Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Alle nieuws items

Alle nieuws items

Groetûh uit Wijhe: DUNO Jeugdkamp - Dag 1

Vandaag, 25 juni 7:30  De eerste dag van het jeugdkamp zit erop. Vrijdagmiddag net na 16.00 uur vertrokken de bussen richting Summercamp Heino, waar we na een kleine vertraging rond 19.00 uur arriveerden. Nadat de tassen in de kamers werden gezet konden we met zijn allen aan het avondeten, wat in de ochtend door Dennis Barbier is bereid. (Video 1). Na het avondeten werd het bosspel gehouden, waarna een vrije avond volgde. Uiteraard werd er door sommigen ook geslapen, al waren de meesten nog tot laat op.meer »

169x gelezen

JO15-1 is supersnel op kartbaan en leest ouders de les

Gisteren, 24 juni 15:00  Voor JO15-1 zit het seizoen er nu echt op en de afsluiting mocht er zijn! Het seizoen werd onlangs afgesloten met een uitje en een barbecue op DUNO. Eerst gingen de jongens met hun trainers (razendsnel) karten en daarna lasergamen bij het bekende Van der Ende racing. Daarna gingen we naar DUNO om daar een wedstrijd te spelen tegen de ouders. Daar werd al enige tijd reikhalzend naar uitgekeken.meer »

101x gelezen

DUNO-jeugd bedankt sponsors voor bijdrage aan DUNO-jeugdkamp

Gisteren, 24 juni 7:00  We vertrekken vrijdagmiddag pas, maar niet zonder onze sponsors eerst bedankt te hebben. Want zonder sponsors hadden wij geen lekkere hapjes en drankjes kunnen inslaan voor de kinderen van het DUNO-jeugdkamp.meer »

190x gelezen

Vrijdag is het zover: DUNO jeugdkamp 2022 gaat beginnen!

23 juni 13:00  Nog één nachtje slapen en dan is het eindelijk zover. Op vrijdag 24 juni gaat onze jeugd tot en met 13 jaar op kamp. Wauw, een feestje om naar uit te kijken! Het is een omvangrijk gezelschap van liefst 86 spelers en vele begeleiders dat op pad gaat. De bestemming is net zoals vorig jaar 'Summercamp Heino in Wijhe'. We horen alom om ons heen dat iedereen er bijzonder veel zin in heeft. Daar is alle reden toe! Let op : Vergeet vanavond niet je tas(sen) in te leveren. Lees hieronder alle informatie op een rij.meer »

138x gelezen

Nieuwe gezichten versterken Vrouwenselectie van DUNO

23 juni 7:00  De DUNO Vrouwenselectie is vernieuwd door de overschrijvingsperiode van medio juni gekomen. Helaas zijn Esmiralda Borgman, Lise van Oostenrijk, Nora Dirksen, Britt Hazebroek en Danilla Amatdawoed om verschillende redenen gestopt. Maar kunnen we Seren Cinar, G'Leen Schwengle, Yentle van Gessel en de zo gewenste keepster Helena Polman welkom heten en dat is fijn!meer »

186x gelezen

ZAMI-selectie traint door tijdens de zomertraining

22 juni 17:00  Het speelseizoen 2021-2022 is nog geen maand geleden voor onze ZAMI-selectie spelers afgelopen, en ze zijn al in voorbereiding voor het nieuwe speelseizoen. Speciaal in aanloop naar de start van de competitie blijven de spelers fit door middel van de speciale 'zomertraining'. Lees verder.meer »

255x gelezen

Staf rond DUNO-selectie ziet er ijzersterk uit

22 juni 7:00  DUNO gaat met een rijk gevulde staf aan technisch kader het nieuwe voetbalseizoen in bij de seniorenselectie. Onlangs tijdens de presentatie voorafgaand aan de voetbaljaargang 2022-2023 kon bestuurslid Stephan Mulder er met gepaste trots op wijzen dat alle posities binnen het kader zijn vervuld. De staf ziet er ijzersterk uit. DUNO gaat dan ook opgewekt het nieuwe seizoen in, van waaruit we verder gaan bouwen.meer »

277x gelezen

Superoorkonde na een seizoen techniektraining op DUNO

21 juni 7:00  Het was onlangs ook voor de techniektraining op DUNO de laatste van dit seizoen.... Deze keer niet in twee groepen, maar alle boys (twaalf dus) tegelijk. Wat onze mannen niet wisten, was dat ze toch een kleine test moesten ondergaan. Even testen of, dat wat zij de afgelopen acht trainingen hadden geleerd in de praktijk konden brengen en of ze echt vooruitgang hadden geboekt.meer »

170x gelezen

Diepe buiging en dankjewel voor Leen, Rob en Jan

20 juni 7:00  Zo tussen de voetbalseizoenen in past het om leden die zich in de voorbije periode periode bijzonder hebben gezet te belonen. Ook de ZaMi-commissie deed dat en trok er met elkaar gezellig tussenuit. In het zonnetje werden gezet Leen Pronk, Rob van Huijzen en Jan Ponsen, Zij namen afscheid van de commissie maar blijven gelukkig wel in een andere rol binnen onze vereniging heel betrokken.meer »

270x gelezen

ONZE TROTS: Jeugdspelers schuiven door naar zaterdagselectie

19 juni 9:00  De degradatie van ons eerste elftal was geen fijne afsluiter van de eerste volledige voetbaljaargang sinds corona. Niettemin is van paniek binnen DUNO absoluut geen sprake, omdat we koersvast blijven: met zoveel als mogelijk spelers uit de eigen jeugd de seniorenselectie vorm geven. Daarom presenteren wij met gepaste trots het negental dat komend seizoen de overstap maakt. Mooie ontwikkeling!meer »

340x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!