Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws ZaMi 2

Nieuws ZaMi 2

Zo ziet dat er uit: Kenneth Lamens als nieuwe trainer DUNO

Gisteren, 19 april 7:00  Hij is officieel begonnen: Kenneth Lamens zwaait sinds kort de scepter over de selectie van DUNO 1 en 2. Zo ziet dat eruit... Kenneth geeft samen met Ton Jenner en Nathan Hamme leiding aan de spelersgroep, die zich al volledig richt op het nieuwe seizoen 2021-2022. Wellicht dat er nog iets van wedstrijden komen in de Regio Cup allereerst, maar dat zullen we dan zien. De blik is nu in elk geval gericht op het nieuwe seizoen, dan hopelijk zonder veel coronagedoe.meer »

288x gelezen

Spelers selectie trainen verdeeld in tijdvakken met vier bij elkaar

30 oktober 7:00  In groepjes van maximaal vier spelers en verdeeld over meerdere tijdvakken komen de selectiespelers van DUNO momenteel in actie. Zoals donderdagavond 29 oktober. Onder leiding van de trainers Ton Jenner en Nathan Hamme was een deel van de selectie later op de avond fel aan het trainen. Het valt allemaal niet mee in deze tijd om gemotiveerd te blijven - laten we zien vol te houden.meer »

334x gelezen

INTERVIEW Patrick Demmers: 'Zit je ineens om zes uur op de bank'

9 oktober 7:00  We staan voor een nieuw voetbalweekeinde, al is de roep om tijdelijk stilleggen alom te horen. Vooralsnog mogen we het (kunst)gras op en gaan we vernemen hoe het na dit weekeinde verder gaat. Het is nog altijd zonder publiek en met gesloten huiskamer. Het duel tussen DUNO 1 en Ariston'80 zal live zijn te volgen via web, app en sociale media als Facebook. Wij bezorgen de beelden bij je thuis. Vooraf: bijgaand interview met trainer Patrick Demmers.meer »

649x gelezen

Hoe je met 1 punt in de bekerpoule toch een ronde verder komt

6 oktober 11:45  DUNO 2 bekert alsnog verder. Na het gelijke spel tegen Gouda (1-1) en het terugtrekken van twee andere poulegenoten was de grote vraag: wat nu? Onze wedstrijdsecretaris Nico Demmers, wie anders, ging er achteraan. Het resultaat is nu dat we dankzij (slechts) een gelijkspel in de poulefase in de eerste knock-out ronde zijn beland. En een thuiswedstrijd hebben geloot tegen reserve derdeklasser De Jonge Spartaan. Te spelen op 14 november. meer »

298x gelezen

DUNO-TV: Lars Veerman (17), talent dat aandacht trekt in hoofdmacht

2 oktober 16:00  In Lars Veerman (afgelopen week 17 jaar geworden) heeft onze hoofdmacht een jonge voetballer die sinds de allerkleinste jeugd bij DUNO voetbalt. Lars doet van zich spreken en als begenadigd talent zijn vaak de ogen op hem gericht. Hoogste tijd dus voor DUNO-TV om deze aanwinst uit eigen kweek voor de camera te halen. Op weg naar de uitwedstrijd bij Verburch zijn eerste TV-interview.meer »

434x gelezen

MET FOTO'S ALLE DUELS: DUNO 1 en 3 winnen, DUNO 2 gelijk

8 september 22:00  DUNO 1 heeft dinsdagavond 8 september in een oefenduel Quick O23 jaar onder de duim gehouden. Waar het al fijn was dat Quick gastheer wilde zijn voor een andere oefenwedstrijd die uitviel, was het helemaal fijn dat DUNO op Nieuw Hanenburg terecht kon. DUNO won met 2-0. DUNO 2 en DUNO 3 speelden ook deze dinsdagavond. DUNO 2 voor de beker tegen Valken'68 (0-0) en ons derde thuis tegen Vredenburch (4-2 winst). meer »

477x gelezen

Bekerduels DUNO 2 en DUNO 3 naar 8 september op eigen veld

2 september 12:00  Twee bekerwedstrijden van DUNO-teams zijn vastgesteld voor dinsdag 8 september. Het duel Valken'69 tegen DUNO 2 wordt die dag om 20.00 uur gespeeld. Hoewel het formeel een uitwedstrijd betreft wordt er op Haagsche Dynamiek gespeeld. Ook DUNO 3 komt de 8ste in actie, ook hier thuis: om 20.15 uur tegen Vredenburch. DUNO 1 oefent 8 september buitenshuis, bij SVH (20.00 uur). meer »

244x gelezen

VOORUITBLIK SENIOREN: Eerste officiƫle programma sinds maart

27 augustus 7:00  Met thuisduels voor DUNO 3, 4, 6 en 35+ (het duel van DUNO 2 is uitgesteld op verzoek van tegenstander Nootdorp) gaan we een aantrekkelijk programma tegemoet voor de DUNO-senioren. Over het jeugdprogramma lees je later meer. Het is het eerste bekerprogramma dat we gaan spelen en dat alleen al maakt zaterdag 29 augustus een gedenkwaardige zaterdag. Het eerste officiële programma sinds na het eerste weekeinde van maart corona uitbrak.meer »

462x gelezen

Voorzitter Jeroen van der Zwan zwaait verzorgster Bianca Velders uit

19 augustus 12:00  Er gebeurde de afgelopen dagen van alles op DUNO, natuurlijk veel activiteiten en acties rond het geslaagde IM Cees IJspelder toernooi. Tussen dat alles door was er nog een belangrijk moment: de ZaMi-selectie en ZaMI-commissie zwaaiden verzorgster Bianca Velders uit. Bianca heeft lang trouwe dienst gedaan voor met name ons tweede elftal en daarom ontving ze de dank van voorzitter Jeroen van der Zwan.meer »

393x gelezen

DUNO verslaat Semper Altius met 3-0 in duel vol warmte

8 augustus 18:30  Met twee elftallen voetbalden DUNO en Semper Altius zaterdag 8 augustus tegen elkaar. In totaal negentig minuten voetbal tussen selectiespelers, keurig verdeeld in twee helften met verschillende teams. DUNO won met 3-0, de doelpunten kwamen van Kevin Moerli, Theophilus Ackon en Soner Turgut. Het was een onderhoudende wedstrijd, waarbij de hitte zo z'n invloed had. Scheidsrechter Ivar Gieles leidde souverein.meer »

491x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!