Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws ZaMi 1

Nieuws ZaMi 1

Julia Kagie in Volkskrant: 'Meer blauwe plekken dan ooit'

18 oktober 7:00  DUNO-speelster Julia Kagie zat tegen Naaldwijk op de bank als wisselspeler van ons eerste elftal. Ze droomt van een debuut in DUNO 1. Zover kwam het nog niet in de competitie, maar in ons tweede elftal staat ze haar mannetje. De opvallende komst van de speelster naar de mannen blijft niet onopgemerkt, we schreven er al eerder over. Ook De Volkskrant laat Julia Kagie aan het woord. Hieronder het interview.meer »

325x gelezen

VERSLAG, FOTO'S: DUNO morele winnaar na sterke terugkeer tegen Naaldwijk

16 oktober 21:00  Op Haagsche Dynamiek heeft het zo sterk verjongde team van trainer Kenneth Lamens zaterdag 16 oktober voor een waar spektakelstuk gezorgd door een 1-3 achterstand om te buigen in een meer dan verdiend gelijkspel. En, er had na de gelijkmaker van Tim van Zweeden in de 57e minuut nog meer in gezeten dan dit gelijke spel. Lees het verslag van Rob Leenheer en bekijk de foto's van Nick van der Toorn. DUNO was zonder meer morele winnaar te noemen.meer »

260x gelezen

DUNO pakt verdiend een punt tegen Naaldwijk

16 oktober 15:45  DUNO heeft vanmiddag met 3-3 gelijk gespeeld, thuis tegen Naaldwijk. Na een 1-0 voorsprong, wat resulteerde tot een 1-3 achterstand, werd uiteindelijk rechtgezet tot een 3-3 stand. Doelpuntenmakers bij DUNO : Joel van Oeveren, Elyseo van de Graaf en Tim van Zwedenmeer »

299x gelezen

Patrick Zandvliet enkele weken uitgeschakeld, beterschap gewenst

15 oktober 12:00  Pech voor DUNO 1-speler Patrick Zandvliet. In het duel bij Lyra raakte de ijzersterke verdediger op ongelukkige wijze geblesseerd. Hij is naar verwachting vier tot zes weken uitgeschakeld. Namens alle DUNO'ers en de selectie plus staf in het bijzonder willen we Patrick een goed herstel toewensen en sterkte. Van harte hopen we dat je binnen afzienbare tijd je sterke optreden in onze hoofdmacht kunt vervolgen.meer »

219x gelezen

Mannen van DUNO 4 sponsoren wedstrijdbal DUNO-Naaldwijk

14 oktober 7:00  Niets minder dan ons eigen vierde elftal schenkt de wedstrijdbal voor de thuisbeurt van DUNO 1 tegen Naaldwijk, komende zaterdag 16 oktober. Bedankt mannen, een mooie geste! Graag roepen we je allemaal bij deze op onze hoofdmacht te komen steunen. Ze spelen echt wedstrijden die het aanzien meer dan waard zijn. Wat extra steun vanaf de zijlijn kan ze net dat beetje extra geven...meer »

155x gelezen

DUNO onderuit tegen Scheveningen, op 2/11 thuis tegen RKAVV

13 oktober 16:45  DUNO 1 heeft dinsdagavond 12 oktober een oefenduel tegen Jong Scheveningen verloren, DUNO verweerde zich kranig, maar moest de reserves van de tweede divisionist wel een overwinning toestaan. Een nieuwe oefenwedstrijd kondigt zich aan: Op dinsdag 2 november speelt onze hoofdmacht thuis (20.15 uur) tegen een (jong) combinatieteam van hoofdklasser RKAVV. Je bent dan meer dan welkom.

246x gelezen

Aantrekkelijk affiche dinsdag 12 oktober: DUNO 1 bij Jong Scheveningen

11 oktober 12:00  Een aantrekkelijk affiche voor dinsdagavond 12 oktober: DUNO 1 komt dan in een oefenduel in actie tegen Jong Scheveningen. De oefenwedstrijd begint om 20.00 uur. In Jong Scheveningen spelen de talenten van de tweede divisionist, terwijl de jonge, nieuwe DUNO-lichting naam maakt in de derde klasse. Met fris, sprankelend voetbal zetten we mooie stappen, op weg naar de eerste overwinning in de competitie. meer »

330x gelezen

(Beetje)VERSLAG, (veel)FOTO'S: DUNO 1 bijt van zich af, net onvoldoende

9 oktober 17:15  DUNO streed tegen Lyra in De Lier voor wat het waard was. Na de gelijke spelen tegen DSVP en KMD, knappe prestaties op zich, moesten we ditmaal een nederlaag slikken. In een kort verslag en vooral met foto's blikken we terug. Opnieuw toonde dit jonge DUNO aan dat het verrassend goed mee kan in de derde klasse. Tegen Lyra had er zeker meer ingezeten, maar het scoren wilde niet lukken.meer »

421x gelezen

DUNO lijdt nipte nederlaag bij Lyra

9 oktober 16:15  De mannen van DUNO 1 hebben zaterdag 9 oktober onverdiend het vierde competitieduel bij Lyra verloren. De thuisploeg wist in de 60e minuut de 1-0 in te tikken. Dat was meteen de eindstand. DUNO had zeker voor de pauze legio kansen op een goede afloop en streed voor wat het waard was. En waar we misschien voorgaande wedstrijden wat gelukkig alsnog punten pakten, zat het nu jammer genoeg tegen - al bood het spelbeeld uitzicht op zeker een punt.meer »

232x gelezen

Met pasta op weg naar Quintus en Lyra

8 oktober 12:15  Met pasta op weg naar Quintus en Lyra. De donderdagavond selectieavond werd op 7 oktober een smakelijke en bovenal gezellige avond. De DUNO-selectie (m/v) kreeg een heerlijke pasta-maaltijd voorgeschoteld, mede dankzij Patrick Nutbeij, op zoveel fronten actief binnen de club. DUNO 1 en 2 komen dit weekeinde in het Westland in actie en doen dat dus in elk geval op een goed gevulde maag...meer »

235x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!