Nieuws ZaMi 2 - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws ZaMi 2

Nieuws ZaMi 2

John en Kevin winnaars op succesvol dartkoppel toernooi DUNO

19 november 17:00  Afgelopen zaterdag 18 november werd er op DUNO een dartkoppeltoernooi georganiseerd. Maar liefst 30 koppels hadden zich ingeschreven en deden mee. Het toernooi begon om 19.30 uur en eindigde net voor 00.00 uur. De sfeervolle avond kende een succesvol verloop, de roep om een herhaling was groot. Gestreden werd er ook. De winnaars van het toernooi waren John en Kevin. meer »

342x gelezen

DUNO-selectie doneert cheque aan de DUNO-jeugd

18 november 10:30  Zaterdagochtend 18 november overhandigde Joey Feitz namens de selectiespelers een waardecheque aan jeugdvoorzitter Marlies de Klerk-Vos. De selectie schenkt een bedrag van € 420,- dat is opgehaald tijdens de jeugdvoetbaldagen van vorige maand, en gunt dit geld aan de jeugdafdeling van DUNO. De jeugdvoetbaldagen op zich waren al een succes, dit is nog eens een mooi extra resultaat. Dank selectie! meer »

398x gelezen

Koppeldarttoernooi op DUNO, geef je snel op !

5 november 12:00  Op zaterdag 18 november organiseren wij het DUNO-koppeldarttoernooi (op DUNO). Er hebben zich al meerdere koppels opgegeven, onder wie selectiespelers, dames-senioren en veteranen-helden. Geef je op en maak kans op mooie prijzen. Deelname is vanaf 18 jaar. We kijken nu al uit naar een spannend en sfeervol evenement, waarbij we je van harte uitnodigen mee te doen. Lees verder voor meer informatie.meer »

281x gelezen

DUNO selectiespelers helpen 49 jeugdspelers verder deze vakantie

16 oktober 15:45  DUNO-selectiespelers zijn maandag 16 oktober begonnen aan de DUNO Jeugdvoetbal Dagen. Eigen selectiespelers dus die liefst 49 DUNO-jonkies deze maandag en ook dinsdag extra trainingen geven en onderling laten voetballen. Mooi te zien hoe dit dan verloopt, waarbij ouder DUNO jong DUNO onderricht geeft en voor alles: twee heel plezierige dagen tijdens deze herfstvakantie. meer »

498x gelezen

Wedstrijdbal DUNO 2 - Duindorp 2 aangeboden door firma Zegwaard

13 oktober 12:00  Ook de wedstrijdbal van ons 2e elftal is gesponsord. Firma Zegwaard Rioolontstopping sponsort de bal van dit competitieduel. Wil je advies of heb je rioolproblemen en wilt je deze snel en vakkundig verholpen hebben? Neem dan contact op met Zegwaard Rioolbeheer. 015- 2626161 of per mail info@zegwaard.nl. Het duel tegen Duindorp van zaterdag 14 oktober aan de Mgr. Nolenslaan begint om 11.45 uur.meer »

254x gelezen

Opgeven voor jeugdvoetbaldagen? Dit kan tot uiterlijk zondag 15/10

9 oktober 18:00  Wie zich nog niet heeft (laten) opgeven voor de jeugdvoetbaldagen, die worden gegeven in de herfstvakantie op maandag 16 & dinsdag 17 oktober, kan dit tot zondag 15 oktober doen. Hierna is de aanmeldtermijn echt verstreken en gaan we aan de slag. Ook al ben je zelf geen lid van DUNO, kun je jezelf alsnog opgeven. Mis deze unieke dagen niet en lees er hieronder van alles over. meer »

176x gelezen

Aanmeldingen jeugdvoetbaldagen stromen binnen ; je kunt je nog inschrijven

4 oktober 9:00  Het is nog steeds mogelijk om je (kind) in te schrijven voor de jeugdvoetbaldagen in de herfstvakantie, op maandag 16 en dinsdag 17 oktober. Beiden dagen zijn volledig verzorgd door onze selectiespelers. Ook al ben je zelf geen lid van DUNO, kun je je eigen alsnog opgeven. meer »

205x gelezen

Nog niet opgegeven ? Geef je op voor de jeugdvoetbaldagen op DUNO

21 september 14:30  We schreven er onlangs al over. In de herfstvakantie, op maandag 16 en dinsdag 17 oktober bieden we je als DUNO-jeugdspeler een mooie kans aan. Onze eigen DUNO-selectiespelers van DUNO 1, 2 en O23 jaar zorgen ervoor dat jij twee heel gave voetbaldagen kunt beleven. Op ons eigen complex, onder professionele begeleiding en dat ook nog eens geheel en al geweldig omlijst met lekkers en lunch.meer »

218x gelezen

P/d-regeling: KNVB ontziet kleine poule met 12 teams allerminst

18 september 12:00  Als de verwachting mocht zijn dat de p/d-regeling voor onze hoofdmacht, spelend in een klasse met slechts twaalf (en geen veertien) clubs, zou meevallen dan kwamen we bedrogen uit. Niets van dit al. De KNVB maakte de afgelopen dagen de regelingen voor promotie en degradatie bekend en net als vorig seizoen, toen we wel meer teams in de poule hadden, is de regeling bijzonder versterkend voor degradatie.meer »

427x gelezen

VOORAF: DUNO steekt straat over voor bekerduel bij RAS

15 september 6:00  Voor ons hoogst spelende seniorenteam komt de laatste wedstrijd in de bekerpoule eraan. En gelet op de stand in die poule: DUNO 1 beleeft het laatste bekerrondje van 2023. Neemt niet weg dat het affiche er mag zijn. Ons eerste elftal speelt zaterdag 16 september tegen buurman RAS. De straat over en we zijn er. Deze wedstrijd begint met een minuut stilte voor de slachtoffer van de aardbeving in Marokko.meer »

304x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!