Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Alle nieuws items

Alle nieuws items

Zo ziet dat er uit: Kenneth Lamens als nieuwe trainer DUNO

Gisteren, 19 april 7:00  Hij is officieel begonnen: Kenneth Lamens zwaait sinds kort de scepter over de selectie van DUNO 1 en 2. Zo ziet dat eruit... Kenneth geeft samen met Ton Jenner en Nathan Hamme leiding aan de spelersgroep, die zich al volledig richt op het nieuwe seizoen 2021-2022. Wellicht dat er nog iets van wedstrijden komen in de Regio Cup allereerst, maar dat zullen we dan zien. De blik is nu in elk geval gericht op het nieuwe seizoen, dan hopelijk zonder veel coronagedoe.meer »

257x gelezen

DUNO is op weg naar 100 jaar, voorwerk is al aan de gang

18 april 7:00  DUNO is op weg naar 100 jaar. We kijken er naar uit! Op 24 november 2023 is het zover, dan hopen we de mijlpaal van ons eeuwfeest te kunnen vieren. Op weg naar dat jubileumjaar gaan we wanneer corona dat weer toelaat met een aantal DUNO'ers alvast nadenken. Want dat het jubileumjaar 2023 bijzonder wordt, dat staat buiten kijf! Heb jij al ideeën, wil je actief meedoen? Laat ons weten via info@hsvduno.nl en we nemen dat zeker mee.meer »

221x gelezen

Onderlinge wedstrijden en trainen op zaterdag 17 april

15 april 6:15  Op zaterdag 17 april is het onverminderd onderling voetballen en trainen op Haagsche Dynamiek. Heel wat DUNO'ers komen in actie - onder coronaregels maken we er het beste van. DUNO JO13-1 heeft een opvallende alternatieve activiteit: Jiu Jitsu. Het volledige programma staat hieronder vermeld.meer »

245x gelezen

KNVB: Onzekerheid over doorgaan Regio Cup

14 april 17:45  De KNVB heeft zo z'n twijfels over het doorgang kunnen laten vinden van de Regio Cup. In een mededeling op de website staat de voetbalbond stil bij de laatste ontwikkelingen rond corona. Hieronder wat de KNVB schrijft.meer »

170x gelezen

Versoepelingen voor amateurvoetbal zitten er nog niet in

14 april 6:30  De persconferentie van minister-president Rutte en minister De Jonge heeft dinsdagavond 13 april nog geen versoepelingen opgeleverd voor het amateurvoetbal. Hoewel er een stappenplan is aangekondigd waarin meer ruimte komt om ook het buitensporten weer verder open te stellen, is van concrete versoepelingen nu nog geen sprake. Het betekent dat er dus ook geen zicht is op de start van de Regio Cup.meer »

157x gelezen

Jeugddoelman Taylan Yilik op driedaagse stage bij Sparta

13 april 7:00  Speel je bij DUNO dan loop je de kans dat profclubs op je pad komen. Zo heeft jeugddoelman Taylan Yilik (JO10-1) een uitnodiging ontvangen van Sparta. Taylan heeft het verzoek gekregen om op een driedaagse trainingsstage te komen bij de Rotterdamse eredivisionist. Hij is er trots op en wij natuurlijk ook. Veel succes Taylan - uit alles blijkt dat Nederland nog wel een paar goede keepers kan gebruiken. Dus we rekenen op je!meer »

458x gelezen

Indelingen jeugdteams voor Regio Cup zijn bekend

11 april 7:45  De KNVB heeft de poule-indelingen van de Regio Cup bekend gemaakt. Bij de jeugdteams. Dat is de onderlinge reeks wedstrijden tussen clubs-bij-elkaar-in-de-buurt die wordt gespeeld zodra dat van de regering mag. Om die reden ook zijn er verschillende speelschema's beschikbaar, voor wat langere en kortere reeksen. Het is onbekend wanneer de Regio Cup begint. Op z'n vroegst is dat in het weekeinde van 24 en 25 april. meer »

304x gelezen

Trainen op zaterdag 10 april volgens dit schema

9 april 7:00  Op zaterdag 10 april gaan we door met het onderling voetbal- c.q. trainingsprogramma op DUNO. Hieronder staan alle activiteiten vermeld. We wensen je een goede zaterdag. Publiek is nog altijd niet welkom op ons complex.meer »

215x gelezen

Regiocup: DUNO, Loosduinen, Quick Steps en Duindorp SV

8 april 18:30  Mocht het toernooi om de Regiocup doorgaan, dan is ons eerste elftal ingedeeld in een poule met Loosduinen, Quick Steps en Duindorp SV. Dat blijkt uit een publicatie op de website Haaglandenvoetbal.nl, samen met de KNVB organisator van het toernooi. De hoop is nog altijd dat dit evenement vanaf 1 mei kan worden gespeeld, wanneer de coronamaatregelen zouden zijn versoepeld. Hieronder het complete bericht.meer »

270x gelezen

Kenneth Lamens is vanaf nu al hoofdtrainer van DUNO

7 april 7:00  Sneller dan gedacht is de DUNO-selectie aan de voorbereiding op het seizoen 2021-2022 begonnen. Vanaf nu staat de nieuwe trainer Kenneth Lamens voor de spelersgroep. Hij pakt de training en begeleiding op van ons eerste en tweede elftal, zodat we een voorsprong nemen op het komende seizoen. Een seizoen waarvan we allemaal hopen dat het coronavrij wordt gespeeld. Bestuurslid voetbalzaken Stephan Mulder licht toe.meer »

429x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!