Nieuws ZaMi 2 - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws ZaMi 2

Nieuws ZaMi 2

DUNO selectie doneert geld voor het DUNO-jeugdkamp

Vandaag, 2 juni 7:00  De ZAMI-selectie (stafleden en spelers) hebben de afgelopen dagen geld gedoneerd ten bestemd aan de DUNO jeugd, betreffende voorhet DUNO-jeugdkamp. Hierbij is in totaal een bedrag € 200,- opgehaald. Afgelopen donderdag werd de cheque door aanvoerder Olav Ruijl overhandigd aan het activiteitenteam.meer »

208x gelezen

Club van 50 / 100 blijft groeien ; 2e sponsorbord wordt gevuld

Gisteren, 1 juni 7:00  Mooi nieuws vanuit de sponsorcommissie. Onlangs werd er een tweede club van 50/100 bord opgehangen. Echter kunnen wij nu mededelen dat op het 1e club van 50/100 bord alle beschikbare plaatsen van de club van 50 zijn gevuld, en dat inmiddels aan het tweede bord is begonnen met het vullen van nieuwe clubleden. Fantastisch nieuws en namens de DUNO-selectie bedankt voor uw bijdrage. Ook interesse in de club van 50/100 ? Lees dan snel verdermeer »

91x gelezen

Nick van der Toorn en Joey Feitz vervullen de rol van selectiemanager

26 mei 10:30  Niemand minder dan Nick v/d Toorn en Joey Feitz zullen samen de rol als selectiemanagers gaan invullen. Beiden maakte eerder bekend te stoppen als leider bij het 2e seniorenelftal. Nick was al reeds selectiemanager maar krijgt nu hulp van Joey. En dar is goed ook, want aankomend seizoen beschikken we over 3 selectie elftallen.meer »

281x gelezen

Vacature-alert: DUNO komt met O23-team en zoekt hoofdtrainer ervoor

2 mei 21:15  DUNO is voor komend seizoen 2023-2024 op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze hoofdtrainer voor het O23 team. Het elftal zal uitkomen in de 4de divisie. Want.... we gaan iets nieuws doen. Een elftal formeren voor spelers Onder 23 jaar, deel uitmakend van de DUNO-seniorenselectie. Een mooie stap voorwaarts, je leest hieronder precies hoe het plan eruitziet. DUNO on the move!meer »

465x gelezen

DUNO 2 is op zoek naar leider voor komende seizoen

26 april 8:00  DUNO is op zoek naar een leider (man of vrouw) voor het aanstaande seizoen voor ons tweede selectie elftal. Ben jij of ken jij iemand, neem dan vooral contact met ons op.meer »

248x gelezen

Jordi Domingos wordt trainer DUNO 2 nieuw seizoen

8 april 8:45  Hij volgde DUNO al enige tijd op de voet. Is vrijwel wekelijks te vinden langs de lijn. En nu pakken we door. Jordi Domingos is komend seizoen de nieuwe trainer van DUNO 2. Domingos, oud trainer van buurman RAS en dit seizoen eerder werkzaam bij VCS, komt bij DUNO in de technische staf met Kenneth Lamens en gaat proberen de groen zwarte formatie verder hogerop te brengen.meer »

784x gelezen

VIDEO Reportage DUNO Torremolinos op Haaglanden Voetbal

3 februari 6:00  DUNO ging naar Torremolinos en Haaglanden Voetbal was erbij. Dat leidde tot mooie videomomenten waarvan bijgaande compilatie werd gemaakt. We zien de selectie aan de slag tijdens het trainingskamp en horen en zien onder anderen trainer Kenneth Lamens en aanvoerder Olav Ruijl. Haaglanden Voetbal geeft zo een mooie inkijk in wat als vier geweldig leuke dagen werd beleefd.meer »

183x gelezen

Uitmuntende arbiter, DUNO 2 speelt gelijk tegen REMO

1 februari 7:15  Onder leiding van de zeer ervaren scheidsrechter Zorgui speelden DUNO 2 en REMO 2 dinsdagavond 30 januari tegen elkaar. Het werd een prima, sportieve ontmoeting en die liet zien dat het zo dus ook kan. Eerder ontspoorde de wedstrijd in een andere fase van de competitie. Met dank aan spelers, staf en een uitmuntende scheidsrechter, het duel eindigde in 0-0. Laakkwartier tegen DUNO eindigde in 1-0. Die stand was al bij rust bereikt.meer »

254x gelezen

DUNO 1 oefent bij Laakkwartier, DUNO 2 thuis competitie REMO

31 januari 12:00  De DUNO-selectie is dinsdagavond 31 januari op twee fronten actief. DUNO 1 speelt een oefenwedstrijd bij Laakkwartier, momenteel negende in de Haagse derde klasse. DUNO 2 speelt ook, hier betreft het een competitiewedstrijd die eerder werd uitgesteld. Onze reserves ontvangen om 20.00 uur op Haagsche Dynamiek REMO. Je bent bij beide duels natuurlijk van harte welkom.meer »

207x gelezen

O, o Torremolinos: Van paintball tot trainen, het zit er alweer op

17 januari 6:00  De DUNO-selectie heeft weer voet gezet op vaderlandse bodem. De trainingstrip naar Torremolinos in Spanje zit erop. Vier heerlijke dagen liggen achter ons, met ruimte voor trainingen, teambuildingsactiviteiten, uitstekend eten en op stap gaan met elkaar. De basis is stevig gelegd voor de tweede seizoenshelft, te beginnen komende zaterdag met de topper thuis tegen koploper PGS/Vogel.meer »

356x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!