Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws ZaMi 2

Nieuws ZaMi 2

DUNO 2 en JO19-1 bundelen krachten en maken seizoen samen af

22 april 7:00  DUNO 2 en JO19-1 trekken vanaf nu samen op. Door de spelersgroepen samen te voegen ontstaat een sterke basis voor de rest van het seizoen. In samenspraak met betrokken spelers en leden van de technische staf heeft het bestuur daarom besloten JO19-1 terug te trekken uit de competitie. Spelers van ons reserve-elftal en JO19-1 maken het seizoen als een selectiegroep samen af.meer »

265x gelezen

Nieuwe aanpak reserveteams heeft gevolgen voor DUNO 2

6 april 19:30  Met ingang van het seizoen 2022/’23 vindt een aantal belangrijke veranderingen plaats in de competitie van de reserve-elftallen mannen senioren. Vanaf het seizoen 2022/’23 in de reserve 2e klasse een vrije inschrijving gehanteerd en wordt in deze klasse een najaar- en voorjaarscompetitie gespeeld, zo heeft de KNVB bekendgemaakt. Afhankelijk van de keus van het DUNO-bestuur en staf heeft dit gevolgen voor de indeling van DUNO 2.meer »

371x gelezen

Michel Mafficioli nieuwe trainer DUNO 2 seizoen 2022-2023

1 april 20:45  De technische commissie is trots en blij te kunnen melden dat Michel Mafficioli komend jaar trainer van DUNO 2 zal zijn. Op dit moment is Michel nog trainer van JO19-1, maar hij zal volgend jaar het tweede van DUNO trainen en coachen. Verder zal clubman Nathan Hamme zich als assistent-trainer voor de selectie blijven inzetten. Hierdoor is de trainersstaf van de ZaMi- selectie voor komend jaar ingevuld. meer »

473x gelezen

DUNO-selectie met pizza's op weg naar duel tegen Duindorp

25 maart 11:00  De DUNO-selectie is donderdagavond getrakteerd op heerlijke pizza's. De pizza's werden aangeboden door Yilmaz Dogan, hij kreeg daarvoor een warm applaus van spelers/speelster en de staf. Namens allen: Bedankt voor de mooie geste Yilmaz! Komende zaterdag, om 14.00 uur, speelt DUNO 1 tegen Duindorp. Om 11.00 uur al komt DUNO 2 thuis in actie, hier is Houtwijk de tegenstander.

290x gelezen

ACHTERAF: DUNO 5 op juichfoto, monsterscore DUNO JO11-3

20 maart 14:00  Een zonovergoten juichfoto van DUNO 5 ditmaal. Na de zwaarbevochten winst op Wanica Star genoten de mannen van ons vijfde van hun succes. Ook genieten deden spelers, ouders, opa's en oma's van onze JO11-3: zij zorgden voor de grootste mega-overwinning van zaterdag 19 maart: thuis tegen Naaldwijk werd het maar liefst 15-2. Voor een compleet overzicht van alle resultaten zie bijgaand overzicht.meer »

297x gelezen

VOORAF: Dubbel tegen Quick Steps belooft spektakel

18 februari 7:00  Met een dubbel programma (ons eerste en tweede elftal) thuis tegen Quick Steps belooft het een boeiende zaterdag te worden. Bij DUNO 1 gaat het om de strijd om de plekken onderin: DUNO staat voorlaatste met vijf punten en Quick Steps staat onderaan met twee punten minder. Dat staat garant voor spektakel. Scheidsrechter is M. Bongers. Ook ons tweede elftal bindt de strijdt aan met Quick Steps.meer »

244x gelezen

Feest met Fred Holland na afloop van DUNO tegen Quick Steps

15 februari 11:45  Niemand minder dan zanger Fred Holland zorgt hoe dan ook voor een feestje na afloop van de wedstrijd tussen DUNO 1 en Quick Steps, komende zaterdag 19 februari. Of Fred ons verdriet doet vergeten of dat we de zege vieren... hij komt hoe dan ook zingen. En we weten dat het hoe dan ook gezellig wordt. Zeker met de inbreng van Quick Steps daarbij. Van harte welkom aan eenieder!meer »

318x gelezen

TERUGBLIK SENIOREN : Weinig punten voor onze senioren

13 februari 17:00  Zaterdag 12 februari was niet voor elk seniorenteam een dag waarin we de drie punten konden bemachtigen, behalve onze 3e elftal. DUNO 3 won namelijk met 1-2 bij REMO. DUNO 2 moest toezien hoe VELO er met de winst ervandoor ging. Hier werd de uitslag 1-5. De mannen van DUNO 5 wisten een punt te behouden aan het uitduel tegen PGS/VOGEL. Hier werd de eindstand 1-1. DUNO 4 kon ons helaas niet trakteren op een overwinningsselfie, thuis werd met 1-7 verloren van Toofan. DUNO 1 moest de drie punten meegeven aan het Zoetermeerse DWO. De Zoetermeerders wonnen met 0-2. De DUNO Vrouwen waren vrij en het duel van de Veteranen werd afgelast. meer »

266x gelezen

DUNO-TV: Dwight de Klerk blikt vooruit op de wedstrijd tegen VELO

11 februari 15:00  In Dwight de Klerk (20 jaar) heeft DUNO 2 een sterke aanvaller. Al sinds de jeugd is de Klerk verbonden aan de club, en heeft tevens ook nog eens een rol in de technische staff van DUNO 5 in samenwerking met trainer én vader: Ferry de Klerk. Hoog tijd voor DUNO TV om Dwight hem het hemd van het lijf te vragen! Ingmar Schilte spreekt hem over zijn ervaringen met de staff, het relatief jonge team, en blikt vooruit op de tegenstander voor komende week; VELO.meer »

218x gelezen

VOORUITBLIK SENIOREN: DUNO 1 hervat thuis de competitie tegen DWO

10 februari 15:00  Onze ZAMI-selectie mag weer beginnen aan de hervatting van het seizoen. Mede dankzij een mooie volle programma komen bijna alle seniorenteams in actie, behalve de vrouwen.meer »

310x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!