Nieuws ZAMI 1 - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws ZAMI 1

Nieuws ZAMI 1

VERSLAG, FOTO'S : Het seizoen van DUNO 1 zit erop

27 mei 18:45  Het zit er officieel op, het speelseizoen van DUNO 1. De mannen en dame van Kenneth Lamens verloren vanmiddag met 4-1 bij kampioen PGS/Vogel. Lees snel verder voor het verslag en de wedstrijdfoto's.meer »

284x gelezen

DUNO 1 verliest het laatste duel van het seizoen

27 mei 16:30  DUNO 1 heeft vanmiddag het laatste competitieduel van het seizoen met 4-1 verloren van PGS/Vogel. Namens DUNO wist Kevin Jacobs nog te scoren.meer »

255x gelezen

Nick van der Toorn en Joey Feitz vervullen de rol van selectiemanager

26 mei 10:30  Niemand minder dan Nick v/d Toorn en Joey Feitz zullen samen de rol als selectiemanagers gaan invullen. Beiden maakte eerder bekend te stoppen als leider bij het 2e seniorenelftal. Nick was al reeds selectiemanager maar krijgt nu hulp van Joey. En dar is goed ook, want aankomend seizoen beschikken we over 3 selectie elftallen.meer »

273x gelezen

DUNO 1 verliest en ziet de kans op nacompetitie vrijwel verloren gaan

20 mei 17:15  DUNO 1 heeft zaterdag 20 mei het laatste thuisduel met 1-2 verloren, en ziet daarbij de kans op de nacompetitie vrijwel voorbijgaan. meer »

637x gelezen

Wedstrijdbal laatste thuiscompetitieduel is van Get Well Jeans

17 mei 17:30  De wedstrijdbal van het laatste officiële competitieduel van DUNO in dit seizoen is geschonken door Get Well Jeans. DUNO neemt het op tegen Quintus en het duel begint om 14.30 uur en wij hopen op veel support.meer »

128x gelezen

INTERVIEW: 'Vol aan de bak, ook supporters verdienen een toetje'

16 mei 6:00  DUNO wist de wedstrijd tegen Erasmus niet te winnen en verspeelde kostbare punten in de strijd om een plek bovenin. Maar niet getreurd, er liggen nog kansen! Zeker voor wie naar oefenmeester Kenneth Lamens luistert. De trainer was natuurlijk net als veel anderen teleurgesteld na de 0-0, maar blijft bepaald niet bij de pakken neerzitten. Een interview op weg naar nog zeker twee duels in dit seizoen.meer »

349x gelezen

Geen winst, maar rondom wedstrijd DUNO 1 louter winstpakkers

15 mei 6:00  De uitslag was weliswaar niet als gedroomd (0-0 tegen Erasmus), de sfeer was er zaterdag 13 mei niet minder om. Langs de lijn, in huiskamer en sponsorhome was het een drukte van belang. Daar ook, opnieuw weer eens uitgenodigd, de DUNO'ers van het kampioensteam 1982-1983. Ook al zijn er daarna nog hele hordes goede eerste elftallen geweest, deze hechte club van destijds blijft tot de verbeelding spreken.meer »

356x gelezen

DUNO verspeelt kostbare punten: gelijkspel tegen SV Erasmus

13 mei 16:30  DUNO heeft kostbare punten verspeeld in de strijd om een plekje te bemachtigen in de nacompetitie om promotie. Op Haagsche Dynamiek eindigde het duel tegen SV Erasmus in 0-0. Er zijn nog twee wedstrijden te spelen, thuis tegen Quintus en uit bij kampioen PGS/Vogel. De wedstrijd tegen Erasmus bracht nauwelijks kansen voor DUNO, zodat er weinig op de uitslag viel af te dingen voor de ploeg van trainer Kenneth Lamens (foto).

424x gelezen

Derde helft na afloop duel DUNO - Erasmus

13 mei 6:00  Indien je vandaag toch al van plan was om de wedstrijd van DUNO 1 tegen Erasmus te kijken, heb je nu meteen een goede reden om na de wedstrijd te blijven hangen voor de derde helft. Na het duel is er namelijk muzikale gezelschap van zanger Ricardo Smit. Deze zal t/m 19:00 uur ons entertainen. meer »

314x gelezen

Vacature-alert: DUNO komt met O23-team en zoekt hoofdtrainer ervoor

2 mei 21:15  DUNO is voor komend seizoen 2023-2024 op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze hoofdtrainer voor het O23 team. Het elftal zal uitkomen in de 4de divisie. Want.... we gaan iets nieuws doen. Een elftal formeren voor spelers Onder 23 jaar, deel uitmakend van de DUNO-seniorenselectie. Een mooie stap voorwaarts, je leest hieronder precies hoe het plan eruitziet. DUNO on the move!meer »

456x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!