Nieuws JO 9-1 - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws JO 9-1

Nieuws JO 9-1

Nog enkele vacatures staan open, bekijk ze en wellicht kom jij ons versterken !

26 juni 10:00  We hebben bij DUNO momenteel meerdere vacatures openstaan. Van een leider tot aan een hoofdtrainer, we zoeken ze voor diverse afdelingen. Interesse ? Lees snel verder.meer »

932x gelezen

Aanzienlijke groei, daarom zoekt DUNO Hoofdtrainers JO8 en JO9

10 mei 6:00  Zowel de DUNO J08-afdeling als de J09-afdeling zullen in het aankomende seizoen aanzienlijk worden uitgebreid. Om die reden zijn we voor beide leeftijdsklassen op zoek naar een gediplomeerd hoofdtrainer. Je hebt affiniteit met de leeftijdscategorie en je weet het team te enthousiasmeren en te motiveren. Je zorgt voor een gezonde balans tussen prestatie en spelplezier! Mooie kans! meer »

865x gelezen

Opa's langs de lijn: genieten en duimen voor leuke wedstrijd

14 november 7:00  Het is zo'n beeld dat je op zaterdagochtend bij heel wat sportvelden in Nederland kunt maken: opa's die genieten van hun kleinkinderen. Bijgaande opa's kennen we van een lang(er|) of kort(er) DUNO-verleden, maar ze staan mooi op een rij. Drie opa's langs de lijn bij de JO9-1, ze bestuderen, ze moedigen aan en duimen voor een leuke wedstrijd. Opa's Jan, Alphons en de "opa van Xavi" genieten volop.meer »

395x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!