Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugd nieuws

Jeugd nieuws

Jeugddoelman Taylan Yilik op driedaagse stage bij Sparta

13 april 7:00  Speel je bij DUNO dan loop je de kans dat profclubs op je pad komen. Zo heeft jeugddoelman Taylan Yilik (JO10-1) een uitnodiging ontvangen van Sparta. Taylan heeft het verzoek gekregen om op een driedaagse trainingsstage te komen bij de Rotterdamse eredivisionist. Hij is er trots op en wij natuurlijk ook. Veel succes Taylan - uit alles blijkt dat Nederland nog wel een paar goede keepers kan gebruiken. Dus we rekenen op je!meer »

465x gelezen

Indelingen jeugdteams voor Regio Cup zijn bekend

11 april 7:45  De KNVB heeft de poule-indelingen van de Regio Cup bekend gemaakt. Bij de jeugdteams. Dat is de onderlinge reeks wedstrijden tussen clubs-bij-elkaar-in-de-buurt die wordt gespeeld zodra dat van de regering mag. Om die reden ook zijn er verschillende speelschema's beschikbaar, voor wat langere en kortere reeksen. Het is onbekend wanneer de Regio Cup begint. Op z'n vroegst is dat in het weekeinde van 24 en 25 april. meer »

306x gelezen

DUNO wenst Mark (JO 17-1), leider en vader veel sterkte

4 april 15:30  Helaas kregen wij deze week het nieuws dat Mark, begeleider van de J017 en vader van Xavi en Dante beiden spelend in onze jeugd, besmet is geraakt met het Corona virus. Zijn gezondheidstoestand is in de afgelopen dagen hard achteruit gegaan. Momenteel ligt Mark op de IC en wordt hij in coma gehouden. Woorden schieten ons op dit moment te kort. Wij hopen allen op een spoedig herstel en wensen hem alle kracht die daarbij noodzakelijk is. Ook Sharon, Xavi en Dante willen we veel sterkte wensen in deze moeilijke periode.meer »

497x gelezen

AC Milan grote winnaar JO9/10/11 toernooi

29 maart 12:30  Eindelijk weer eens wat “anders” dan onderlinge wedstrijdjes of trainingen.. Patrick Riemen had gelukkig het initiatief genomen om weer een onderling toernooi te organiseren. Wat beloofde een regenachtige dag te worden, bleek gelukkig een misverstand van onze weervoorspellers. Helaas toch een paar afzeggingen vanwege quarantaineperikelen, maar ondanks dat was wel duidelijk dat onze jeugd wel weer toe was aan “wat anders”. Gelukkig was ondergetekende niet de organisator van dit sterk bezette toernooi, want voordat we begonnen waren kreeg ik al het verwijt dat ik wel een heel sterk team had.... 🤷‍♂️meer »

162x gelezen

FOTOREPORTAGE: DUNO-jeugd beleeft (bijna) ouderwets leuke DUNO-dag

27 maart 16:00  DUNO heeft een mooie toernooidag beleefd. Voor alle jeugdteams stonden er zaterdag 27 maart onderlinge wedstrijden op het programma, waarbij de spelers door elkaar werden gemixed. Met dank aan het Activiteitenteam werd het een (bijna) als vanouds DUNO-dag, met ook nog eens lekkernijen en prijzen. Veel dank voor de toernooiorganisatoren, scheidsrechters en hulpouders! Zonder jullie had dit niet gekund. Hieronder verslag en foto's.meer »

322x gelezen

Jeugd DUNO speelt onderling toernooi op zaterdag 27 maart

26 maart 6:45  Onze DUNO-jeugd gaat zaterdag 27 maart een onderling toernooi spelen. In alle leeftijdsgroepen. Dat is dankzij de inzet van jeugdcommissie, wedstrijdsecretaris en trainers toch maar weer mooi mogelijk. Dat gebeurt zaterdagochtend vanaf 9 uur. Later op de zaterdag gaan de senioren trainen. Hieronder vind je het complete programma. We wensen je alvast een mooie zaterdag toe. Publiek is nog altijd niet welkom op ons terrein door coronaregels.meer »

207x gelezen

Alsof er niks aan de hand is: DUNO-schrijvers gaan gewoon door

22 maart 15:15  Je zou kunnen denken: we voetballen niet om het echie, dus er zijn vast geen wedstrijdverslagen - maar zo is het niet. Die DUNO-verslaggevers zijn volhouders, hoor. Dus vind je hieronder gewoon linkjes naar onderlinge duels die afgelopen weekeinde werden gespeeld. Je vindt ze op de website en bij de app onder je eigen team. En hier maar even voor het voetlicht gebracht. We zeggen de auteurs dank!meer »

251x gelezen

Onderlinge wedstrijden zaterdag 20 maart lees je hier

19 maart 7:45  Het onderlinge wedstrijdprogramma van zaterdag 20 maart staat als een huis. Bijgaand wat we gaan doen. Een aantal teams gaat trainen, ook dat staat vermeld. We wensen je alvast een mooie zaterdag toe.meer »

248x gelezen

Voetballeven kleurt mooi als je ondanks corona DUNO in actie ziet

13 maart 15:30  Het voetballeven kleurt soms toch mooi, wanneer je ondanks corona op DUNO het onderling voetbal aanschouwt. Zoals op zaterdag 13 maart toen veel jonkies trainden of onderling een wedstrijd tegen elkaar speelden. Zo ook JO19-1 tegen ons zesde, jonkies maar niet meer zo heel jong. Maar wel keuring onder de 27 jaar allemaal. Op zulke zaterdagen verlang je des te meer naar een mooie voetbaltijd. Komt wel weer.meer »

225x gelezen

Wij zijn trots op Lieke van Luijken, keepster van DUNO JO11-2

1 maart 7:00  Wij zijn trots op Lieke van Luijken, onze keepster uit de JO11-2. Zij is doorgedrongen tot de "Jonger Oranje Finals" en dat is een hele prestatie. Gefeliciteerd Lieke! In die eindstrijd worden de officiële Jonger Oranje Teams gekozen door de scouts van alle partnerclubs van Jonger Oranje. Binnenkort krijgt Lieke daarover meer informatie, zoals de datum, het programma en de locatie. We wensen haar vast veel succes! meer »

388x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!