Jeugd nieuws - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugd nieuws

Jeugd nieuws

Reminder: Cursus voor jeugdtrainers begint vrijdag 1 december

Gisteren, 27 november 12:00  Reminder: Bij DUNO begint op 1` december een interne jeugdtrainerscursus. Op die manier willen we heel graag collectief jeugdtrainers specifiek opleiden. We willen zo onze jeugdopleiding de gewenste structuur bieden. Hieronder vind je de cursusdata en tijden, ook lees je hoe je je kunt aanmelden. DUNO-selectiespelers wordt nadrukkelijk de kans geboden ook mee te doen. Een mooie gelegenheid!meer »

167x gelezen

DUNO-jeugd vermaakt zich opperbest bij DUNO 100 jaar

26 november 6:00  De DUNO-jeugd werd bepaald niet vergeten tijdens ons 100-jarig bestaan. Het superactieve Activiteitenteam zorgde voor een veelheid aan leuke dingen. Zoals, nadat we op vrijdag 24 november het LED-voetbal hadden mogen beleven, een dag later alweer een magische goochelshow voor de jongste DUNO'ers gevolgd door een VR-spel voor de wat oudere jeugd. Het viel zaterdag 25 november zeer in de smaak!meer »

250x gelezen

DUNO FIFA-toernooi groots en meeslepend beleefd

20 november 12:00  Het sponsorhome van DUNO werd vrijdagavond 17 november omgetoverd tot een E-Sports Arena. In samenwerking met We Play Esports organiseerden we in het kader van DUNO 100 jaar voor alle spelers van DUNO van JO13 tot en met JO18 jaar een FIFA toernooi op de PlayStation. En vanwege dat 100-jarig bestaan van DUNO pakten we dit extra groots aan. Het werd een feestelijk en spannend, meeslepend toernooi! Dank voor ieders deelname en hulp.meer »

218x gelezen

DUNO-selectie doneert cheque aan de DUNO-jeugd

18 november 10:30  Zaterdagochtend 18 november overhandigde Joey Feitz namens de selectiespelers een waardecheque aan jeugdvoorzitter Marlies de Klerk-Vos. De selectie schenkt een bedrag van € 420,- dat is opgehaald tijdens de jeugdvoetbaldagen van vorige maand, en gunt dit geld aan de jeugdafdeling van DUNO. De jeugdvoetbaldagen op zich waren al een succes, dit is nog eens een mooi extra resultaat. Dank selectie! meer »

398x gelezen

Zij verkochten meeste loten Clubactie en dit team eindigt hoogst

15 november 6:00  Met meer verkochte loten dan ons doel was mogen we supertrots terugkijken op de Grote Clubactie 2023. Het is de jaarlijkse manier om kopers de kans te gunnen mooie prijzen in de wacht te slepen en tegelijkertijd komt een groot deel van de opbrengst de DUNO-jeugd ten goede. Het Activiteitenteam is dus blij en opgetogen over de 965 verkochte loten. Lof voor alle jeugdige verkopers! Lees snel wie de meeste loten verkocht en welk team het hoogst eindigde.meer »

359x gelezen

100 jaar DUNO: Dit komt er aan voor jou als jeugdspeler

13 november 6:00  100 jaar DUNO, nog even! Op vrijdag 24 november is het zover. Reünie en receptie zijn aanstaande, als ook ons Hudson-feest op zaterdag 25 november. Maarrrrrrrrrr, er is meer! Onderstaand een opsomming van de activiteiten die op stapel staan voor onze jeugdspelers, want voor jou is ons eeuwfeest er natuurlijk ook! Sterker nog: we pakken uit, want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.meer »

535x gelezen

DUNO-TV: Zo griezelig was Halloween (video met verslag)

7 november 6:00  Zo griezelig was Halloween op DUNO! Deze video laat er geen twijfel over bestaan. Heel veel vrijwilligers van DUNO hadden zich uitgesloofd om ter gelegenheid van 100 jaar DUNO er een extra feestelijk samenzijn van te maken. Nou ja, feestelijk: vooral griezelig dus. Wat was het spannend. We kijken nog eenmaal terug. Gelukkig werden alle DUNO-youngsters er goed doorheen geholpen en was er na afloop ook nog een (ja ook dat nog, spannende) bingo.meer »

280x gelezen

Griezelen en gruwelen op DUNO - zo ging het er aan toe

4 november 10:00  DUNO heeft weer op geweldige wijze Halloween gevierd. En de bingo na afloop mocht zich in enorme belangstelling verheugen. Wat was het weer gaaf, op vrijdagavond 3 november. DUNO was omgetoverd tot een afschrikwekkend Halloween-gebied waar het griezelen en gruwelen was. De jonge DUNO'ers moesten soms hun best doen om hun angst te overwinnen. Natuurlijk liep alles goed af - hieronder de eerste foto's van deze DUNO 100 jaar productie.meer »

422x gelezen

Grote Clubactie: op weg naar 1000 verkochte loten DUNO

4 november 6:00  De DUNO-verkopers van de Grote Clubactie doen uitstekend hun best. Aangezien de laatste update alweer een maandje geleden is vinden wij het weer tijd voor een update van die Grote Clubactie lotenverkoop. De opbrengst van de loten komt voor een flink deel ten goede aan de DUNO-jeugdafdeling. Jullie zijn zo goed bezig met z'n allen. Tot nu toe zijn er in totaal 958 loten verkocht!meer »

160x gelezen

100 jaar DUNO: Omgetoverd tot E-Sport Arena op 17 november

3 november 12:00  Op vrijdag 17 november aanstaande wordt het sponsorhome van DUNO omgetoverd tot een E-Sports Arena. In samenwerking met We Play Esports organiseren we in het kader van DUNO 100 jaar voor alle spelers van DUNO van JO13 tot en met JO18 jaar een FIFA toernooi op de PlayStation. En vanwege dat 100-jarig bestaan van DUNO pakken we dit extra groots aan. Dat mag je niet missen! Schrijf je nu in.meer »

538x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!