Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Alle nieuws items

Alle nieuws items

Kabinet staat (competitie)duels weer toe; KNVB nu aan zet

Gisteren, 25 januari 19:15  Het land gaat weer meer open en dat betekent dat vanaf woensdag 26 januari (competitie)wedstrijden weer zijn toegestaan. Het kabinet heeft dat dinsdag bekendgemaakt. De KNVB heeft eerder laten weten dat vanaf 5 februari de competities in de hoogste klassen (A-categorie) weer worden gespeeld. Voor alle overige klassen kunnen vanaf zaterdag 29 januari worden gepland.meer »

121x gelezen

DUNO 1 oefent zaterdag 29 januari thuis tegen SEV

24 januari 14:15  Nu tijdens de persconferentie van dinsdag 25 januari is gebleken dat we weer tegen andere teams dan louter binnen de eigen club mogen voetballen, is zeker dat DUNO 1 op zaterdag 29 januari speelt tegen SEV. De wedstrijd op Haagsche Dynamiek begint om 14.00 uur. Ook DUNO 2 komt tegen SEV in actie, dat duel begint om 11.30 uur. De wedstrijd van ons eerste elftal staat onder leiding van scheidsrechter Wim Hoonhout.meer »

227x gelezen

Onderlinge duels op DUNO: Niet minder fanatiek

22 januari 17:00  We zijn na de laatste berichten over de coronaregels voorzichtig optimistisch dat er binnen afzienbare tijd weer oefenduels tegen opponenten-van-buiten kunnen worden gespeeld als ook dat de competitie kan worden hervat. Zo ver was het zaterdag 22 januari nog niet, we moesten het doen met onderlinge wedstrijden en trainingen op Haagsche Dynamiek. Al ging ook dat er fanatiek aan toe. Foto's: jeugdduels JO19-1 tegen JO19-2 en DUNO 4 tegen DUNO 5.meer »

215x gelezen

Maarten Speets bij Haaglanden Voetbal: Liefde voor derde helft

22 januari 7:00  "Liefst vijftien jaar stond hij bij het eerste elftal van zijn clubs met de vlag langs de lijn. Na de winterstop is Maarten Speets (foto) echter niet meer de vaste ‘vlaggenist’ van DUNO 1. Door fysieke omstandigheden moet hij helaas afhaken." Zo begint het interview met onze eigen Maarten Speets, tevens ZaMi-voorzitter, op de website van Haaglanden Voetbal. Maarten betuigt ook zijn liefde voor de derde helft.meer »

186x gelezen

KNVB bepleit opnieuw herstart competities op 5 februari

21 januari 17:00  Vanwege corona heeft het amateurvoetbal het zwaar. Een derde seizoen op rij is onderbroken, maar op dit moment is het seizoen 2021/’22 nog niet afgebroken. De competities in het veld- en zaalvoetbal kunnen zelfs nog op een normale manier worden uitgespeeld mits we deze uiterlijk in het weekend van 5 en 6 februari mogen hervatten - zo stelt voetbalbond in een verklaring op vrijdag 21 januari.meer »

140x gelezen

Geef je op voor het DUNO-jeugdkamp 2022

21 januari 10:45  Beste ouders/verzorgers van de JO8 t/m JO13 spelers, Komend jaar staat ons, inmiddels bekende en beroemde, jeugdkamp weer op de planning! Via dit bericht willen we u alvast informeren over de voorbereidingen van dit kamp en de inschrijving van uw kind; uw zoon/dochter wil dit niet missen! meer »

163x gelezen

Onderlinge wedstrijden en trainingen op DUNO

20 januari 7:00  Ook komende zaterdag 22 januari gaan we er op DUNO tegenaan. Met onderlinge wedstrijden en trainingen. Op weg naar... meer - zo hopen we. De KNVB mikt nog altijd op eind januari hervatten van de competitie, of die toestemming er komt weten we over een week. Hieronder het programma zoals nu bekend.meer »

193x gelezen

Door de mist zijn ze daar: DUNO-spelers trainen in de avond

19 januari 7:00  Je moest wel even goed kijken, maar dan zag je ze toch: na vele weken zonder echt te mogen trainen, kon het nu wel. Niet meer door de straten of op Kijkduin lopen, maar 's avonds gewoon tegen een bal trappen. Het mag sinds deze week weer en dus ging de DUNO-selectie er stevig tegen aan. Onder leiding van trainers Kenneth Lamens en Nathan Hamme en met hulp van verzorger/hersteltrainer Xander Rietbroek verliep het vlotjes. Maar je moest wel door de mist heen.meer »

161x gelezen

DUNO 3 doet van zich spreken in Valencia

15 januari 16:15  Ons derde elftal is met vijftien spelers afgelopen week geland in Spanje. Om precies te zijn: in Valencia. Daar strijkt DUNO 3 neer voor een trainingskamp van vier dagen en doen ze van zich spreken. Dat alles in een geweldig onderkomen. Een mooie voorbereiding voor na de winterstop. Het derde heeft gespeeld tegen Soccer Boys 2 (2-2), Teije en Khalid scoorden. Met een geweldig mooie spelersgroep zijn het zo fijne dagen - zeker met ook ruimte voor vertier.meer »

452x gelezen

KNVB zet in op vervolg competitie vanaf eind januari

14 januari 22:15  Met de jongste coronaverlichting die vrijdagavond 14 januari werd bekendgemaakt, is er weer meer ruimte ontstaan om te trainen en onderlinge wedstrijden te spelen. Ook mag je onder voorwaarden weer de kleedkamers in en mag een kantine een afhaalfunctie hebben. De KNVB hoopt dat dit het begin is om op enig moment ook weer tegen andere clubs te kunnen spelen. Lees wat de voetbalbond schrijft.meer »

241x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!