Uitgelicht - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Uitgelicht

Uitgelicht

Aanzienlijke groei, daarom zoekt DUNO Hoofdtrainers JO8 en JO9

10 mei 6:00  Zowel de DUNO J08-afdeling als de J09-afdeling zullen in het aankomende seizoen aanzienlijk worden uitgebreid. Om die reden zijn we voor beide leeftijdsklassen op zoek naar een gediplomeerd hoofdtrainer. Je hebt affiniteit met de leeftijdscategorie en je weet het team te enthousiasmeren en te motiveren. Je zorgt voor een gezonde balans tussen prestatie en spelplezier! Mooie kans! meer »

618x gelezen

Vacature-alert: DUNO komt met O23-team en zoekt hoofdtrainer ervoor

2 mei 21:15  DUNO is voor komend seizoen 2023-2024 op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze hoofdtrainer voor het O23 team. Het elftal zal uitkomen in de 4de divisie. Want.... we gaan iets nieuws doen. Een elftal formeren voor spelers Onder 23 jaar, deel uitmakend van de DUNO-seniorenselectie. Een mooie stap voorwaarts, je leest hieronder precies hoe het plan eruitziet. DUNO on the move!meer »

466x gelezen

DUNO op weg naar 100 jaar, aftellen is begonnen; jeugd opgelet!

28 december 12:00  Beste jeugdleden, Het aftellen is begonnen! Zaterdag 24 november 2023 bestaat DUNO 100 jaar. Vanaf 1 januari 2023 beginnen we met het aftellen, ook door middel van acties voor de jeugd.meer »

546x gelezen

Je kunt DUNO jubileumartikelen nu ook online te bestellen

30 september 7:00  Het is nu ook mogelijk om de officiële jubileumartikelen voor 100 jaar DUNO online te reserveren. Je betaalt dan bij afhalen op DUNO. Betaling in onze huiskamer is alleen per pin mogelijk. We hebben inmiddels een rijk arsenaal aan mooie DUNO-spullen, van mokken tot hoodies, paraplu's, petten tot jubileumklok en meer. Lees verder bij wie je moet zijn, en daar ook hoe je alles kunt bestellen.meer »

361x gelezen

Jubileumcommissie is op zoek naar DUNO-foto's van vroegâh

13 februari 15:00  De voorbereidingen voor het 100-jarig jubileumfeest van volgend jaar zijn in volle gang. De organisatie van het eeuwfeest is naarstig op zoek naar foto's van vroeger. Heb of ken jij iemand die foto's heeft van vroegâh, en welke wij mogen gebruiken, stuur ze naar: 100jaar@hsvduno.nl meer »

525x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!