Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws ZaMi 3

Nieuws ZaMi 3

VOORUITBLIK SENIOREN: DUNO 1 ontvangt Zestienhoven in beker

2 september 12:30  Het is eindelijk weer zover. De bal gaat weer voor het echie rollen. Na maandenlang te hebben getraind, andere aangepaste trainingsvormen -op onder meer 1,5 meter- te hebben moeten doen, gaan we nu dan echt weer voetballen. We beginnen deze zaterdag 4 september bij de senioren voor de beker. Je bent van harte welkom om dat bij te wonen, houd je ook op ons complex aan de coronaregels (en bovendien geldt: roken is niet toegestaan op en langs de velden of binnen).meer »

342x gelezen

WEDSTRIJDAANKONDIGING: DUNO 4 gaat strijd aan met 3e/ VE1

3 juni 7:00  Aanstaande zaterdag is het ook eindelijk zover voor onze seniorenelftallen. Deze mogen in teamverband spelen tegen clubgenoten. Ook de mannen die (net) de 27 jaar zijn gepasseerd mogen dan eindelijk weer een balletje trappen in een (onderlinge) wedstrijd. Om 13.30 uur speelt de Juich Ploeg van DUNO 4 tegen een combinatie van DUNO 3 en VE1. Dat wij er zin in hebben moge duidelijk zijn. meer »

516x gelezen

Digitale Wedstrijd Formulier (DWF): Vul correct in en handel het goed af

11 september 12:00  Het seizoen 2020-2021 is inmiddels begonnen en de eerste officiële wedstrijden zitten er inmiddels op. Bij elke officiële bekerwedstrijd of een competitieduel dient het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF) te worden ingevuld. We leggen het nog een keer uit wat er van jou als leider, trainer of begeleider wordt verwacht. Handel ernaar, anders komt jouw team of de club in de problemen bij de afhandeling via de KNVB.meer »

1670x gelezen

MET FOTO'S ALLE DUELS: DUNO 1 en 3 winnen, DUNO 2 gelijk

8 september 22:00  DUNO 1 heeft dinsdagavond 8 september in een oefenduel Quick O23 jaar onder de duim gehouden. Waar het al fijn was dat Quick gastheer wilde zijn voor een andere oefenwedstrijd die uitviel, was het helemaal fijn dat DUNO op Nieuw Hanenburg terecht kon. DUNO won met 2-0. DUNO 2 en DUNO 3 speelden ook deze dinsdagavond. DUNO 2 voor de beker tegen Valken'68 (0-0) en ons derde thuis tegen Vredenburch (4-2 winst). meer »

720x gelezen

Bekerduels DUNO 2 en DUNO 3 naar 8 september op eigen veld

2 september 12:00  Twee bekerwedstrijden van DUNO-teams zijn vastgesteld voor dinsdag 8 september. Het duel Valken'69 tegen DUNO 2 wordt die dag om 20.00 uur gespeeld. Hoewel het formeel een uitwedstrijd betreft wordt er op Haagsche Dynamiek gespeeld. Ook DUNO 3 komt de 8ste in actie, ook hier thuis: om 20.15 uur tegen Vredenburch. DUNO 1 oefent 8 september buitenshuis, bij SVH (20.00 uur). meer »

442x gelezen

Aanpassingen (2) in programma oefenvoetbal deze week

1 september 7:00  Het programma van het oefenvoetbal van DUNO-teams heeft voor deze week nogal wat varianten gekend. Door uitstel van bekerduels en de invloed van corona zijn er de nodige wijzigingen. Toch niet in actie komen ons eerste en tweede elftal en ook nog niet DUNO 3 - dat (pas) op dinsdagavond 8 september speelt tegen Vredenburch 2 (om 20.15 uur). Dit is een bekerwedstrijd die eerder werd uitgesteld. Trainer Hans Lamens (foto) krijgt dus een weekje uitstel.meer »

508x gelezen

VOORUITBLIK SENIOREN: Eerste officiële programma sinds maart

27 augustus 7:00  Met thuisduels voor DUNO 3, 4, 6 en 35+ (het duel van DUNO 2 is uitgesteld op verzoek van tegenstander Nootdorp) gaan we een aantrekkelijk programma tegemoet voor de DUNO-senioren. Over het jeugdprogramma lees je later meer. Het is het eerste bekerprogramma dat we gaan spelen en dat alleen al maakt zaterdag 29 augustus een gedenkwaardige zaterdag. Het eerste officiële programma sinds na het eerste weekeinde van maart corona uitbrak.meer »

1070x gelezen

Maarten Speets nieuwe voorzitter DUNO-zaterdag

23 juli 12:00  Maarten Speets wordt de nieuwe voorzitter van de ZaMi-afdeling van DUNO. Hij wordt tijdens de algemene ledenvergadering in het najaar formeel voorgesteld als opvolger van Jeroen van der Zwan, die algemeen voorzitter is geworden. Maarten zal al wel de honneurs waarnemen als voorzitter van onze zaterdagmiddag-afdeling, zoals het seniorenvoetbal ooit werd gedoopt. Ook is er nog een nieuwe kracht tot de commissie toegetreden.meer »

970x gelezen

Hans Lamens: Dit zijn de beste tien voetballers

15 maart 9:00  Wie vond hij de beste speler uit het Haagse amateurvoetbal in de jaren dat hij trainer was? Wie was de beste keeper en wie waren de tien beste voetballers met wie hij ooit heeft gespeeld? Op de site van de Haagse Voetbalhistorie komt onze trainer (DUNO 3, Vrouwen, Walking Football) Hans Lamens aan het woord. Verrassende antwoorden van een clubman pur sang. Die ook zegt: "Wees maar niet bang dat ik me verveel."meer »

1170x gelezen

VOORUITBLIK SENIOREN: ZAMI-selectie naar Naaldwijk

12 maart 7:00  We blikken vooruit naar het weekend van zaterdag 14 en zondag 15 maart. Het weekend waar onder andere onze selectie uitkomt in belangrijke wedstrijden in strijd tegen degradatie en het kampioenschap. meer »

1082x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!