Uitgelicht - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Uitgelicht

Uitgelicht

Geef je op voor het DUNO-jeugdkamp 2023 in... De Roerdomp

24 januari 12:00  Het is zover, je kunt je nu (laten inschrijven) voor het DUNO-jeugdkamp. Speciaal voor DUNO jeugdleden van de JO 8 t/m de JO 13 wordt het jeugdkamp gehouden. Na een aantal succesvolle jaren in Summercamp in Heino heeft het Activiteitenteam in samenwerking met de jeugcommissie een nieuwe en toffe locatie gevonden. Dit jaar gaan we op jeugdkamp naar De Roerdomp in Westelbeers. Aanmelden kan vanaf nu : Let op er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol = Vol.meer »

262x gelezen

DUNO op weg naar 100 jaar, aftellen is begonnen; jeugd opgelet!

28 december 12:00  Beste jeugdleden, Het aftellen is begonnen! Zaterdag 24 november 2023 bestaat DUNO 100 jaar. Vanaf 1 januari 2023 beginnen we met het aftellen, ook door middel van acties voor de jeugd.meer »

458x gelezen

Je kunt DUNO jubileumartikelen nu ook online te bestellen

30 september 7:00  Het is nu ook mogelijk om de officiële jubileumartikelen voor 100 jaar DUNO online te reserveren. Je betaalt dan bij afhalen op DUNO. Betaling in onze huiskamer is alleen per pin mogelijk. We hebben inmiddels een rijk arsenaal aan mooie DUNO-spullen, van mokken tot hoodies, paraplu's, petten tot jubileumklok en meer. Lees verder bij wie je moet zijn, en daar ook hoe je alles kunt bestellen.meer »

248x gelezen

Jubileumcommissie is op zoek naar DUNO-foto's van vroegâh

13 februari 15:00  De voorbereidingen voor het 100-jarig jubileumfeest van volgend jaar zijn in volle gang. De organisatie van het eeuwfeest is naarstig op zoek naar foto's van vroeger. Heb of ken jij iemand die foto's heeft van vroegâh, en welke wij mogen gebruiken, stuur ze naar: 100jaar@hsvduno.nl meer »

468x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!