In Memoriam Cees IJspelder toernooi (2016-2023) - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

In Memoriam Cees IJspelder toernooi (2016-2023)

In Memoriam Cees IJspelder toernooi (2016-2023)

Aad fotografeert Jan, Jan fotografeert Aad

24 augustus 6:00  Herinneringen aan het zesde IM Cees IJspelder Toernooi, gewonnen door HBS, zijn er te over. Met dank aan de deelnemende teams, het in groten getale opgekomen publiek, vrijwilligers en veel anderen nog! Zeker ook aan de media, die uitvoerig verslag deden. Vaste gast bij DUNO op zulke hoogtijdagen is Haaglanden Voetbal fotograaf Aad van der Knaap. Een vakman, een gentleman en een graag geziene gast.meer »

306x gelezen

IM Cees IJspelder Toernooi: Ton van Wijngaarden in zonnetje

21 augustus 6:00  Nog altijd kijken we bij DUNO vrolijk, opgetogen terug op de zesde editie van het IM Cees IJspelder Toernooi. HBS won deze aflevering en er was alle reden tot opgewektheid, de organisatie werd overladen met complimenten. Veel mooie herinneringen, zo ook aan de prijsuitreiking waarbij good-old Ton van Wijngaarden, destijds elftalgenoot van Cees, de huldeblijken uitdeelde.meer »

330x gelezen

Scheidsrechters op maat bij DUNO, met dank aan Egbert Hadders

15 augustus 12:00  Geen toernooi zonder scheidsrechters. En in het geval van het IM Cees IJspelder Toernooi: evenmin zonder assistent-scheidsrechters. Al die officials tonen zich jaarlijks bereid naar ons toernooi te komen, in hun voorbereiding op het nieuwe seizoen. De coördinatie van dit alles verloopt via Scheidsrechters Op Maat, waar Egbert Hadders de grote man is. Egbert, officials, bedankt allemaal voor jullie komst!meer »

451x gelezen

Rob Steensma en Steve de Jong, onmisbare krachten voor DUNO

15 augustus 6:00  Geen toernooi zonder trouwe DUNO'ers en velen hebben aan de zesde editie van het IM Cees IJspelder Toernooi hun medewerking verleend. We schreven er al over. Onder hen zijn er twee die we vandaag toch even apart benoemen, zeker ook omdat we er een mooie foto van Nick van der Toorn van hebben: Rob Steensma en Steve de Jong, werkers veelal op de achtergrond maar o zo belangrijk voor de club. Mannen, bedankt!meer »

366x gelezen

Horeceteams Arie Taal en van Vermolen verdienen alle lof

14 augustus 14:00  We raken niet uitgepraat over de zesde editie van het IM Cees IJspelder Toernooi, dat werd gewonnen door HBS. Niet in de laatste plaats omdat het met de horeca uitstekend was geregeld. Met grote dank aan het team van Arie Taal en alle medewerkers die binnen en buiten de horeca verzorgden. Het was een lange week met een topzaterdag tot besluit, dankzij dit horecateam was het genieten geblazen.meer »

467x gelezen

Deze mensen maakten IM Cees IJspelder Toernooi tot groot succes

13 augustus 14:00  We zitten nog wat bij te komen, van een week vol topvoetbal, gezellige voetbalsfeer en onderlinge verbondenheid. Het zesde IM Cees IJspelder Toernooi was een mooie start van het voetbalseizoen 2023-2024. Zo'n evenement heb je niet op een achternamiddag georganiseerd en niet zonder de hulp van heel veel DUNO'ers en steunbetuigers van buiten de club. Van horeca tot (assistent-)scheidsrechters, hoogste tijd dank te zeggen!meer »

599x gelezen

Dit is het nageslacht van naamgever IM Cees IJspelder Toernooi

13 augustus 9:00  Het IM Cees IJspelder Toernooi is zaterdag afgesloten met de bekeruitreiking aan HBS - onder toeziend oog van heel veel nakomelingen van de naamgever. Cees IJspelder was de Holland Sport voetballer die naar DUNO overkwam en de club op velerlei gebied een impuls gaf. Dat de bokaal naar hem werd vernoemd staat buiten kijf. De hele familie IJspelder en aanhang, dus ook familie Schaap o.a., was van de partij.meer »

581x gelezen

HBS wint zesde editie IM Cees IJspelder Toernooi

12 augustus 18:00  HBS is de winnaar geworden van de zesde editie van het IM Cees IJspelder Toernooi. De ploeg van trainer Ekrem Kahya bleef op de slotdag overeind tegen Scheveningen (1-1) en met dit resultaat pakte HBS de beker. In poule B wist DUNO beide wedstrijden te winnen en eindigde daardoor op de eerste plek. DUNO kan terugkijken op een weer fraaie editie, met op de laatste toernooidag een heerlijk zonnetje en veel publieke belangstelling.meer »

722x gelezen

DUNO bedankt ODB en Die Haghe voor steun tijdens Toernooi

11 augustus 17:00  Het IM Cees IJspelder Toernooi is een klus van jewelste voor heel wat DUNO'ers, die er alles aan doen om deelnemers en publiek zo goed mogelijk naar de zin te maken. Logistieke uitdaging is ook ervoor te zorgen dat ondanks alle wedstrijden die op Haagsche Dynamiek worden gespeeld toch alle DUNO-teams die niet in actie komen kunnen trainen. Dat lukt ook dit jaar weer, dankzij de hulp van ODB en Die Haghe.meer »

447x gelezen

Toppers als Scheveningen - HBS slotdag IM Cees IJspelder Toernooi (11.00 uur!)

11 augustus 9:15  De organisatie is er klaar voor! De finaledag in de strijd van het IM Cees IJspelder Toernooi komt eraan. Met al direct in de ochtend, op zaterdag 12 augustus om 11.00 uur, een topduel tussen Scheveningen en HBS. Beide ploegen strijden nog volop voor de toernooiwinst. Heel veel DUNO'ers werken eraan mee om ook deze vijfde toernooidag goed te laten verlopen, voorop staan Jan Ponsen, John Kind en Koos Baptiste, de kartrekkers op deze dagen. meer »

715x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!