100 jaar DUNO - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

100 jaar DUNO

100 jaar DUNO

DUNO, OP WEG NAAR... 100 JAAR


Jubileumcommissie : 100jaar@hsvduno.nl

UIT DEN OUDEN DOOSCH: Sleuven in veld, juichen wonderschoon

11 april 6:00  Honderd jaar DUNO (24 november 2023) is in aantocht, hoogste tijd voor een Uit den Ouden Doosch. Zie hieronder foto's uit het zwart-wit verleden van DUNO, met ook nog beeld van ons oude complex. Ja, ja - jeugd van nu: toen hadden we gras, waar je soms tot in je enkels in wegzakte. Of richting voorjaar de sleuven in het veld zag komen. Dat waren nog eens tijden... Met spelers die konden juichen zo mooi als dat je zelden meer ziet.meer »

348x gelezen

UPDATE DUNO JUBILEUMMERCHANDISE : Jubileum handdoeken

17 maart 10:15  We hebben weer een mooie aanvulling in de jubileum (web)shop. De enige echte jubileumhanddoeken, uiteraard met het 100-jarig DUNO logo. De handdoeken zijn te verkrijgen in het groen of zwart. Afmeting circa 150 bij 70 cm.meer »

221x gelezen

Winnaars kleurplaten wedstrijd 100 jaar DUNO in zonnetje gezet

15 maart 7:45  De prijzen zijn uitgereikt! De winnaars van de mooiste tekeningen over DUNO 100 jaar zijn in het zonnetje gezet. Een feestelijk moment voor Dex Rintjema (JO9-3), Dani Hooft (MF) enJaxx van Vliet (JO8-2). Namens de jubileumcommissie reikte Sandra Brullemans de prijzen uit en dat leidde tot lachende gezichten. De tekeningen zijn nog wel even op DUNO te bewonderen. Winnaars gefeliciteerd!meer »

294x gelezen

DUNO Koningsdagfeest op 27 april met VRIJMARKT komt eraan

12 maart 13:00  Nieuw dit jaar! Het DUNO Koningsdag feest! Mede mogelijk gemaakt door NT Entertainment en door het DUNO 100 jaar comité. Op donderdag 27 april gaat het gebeuren, dan namelijk kun je je oude spulletjes op de DUNO VRIJMARKT gaan aanbieden. Hieronder lees je het complete bericht van de feestorganisatie, houd in elk geval donderdag 27 april vast vrij in je agenda om een leuke dag te hebben.meer »

418x gelezen

De mooiste tekening voor DUNO 100 jaar is bekend

8 maart 12:00  Wat een mooie kleurplaten hebben we ontvangen voor de kleurwedstrijd die in het teken stond van DUNO 100 jaar! Bedankt voor jullie deelname! Zoveel mooi gekleurde tekeningen maken de keuze er niet gemakkelijker op. Maar met wat wikken en wegen zijn we eruit. Dex Rintjema uit DUNO JO9-3 maakte volgens de jury de mooiste tekening. Het was wel reuze moeilijk te kiezen, hoor.meer »

337x gelezen

Kris Beuker deelt al 75 jaar lang lief en leed met DUNO

6 maart 6:00  Over ruim een half jaar viert DUNO het 100-jarig bestaan. Alle reden om Kris Beuker te laten vertellen over zijn ervaringen en belevenissen bij DUNO. Wanneer Kris 10 jaar is, we spreken dan over 1948, wordt hij lid van DUNO. Dan nog spelend “op het verste veldje op Ockenburg”, met alleen een houten keet met twee kleedkamers en koud water. DUNO is destijds de eerste vereniging die al jaren jeugdvoetbal organiseert... meer »

563x gelezen

Ziek-spannend FIFA-toernooi op DUNO, op weg naar 100 jaar

3 maart 16:15  100 Jaar DUNO komt elke dag dichterbij. De datum 24 november 2023 is inmiddels dik omlijnd in menig agenda. In de aanloop naar veel festiviteiten doen we al aardig feestelijk. Afgelopen week met een FIFA-toernooi voor de DUNO-jeugd. Het ging er fanatiek, en met een glimlach aan toe. De finale was ziek-spannend en de omlijsting mocht er zijn, mede dankzij gulle sponsor Albert Heijn De Savornin Lohmanplein.meer »

331x gelezen

UIT DEN OUDEN DOOSCH: DUNO 1 in 1927

1 maart 6:00  Dit is het jaar van terugblikken bij een bijna 100-jarige vereniging. En verder de toekomst beschouwen, want we willen vitaal, jeugdig en vooruit gericht blijven, Op z'n tijd mag dan juist een foto in onze rubriek Uit den Ouden Doosch niet ontbreken - een onderdeel van de DUNO website en app ooit bedacht door wijlen Daan de Ligt, verzorger en duizendpoot bij de club. Vandaag een extra mooie plaat: DUNO 1 uit 1927, vier jaar na de oprichting!meer »

214x gelezen

IM Cees IJspelder toernooi 2023: Foreholte en Loosduinen erbij

26 februari 9:45  Het IM Cees IJspelder toernooi 2023 staat in het teken van ons 100-jarig bestaan en heeft een ongekend deelnemersveld. Tweedeklasser Foreholte en vierdeklasser Loosduinen zijn nieuwe deelnemers, zodat het evenement nu een hernieuwd speelschema heeft in de periode van 7 tot en met 12 augustus aanstaande. Met Quick, HBS en Scheveningen alsmede Die Haghe, Westlandia, Nootdorp, DUNO, Loosduinen, TAC'90 en Foreholte staat de top van het Haagse voetbal op Haagsche Dynamiek.meer »

344x gelezen

Contouren boek over 100 jaar DUNO tekenen zich af

24 februari 6:00  De contouren van het jubileumboek over 100 jaar DUNO tekenen zich af. Onder leiding van jubileumvoorzitter Rob Leenheer en met onder anderen steun van fotograaf Astrid van der Zijden werken we aan een boekwerk over het DUNO uit 1923 maar ook het DUNO-van-nu. Tegelijkertijd is er zeker nog ruimte voor nieuwe aanwinsten. Heb je (foto)materiaal over DUNO beschikbaar om kennis van te nemen? Laat ons weten via info@hsvduno.nl meer »

262x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!