Nieuws Veteranen 1 - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws Veteranen 1

Nieuws Veteranen 1

DUNO veteranen paren voetbal aan gezelligheid op toernooi bij WIK

29 mei 6:00  Natuurlijk waren ze erbij, de DUNO-veteranen op het toernooi bij WIK. Daar waren afgelopen weekeinde heel veel deelnemende ploegen en ook heel wat zangertjes. Bekende gezichten van DUNO en bij de andere ploegen - het werd mede gesteund door het lekkere weer een geweldig samenzijn. Voetbal en gezelligheid gingen hand in hand, En zeker onze DUNO-VETS presteerden op beide fronten uitstekend. We haalden de halve finale.meer »

322x gelezen

ACHTERAF: DUNO Veteranen genieten na van zege bij KMD

10 april 15:15  Het programma tijdens de Paasdagen was buitengewoon beperkt, maar in elk geval de DUNO Veteranen hadden wat te vieren. Onze 35+ ploeg won met 1-2 bij KMD en kon na afloop tevreden aan een versnapering. DUNO 3 speelde ook, maar hier moesten we de punten laten aan tegenstander Vitesse Delft. Bij de jeugd waren er oefenduels die tot tevredenheid leidden. Op naar weer een vol programma komend weekeinde.meer »

322x gelezen

Heerlijke Roti-maaltijd voor DUNO-veteranen, dank aan familie Pronk

7 april 17:00  Een heerlijke Roti maaltijd voor de DUNO-veteranen, na de net zo pittige training van donderdagavond 6 april. Ricky Pronk en familie worden door deze DUNO-helden van weleer van harte bedankt.meer »

395x gelezen

Veteranen roeren zich op transfermarkt en halen Lamy Velasco binnen

2 maart 6:00  Niemand minder dan jeugdtrainer Benjamin Lamy Velasco, die samen met Dennis Manschot DUNO JO11-2 traint, komt komend seizoen de DUNO-veteranen versterken. We houden u uiteraard op de hoogte wanneer er meerdere aanwinsten te melden zijn. De coryfeeën laten weten hem de komende trainingen zeer zeker op de proef stellen. Van harte welkom bij ons mooie clubje Ben.meer »

379x gelezen

Waarom het zo fijn is dat Rick Pronk terug is op vertrouwde DUNO-nest

11 november 12:00  De veteranen van DUNO - netjes DUNO 35+ 1 genoemd - zijn maar wat blij met de terugkeer van good-old Rick Pronk naar onze club. De vrouw van Rick zette de routiniers van DUNO donderdagavond in het zonnetje en maakte heerlijk eten voor de veteranen. Naast zijn gevreesde vrije trappen die een bijdrage zijn aan het team, zijn zij dus extra blij dat Rick terug is op het vertrouwde DUNO-nest!meer »

589x gelezen

Don en Jubert, Knabbel en Babbel, resultaat: DUNO VE35+1 straalt!

17 september 7:00  Dankzij de gulle gift van Don en Jubert, beter bekend als Knabbel en Babbel, liepen de mannen van VE 35+1 er afgelopen donderdag puik bij in schitterende nieuwe trainingssets. Top geregeld! Deze foto getuigt van een blinkende outfit, waardoor de verwachtingen over de prestaties van deze jonge goden er natuurlijk niet minder om zijn geworden. Veel succes gewenst DUNO V35+1.meer »

420x gelezen

VOORUITBLIK SENIOREN: We gaan weer voor het echie spelen

1 september 7:00  We gaan officieel beginnen. De meeste seniorenteams die zaterdag in actie komen, gaan de strijd aan om de beker. We eindigen deze dag met het duel van onze 1e elfal, thuis tegen het Leidschendamse SEV. Aanvang is 14.30 uur en we hopen op veel bezoekers.meer »

585x gelezen

Buitenaardse schoonheid: DUNO 35+ brengt Grote Namen op de mat

4 mei 7:00  Met namen als Jeroen Tomeij, Antonio del Bien Garcia, Peter Bouwmeester, Dennis Manschot , Leen Pronk, Sander Tomeij, Eric Heijdt, Raymond van Spronsen, John van de Hoogenband, Wim van Maanen, Dennis Schroevers, Mike Veen en Arie Bombarie Brugman timmert DUNO 35+ wekelijks aan de weg. Wekelijks Grote Namen op de mat. Onlangs was er de 5-2 overwinning op de leeftijdgenoten van Loosduinen. We kijken maar eens mee...meer »

419x gelezen

ACHTERAF: DUNO 5 op juichfoto, monsterscore DUNO JO11-3

20 maart 14:00  Een zonovergoten juichfoto van DUNO 5 ditmaal. Na de zwaarbevochten winst op Wanica Star genoten de mannen van ons vijfde van hun succes. Ook genieten deden spelers, ouders, opa's en oma's van onze JO11-3: zij zorgden voor de grootste mega-overwinning van zaterdag 19 maart: thuis tegen Naaldwijk werd het maar liefst 15-2. Voor een compleet overzicht van alle resultaten zie bijgaand overzicht.meer »

666x gelezen

TERUGBLIK SENIOREN : Weinig punten voor onze senioren

13 februari 17:00  Zaterdag 12 februari was niet voor elk seniorenteam een dag waarin we de drie punten konden bemachtigen, behalve onze 3e elftal. DUNO 3 won namelijk met 1-2 bij REMO. DUNO 2 moest toezien hoe VELO er met de winst ervandoor ging. Hier werd de uitslag 1-5. De mannen van DUNO 5 wisten een punt te behouden aan het uitduel tegen PGS/VOGEL. Hier werd de eindstand 1-1. DUNO 4 kon ons helaas niet trakteren op een overwinningsselfie, thuis werd met 1-7 verloren van Toofan. DUNO 1 moest de drie punten meegeven aan het Zoetermeerse DWO. De Zoetermeerders wonnen met 0-2. De DUNO Vrouwen waren vrij en het duel van de Veteranen werd afgelast. meer »

464x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!