Alle nieuws items - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Alle nieuws items

Alle nieuws items

VOORAF: DUNO naar Quintus om draad op te pakken

Gisteren, 26 januari 6:00  DUNO 1 vertrekt zaterdag 28 januari naar Quintus om daar in Kwintsheul de draad weer op te pakken. Dan hebben we het eigenlijk over "de laatste 5 minuten beter doen", want in die slotfase verloren we van koploper PGS/Vogel. Met 12 uit 11 staat de Westlandse ploeg op de 11de plek, dus onderschatting loert voor nummer 3 DUNO. Quintus is vanouds een lastige tegenstander voor ons, dus we zijn gewaarschuwd.meer »

136x gelezen

UIT DEN OUDEN DOOSCH: Spandoek voor DUNO jeugdkampioen

25 januari 6:00  De fraaie spandoeken van de DUNO jeugd, afgelopen zaterdag te zien tijdens DUNO tegen PGS/Vogel, kunnen je nauwelijks zijn ontgaan. Mooie steunbetuigingen vol eeuwigheidswaarde. Diezelfde DUNO-jeugd kon er zelf ook heel wat van, voetballen zeg maar. Uit ons archief en nu dit plekje in Uit den Ouden Doosch: spandoeken voor DUNO E5, dat noemde je toen nog zo, uit het kampioensjaar 2009.meer »

127x gelezen

DUNO minder snel bereikbaar door werk aan Thorbeckelaan

24 januari 6:00  Attentie DUNO'ers en bezoekers van ons complex: Vanaf maandag 30 januari zijn er werkzaamheden op de Thorbeckelaan. De gemeente vervangt het asfalt van de Thorbeckelaan. Dit doet zij uit voorzorg omdat het asfalt verouderd is. Dat laat de gemeente weten. De rijbaan van de Thorbeckelaan krijgt nieuw asfalt. Tijdens de werkzaamheden is de weg deels afgesloten voor het verkeer. In het werkvak zijn de parkeervakken afgesloten. meer »

341x gelezen

DUNO-jeugd maakt van topwedstrijd topduel van fans

23 januari 12:00  De afloop was teleurstellend te noemen, maar als je zo een paar dagen later terugkijkt op DUNO tegen PGS/Vogel (1-2) dan kun je toch niet anders dan vaststellen dat er ook heel veel moois was. In de huiskamer liep de bar als een tierelier met dank aan onze vaste helpers en langs het veld liet de DUNO-jeugd van zich horen en zien. Met vuurpotten en spandoeken was het goed toeven langs de lijn. En daar.... was het als vanouds heel druk.meer »

145x gelezen

TERUGBLIK op vreugde, verdriet en nipte nederlaag JO12-1

23 januari 6:00  Onze hoofdmacht leek de wedstrijd te winnen en verloor alsnog, daartegenover stond zaterdag - op een ouderwets druk Haagsche Dynamiek - een prachtoverwinning van DUNO JO19-1 in de beker. Na de 3-3 thuis tegen DHL namen wij de strafschoppen beter, de beelden hiervan zullen ons nog lang bijblijven. Verder helaas door de winterse neerslag afgelastingen bij de jongste jeugd, zodat uiteindelijk alleen JO12-1 bij VVSB speelde en nipt verloor (3-2).meer »

164x gelezen

DUNO-TV: Euforie! JO19-1 bekert verder na winst strafschoppen

22 januari 12:30  Euforie op Haagsche Dynamiek op zaterdag 21 januari. Onze DUNO JO19-1 draait sowieso al een goed seizoen en begint zich nu ook in de beker te ontpoppen tot een reuzendoder. Kijk hier terug hoe we de strafschoppenserie na het duel tegen DHL (3-3) beleven. De winnende inzet wordt groots en meeslepend gevierd. De volgende ronde is bereikt en JO19-1 is van plan zich zeker niet zomaar gewonnen te geven.meer »

228x gelezen

VERSLAG, FOTO'S: DUNO laat kans lopen leider beentje te lichten

22 januari 8:00  DUNO 1 heeft zaterdag 21 januari de kans laten lopen koploper PGS / Vogel beentje te lichten. In de officiële speeltijd stonden onze mannen tot in de 88ste minuut op een 1-0 voorsprong, maar in het resterende vervolg scoorde de lijstaanvoerder toch nog twee keer: 1-2. Daarmee misten we de mogelijkheid zelf koploper te worden en deze toch al florissante competitie vanuit DUNO-perspectief een sensationeel vervolg te geven. Lees het verslag en bekijk foto's.meer »

430x gelezen

DUNO in slotfase onderuit tegen koploper PGS / Vogel

21 januari 17:15  Het had zo mooi kunnen zijn, maar in de slotminuten van de topper tegen PGS/Vogel verspeelde DUNO een zwaarbevochten 1-0 voorsprong. Waar Jimmy Kipp DUNO voor de pauze op voorsprong had gebracht., kwam de koploper in de tweede helft in de slotfase op 1-1 en kort voor tijd zelfs op 1-2 via Max de Bruin. DUNO speelden toen al even met 10 man na rood voor onze doelpuntenmaker. meer »

480x gelezen

Zaterdag 21 januari: DUNO JO9-1, JO9-2, 10-1, 10-2, 11-1, 11-2 afgekeurd

21 januari 8:15  Helaas, de winterse omstandigheden slaan toe op zaterdag 21 januari. Door vorst- en rijpvorming op de velden gaan de volgende thuiswedstrijden niet door: DUNO JO9-1, JO9-2, 10-1, 10-2, 11-1 en 11-2. Dit betekent dat we er vooralsnog vanuit gaan dat alle duels vanaf 11.30 uur wel worden gespeeld. Zonder tegenbericht gaan de rest van de dag dus alle duels op DUNO wel door, ook DUNO 1 thuis tegen PGS/Vogel.

185x gelezen

Boaz Lammers pupil van de week bij het duel DUNO - PGS/Vogel

21 januari 7:00  In de tweede competitiehelft van het seizoen start DUNO weer met de Pupil van de week. Boaz Lammers (8) spelend in de JO 9-3 is bij de wedstrijd tussen DUNO - PGS/Vogel aanwezig als pupil van de week. Boaz krijgt hiermee een kijkje in de keuken bij ons 1e elftal en mag daarbij meelopen met de spelers het veld op, de aftrap verrichten en de wedstrijd vanuit de dug-out bijwonen. Wij wensen Boaz veel plezier.meer »

148x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!