Alle nieuws items - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Alle nieuws items

Alle nieuws items

D-day voor DUNO JO16-1, zo wensen wij onze boys alle succes!

Vandaag, 2 juni 15:00  D-day voor DUNO JO16-1! Op zaterdag 3 juni spelen ze de bekerfinale (10.45 uur, complex Westlandia in Naaldwijk) en dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. Los van alle support die we onze youngsters ter plekke gaan geven is er een mooie DUNO-TV video gemaakt, vol met succeswensen. De webredactie sluit zich hier graag bij aan. Mannen, alle succes gewenst! meer »

271x gelezen

(Jeugd) scheidsrechters gezocht voor het nieuwe seizoen

Gisteren, 1 juni 15:00  Het voetbalseizoen is haast ten einde. Ook ditmaal is gebleken dat we in de aanstelling van scheidsrechters een heel grote uitdaging hebben. Om te voorkomen dat teams straks zelf moeten zorgen voor scheidsrechters zijn wij voor het komend seizoen ook dringend op zoek naar nieuwe scheidsrechters. Het is zeker mogelijk om via DUNO een scheidsrechters cursus te volgen .meer »

113x gelezen

Initiator van DUNO Playbackshow draait 30 jaar later nog steeds!

31 mei 6:00  Aan het einde van de jaren tachtig, in 1987 om precies te zien, kreeg je op DUNO een fenomeen dat rechtstreeks van televisie was overgenomen: de DUNO playbackshow. Veel wat oudere leden zullen zich deze spektakelshows nog herinneren, er gingen maanden van oefenen en plezier aan vooraf en de uitvoeringen waren van een hoog niveau. Er zouden vele, vele shows volgen in de jaren erna.meer »

323x gelezen

Ton Sekrève neemt na 10 jaar afscheid als trainer DUNO Dames 1

30 mei 6:00  De laatste wedstrijd van het seizoen was er één met een dubbel gevoel. Na tien jaar langs de lijn te hebben gestaan bij DUNO Dames 1 coachte Ton Sekrève zijn allerlaatste wedstrijd als trainer van het damesteam. In wat misschien wel een van de sterkste wedstrijden van het seizoen was, knokte het team zich naar een 3-1 overwinning op Schipluiden en bereikte daarmee de derde plek in de competitie. meer »

294x gelezen

DUNO veteranen paren voetbal aan gezelligheid op toernooi bij WIK

29 mei 6:00  Natuurlijk waren ze erbij, de DUNO-veteranen op het toernooi bij WIK. Daar waren afgelopen weekeinde heel veel deelnemende ploegen en ook heel wat zangertjes. Bekende gezichten van DUNO en bij de andere ploegen - het werd mede gesteund door het lekkere weer een geweldig samenzijn. Voetbal en gezelligheid gingen hand in hand, En zeker onze DUNO-VETS presteerden op beide fronten uitstekend. We haalden de halve finale.meer »

322x gelezen

DUNO 1 verliest het laatste duel van het seizoen

27 mei 16:30  DUNO 1 heeft vanmiddag het laatste competitieduel van het seizoen met 4-1 verloren van PGS/Vogel. Namens DUNO wist Kevin Jacobs nog te scoren.meer »

271x gelezen

VOORAF: DUNO sluit reguliere competitie af bij PGS/Vogel

26 mei 15:30  Het zou wel eens de laatste wedstrijd van dit seizoen van DUNO 1 kunnen worden, op zaterdag 27 mei. Er bestaat nog een minimale kans dat we nacompetitie behalen, maar normaal gesproken zwaait onze hoofdmacht bij PGS/Vogel het seizoen uit. Niks mis mee, ook al hadden we op iets meer gehoopt. Het is hoe dan ook een TOP-seizoen geworden waarvoor alle complimenten op hun plaats zijn.meer »

249x gelezen

DUNO jeugdkamp komt er aan en dit kun jij eraan bijdragen

25 mei 17:45  Ook dit jaar gaat DUNO op jeugdkamp! Het jeugdkamp staat ditmaal gepland bij De Roerdomp te Westelbeers en het is van vrijdag 30 juni tot en met zondag 2 juli. Als altijd doen we graag weer een beroep op jouw als DUNO'er of vriend(in) van groen-zwart.... voor het sponsorbord. Als je iets wil sponsoren kun je een mail sturen aan jeugdcommissie@hsvduno.nl en daarna ontvang je een betaallink. Zie hieronder wat je kunt sponsoren.meer »

283x gelezen

VACATURE: DUNO Vrouwen zoekt nieuwe, enthousiaste trainer

24 mei 15:00  DUNO is voor het seizoen 2023-2024 op zoek naar een enthousiaste hoofdtrainer voor de vrouwen. Het eerste elftal komt nu uit in de vijfde klasse zaterdag. Komend seizoen zal DUNO met één team uitkomen op zaterdag.meer »

188x gelezen

DUNO-TV: Groen-zwart heerst, binnen en buiten veld Palma de Mallorca

24 mei 6:00  Het gaat goed met onze wandelende voetballers op Palma de Mallorca. 32 Spelers van DUNO plus veertien gastspelers doen mee aan een internationaal toernooi. Bovendien blijft er ook wat tijd over om andere gezellige dingen te doen. Bij deze een sfeerimpressie in videobeelden, waarbij duidelijk wordt dat groen-zwart heerst, zowel binnen als buiten de lijnen. Nog even dan, want ze worden alweer thuis verwacht.meer »

230x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!