100 jaar DUNO - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

100 jaar DUNO

100 jaar DUNO

DUNO, OP WEG NAAR... 100 JAAR


Jubileumcommissie : 100jaar@hsvduno.nl

100 jaar DUNO: 100 x scoren met je team voor 100 euro

16 januari 6:00  Welk team weet als eerste jeugdploeg (onderbouw en bovenbouw bekijken we apart) in dit jubileumjaar van 100 jaar DUNO 100 keer te scoren? Dat is de vraag in deze nieuwe jubileumactie die we aftrappen. Je leest hieronder er van alles over. Zeker is dat de eerste DUNO-ploeg bij de jeugd die 100x scoort in 2023 een mooie beloning gaat krijgen, van liefst 100 euro!meer »

122x gelezen

Kleur je gek bij DUNO en win een prijs!

6 januari 14:00  DUNO 100 jaar komt eraan. We doen van alles en natuurlijk niet in de laatste plaats voor de jeugd van DUNO. Lees hieronder hoe je meedoet aan de eerstvolgende actie, die volgt op de zaterdag die we met elkaar vieren: op 7 januari. Inmiddels kun je de kleurplaten DUNO verkrijgen, met dank aan het Actviteitenteam. Lees hieronder hoe je meedoet aan deze waanzinnig leuke actie.meer »

163x gelezen

Je kunt DUNO jubileumartikelen nu ook online te bestellen

30 september 7:00  Het is nu ook mogelijk om de officiële jubileumartikelen voor 100 jaar DUNO online te reserveren. Je betaalt dan bij afhalen op DUNO. Betaling in onze huiskamer is alleen per pin mogelijk. We hebben inmiddels een rijk arsenaal aan mooie DUNO-spullen, van mokken tot hoodies, paraplu's, petten tot jubileumklok en meer. Lees verder bij wie je moet zijn, en daar ook hoe je alles kunt bestellen.meer »

251x gelezen

DUNO logo's social media kanalen veranderen richting het 100-jarig bestaan

14 september 7:30  Wie opgelet heeft, heeft het reeds geconstateerd. Langzaamaan maken wij ons klaar voor het 100-jarig bestaan. Ondertussen is onze voormalige DUNO logo op onder andere onze social media kanalen en website al aangepast naar het nieuwe 100-jarig jubileum logo.meer »

277x gelezen

Van mok tot drinkfles, van paraplu tot tas en pet: 100 jaar gadgets!

5 september 7:30  Ons 100-jarig bestaan komt er zo langzamerhand echt aan. Ook al duurt het nog even (op 24 november 2023 is het zover), de merchandising is inmiddels flink opgevoerd. Met dank aan o.a. Koos Baptiste staat er in onze huiskamer nu een vitrinekast waar je alles van je gading kunt vinden. Van 100-jaar paraplu tot 100-jaar DUNO-mok en drinkfles, dit en veel meer vind je er. Gadgets te over! Nick van der Toorn maakte alvast de foto's.meer »

322x gelezen

DUNO op naar 100 jaar: We dromen er langzaam naartoe

26 augustus 7:00  DUNO, van 24 november 1923, gaat op weg naar 100 jaar en de eerste tekenen zijn er. Natuurlijk zijn we drukdoende een mooi jubileumprogramma in elkaar te zetten (ideeën? info@hsvduno.nl) en doen we ons best straks heel de club mee te laten vieren. Intussen dromen we er langzaam naartoe. Met binnenkort op nieuw te leveren shirts netjes verwerkt dat we 100 gaan worden en.... in ons trappenhuis ook de eerste signalen.meer »

324x gelezen

Eeuwfeest DUNO is in aantocht: plannen worden gesmeed

12 april 7:00  In de eeuwigheid gezien is het nog maar heel even, en als je goed oplet kun je de contouren al bijna zien: op 24 november 1923 bestaan we als DUNO 100 jaar. Een jubileumcommissie is inmiddels drukdoende met voorbereidingen, om van ons eeuwfeest wat moois te maken. Komende donderdag 14 april (20.00 uur) komt deze groep DUNO'ers opnieuw bij elkaar, om onder leiding van commissievoorzitter Rob Leenheer verder te brainstormen.meer »

497x gelezen

OPROEP Stuur je oude - nostalgische- foto's van DUNO in

8 maart 7:00  DUNO gaat op weg naar ons 100-jarig bestaan! Daarvoor is er een jubileumcommissie al hard aan de slag. Vandaar ook deze oproep al: wij zijn op zoek naar nostalgische foto's van DUNO. Natuurlijk is er al best veel beschikbaar in ons archief, maar we weten dat veel DUNO'ers nog foto's in hun bezit hebben. Allicht kunnen wij deze lenen, zodat we ons eeuwfeest nog meer luister kunnen bijzetten.meer »

449x gelezen

BEKIJK HIER: Jubileumlogo DUNO 100 Jaar!

16 februari 15:00  Het honderdjarig jubileum zullen we groots gaan vieren. Daarvoor zijn de voorbereidingen al in volle gang met een goedgevulde groep organisatoren. Echter is natuurlijk allang bekend dat ‘DUNO'ers' wel houden van een feestje! Waar eerder al gesproken werd over een jubileumgids, een groot feest en nog heel veel meer maken we dit keer iets unieks bekend: hét jubileumlogo!meer »

572x gelezen

Jubileumcommissie is op zoek naar DUNO-foto's van vroegâh

13 februari 15:00  De voorbereidingen voor het 100-jarig jubileumfeest van volgend jaar zijn in volle gang. De organisatie van het eeuwfeest is naarstig op zoek naar foto's van vroeger. Heb of ken jij iemand die foto's heeft van vroegâh, en welke wij mogen gebruiken, stuur ze naar: 100jaar@hsvduno.nl meer »

473x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!