Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws ZaMi 2

Nieuws ZaMi 2

Publicatie van wedstrijdprogramma KNVB is bijzonder moment

Gisteren, 1 augustus 7:00  Je zou het bijna alweer gewoon gaan vinden: de publicatie van een wedstrijdprogramma door de KNVB. Het gebeurde zaterdag 31 juli 2021 en we mogen dat alles bij elkaar toch als een allesbehalve-als-gewoon-ogenblik beschouwen. Want: sinds de oorlog kenden we niet zo'n lange periode dat de voetbalbond geen wedstrijdprogramma's publiceerde. Corona maakte alles anders dan anders.meer »

173x gelezen

DUNO 1 begint seizoen thuis in bekerduel tegen Zestienhoven

31 juli 8:00  DUNO 1 en 2 beginnen het seizoen 2021-2022 met een thuiswedstrijd. In de bekerpoule treft onze hoofdmacht op zaterdag 4 september Zestienhoven thuis. DUNO 2 speelt dezelfde dag thuis tegen Zestienhoven. Daarna volgen voor zowel ons eerste als tweede nog twee uitduels in de bekerpoule. Het programma vind je hieronder. Het programma voor de zogeheten A-categorie is te vinden via voetbal.nl meer »

142x gelezen

Bekerprogramma DUNO 1 en 2 is bekend. Kijk hier voor de indelingen

30 juli 7:00  Het bekerprogramma van DUNO 1 en DUNO 2 is bekendgemaakt. Met de start van de bekercompetitie heeft in september het seizoen 2021-2022 z'n officiële begin. De wedstrijden worden gespeeld op 4, 11 en 18 september en de beker begint met een poulesysteem. Een week na de laatste poulewedstrijd staat het eerste competitieduel gepland. Kijk hieronder voor de indelingen. Het speelprogramma wordt zaterdag 31 juli bekend.meer »

271x gelezen

DUNO-selectie begint op maandag 2 augustus aan seizoen 2021-2022

26 juli 7:15  Terwijl sommigen uitvliegen op vakantie en anderen het dichterbij huis zoeken, komt het nieuwe voetbalseizoen ook echt weer in beeld. De DUNO-selectie begint vanaf maandag 2 augustus weer. Eerst hervatten we de trainingen, daarna staan de eerste oefenwedstrijden ook alweer op de agenda. Alle reden om daar optimistisch naar vooruit te kijken. Hieronder zie je trainingen en duels op een rij gezet. meer »

298x gelezen

DUNO zegt afzwaaiende selectietrainer Ton Jenner dank

11 juli 7:00  DUNO zegt Ton Jenner dank. De ervaren oefenmeester heeft het door al zijn voetbalactiviteiten zo druk gekregen dat hij het trainerschap van DUNO 2 (aan de zijde van Nathan Hamme) noodgedwongen naast zich neerlegt. Ton heeft onze reserves, en de ZaMi-selectie als geheel, in de afgelopen jaren erg veel verder geholpen. Een nieuw seizoen met Ton in de technische staf zit er niet meer in.meer »

366x gelezen

Dit is het oefenprogramma van de DUNO-selectie

9 juli 7:00  Het coronaseizoen zit erop, we hopen weer snel met een echte voorbereiding plus publiek te kunnen beginnen. Er is inmiddels geheel zicht op het oefenprogramma inclusief het bekervoetbal en de start van het competitie. Met dank aan selectiecoördinator Jan Ponsen staat er weer een veelbelovend oefenprogramma. Nog even geduld en dan kunnen we er weer tegenaan. meer »

321x gelezen

Kenneth Lamens neemt DUNO mee naar start nieuw seizoen

2 juli 7:00  De DUNO-selectie heeft donderdagavond de eerste fase van de voorbereiding afgesloten. Onze nieuwe hoofdtrainer Kenneth Lamens namens de spelersgroep mee in wat er komend seizoen wordt verwacht. Dat gebeurde tijdens een presentatie in de DUNO-huiskamer. Na de laatste weken vol training is het nu even uitblazen om later tijdens de zomer weer van start te gaan. Op naar een nieuw seizoen.meer »

410x gelezen

We spelen weer! En we winnen ook nog, bij Quintus

26 juni 18:45  We spelen weer! DUNO 1 heeft op de drempel van het oude en nieuwe seizoen met 2-3 gewonnen bij Quintus. Het was de eerste oefenwedstrijd sinds oktober vorig, toen de competitie door corona moest worden onderbroken. Doelpuntenmakers DUNO: Kevin Jacobs (2) en Sharad Ramautar. DUNO 2 speelde gelijk bij Quintus (2-2). Hier scoorde Youssef Talhaoui en was er een eigen doelpunt van de thuisploeg. meer »

516x gelezen

Julia Kagie van profs ADO vrouwen naar DUNO mannen selectie

25 juni 7:00  In Julia Kagie (20) heeft de DUNO(mannen)selectie er een speelster bij die rechtstreeks uit het eerste elftal van ADO Den Haag vrouwen afkomstig is. Je zag haar allicht al bij de aanwinsten in de DUNO-selectie staan, zoals we die onlangs presenteerden. Kagie maakt bewust een bijzondere stap: van de vrouwen van de profclub naar de mannen van DUNO, om bij de selectie aan te sluiten. Dankzij nieuwe regelgeving kan dit ook.meer »

1172x gelezen

DUNO met verjongde selectie 3de klasse in; hier de aanwinsten

20 juni 7:00  DUNO gaat met een verjongde selectie de derde klasse in. Wanneer straks in september de eerste competitiewedstrijd op het programma staat, gaan we zowel bestaande als nieuwe spelers zien en de rode draad is: we kunnen gelet op de leeftijden nog jaren vooruit. Met dank aan het DUNO-TV team Nick en Ingmar zijn alle nieuwe spelers op de foto vastgelegd; de volledige selectiefoto volgt later in de voorbereiding. meer »

901x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!