Jeugd nieuws - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugd nieuws

Jeugd nieuws

D-day voor DUNO JO16-1, zo wensen wij onze boys alle succes!

Vandaag, 2 juni 15:00  D-day voor DUNO JO16-1! Op zaterdag 3 juni spelen ze de bekerfinale (10.45 uur, complex Westlandia in Naaldwijk) en dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. Los van alle support die we onze youngsters ter plekke gaan geven is er een mooie DUNO-TV video gemaakt, vol met succeswensen. De webredactie sluit zich hier graag bij aan. Mannen, alle succes gewenst! meer »

190x gelezen

DUNO selectie doneert geld voor het DUNO-jeugdkamp

Vandaag, 2 juni 7:00  De ZAMI-selectie (stafleden en spelers) hebben de afgelopen dagen geld gedoneerd ten bestemd aan de DUNO jeugd, betreffende voorhet DUNO-jeugdkamp. Hierbij is in totaal een bedrag € 200,- opgehaald. Afgelopen donderdag werd de cheque door aanvoerder Olav Ruijl overhandigd aan het activiteitenteam.meer »

208x gelezen

Steun DUNO JO16-1 in de bekerfinale in Naaldwijk

29 mei 15:15  Aanstaande zaterdag 3 juni speelt DUNO JO16-1 de bekerfinale van de districtsbeker tegen de leeftijdsgenoten van Nieuwerkerk JO 16-2. Alleen dat is al een topprestatie. Het duel wordt gespeeld op neutraal terrein. Wij hopen op veel DUNO-ers die de groen-zwarten komen aanmoedigen. De finale wordt gespeeld op het terrein van Westlandia, dat ligt aan De Hoge Bomen 4 in Naaldwijk. meer »

409x gelezen

Op zoek naar iets leuks ? Bekijk de DUNO vacatures die openstaan

28 mei 6:00  We hebben bij DUNO momenteel meerdere vacatures openstaan. Van een leider tot aan een hoofdtrainer, we zoeken ze voor diverse afdelingen. Interesse ? Lees snel verder. meer »

128x gelezen

DUNO jeugdkamp komt er aan en dit kun jij eraan bijdragen

25 mei 17:45  Ook dit jaar gaat DUNO op jeugdkamp! Het jeugdkamp staat ditmaal gepland bij De Roerdomp te Westelbeers en het is van vrijdag 30 juni tot en met zondag 2 juli. Als altijd doen we graag weer een beroep op jouw als DUNO'er of vriend(in) van groen-zwart.... voor het sponsorbord. Als je iets wil sponsoren kun je een mail sturen aan jeugdcommissie@hsvduno.nl en daarna ontvang je een betaallink. Zie hieronder wat je kunt sponsoren.meer »

282x gelezen

Zo werkt de DUNO-jeugd toe naar het einde van dit seizoen

19 mei 6:00  Het DUNO-seizoen loopt ten einde. Al staan er voor senioren en jeugd nog voldoende spannende wedstrijden op het programma. Zo strijdt DUNO 1 nog voor een plekje in de nacompetitie om promotie en speelt JO16-1 nog de KNVB-bekerfinale. Klaar zijn we allerminst! Toch kijkt jeugdvoorzitter Marlies de Klerk-Vos alvast uit naar het seizoeneinde en alles dat met het oog daarop is geregeld.meer »

337x gelezen

Je hebt drumles en bent lid van DUNO... hierbij: het DUNO 100 jaar lied!

18 mei 6:00  Je bent jeugdlid van DUNO en kunt wel een aardig portie drummen. Wat doe je dan als je drumles krijgt? Dan ontwerp je natuurlijk een heus DUNO 100 jaar lied, op weg naar ons jubileum op 24 november aanstaande. Met dank aan jeugdspeler Simon die een en ander voor elkaar kreeg. Hij drumde er lustig op los en dit was het resultaat. Mooi op weg naar ons eeuwfeest, begeleid door drums.meer »

271x gelezen

Trainer Jeffrey Walther is vol trots over ontwikkeling DUNO JO12-1

17 mei 6:00  Vol trots neemt trainer Jeffrey Walther afscheid van "zijn" DUNO JO12-1. In een fraaie terugblik kijkt hij naar de ontwikkeling van dit DUNO-jeugdteam in de afgelopen jaren. Bedankt dat ik jullie ontwikkeling van dichtbij mee mocht maken, bedankt dat ik heb mogen zien hoe jullie een hechte vriendengroep op en buiten het veld zijn geworden," laat Jeffrey onder meer weten. Lees zijn verhaal.meer »

304x gelezen

Aanzienlijke groei, daarom zoekt DUNO Hoofdtrainers JO8 en JO9

10 mei 6:00  Zowel de DUNO J08-afdeling als de J09-afdeling zullen in het aankomende seizoen aanzienlijk worden uitgebreid. Om die reden zijn we voor beide leeftijdsklassen op zoek naar een gediplomeerd hoofdtrainer. Je hebt affiniteit met de leeftijdscategorie en je weet het team te enthousiasmeren en te motiveren. Je zorgt voor een gezonde balans tussen prestatie en spelplezier! Mooie kans! meer »

618x gelezen

DUNO JO16-1 naar finale KNVB-beker, JO19-1 redt het niet

6 mei 20:00  DUNO JO16-1 heeft de finale behaald van de strijd om de KNVB-beker! Op zaterdag 6 mei zetten we een overtuigende overwinning neer van 3-0 tegen Barendrecht. De finale is daarmee zeker gesteld, deze is op 3 juni op het terrein van Westlandia. DUNO JO19-1 redde het helaas niet in de halve finalestrijd. Hier verloren we met 5-2 van SC Botlek en daarmee kwam een groots bekeravontuur ten einde.meer »

415x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!