Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugd nieuws

Jeugd nieuws

Deze foto's en verslagen moet je zeker nog even zien

19 juli 7:00  Zelfs nu het seizoen erop zit, rolt er af en toe nog een verslag de kant van de webredactie op. Bedankt daarvoor. Al was het wat laat dat wij konden plaatsen - komt goed, hoor! - hierbij toch nog wat extra aandacht voor fraaie foto's en verslag. Ook komend seizoen kijken we uit naar jouw verslagen, want die dragen bijzonder bij aan hoe we met elkaar vereniging kunnen zijn. Voor nu: goeie vakantie gewenst.meer »

259x gelezen

Oefenduel DUNO JO15-2 tegen HBS prachtig vastgelegd

13 juli 11:15  We hebben weer mooie foto's ontvangen, gemaakt door Astrid van der Zijden. Ditmaal van de oefenwedstrijd van DUNO JO15-2 uit bij HBS JO15-3. Het duel eindigde in 3-3.meer »

75x gelezen

DUNO JO10-1 tegen de ouders.

13 juli 9:30  Gedurende een periode waarin er dagelijks voetbal op tv is, de profclubs in voorbereiding zijn en de amateurselecties eindelijk weer wedstrijden mogen spelen is er 1 wedstrijd die er boven uit steekt. Niet de EK finale, niet de JC schaal, maar DUNO JO10-1 tegen 'de ouders'! Al het hele seizoen wordt er naar uitgekeken. Al maanden wordt er getraind achter gesloten deuren onder de noemer van corona maatregelen, maar wij weten wel beter. Die ouders moesten buiten blijven zodat ze onze tactiek niet konden zien. meer »

60x gelezen

JO10-2 en JO11-1 happen in het zand en maken er topdag van

12 juli 19:00  Dat het seizoen ongemerkt is afgesloten - nee, dat is bepaald niet waar. We konden al terugkijken op een gedenkwaardige DUNO slotdag, met luchtkastelen en meer, en nu komen ook de verhalen binnen van de teams die onderling een uitje beleven ter afsluiting. DUNO JO10-2 en JO11-1 togen naar het strand om daar feestelijk en sportief het seizoen 2020-2021 af te sluiten.meer »

328x gelezen

Deze moet je zien! De aftermovie van het DUNO-jeugdkamp

6 juli 12:00  We krijgen er natuurlijk nooit genoeg van. Het DUNO-jeugdkamp dat onlangs werd gehouden. Met dank aan Nick van der Toorn is er nu ook een pracht van een aftermovie, kijkplezier voor maar liefst twintig minuten. Deze moet je zien, dat spreekt voor zich! Met dank aan Nick voor het vele werk dat hij hierin stak. Alle hoogtepunten van het jeugdkamp zie je voorbijkomen - als een onvergetelijke gebeurtenis. meer »

367x gelezen

Zo leuk was het op DUNO's slotdag voor de jeugd

4 juli 7:00  DUNO's Activiteitenteam heeft er voor de jeugd weer een pracht van een feestelijke slotdag van gemaakt. Met dank aan alle hulpouders en andere organisatoren kunnen de dames van ons superactieve team terugkijken op een heel geslaagde dag. Popcorn, luchtkastelen, lekkere hapjes, eten en drinken - het kon allemaal niet op. Een terugblik op een dag vol activiteiten voor de DUNO-jeugd van zaterdag 3 juli.meer »

339x gelezen

VERSLAG: Alles dat je altijd al wilde weten over het DUNO-jeugdkamp

3 juli 7:30  Het DUNO-jeugdkamp in Heino was top. We schreven er al eerder volop over, ook kon je op alle social media kanalen van DUNO video's zien. Op deze zaterdag dat we het slot van het seizoen vieren, met veel attributen en onderling voetbal op DUNO, nog eenmaal een terugblik. Ditmaal door ons Activiteitenteam zelf. Van harte aanbevolen! Alles dat je altijd al wilde weten over het DUNO-jeugdkamp.meer »

316x gelezen

Groetûh uit Wijhe : DUNO Jeugdkamp - Dag 3

29 juni 11:30  Ze zijn weer terug. De jeugdleden en de begeleiding, die van vrijdag 25 t/m zondag 27 juni op kamp gingen bij Summercamp Heino in Wijhe. Bekijk hier dag 3.meer »

395x gelezen

Ze zijn terug, hoor. Het jeugdkamp was weer heel geslaagd

28 juni 7:15  Ze zijn terug, hoor. Meer verslaggeving volgt en wat we nu al wel kunnen zeggen: het was weer heel geslaagd. Op de weg terug was het tamelijk rustig in de bussen - veel slaap werd alvast ingehaald... Het DUNO-jeugdkamp zit er op en we kunnen terugkijken op drie geweldige dagen. Bedankt kampleiding en deelnemers voor drie geweldige dagen, het was heel fijn met elkaar. Op naar de volgende keer!meer »

320x gelezen

Groetûh uit Wijhe : DUNO Jeugdkamp - Dag 2

27 juni 7:00  Dag 2 van het DUNO jeugdkamp bij Summercamp Heino in Wijhe zit er op. Het was een lange, vermoeiende dag voor de kinderen. Een dag die in het teken stond van sport en water.meer »

491x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!