Nieuws JO 9-1 - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws JO 9-1

Nieuws JO 9-1

Nog enkele vacatures staan open, bekijk ze en wellicht kom jij ons versterken !

26 juni 10:00  We hebben bij DUNO momenteel meerdere vacatures openstaan. Van een leider tot aan een hoofdtrainer, we zoeken ze voor diverse afdelingen. Interesse ? Lees snel verder.meer »

935x gelezen

Aanzienlijke groei, daarom zoekt DUNO Hoofdtrainers JO8 en JO9

10 mei 6:00  Zowel de DUNO J08-afdeling als de J09-afdeling zullen in het aankomende seizoen aanzienlijk worden uitgebreid. Om die reden zijn we voor beide leeftijdsklassen op zoek naar een gediplomeerd hoofdtrainer. Je hebt affiniteit met de leeftijdscategorie en je weet het team te enthousiasmeren en te motiveren. Je zorgt voor een gezonde balans tussen prestatie en spelplezier! Mooie kans! meer »

865x gelezen

Snoep, chips en medailles. Jongsten van DUNO geven voorbeeld

12 februari 12:00  Snoep, chips en medailles voor DUNO JO8-1! De jongsten van de club geven het voorbeeld. Er was zaterdag 11 februari in de wedstrijd tegen buurman RAS net wat meer spanning dan normaal. Want bij winst of gelijkspel is de JO8-1 deze fase ongeslagen. En ondanks dat bij de JO8 de standen niet worden bijgehouden is dit wel een kampioensfeestje waard! Hoe zou het aflopen? Lees het verslag en bekijk de foto's.meer »

424x gelezen

Monumentje voor twee DUNO-jeugdtrainers: Sven en Nicky

15 januari 6:00  Het was, op z'n zachtst gezegd, natuurlijk ouderwets Hollands-pokkenweer afgelopen zaterdag 14 januari. In Nederland dan, want sommige DUNO'ers hadden het beter... In die onophoudelijke regen hielden heel veel jonge clubgenoten het geweldig vol, verzopen en wel stonden jonkies de regen te trotseren. Voor twee van die DUNO'ers richten we hier een monumentje op: Sven Riemen en Nicky Otte.meer »

577x gelezen

DUNO JO9-01 bekroont seizoenshelft met wintertitel

12 december 6:00  De jongens van DUNO JO9-1 hebben een fantastische eerste helft van het voetbalseizoen beleefd. Met slechts twee verloren wedstrijden en één gelijkspel kunnen zij zich terecht (en officieus) ‘winterkampioen’ noemen. De jongens tonen elke week weer hun tomeloze energie & inzet met rotsvaste verdedigers, go-getters op het middenveld en spitsen met een ongekend scorend vermogen. meer »

359x gelezen

Opvallende comeback bij DUNO, na 25 jaar

4 oktober 7:45  Een opvallende comeback afgelopen zaterdag 2 oktober bij DUNO. Vijfentwintig jaar na zijn laatst gefloten wedstrijd (DUNO 4 - JAC 5) was clubscheidsrechter Jan Raateland terug van weggeweest. Op veld 2 floot hij de derby DUNO JO8 1 tegen Quick JO8 3. Uitslag 10-4. Ondanks dat hij de leiding goed in de hand had, kon hij niet voorkomen dat zijn kleinzoon Hugo vijf keer scoorde.meer »

548x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!