Nieuws ZaMi 2 - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws ZaMi 2

Nieuws ZaMi 2

O, o Torremolinos: Van paintball tot trainen, het zit er alweer op

17 januari 6:00  De DUNO-selectie heeft weer voet gezet op vaderlandse bodem. De trainingstrip naar Torremolinos in Spanje zit erop. Vier heerlijke dagen liggen achter ons, met ruimte voor trainingen, teambuildingsactiviteiten, uitstekend eten en op stap gaan met elkaar. De basis is stevig gelegd voor de tweede seizoenshelft, te beginnen komende zaterdag met de topper thuis tegen koploper PGS/Vogel.meer »

299x gelezen

De oudjes langs de zijlijn genieten ook in O, o Torremolinos

16 januari 12:00  Zo'n voetbalploeg heeft natuurlijk altijd last van de vijfde colonne - van die oudjes die alles beter weten. Zeggen we met een knipoog, want het kennisgehalte en de voetbalkwaliteiten van zulke voetbaldieren is vaak groot. Zo ook bij DUNO. Je kunt zo'n vijfde colonne natuurlijk negeren, of gewoon meenemen als je op trainingskamp gaat. Strategisch buitengewoon handig. Ze hebben het getuige de foto's buitengewoon naar hun zin in Torremolinos.meer »

325x gelezen

O o Torremolinos, tijd vliegt wanneer je het naar je zin hebt

15 januari 9:00  De tijd vliegt wanneer je het naar je zin hebt. De DUNO-selectie heeft het op de tweede dag tijdens het trainingskamp op Torremolinos bijzonder leuk gehad. Toonaangevendste onderdeel van de dag: een toernooi met drie andere ploegen die daar ook bivakkeren. Maar eerst kijken we ook nog even terug op de eerste dag toen een training en een pubquiz op het programma stonden. meer »

363x gelezen

Equipe Haaglanden Voetbal ontdekt DUNO-selectie in Spanje

14 januari 9:00  De aanwezigheid van onze DUNO-selectie in Spanje trekt de aandacht. Niet alleen de plaatselijke voetbaljeugd komt af op de trainingen onder leiding van Kenneth Lamens, maar ook de equipe van Haaglanden Voetbal heeft onze groen-zwarte voetballers ontdekt. Zo verschenen aanvoerder Olav Ruijl en Kenneth al voor de camera en volgen er nog meer mooie reportages. Een eerste Haaglanden-bijdrage staat online.meer »

321x gelezen

O o Torremolinos, DUNO-selectie arriveert aan Spaanse kust

13 januari 17:45  Onze DUNO-selectie, stafleden en aanhang zijn vrijdagmorgen 13 januari naar de Spaanse zon vertrokken. Om 05.00 uur verzamelde iedereen op Haagsche Dynamiek, waarna het reisgezelschap per bus naar Schiphol werd gebracht. Omstreeks 13.00 uur arriveerde de gehele delegatie op de luchthaven van Malaga, waar de bus al klaarstond om spelers en staf naar het hotel te brengen. meer »

335x gelezen

Paspoort, check; tas, check; DUNO op weg naar Schiphol

13 januari 5:30  Ooit kwamen we niet verder dan Papendal of Zeist, maar nu is de DUNO-selectie onderweg gegaan naar Schiphol om de reis te maken naar Torremolinos. Het Spaanse avontuur lonkt voor een vierdaags trainingskamp, mede geholpen door trainingskampen.nl en dankzij DUNO-sponsors. Vlucht HV6223 brengt het gezelschap rond 12.00 uur in Malaga, aan de Spaanse kust, waar een lunch en training op deze vrijdag op het programma staan.meer »

470x gelezen

Voorverkenning in Torremolinos: 20 graden, water staat klaar

10 januari 6:00  De DUNO-selectie vertrekt komende vrijdag 13 januari (jawel, op vrijdag de 13de) naar Torremolinos. De DUNO-webredactie zou de webredactie van DUNO niet zijn als wij onze voorverkenning van deze trainingsmissie niet op orde zouden hebben... wij waren er dus al even. Bronnen hebben ons laten zien dat het water - met DUNO-etiket - klaarstaat en het hotel staat er prima bij. Dat water is ook wel belangrijk, bijna 20 graden daar nu!meer »

333x gelezen

ZAMI-selectie wenst je goede dagen en een gelukkig en gezond 2023 toe

23 december 18:45  De gehele ZAMI-selectie en staf, wensen iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig, sportief en bovenal een gezond 2023. Wij willen tevens van deze gelegenheid gebruik maken om onze sponsoren en supporters hartelijk te bedanken voor hun bijdrage. Op naar een mooi 2023.meer »

214x gelezen

Technische staf selectie van DUNO 2023-2024 is compleet

22 december 7:00  Met de verlenging van de contracten van DUNO assistent-trainer Nathan Hamme en keeperstrainer Jeffrey van Vliet zijn alle technische functies binnen de seniorenselectie nu ingevuld. Eerder al werd bekend dat hoofdtrainer Kenneth Lamens ook in de voetbaljaargang 2023-2024 eindverantwoordelijke blijft. En ook dat Kenrick Peterson bij DUNO 2 de opvolger wordt van Michel Mafficioli. Ook verzorger Xander Rietbroek blijft van de partij. meer »

318x gelezen

DUNO-selectie begint winterstop met voetvolley in Lindobeach

17 december 17:45  Een paar weken geen activiteiten vindt de trainersstaf van de selectie geen goed idee. Nadat het onderlinge toernooi van donderdag al afgeblazen was, kon er zaterdagmiddag meegedaan worden aan een ander evenement: voetvolley bij Lindobeach in Scheveningen. Ondanks allerlei afzeggingen vanwege blessures en werk, lukte het toch om vier teams samen te stellen en was er zelfs een aantal toeschouwers die zelf niet mee konden doen. meer »

587x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!