Nieuws Onder 23 - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws Onder 23

Nieuws Onder 23

Nog niet opgegeven ? Geef je op voor de jeugdvoetbaldagen op DUNO

21 september 14:30  We schreven er onlangs al over. In de herfstvakantie, op maandag 16 en dinsdag 17 oktober bieden we je als DUNO-jeugdspeler een mooie kans aan. Onze eigen DUNO-selectiespelers van DUNO 1, 2 en O23 jaar zorgen ervoor dat jij twee heel gave voetbaldagen kunt beleven. Op ons eigen complex, onder professionele begeleiding en dat ook nog eens geheel en al geweldig omlijst met lekkers en lunch.meer »

166x gelezen

Herfstvakantie jeugdvoetbal dagen DUNO dankzij eigen selectiespelers

12 september 8:30  Let op! We gaan weer wat leuks doen. In de herfstvakantie, op maandag 16 en dinsdag 17 oktober bieden we je als DUNO-jeugdspeler een mooie kans aan. Onze eigen DUNO-selectiespelers van DUNO 1, 2 en O23 jaar zorgen ervoor dat jij twee heel gave voetbaldagen kunt beleven. Op ons eigen complex, onder professionele begeleiding en dat ook nog eens geheel en al geweldig omlijst met lekkers en lunch.meer »

525x gelezen

DUNO opent competitie tegen veel favorieten uit vierde klasse

14 augustus 6:00  Je zou het in alle hectiek rond het IM Cees IJspelder Toernooi bijna over het hoofd zien, maar inmiddels heeft de KNVB voor veel klassen het competitieprogramma bekendgemaakt. De beker wisten we al even, maar nu komt de competitie erbij. Voor DUNO 1 is het overzichtelijk gemaakt: in de eerste duels speelt onze hoofdmacht direct tegen veel favorieten, weten we gelijk waar we staan...meer »

394x gelezen

We zijn begonnen! Grote groep trapt af om drie teams te vormen

1 augustus 9:00  De eerste training van de DUNO-selectie zit erop. Een groot gezelschap, straks goed voor liefst drie selectieteams met DUNO 1, DUNo 2 en DUNO O23 jaar begon maandagavond 31 juli aan het seizoen 2023-2024. We hebben er zin in, zo bleek, ook al is het best wel weer even wennen na zo'n zomerstop. Over een kleine week al staat de eerste oefenwedstrijd op het programma, tijdens het IM Cees IJspelder Toernooi.meer »

397x gelezen

Eerste training DUNO! Kenneth Lamens beschouwt programma beker

31 juli 6:00  Jawel, het is maandag 31 juli! Een datum die al lang geleden in menig agenda rood omcirkeld stond. Op deze dag trappen we het nieuwe seizoen officieel af, want deze maandagavond begint de DUNO-selectie met trainen. Niet dat er op en rondom DUNO nog niets gebeurde, integendeel, maar zo'n eerste training markeert toch altijd een fijn moment. Mooie gelegenheid trainers Kenneth Lamens te vragen naar zijn visie op de bekerloting.meer »

439x gelezen

Nu ook bekend: en dit is het bekerprogramma van DUNO

29 juli 8:45  Na de bekerindeling is nu ook het bekerprogramma van DUNO 1, DUNO 2 en O23 bekend geworden. Voor ons eerste elftal begint het met een thuisbeurt en volgen daarna twee uitwedstrijden, bij DUNO 2 is het net andersom. DUNO O23 krijgt de kraker tegen Quick O23-1 - onze altijd goed presterende buren - op eigen terrein in de schoot geworden. Let op: deze wedstrijd is al op zaterdag 26 augustus.meer »

277x gelezen

DUNO-selectie sterker dan ooit met liefst drie teams

19 juli 12:00  Met liefst drie selectieteams begint DUNO binnenkort aan de voorbereiding. Op maandag 31 juli is het zover. Voor het eerst in heel lange tijd starten we met drie selectieteams: DUNO 1, DUNO 2 en DUNO O23. Met meer spelers dan lang tevoren hebben we er ongelooflijk veel zin in. Hieronder vind je het oefenprogramma op een rij gezet, met natuurlijk ook het IM Cees IJspelder Toernooi dat begint op maandag 7 augustus. meer »

474x gelezen

DUNO wil rol van betekenis spelen in vernieuwde vierde klasse

12 juli 6:00  Het begint te kriebelen! Hoewel de start van het nieuwe voetbalseizoen nog even weg is (eind juli begint de selectie weer met trainen) heeft de KNVB de indeling bekendgemaakt voor de hoogste teams en kunnen we vooruitkijken. Trainer Kenneth Lamens zit nog even in vakantiesferen, maar dat neemt niet weg dat hij tijd vrijmaakt voor de DUNO-volgers om zijn vooruitblik te geven. Zeker is dit: DUNO wil een rol van betekenis spelen.meer »

463x gelezen

KNVB maakt ook indelingen DUNO 2 en O23 jaar bekend

9 juli 9:45  De KNVB heeft niet alleen de indeling van DUNO 1 bekendgemaakt, ook DUNO 2 en DUNOO23 jaar, ons nieuwe team, weten tegen wie we gaan spelen. Zie de indeling hieronder. Voor beide indelingen geldt dat we veel dicht bij huis spelen en de opponenten bekende tegenstanders zijn. DUNO O23 jaar is een nieuw elftal, dat onder leiding komt te staan van trainer Ger Eggink. DUNO 2 heeft Jordi Domingos als trainer.meer »

408x gelezen

Nog enkele vacatures staan open, bekijk ze en wellicht kom jij ons versterken !

26 juni 10:00  We hebben bij DUNO momenteel meerdere vacatures openstaan. Van een leider tot aan een hoofdtrainer, we zoeken ze voor diverse afdelingen. Interesse ? Lees snel verder.meer »

797x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!