Nieuws ZAMI 1 - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws ZAMI 1

Nieuws ZAMI 1

DUNO-jeugd maakt van topwedstrijd topduel van fans

23 januari 12:00  De afloop was teleurstellend te noemen, maar als je zo een paar dagen later terugkijkt op DUNO tegen PGS/Vogel (1-2) dan kun je toch niet anders dan vaststellen dat er ook heel veel moois was. In de huiskamer liep de bar als een tierelier met dank aan onze vaste helpers en langs het veld liet de DUNO-jeugd van zich horen en zien. Met vuurpotten en spandoeken was het goed toeven langs de lijn. En daar.... was het als vanouds heel druk.meer »

145x gelezen

VERSLAG, FOTO'S: DUNO laat kans lopen leider beentje te lichten

22 januari 8:00  DUNO 1 heeft zaterdag 21 januari de kans laten lopen koploper PGS / Vogel beentje te lichten. In de officiële speeltijd stonden onze mannen tot in de 88ste minuut op een 1-0 voorsprong, maar in het resterende vervolg scoorde de lijstaanvoerder toch nog twee keer: 1-2. Daarmee misten we de mogelijkheid zelf koploper te worden en deze toch al florissante competitie vanuit DUNO-perspectief een sensationeel vervolg te geven. Lees het verslag en bekijk foto's.meer »

430x gelezen

DUNO in slotfase onderuit tegen koploper PGS / Vogel

21 januari 17:15  Het had zo mooi kunnen zijn, maar in de slotminuten van de topper tegen PGS/Vogel verspeelde DUNO een zwaarbevochten 1-0 voorsprong. Waar Jimmy Kipp DUNO voor de pauze op voorsprong had gebracht., kwam de koploper in de tweede helft in de slotfase op 1-1 en kort voor tijd zelfs op 1-2 via Max de Bruin. DUNO speelden toen al even met 10 man na rood voor onze doelpuntenmaker. meer »

480x gelezen

Boaz Lammers pupil van de week bij het duel DUNO - PGS/Vogel

21 januari 7:00  In de tweede competitiehelft van het seizoen start DUNO weer met de Pupil van de week. Boaz Lammers (8) spelend in de JO 9-3 is bij de wedstrijd tussen DUNO - PGS/Vogel aanwezig als pupil van de week. Boaz krijgt hiermee een kijkje in de keuken bij ons 1e elftal en mag daarbij meelopen met de spelers het veld op, de aftrap verrichten en de wedstrijd vanuit de dug-out bijwonen. Wij wensen Boaz veel plezier.meer »

148x gelezen

ZAMI-Selectie werkt laatste training in de sneeuw af

20 januari 13:30  De ZAMI-selectie heeft afgelopen donderdag de laatste training in aanloop naar het competitieduel tegen PGS/Vogel afgewerkt. Echter moest het veld eerst sneeuwvrij gemaakt worden. Gelukkig was dit geen probleem met een goed gevulde selectie.meer »

152x gelezen

DUNO tegen PGS/Vogel is absolute topper aan Mgr. Nolenslaan

20 januari 6:00  Met DUNO tegen PGS/Vogel hebben we zaterdag 21 januari een absolute topper aan de Mgr. Nolenslaan. Het is de nummer twee (DUNO) tegen de koploper, het verschil tussen beide ploegen bedraagt slechts 1 punt. Zowel DUNO als PGS/Vogel won dit seizoen liefst 9 van de 11 duels, de gasten speelden eenmaal meer gelijk en behaalden zodoende een punt meer. De wedstrijd op Haagsche Dynamiek begint om 14.30 uur.meer »

212x gelezen

Wedstrijdbal DUNO - PGS Vogel met dank aan Get Well Jeans

19 januari 7:00  De wedstrijdbal van het competitieduel tussen DUNO tegen PGS/Vogel van zaterdag 21 januari is geschonken door Get Well Jeans. Wij bedanken de balsponsor voor deze geste. Kom gerust DUNO 1 aanmoedigen. Support is altijd welkom. meer »

133x gelezen

Steun DUNO 1 zaterdag en maak kans op een prijs

17 januari 21:15  Aanstaande zaterdag speelt DUNO 1 de belangrijke wedstrijd tegen PGS/VOGEL 1. PGS staat op de eerste plaats en DUNO op de tweede plaats, met 1 punt achter de koploper. We hopen op de steun van veel DUNO-leden, maar in het bijzonder de DUNO-jeugd !! Wie maakt het mooiste/ origineelste spandoek voor aanstaande zaterdag ?? De winnaar wint een DUNO Cap ter ere van het 100 jarig bestaan. Natuurlijk hopen we op veel aanmoedigingen en toeters !! Laten we er met z’n allen 1 groot feest van maken !! John kind 💚🖤meer »

341x gelezen

O, o Torremolinos: Van paintball tot trainen, het zit er alweer op

17 januari 6:00  De DUNO-selectie heeft weer voet gezet op vaderlandse bodem. De trainingstrip naar Torremolinos in Spanje zit erop. Vier heerlijke dagen liggen achter ons, met ruimte voor trainingen, teambuildingsactiviteiten, uitstekend eten en op stap gaan met elkaar. De basis is stevig gelegd voor de tweede seizoenshelft, te beginnen komende zaterdag met de topper thuis tegen koploper PGS/Vogel.meer »

299x gelezen

De oudjes langs de zijlijn genieten ook in O, o Torremolinos

16 januari 12:00  Zo'n voetbalploeg heeft natuurlijk altijd last van de vijfde colonne - van die oudjes die alles beter weten. Zeggen we met een knipoog, want het kennisgehalte en de voetbalkwaliteiten van zulke voetbaldieren is vaak groot. Zo ook bij DUNO. Je kunt zo'n vijfde colonne natuurlijk negeren, of gewoon meenemen als je op trainingskamp gaat. Strategisch buitengewoon handig. Ze hebben het getuige de foto's buitengewoon naar hun zin in Torremolinos.meer »

325x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!