Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Alle nieuws items

Alle nieuws items

JVO jeugdvoetbalopleiding maakt er voor 45 spelers topdagen van

Vandaag, 21 oktober 7:00  DUNO heeft in deze herfstvakantie mooie voetbaldagen beleefd. Maar liefst 45 jonge deelnemers kregen sport en spel dankzij JVO jeugdvoetbalopleiding. Er viel van alles te beleven en de deelnemers hadden het enorm naar hun zin. Jeugdvoorzitter Joey Feitz stak de loftrompet op de organisatie van JVO, die als extraatje binnenkort ook alle DUNO-jeugdtrainers een gratis cursusavond aanbiedt. meer »

28x gelezen

DUNO viert Halloween op 5 november en jij kunt erbij zijn

Gisteren, 20 oktober 8:00  AFSCHRIKWEKKEND! DUNO ALS ONHEILSPLEK! Op vrijdag 5 november gaan we griezelen bij DUNO. Het Activiteitenteam heeft wederom spektakel in voorbereiding. Hoe laat beginnen we? Hoe meld je je aan? En zo nog meer interessante zaken op weg naar DUNO HALLOWEEN 2021. Hieronder lees je er alles over.meer »

107x gelezen

Kerstbingo in aantocht: op vrijdag 10 december is het zover

19 oktober 12:00  De volgende bingo op DUNO is alweer in aantocht. Op vrijdag 10 december zal de feestelijke KERSTBINGO gehouden worden. Met bijpassende dresscode. Hoeft natuurlijk niet over de top, mag wel!! Meld je gauw aan via dunobingo@gmail.com en doe dat op tijd, want de belangstelling voor de bingo op DUNO is altijd groot. Let op: Deelname is vanaf 18 jaar. Hopelijk tot dan. meer »

159x gelezen

DUNO houdt ledenvergadering op donderdag 25 november

19 oktober 7:00  DUNO houdt op donderdag 25 november de ledenvergadering. Dat doen we dit keer als vanouds, op DUNO. Zowel leden vanaf 18 jaar, JO19-jeugdspelers als ouders van jeugdleden zijn van harte welkom! Die JO19-spelers en ouders hebben geen statutair stemrecht, maar wij zien wel graag dat zij meedenken en zo invloed hebben binnen de vereniging. De ledenvergadering begint om 20.30 uur, alle veldactiviteiten eindigen deze avond om uiterlijk 20.00 uur.meer »

99x gelezen

TERUGBLIK SENIOREN: Winst DUNO 4, 35+ en DUNO-vrouwen

18 oktober 12:00  Met winst voor DUNO 4, DUNO 35+ en een overtuigende zege van de DUNO-vrouwen is zaterdag 16 oktober alleszins redelijk verlopen. Ook de thuispunt van DUNO 1 tegen Naaldwijk mocht er zijn. Voor DUNO 4 was de zege op VELO (2-1) reden voor andermaal een juichfoto en van die plaatjes krijgen we nooit genoeg. Ook het verslag van ons vierde elftal is inmiddels binnen.meer »

130x gelezen

Julia Kagie in Volkskrant: 'Meer blauwe plekken dan ooit'

18 oktober 7:00  DUNO-speelster Julia Kagie zat tegen Naaldwijk op de bank als wisselspeler van ons eerste elftal. Ze droomt van een debuut in DUNO 1. Zover kwam het nog niet in de competitie, maar in ons tweede elftal staat ze haar mannetje. De opvallende komst van de speelster naar de mannen blijft niet onopgemerkt, we schreven er al eerder over. Ook De Volkskrant laat Julia Kagie aan het woord. Hieronder het interview.meer »

325x gelezen

Ruim 1500 euro voor DUNO in spaaractie van AH

17 oktober 16:45  Voorzitter Jeroen van der Zwan heeft een mooi bedrag kunnen ophalen bij Albert Heijn. In de speciale spaaractie leverden de inspanningen van alle DUNO'ers een mooi resultaat op: 1550,90 euro. Bedankt voor ieders inzet! Jeroen ging het bedrag op zondag 17 oktober ophalen in de vestiging aan het De Savornin Lohmanplein - de winkel die eerder in een soort DUNO-paleis was omgetoverd.meer »

222x gelezen

TERUGBLIK JEUGD: JO13-1 pakt de najaarstitel, en hoe!

17 oktober 7:00  JO13-1 is najaarskampioen geworden! Van harte gefeliciteerd. De ploeg van trainer, coach Nicky Pronk liet er thuis tegen RAS geen misverstand over bestaan: een 13-0 overwinning maakte het feestje nog mooier. Een mooie opsteker voor Nicky en de ploeg, altijd leuk om een prijs te pakken. Ook bij de andere DUNO-jeugdteams over het algemeen feestelijke resultaten - lees hieronder alle uitslagen.meer »

156x gelezen

VERSLAG, FOTO'S: DUNO morele winnaar na sterke terugkeer tegen Naaldwijk

16 oktober 21:00  Op Haagsche Dynamiek heeft het zo sterk verjongde team van trainer Kenneth Lamens zaterdag 16 oktober voor een waar spektakelstuk gezorgd door een 1-3 achterstand om te buigen in een meer dan verdiend gelijkspel. En, er had na de gelijkmaker van Tim van Zweeden in de 57e minuut nog meer in gezeten dan dit gelijke spel. Lees het verslag van Rob Leenheer en bekijk de foto's van Nick van der Toorn. DUNO was zonder meer morele winnaar te noemen.meer »

260x gelezen

Dit is jouw kans: Jeugdvoetbaldagen bij DUNO op 18 en 19 oktober

16 oktober 7:00  Op maandag 18 en dinsdag 19 oktober staat DUNO in het teken van de jeugdvoetbaldagen. Een hele dag voetballen en sporten voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar tot en met 15 jaar. Iedereen kan zich aanmelden, ook al ben je geen lid van DUNO. De organisatie Jeugdvoetbalopleiding is al jaren lang actief bij verschillende verenigingen door het hele land met de Jeugdvoetbaldagen. meer »

143x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!