Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws ZaMi 1

Nieuws ZaMi 1

Zo ziet dat er uit: Kenneth Lamens als nieuwe trainer DUNO

Gisteren, 19 april 7:00  Hij is officieel begonnen: Kenneth Lamens zwaait sinds kort de scepter over de selectie van DUNO 1 en 2. Zo ziet dat eruit... Kenneth geeft samen met Ton Jenner en Nathan Hamme leiding aan de spelersgroep, die zich al volledig richt op het nieuwe seizoen 2021-2022. Wellicht dat er nog iets van wedstrijden komen in de Regio Cup allereerst, maar dat zullen we dan zien. De blik is nu in elk geval gericht op het nieuwe seizoen, dan hopelijk zonder veel coronagedoe.meer »

286x gelezen

DUNO doet mee aan KNVB Haaglanden Voetbal Regio Toernooi

14 maart 7:00  DUNO heeft zich ingeschreven voor het KNVB Haaglanden Voetbal Regio Toernooi. Dit is de beoogde competitie nu het officiële KNVB-seizoen door corona ten einde is verklaard. Ons eerste elftal doet mee, samen met veel andere standaardteams in de regio. Grote vraag is natuurlijk of dit evenement kan doorgaan. Beoogde startdatum is 24 april, maar uiteraard moet er dan toestemming zijn van de overheid.meer »

316x gelezen

DUNO zoekt nieuwe assistent-scheidsrechter bij eerste elftal

18 februari 7:00  Wanneer we weer kunnen (competitie)voetballen - en die dag gaat er zijn - dan is er bij DUNO 1 behoefte aan een nieuwe assistent-scheidsrechter, voorheen grensrechter geheten. Ons aller Maarten Speets heeft deze taak vele seizoenen op zich genomen en is nu ook als ZaMi-voorzitter actief. Dat is alles bij elkaar toch te veel van het goede, daarom zoeken we met ingang van het nieuwe seizoen een Nieuwe Maarten als "grens" voor bij ons vlaggenschip.meer »

390x gelezen

Kenneth Lamens nieuwe trainer DUNO vanaf seizoen 2021-2022

21 januari 20:00  Kenneth Lamens (40) is de nieuwe trainer van DUNO vanaf het seizoen 2021-2022. Het bestuur en Kenneth zijn dat overeengekomen. Over en weer zijn met elkaar positieve gesprekken gevoerd en de spelersgroep en stafleden zijn inmiddels over de uitkomst geïnformeerd. Kenneth Lamens voetbalde in de jeugd van DUNO. Hij had een trainersloopbaan die hem het meest recent bracht naar PGS/Vogel. meer »

678x gelezen

Spelers selectie trainen verdeeld in tijdvakken met vier bij elkaar

30 oktober 7:00  In groepjes van maximaal vier spelers en verdeeld over meerdere tijdvakken komen de selectiespelers van DUNO momenteel in actie. Zoals donderdagavond 29 oktober. Onder leiding van de trainers Ton Jenner en Nathan Hamme was een deel van de selectie later op de avond fel aan het trainen. Het valt allemaal niet mee in deze tijd om gemotiveerd te blijven - laten we zien vol te houden.meer »

334x gelezen

Delftse studenten 'kunnen horde DUNO opnieuw niet nemen'

13 oktober 7:00  Met dank aan de website Haagsamateurvoetbal.nl kunnen we je wijzen op een verslag van DUNO tegen Ariston'80, maar dan vanuit Delfts (en studenten) perspectief. We lezen hoe de opponent andermaal de horde DUNO niet kon nemen. "Telkens als de studenten het opnemen tegen deze ploeg, heeft men het gevoel dat er iets te halen valt. Maar zoals het een ware angstgegner betaamt, weet DUNO toch elke keer aan het langste eind te trekken."meer »

221x gelezen

KIJK TERUG: Zo won DUNO 1 van Ariston'80 (DUNO-TV)

11 oktober 16:30  Met dank aan Haaglanden Voetbal (dat de livestream doorprikte) konden tientallen kijkers op afstand de verrichtingen van DUNO 1 tegen Ariston'80 volgen. En zeker met dank aan DUNO's webteam Ingmar Schilte en Nick van der Toorn, hoewel de regen gestaag viel hielden zij de live-uitzending in de lucht. We konden allemaal zien hoe DUNO de eerste overwinning van het seizoen pakte. Dat kijkt lekker terug!meer »

218x gelezen

FOTO'S, VERSLAG: DUNO 1 staat als een huis: Overwinning van collectief

10 oktober 17:45  DUNO 1 staat als een huis. De zege van 1-0 op Ariston'80 kun je gerust de overwinning van het collectief noemen. Afgelopen week, uit bij Verburch, zag je de eerste tekenen van herstel na twee nederlagen al levensgroot ontstaan. De wedstrijd tegen de Delftse studenten bevestigde dat DUNO de weg omhoog heeft gevonden. En ook weet hoe dat te doen. Lees het allemaal in bijgaand verslag en bekijk de foto's.meer »

387x gelezen

DUNO speelt ijzersterk en verslaat Ariston'80

10 oktober 17:00  Dankzij een livestream konden we er allemaal getuige van zijn: de winst van DUNO 1 op Ariston'80: 1-0. In een van DUNO-zijde ijzersterke wedstrijd was de winst buitengewoon verdiend te noemen. Jerry Hogeboom was met een benutte strafschop (34ste minuut) de matchwinner. DUNO kwam dankzij de fraaie zege (en de eerste van het seizoen) goed naar de middenmoot op de ranglijst geslopen. Verslag, foto's volgen.meer »

285x gelezen

BEKIJK HIER LIVE: Competitieduel DUNO 1 - Ariston'80

10 oktober 13:30  Het competitieduel tussen DUNO 1, thuis tegen Ariston'80 is live via Youtube te volgen. De stream wordt omstreeks 13.45 uur gestart. Bekijk hieronder het duel of klik op de link. Veel kijkplezier! meer »

480x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!