Alle nieuws items - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Alle nieuws items

Alle nieuws items

Halloweenfeest DUNO als onderdeel van programma 100 jaar

Vandaag, 26 september 6:00  DUNO wordt 100 jaar! Inmiddels zijn de eerste eeuwfeestactiviteiten achter de rug, maar we zijn er nog lang niet. Aankomend, op vrijdag 3 november, het DUNO Halloween feest voor alle jeugdleden in de onderbouw (tot en met 12 jaar). En we gaan veel meer doen, alle leeftijdsklassen komen tussen nu en december aan bod, zodat we DUNO 100 jaar (24 november) groots vieren met elkaar.meer »

117x gelezen

JO13-teams doen wat onze hoofdmacht (nog) niet lukt: ze winnen

Gisteren, 25 september 6:00  Weliswaar won onze hoofdmacht niet, er waren andere DUNO-teams die wel de volle drie punten behaalden op zaterdag 23 september. Zo was er al vroeg in de ochtend DUNO JO13-2 dat knap won in een spannende wedstrijd van Sportclub Monster (2-0). JO13-1 haalde uit tegen HBS en won met liefst 6-1. DUNO 35+1 deed het nog net iets beter tegen Wanica Star en versloeg de leeftijdgenoten met 7-0. Ook DUNO 3 won, met 1-3 bij Concordia.meer »

146x gelezen

VERSLAG: DUNO wil op halve kracht winnen, maar dat lukt niet

23 september 19:45  DUNO dacht tegen BMT, in de openingswedstrijd van het seizoen, dat het op halve kracht misschien ook wel zou lukken. Maar dart was een misrekening. BMT toonde zich feller en gretiger, daar kon zelfs een geweldig mooie goal van Robin Schuurman niets aan veranderen. Het eerste wedstrijdverslag van dit seizoen is er daarmee een van een nederlaag, 3-2, van onze hoofdmacht.meer »

288x gelezen

DUNO stuit op sterker BMT, ondanks magnifieke goal Robin Schuurman

23 september 19:15  DUNO 1 is er zaterdag 23 september niet in geslaagd de competitieouverture winnend af te sluiten. Op bezoek bij BMT, titelfavoriet, moesten de mannen van trainer Kenneth Lamens een 3-2 nederlaag slikken. Halverwege stond het 1-1, nadat Robin Schuurman voor DUNO via een magnifiek genomen vrije trap de gelijkmaker binnenschoot. Bij 3-1 achter maakte Siwan Keles de 3-2, maar die goal kwam te laat om nog een punt te bemachtigen.meer »

300x gelezen

DUNO biedt jou kans mee te doen aan interne opleiding trainer

23 september 6:00  Bij DUNO begint in december een interne jeugdtrainerscursus. Op die manier willen we heel graag collectief jeugdtrainers specifiek opleiden. We willen zo onze jeugdopleiding de gewenste structuur bieden. Hieronder vind je de cursusdata en tijden, ook lees je hoe je je kunt aanmelden. DUNO-selectiespelers wordt nadrukkelijk de kans geboden ook mee te doen. Een mooie gelegenheid!meer »

274x gelezen

Competitie senioren begint, DUNO 1 treft in BMT titelfavoriet

22 september 6:00  Het programma voor dit eerste competitieweekeinde voor veel seniorenteams begint al op vrijdagavond 22 september. Dan komen DUNO Vrouwen 30+ en mannen 45+ in actie. Een dag later beginnen we op Haagsche Dynamiek al wanneer de zon maar net is opgekomen. Om 8.30 uur zien we JO8-1, JO8-2 en JO13-2 aftrappen. Het is de eerste competitiedag voor DUNO 1, dat in BMT (uit) direct een kanshebber op een hoge notering treft.meer »

219x gelezen

Grote Clubactie: kansen als je lot koopt, maar ook als je verkoopt

21 september 12:15  Zaterdag 23 september 2023 gaat de Grote Clubactie van start. Alle jeugdleden vanuit de JO8 tot en met JO13 zijn aangeschreven en hebben hun persoonlijke verkoopkaarten via hun trainer/leider ontvangen. Het is de bedoeling zoveel mogelijk loten te verkopen. Elk lot kost €3,- van dit bedrag gaat 80% (€2,40) naar de jeugdkas. Dit geld wordt o.a. gebruikt voor activiteiten op het DUNO Jeugdkamp.meer »

108x gelezen

100 jaar DUNO: Sneak-preview, zo loopt mini-F zich warm voor boek

21 september 6:00  DUNO 100 jaar komt er aan. En dus ook DUNO's jubileumboek. Achter de schermen wordt daar hard aan gewerkt. Zo ook door huisfotograaf Astrid van der Zijden. Onlangs was Astrid bij de jongste DUNO-jeugd, die van de mini-F, te gast om samen met teamleider/trainer John Kind een fotoshoot voor te bereiden. Dat leverde op weg naar dat jubileumboek alvast veel mooie plaatjes op die altijd leuk zijn te delen. Met dank aan Astrid; een sneak-preview!meer »

413x gelezen

Dit doet DUNO's activiteitenteam en deze mensen zitten erin

20 september 6:00  Zoals veel verenigingen kent ook DUNO een activiteitencommissie. Wat doet deze commissie nu precies?  En wie zitten er eigenlijk in deze commissie? Het leek de activiteitencommissie een goed idee de activiteitencommissie aan jou te introduceren en uiteen te zetten wat de doelstellingen zijn van de activiteitencommissie. Zodat je in elk weet wat we doen en allicht: heb je zin om aan te sluiten?meer »

335x gelezen

Ook Get Well Jeans nu te zien langs veld 1

19 september 12:30  Het zal je ongetwijfeld opgevallen zijn, maar het wordt steeds voller met sponsorborden langs veld 1.meer »

342x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!