan op en langs de velden of binnen).meer »

1392x gelezen

WEDSTRIJDAANKONDIGING: DUNO 4 gaat strijd aan met 3e/ VE1

3 juni 7:00  Aanstaande zaterdag is het ook eindelijk zover voor onze seniorenelftallen. Deze mogen in teamverband spelen tegen clubgenoten. Ook de mannen die (net) de 27 jaar zijn gepasseerd mogen dan eindelijk weer een balletje trappen in een (onderlinge) wedstrijd. Om 13.30 uur speelt de Juich Ploeg van DUNO 4 tegen een combinatie van DUNO 3 en VE1. Dat wij er zin in hebben moge duidelijk zijn. meer »

975x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!