Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws ZaMi 2

Nieuws ZaMi 2

Met pasta op weg naar Quintus en Lyra

8 oktober 12:15  Met pasta op weg naar Quintus en Lyra. De donderdagavond selectieavond werd op 7 oktober een smakelijke en bovenal gezellige avond. De DUNO-selectie (m/v) kreeg een heerlijke pasta-maaltijd voorgeschoteld, mede dankzij Patrick Nutbeij, op zoveel fronten actief binnen de club. DUNO 1 en 2 komen dit weekeinde in het Westland in actie en doen dat dus in elk geval op een goed gevulde maag...meer »

235x gelezen

DUNO begint met minuut stilte in uitduel bij KMD

30 september 7:00  De DUNO-selectie doet zaterdag 2 oktober een dagje KMD. Bij de Wateringse club komen zowel ons eerste als tweede elftal in actie. KMD won de eerste competitiewedstrijd met 1-4 bij Loosduinen, DUNO pakte thuis een punt tegen DSVP. We trappen in het Westland om 14.30 uur af. We nodigen je van harte uit het elftal van trainer Kenneth Lamens in Wateringen te steunen. Het duel begint met een minuut stilte ter nagedachtenis aan overleden KMD-leden.meer »

362x gelezen

Zo ziet promotie- en degradatie regeling DUNO 1 er uit

28 september 12:45  De KNVB heeft de promotie- en degradatieregeling bekend gemaakt in de hoogste klassen van het seniorenvoetbal. Voor DUNO 1 weten we nu wat we moeten doen om te promoveren (en: niet te degraderen). In de regeling wordt aandacht besteed aan de grote verschuiving die plaatsheeft van zondag- naar zaterdagvoetbal, maar die verandering heeft geen impact op de regeling, zo blijkt.meer »

269x gelezen

TERUGBLIK: Julia Kagie primeur in DUNO 2 met eerste doelpunt

19 september 11:30  Een primeur zaterdag 18 september: de enig voetballende vrouw in de DUNO-selectie mannen, Julia Kagie, trof doel in de uitwedstrijd bij Van Nispen 2. Daarmee staat het eerste officiële doelpunt van een vrouw bij de mannen van DUNO in een beker- of competitiewedstrijd nu genoteerd in onze clubgeschiedenis. Onze reserves wonnen ook nog eens, na een 2-0 achterstand en bovendien met tien man na 'rood' wonnen ze alsnog: 2-4.meer »

683x gelezen

Kenneth Lamens: Voetballen verleer je niet binnen een week

14 september 7:00  DUNO 1 (6-2) en DUNO 2 (7-2) kregen afgelopen zaterdag een flinke draai om de oren. Nooit leuk, maar juist op zulke momenten is het goed de thermometer er eens in te steken. Dan wil je graag weten hoe een kersverse trainer dat ziet en ermee omgaat. Daarom een interview met DUNO-hoofdtrainer Kenneth Lamens. Hij: "Laten we niet vergeten dat een week geleden iedereen nog heel positief was en vol vertrouwen. Voetballen verleer je niet binnen een week."meer »

298x gelezen

Dertien tegengoals voor DUNO-selectie doen pijn

11 september 18:00  Met een nederlaag van 6-2 bij Houtwijk (DUNO 1) en een verlies van 7-2 bij Voorschoten'97 (DUNO 2) was de oogst voor de DUNO-selectie zaterdag 11 september niet briljant te noemen. Sterker nog: dit offensief aan tegengoals was allerminst plezierig in deze tweede bekerronde. Bij ons eerste ging het hard, al bij rust was het 5-1 voor de thuisploeg. DUNO 2 kon er bij Voorschoten'97 al niet veel beters van maken.meer »

687x gelezen

Selectiespelers staan er weer een seizoen lang netjes op

10 september 13:00  Niets minder dan een professionele fotoshoot was het die we donderdagavond 9 september op DUNO mochten beleven. Nick, Nicky en Ingmar stonden als profi-DUNO-webteam klaar om alle selectiespelers afzonderlijk op de foto te zetten. Zodat digitaal wedstrijdformulier, maar bijvoorbeeld ook alle media - ook die van onszelf - weer over up-to-date foto's beschikken. En dat alles in een tot fotostudio omgetoverde scheidsrechterskleedkamer. Dank mannen!meer »

483x gelezen

AD Haagsche Courant, Julie Kagie en het DUNO-clublied

7 september 7:00  Dat met de komst van Julie Kagie naar DUNO wat belangstelling zou ontstaan voor haar meespelen in de DUNO-mannenselectie was wel duidelijk. Maar zoveel... De overgang van de 20-jarige verdedigster van de ADO Vrouwen naar DUNO ontglipt bepaald niet aan ieders aandacht. Getuige ook een fraai portret van Julie in AD Haagsche Courant van deze week. Martin van Zaanen schrijft uitvoerig over haar.meer »

384x gelezen

FOTO'S, VERSLAG: DUNO vergeet 't af te maken tegen Zestienhoven

4 september 20:45  DUNO 1 kwam in de eerste helft heerlijk voor de dag tegen Zestienhoven. DUNO speelde met flair, had veel balbezit en speelde de bal onderling buitengewoon goed over. Het leidde tot een 2-0 voorsprong bij rust in dit eerste bekerduel uit het seizoen 2021-2022. Heerlijk dat we weer konden voetballen trouwens. Na de doelwisseling vergat DUNO al het goede uit de eerste helft en kwam de gelijkmaker op het scorebord: 2-2.meer »

384x gelezen

DUNO 1 laat overwinning glippen en speelt gelijk

4 september 16:00  Het is DUNO helaas niet gelukt om het eerste bekerduel met winst af te sluiten. De wedstrijd eindigde in een 2-2, na een 2-0 voorsprong. meer »

369x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!