Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugd nieuws

Jeugd nieuws

Dit is je kans: steun het leukste voetbalkamp dat er bestaat

20 mei 13:15  Wie wil dat nou niet? Het DUNO-jeugdkamp ondersteunen?! Het leukste voetbalkamp dat er bestaat! Straks in Heino willen we graag alle deelnemers het allerleukste en allerbeste voorschotelen. Met jouw steun gaat dat lukken! Op de foto hieronder is te zien wat we nog nodig hebben. Wil je iets bijdragen aan het DUNO-jeugdkamp laat het ons dan weten via activiteitenteam@hsvduno.nl meer »

277x gelezen

Koen Zandbergen is speler van het jaar bij DUNO JO19-1

18 mei 12:00  Koen Zandbergen is gekozen tot speler van het jaar bij DUNO JO19-1. Koen is volgens de jury niet de beste speler uit het team, maar wel degene die zich dit seizoen het meest ontwikkeld heeft. Met zijn inzet en strijd heeft hij erg veel werk voor het team verzet. Omdat de speler van het jaar gekozen wordt door de spelers zelf, is dit een stukje waardering wat hij krijgt vanuit het team en dat heeft hij dubbel en dwars verdiend.meer »

200x gelezen

Ja hoor, op vrijdag 17 juni is er ZOMERBINGO op DUNO

18 mei 7:30  Oproep! Uitnodiging! Op vrijdag 17 juni houden wij weer een gezellige zomerbingo op DUNO. Let op! We beginnen op verzoek van een aantal mensen een half uurtje later namelijk om 19.30 uur. De huiskamer is vanaf 18.30 uur open. Aanmelden voor dit festijn kan via onze mail dunobingo@gmail.com of via de app van Jany Taal 06-33984207. Hopelijk zien wij jullie dan! Groetjes van Jany en Valescameer »

135x gelezen

Alsnog mee op het DUNO Jeugdkamp? De laatste plekken!

17 mei 7:00  Ben je te laat met aanmelden voor het DUNO-jeugdkamp maar wil je toch nog mee? Dat kan! Er zijn nog een paar plekken vrij. Stuur een mail naar activiteitenteam@hsvduno.nl onder vermelding van je naam en team. Dan gaan wij van het Activiteitenteam er alles aan doen om alsnog voor jou plek in te ruimen. Het jeugdkamp is van 24 tot en met 26 juni, bestemd voor spelers van de JO8 tot en met de JO13. meer »

168x gelezen

Aanwinsten! Marjolein Rampaart van Zijl en Kimberley van der Wiel

16 mei 13:00  Jany en Annelies gaan na dit seizoen stoppen bij het Activiteitenteam van de DUNO-jeugd. Ze hebben er een geweldig mooie tijd op zitten en we zeggen beiden straks natuurlijk flink dank. Nieuws is er ook! Marjolein Rampaart van Zijl en Kimberley van der Wiel gaat het tweetal opvolgen. Da's natuurlijk voortreffelijk nieuws, want hiermee blijft er een geweldig leuke club actief om mooie dingen te doen! Welkom beiden!meer »

252x gelezen

Dit zijn de leiders en de trainers voor komend seizoen bij DUNO-jeugd

12 mei 6:45  Dit zijn de leiders en de trainers voor het komend seizoen bij de jeugd. Ook is bekend in welke klasse de DUNO-jeugdteams gaan spelen. Je ziet: we zijn al drukdoende met de voetbaljaargang die gaat komen, 2022-2023. Een compliment aan alle DUNO'ers die ervoor hebben gezorgd dat dit weer is rond gekomen. Op naar een mooi nieuw seizoen, we houden je op de hoogte.meer »

518x gelezen

Ben Wuhl ook komend seizoen keeperstrainer van DUNO-jeugd

9 mei 12:00  Ben Wuhl is ook komend seizoen onze keeperstrainer bij de jeugd. Dat is goed nieuws en de jeugdcommissie meldt dit vol enthousiasme! Enige verandering: Ben traint de jeugddoelmannen voortaan niet meer op maandag maar op woensdag, 18.00 - 19.00 uur JO08 tot en met JO12 en 19.00 - 20.00 uur J013 tot en met J019. Dan weet je dat vast. Ben, fijn dat je er opnieuw bij bent en op naar een mooi seizoen. meer »

176x gelezen

Toernooicommissie jeugd zoekt jou als versterking

9 mei 7:00  De commissie die de jeugdtoernooien voor DUNO organiseert is op zoek naar versterking. We kunnen jou goed gebruiken! Lees hieronder de oproep die Marlies de Klerk-Vos namens de jeugdcommissie doet. meer »

179x gelezen

VOORAF: DUNO 1 strijdt thuis tegen KMD voor laatste kans

6 mei 6:30  Met thuisduels voor ons eerste en tweede elftal komt er een DUNO-zaterdag aan die je niet mag missen. DUNO 1 ontvangt 7 mei om 14.00 uur KMD en vecht voor z'n laatste kans in de derde klasse te blijven. Maar natuurlijk ook alle aandacht voor de jeugd in het speelschema hieronder. Ook op zondag wordt er gevoetbald. Dan bieden we Quick onderdak op Haagsche Dynamiek en die ploeg ontvangt de studenten van Oude Schoen uit Delft.meer »

293x gelezen

DUNO Talentendag van 29 mei komt er aan, aanmelden kan nog

26 april 7:00  De DUNO-talentendag komt nu snel dichterbij! Op zondag 29 mei houden wij een open dag voor de jeugd. Dit alles wordt georganiseerd door de jeugdcommissie van DUNO. De talentendag is voor de jeugd vanaf 8 t/m 15 jaar. Lees verder voor de tijden en hoe jij jezelf kunt (laten) inschrijven.meer »

188x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!