Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws ZaMi 2

Nieuws ZaMi 2

DUNO gaat naar Torremolinos, van 13 tot en met 16 januari

27 september 11:30  De DUNO-selectie gaat in januari 2023 op trainingskamp in het buitenland. Gesteund door sponsoracties en eigen bijdragen van de deelnemers is dat mogelijk geworden. Op Haaglanden Voetbal doet trainer Kenneth Lamens enthousiast verslag van de reis die van 13 tot en met 16 januari in Torremolinos is voorzien. Het enthousiasme over de trip wordt met de dag groter, getuige het relaas van Kenneth.meer »

246x gelezen

Het gaat erom spannen: Minder klassen, meer degradaties

18 september 7:00  Het gaat erom spannen! Als komende weekeinde de competities beginnen in de standaard- en reserveklassen van het amateurvoetbal is een ding zeker: nog nooit was er een degradatieregeling die zoveel ploegen in de zorgen gaat brengen. Omdat de KNVB de voetbalpiramide wijzigt, gaan er de komende seizoenen meer clubs naar onderen dan naar boven. Dit is de regeling voor DUNO 1 en 2, zoals nu bekendgemaakt.meer »

252x gelezen

DUNO verliest oefenduel van Die Haghe

7 september 7:00  Een combinatie elftal van DUNO 1 en 2 speelde gisteravond een oefenduel tegen het 2e elftal van SV Die Haghe. DUNO bood goed stand maar verloor uiteindelijk met 3-1 van de thuisclub, welke uitkomt in de 1e klasse. Het doelpunt aan de kant van DUNO werd gemaakt door Tim van Zweden. meer »

262x gelezen

DUNO 1 laat voorsprong glippen en verliest van SEV

3 september 17:30  DUNO 1 heeft zaterdag 3 september het bekerduel, thuis tegen SEV met 2-3 verloren. DUNO was de betere voetballende ploeg en stond bij rust met 2-1 voor, dankzij doelpunten van Tim Zweden en Sander Janssen. In de tweede helft wist SEV uiteindelijk tweemaal te scoren, waardoor de gasten er met de punten vandoor gingen. DUNO 2 kwam ook in actie. In Monster werd met 6-1 verloren van de thuisploeg. Calvin Mulder maakte nog een prachtig kopdoelpunt.meer »

480x gelezen

VOORUITBLIK SENIOREN: We gaan weer voor het echie spelen

1 september 7:00  We gaan officieel beginnen. De meeste seniorenteams die zaterdag in actie komen, gaan de strijd aan om de beker. We eindigen deze dag met het duel van onze 1e elfal, thuis tegen het Leidschendamse SEV. Aanvang is 14.30 uur en we hopen op veel bezoekers.meer »

295x gelezen

DUNO verzilvert kansen niet, Graaf Willem II Vac wint

27 augustus 18:30  DUNO heeft tijdens het oefenduel tegen Graaf Willem II Vac nipt het onderspit gedolven. De andere vierdeklasser won op Haagsche Dynamiek met 0-1. DUNO 2 tegen Graaf Willem O23 jaar eindigde in 0-3. Volgende week zaterdag staat thuis het bekerduel tegen SEV op het programma (14.30 uur). Onze hoofdmacht speelde een uitstekend oefenduel, maar wist kansen niet te verzilveren.meer »

332x gelezen

DUNO moet de punten laten aan BSC'68

20 augustus 17:30  DUNO heeft zaterdag 20 augustus de punten aan BSC'68 moeten laten. Zowel ons eerste als tweede verloor het oefenduel van de ploeg uit Benthuizen, die met beide teams op gelijkwaardig niveau uitkomt. DUNO 1 verloor uiteindelijk fors, met 0-5 - mede doordat we ongelukkigerwijs twee eigen doelpunten maakten. DUNO 2 kwam nog wel voor, maar verloor met 1-2. meer »

400x gelezen

DUNO 1 begint competitie uit bij HPSV, dan thuis Loosduinen

19 augustus 8:00  Tegen wie we wanneer voetballen in de competitie is nu bekend. De KNVB heeft voor alle teams de wedstrijdprogramma's bekend gemaakt. Eerder wisten we dat al voor de bekerpoules. DUNO 1 begint om zaterdag 24 september (eerst zijn er drie bekerduels) de competitie uit bij HPSV, in het Zuiderpark. Op 1 oktober is het eerste competitiethuisduel, tegenstander is dan Loosduinen. DUNO 2 begint uit bij VUC en ontvangt daarna Scheveningen 3.meer »

257x gelezen

DUNO-selectie vervolgt oefencampagne thuis tegen BSC'68

19 augustus 7:00  De DUNO-selectie vervolgt de oefencampagne zaterdag 20 augustus met thuisduels voor ons eerste en tweede elftal tegen BSC'68. De tegenstander voor DUNO 1 speelt eveneens in de vierde klasse, BSC'68 2 speelt net als DUNO 2 in de reserve tweede klasse. Mooi vergelijkingsmateriaal dus en we kijken ernaar uit. Alle fans, bestuurders, spelers en staf uit Benthuizen van harte welkom!meer »

240x gelezen

Topteams komen op DUNO: Strijd IM Cees IJspelder bokaal begint bijna!

5 augustus 7:00  Nog een paar dagen en dan is het zover: de vijfde editie van de strijd om de IM Cees IJspelder Bokaal gaat beginnen. We kijken vol trots en enthousiasme vooruit, de weersomstandigheden zijn veelbelovend en de beperkende coronamaatregelen die nog golden tijdens de laatste edities kunnen achterwege blijven. Het toernooi is op 8, 9, 11 en 13 augustus. Deelnemers: Scheveningen, Quick, Westlandia, BVCB, Die Haghe. Nootdorp, TAC'90 en DUNO.meer »

359x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!