Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Alle nieuws items

Alle nieuws items

Hulp gezocht voor DUNO's Halloween

Gisteren, 29 september 18:00  Halloween op DUNO komt er weer aan en om dit wederom tot een groot succes te maken zijn we op zoek naar hulp. Lees verder waarmee jij ons kunt helpen.meer »

128x gelezen

RW Repair sponsort wedstrijdbal DUNO tegen Loosduinen

Gisteren, 29 september 11:15  RW Repair is de sponsor van de wedstrijdbal die tussen DUNO en Loosduinen gaat rollen. Dit duel staat voor zaterdag 1 oktober om 14.15 uur gepland. Met dank voor deze geste en laten we de wens uitspreken dat het een mooie wedstrijd wordt. RW Repair is trouw sponsor van DUNO, bekend als allround specialist in schadeherstel. Brandschade, rookschade, andere schade aan je woning? Dan ben je bij RW Repair aan het juiste adres.meer »

69x gelezen

VOORUITBLIK: Koploper DUNO ontvangt Loosduinen

Gisteren, 29 september 7:00  Het tikt lekker weg, daarom doen we dat ook maar zo: Koploper in de vierde klasse DUNO ontvangt zaterdag 1 oktober Loosduinen op Haagsche Dynamiek. Een prachtig affiche van een wedstrijd tussen twee ploegen die hemelsbreed maar een paar kilometer van elkaar af liggen. Loosduinen trof in de openingswedstrijd PGS/Vogel en moest die ploeg een 1-3 overwinning toestaan. DUNO versloeg HPSV met 7-0 en werd lijstaanvoerder na een duel.meer »

118x gelezen

JO16-1 warmt zich voortaan op in gloednieuwe shirts

28 september 7:00  Nieuws over onze DUNO JO16-1! Afgelopen weekeinde werd de JO16-1 in het nieuw gestoken door Eding & van Delden Schildersbedrijf & Totaalonderhoud. De spelers en trainers/leiders kregen inloopshirts. Zoals op de foto’s te zien is zien de shirts er gelikt uit! Bedankt Eding & van Delden Schildersbedrijf & Totaalonderhoud voor deze sponsoring. Wie weet helpt dit op weg naar het kampioenschap...meer »

236x gelezen

DUNO gaat naar Torremolinos, van 13 tot en met 16 januari

27 september 11:30  De DUNO-selectie gaat in januari 2023 op trainingskamp in het buitenland. Gesteund door sponsoracties en eigen bijdragen van de deelnemers is dat mogelijk geworden. Op Haaglanden Voetbal doet trainer Kenneth Lamens enthousiast verslag van de reis die van 13 tot en met 16 januari in Torremolinos is voorzien. Het enthousiasme over de trip wordt met de dag groter, getuige het relaas van Kenneth.meer »

245x gelezen

DUNO brengt het voetbalverleden tot leven in 45+ teams

27 september 7:00  Daar staat wel even wat op het veld zeg. Deze helden-van-weleer waren afgelopen vrijdag, als DUNO 45+ 2 geheten, voor het eerst actief bij Docos, in een speciale, nieuwe competitie. DUNO heeft ook een 45+ 1 en dat team kwam bij RAS in actie - de ploegfoto moet hier nog worden gemaakt in afwachting van een fonkelnieuw tenue. Goed, DUNO 45+ 2 dus, daar staat wel even voor wat voetbalverleden op het veld...meer »

248x gelezen

DUNO 1 en 2: Alle spelers op de foto in omlijsting 100 jaar

26 september 7:00  Nick van der Toorn, een van DUNO's huisfotografen, heeft ze allemaal weer op de foto gekregen: de selectiespelers van ons eerste en tweede elftal. Nu in prachtige vormgeving rond ons 100-jarig bestaan. Voor de oplettende kijker: ook op de meeste shirts ontdek je een primeur, het DUNO-logo omlijst met "100 jaar". Zo gaan we ons jubileumjaar dus straks in, geheel voorbereid op een eeuwfeest.meer »

341x gelezen

ACHTERAF: Van niet-in-actie tot succesvol jeugd en senioren

25 september 9:15  We lopen natuurlijk nog een beetje met ons hoofd in de wolken na de 7-0 winst van ons eerste bij HPSV - en dat mag ook even. Goed te zien dat dit fijne resultaat ook elders op de velden navolging kreeg. Niet bij DUNO 2 (geen scheidsrechter) of DUNO 3 (geen tegenstander) die onverwacht niet in actie kwamen, wel elders bij senioren en in onze jeugdteams. Een zaterdag om trots op terug te kijken.meer »

191x gelezen

VERSLAG We staan maar gelijk aan kop. Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn.

24 september 18:15  Zo. We staan maar gelijk aan kop. Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn. Wat een weelde: een 0-7 overwinning bij HPSV - we moeten echt ver teruggaan willen we zo'n klinkende competitiezege van DUNO gaan vinden in de archieven. DUNO overtuigde in het Haagse Zuiderpark, waar de ploeg van trainer Kenneth Lamens messcherp begon en die instelling beloond zag worden. Heerlijke start! Lees het verslag.meer »

360x gelezen

DUNO 1 wint met grote cijfers van HPSV

24 september 17:15   DUNO 1 heeft vanmiddag haar eerste competitieduel met grote cijfers weten te winnen. In het Zuiderpark werd de thuisploeg, HPSV met 0-7 verslagen. Momenteel staat DUNO 1e op de ranglijst. meer »

277x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!