Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws ZAMI 1

Nieuws ZAMI 1

DUNO gaat naar Torremolinos, van 13 tot en met 16 januari

27 september 11:30  De DUNO-selectie gaat in januari 2023 op trainingskamp in het buitenland. Gesteund door sponsoracties en eigen bijdragen van de deelnemers is dat mogelijk geworden. Op Haaglanden Voetbal doet trainer Kenneth Lamens enthousiast verslag van de reis die van 13 tot en met 16 januari in Torremolinos is voorzien. Het enthousiasme over de trip wordt met de dag groter, getuige het relaas van Kenneth.meer »

245x gelezen

DUNO 1 en 2: Alle spelers op de foto in omlijsting 100 jaar

26 september 7:00  Nick van der Toorn, een van DUNO's huisfotografen, heeft ze allemaal weer op de foto gekregen: de selectiespelers van ons eerste en tweede elftal. Nu in prachtige vormgeving rond ons 100-jarig bestaan. Voor de oplettende kijker: ook op de meeste shirts ontdek je een primeur, het DUNO-logo omlijst met "100 jaar". Zo gaan we ons jubileumjaar dus straks in, geheel voorbereid op een eeuwfeest.meer »

341x gelezen

VERSLAG We staan maar gelijk aan kop. Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn.

24 september 18:15  Zo. We staan maar gelijk aan kop. Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn. Wat een weelde: een 0-7 overwinning bij HPSV - we moeten echt ver teruggaan willen we zo'n klinkende competitiezege van DUNO gaan vinden in de archieven. DUNO overtuigde in het Haagse Zuiderpark, waar de ploeg van trainer Kenneth Lamens messcherp begon en die instelling beloond zag worden. Heerlijke start! Lees het verslag.meer »

360x gelezen

DUNO 1 wint met grote cijfers van HPSV

24 september 17:15   DUNO 1 heeft vanmiddag haar eerste competitieduel met grote cijfers weten te winnen. In het Zuiderpark werd de thuisploeg, HPSV met 0-7 verslagen. Momenteel staat DUNO 1e op de ranglijst. meer »

277x gelezen

Competitiebal gaat rollen: DUNO 1 naar HPSV

23 september 7:00  Zo. Voor de DUNO-senioren gaat het competitievoetbal nu beginnen. Komende zaterdag 24 september mag onze hoofdmacht aan de slag in het Haagse Zuiderpark waar HPSV de tegenstander is. Waar DUNO in de bekercompetitie steeds net niet wist te winnen, lieten de politiemannen hun laatste wedstrijd lopen en speelden niet. Maar nu staan ze er vast en zeker, de rentree van DUNO 1 in de vierde klasse zal bepaald geen makkie zijn.meer »

186x gelezen

Het gaat erom spannen: Minder klassen, meer degradaties

18 september 7:00  Het gaat erom spannen! Als komende weekeinde de competities beginnen in de standaard- en reserveklassen van het amateurvoetbal is een ding zeker: nog nooit was er een degradatieregeling die zoveel ploegen in de zorgen gaat brengen. Omdat de KNVB de voetbalpiramide wijzigt, gaan er de komende seizoenen meer clubs naar onderen dan naar boven. Dit is de regeling voor DUNO 1 en 2, zoals nu bekendgemaakt.meer »

252x gelezen

DUNO ondanks voorsprong verliezer in bekerduel tegen SJC

17 september 18:15  Ook de laatste bekerwedstrijd heeft DUNO 1 niet in winst kunnen omzetten. In Noordwijk, tegen SJC, verloren we zaterdag 17 september met 2-1. Sven Brugman (33ste minuut) bracht DUNO voor de pauze nog wel aan de leiding, maar de thuisploeg - net als onze hoofdmacht spelend in de vierde klasse - boog de achterstand na rust om in een 2-1 overwinning. Voor SJC scoorden Marc Steenvoorden (42ste minuut) en Stef van der Zalm. (50ste minuut).meer »

302x gelezen

VOORUITBLIK SENIOREN: DUNO 1 de auto in, naar Noordwijk

15 september 7:00  Het gaat niet heel veel gebeuren, maar komende zaterdag 17 september is het zover: DUNO 1 gaat de auto in stappen. Waar we voor de competitie straks vrijwel alles lopend of met de fiets af kunnen, is dat dit weekeinde niet zo: we gaan naar SJC voor de laatste bekerwedstrijd in dit seizoen. DUNO speelt de laatste poulewedstrijd tegen de club uit Noordwijk, die al wel eenmaal won.meer »

236x gelezen

VERSLAG, FOTO'S: Op zompig veld kan DUNO onvoldoende vuist maken

11 september 9:00  Het is DUNO helaas niet gelukt om de drie punten te pakken in het bekerduel tegen vijfdeklasser De Ster. Op sportpark Brinckerinckstraat wist de thuisploeg met 2-1 te winnen. DUNO kon onvoldoende een vuist maken. Lees het verslag en bekijk de foto's.meer »

288x gelezen

DUNO 1 laat scoringskansen onbenut, De Ster gaat er met de punten vandoor

10 september 18:15  DUNO 1 heeft vanmiddag het tweede bekerduel met 2-1 verloren. 5e klasser De Ster wist de kansen te benutten waar ze er bij DUNO niet ingingen. Het wedstrijdverslag volgt later.meer »

330x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!