Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugd nieuws

Jeugd nieuws

JVO jeugdvoetbalopleiding maakt er voor 45 spelers topdagen van

Vandaag, 21 oktober 7:00  DUNO heeft in deze herfstvakantie mooie voetbaldagen beleefd. Maar liefst 45 jonge deelnemers kregen sport en spel dankzij JVO jeugdvoetbalopleiding. Er viel van alles te beleven en de deelnemers hadden het enorm naar hun zin. Jeugdvoorzitter Joey Feitz stak de loftrompet op de organisatie van JVO, die als extraatje binnenkort ook alle DUNO-jeugdtrainers een gratis cursusavond aanbiedt. meer »

33x gelezen

DUNO viert Halloween op 5 november en jij kunt erbij zijn

Gisteren, 20 oktober 8:00  AFSCHRIKWEKKEND! DUNO ALS ONHEILSPLEK! Op vrijdag 5 november gaan we griezelen bij DUNO. Het Activiteitenteam heeft wederom spektakel in voorbereiding. Hoe laat beginnen we? Hoe meld je je aan? En zo nog meer interessante zaken op weg naar DUNO HALLOWEEN 2021. Hieronder lees je er alles over.meer »

107x gelezen

TERUGBLIK JEUGD: JO13-1 pakt de najaarstitel, en hoe!

17 oktober 7:00  JO13-1 is najaarskampioen geworden! Van harte gefeliciteerd. De ploeg van trainer, coach Nicky Pronk liet er thuis tegen RAS geen misverstand over bestaan: een 13-0 overwinning maakte het feestje nog mooier. Een mooie opsteker voor Nicky en de ploeg, altijd leuk om een prijs te pakken. Ook bij de andere DUNO-jeugdteams over het algemeen feestelijke resultaten - lees hieronder alle uitslagen.meer »

156x gelezen

Dit is jouw kans: Jeugdvoetbaldagen bij DUNO op 18 en 19 oktober

16 oktober 7:00  Op maandag 18 en dinsdag 19 oktober staat DUNO in het teken van de jeugdvoetbaldagen. Een hele dag voetballen en sporten voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar tot en met 15 jaar. Iedereen kan zich aanmelden, ook al ben je geen lid van DUNO. De organisatie Jeugdvoetbalopleiding is al jaren lang actief bij verschillende verenigingen door het hele land met de Jeugdvoetbaldagen. meer »

143x gelezen

VOORUITBLIK JEUGD: JO13-1 maakt zich op Najaarskampioen te worden

15 oktober 15:30  We gaan er weer tegenaan. Met onze topwedstrijd van aanstaande zaterdag ; de Vruchtenbuurtderby tussen DUNO JO13-1 tegen RAS JO13-2. Mocht het team van leider Nicky Pronk winnen, dan mogen zij zich Najaarskampioen noemen. We wensen spelers en begeleiders alle succes. Bekijk hieronder het volledige programma.meer »

173x gelezen

TERUGBLIK JEUGD: DUNO-jeugd geeft HBS het nakijken

10 oktober 8:45  Onze oudste jeugd blijft het prima doen: opnieuw sleepte JO19-1 een overwinning uit het vuur, ditmaal bij HBS. We moesten daar laat in actie komen, maar de aftrap van 17.30 uur werd beloond met een fraaie 1-2. Er was meer moois te vieren, zoals de 10-1 uitwinst van JO12-1 bij datzelfde HBS - en niet tegen de minste ploeg daar. JO15-1 sloeg ook toe: hier wonnen we met liefst 7-0 van Quintus. Ook JO11-1 won van HBS!meer »

232x gelezen

VOORUITBLIK JEUGD: Van vroeg tot laat actief

8 oktober 11:00  Het laatste duel op deze zaterdag 9 oktober komt op naam van DUNO JO19-1: om 17.30 uur uit bij HBS. Succes gewenst alvast. Op Haagsche Dynamiek zijn we er al een stuk eerder op de dag bij, al vanaf 8.45 uur. We heten je van harte welkom, kom kijken als het even kan: doe verslag van de verrichtingen van jouw team. Stuur je foto's en tekst naar info@hsvduno.nl en wij zorgen ervoor dat iedereen het kan zien en lezen.meer »

129x gelezen

Opvallende comeback bij DUNO, na 25 jaar

4 oktober 7:45  Een opvallende comeback afgelopen zaterdag 2 oktober bij DUNO. Vijfentwintig jaar na zijn laatst gefloten wedstrijd (DUNO 4 - JAC 5) was clubscheidsrechter Jan Raateland terug van weggeweest. Op veld 2 floot hij de derby DUNO JO8 1 tegen Quick JO8 3. Uitslag 10-4. Ondanks dat hij de leiding goed in de hand had, kon hij niet voorkomen dat zijn kleinzoon Hugo vijf keer scoorde.meer »

344x gelezen

TERUGBLIK JEUGD: DUNO JO19-1 haalt uit tegen Quick

3 oktober 15:30  Van de uitslagen die op het KNVB-scorebord belanden kunnen we hieronder weer een mooi overzicht geven voor wat betreft de DUNO-jeugd.Onder de scores de opvallend ruime overwinning van DUNO JO19-1 op Quick, een mooi resultaat voor de mannen van trainer Michel Mafficioli. Wil je de prestaties delen in een veelgelezen verslag op de website? Stuur dan een mail aan info@hsvduno.nl meer »

212x gelezen

VOORUITBLIK JEUGD: Klaar voor zaterdag 2 oktober

1 oktober 6:15  De jeugd van DUNO staat klaar om 2 oktober af te trappen. Met heel wat thuisduels gaan we er weer tegenaan. Hieronder het volledige jeugdprogramma. "Uit" trappen we al om 8.30 uur af, op Haagsche Dynamiek beginnen we een kwartiertje later. Veel plezier gewenst! meer »

158x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!