Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsor nieuws

Sponsor nieuws

Ruim 1500 euro voor DUNO in spaaractie van AH

17 oktober 16:45  Voorzitter Jeroen van der Zwan heeft een mooi bedrag kunnen ophalen bij Albert Heijn. In de speciale spaaractie leverden de inspanningen van alle DUNO'ers een mooi resultaat op: 1550,90 euro. Bedankt voor ieders inzet! Jeroen ging het bedrag op zondag 17 oktober ophalen in de vestiging aan het De Savornin Lohmanplein - de winkel die eerder in een soort DUNO-paleis was omgetoverd.meer »

222x gelezen

Mannen van DUNO 4 sponsoren wedstrijdbal DUNO-Naaldwijk

14 oktober 7:00  Niets minder dan ons eigen vierde elftal schenkt de wedstrijdbal voor de thuisbeurt van DUNO 1 tegen Naaldwijk, komende zaterdag 16 oktober. Bedankt mannen, een mooie geste! Graag roepen we je allemaal bij deze op onze hoofdmacht te komen steunen. Ze spelen echt wedstrijden die het aanzien meer dan waard zijn. Wat extra steun vanaf de zijlijn kan ze net dat beetje extra geven...meer »

155x gelezen

Terug van weggeweest: De DUNO-pet

6 oktober 7:00  Wegens grote vraag vanaf nu weer beschikbaar: de DUNO-pet! Dit gewilde exemplaar was enige tijd niet meer te bestellen, maar dat kan nu weer. Je kunt voor een bestelling een mail sturen aan info@hsvduno.nl of op de club terecht. De DUNO-pet is voor 7,50 euro per stuk beschikbaar. meer »

231x gelezen

Sven Budding sponsort wedstrijdbal DUNO -DSVP

23 september 7:00  Niemand minder dan Sven Budding is de sponsor voor de eerste competitiebal die gaat rollen. DUNO 1 ontvangt zaterdag 25 september om 14.00 uur DSVP uit Pijnacker en de bal is door Sven gesponsord. Dank daarvoor! Sven heeft onder meer onlangs enkele werkzaamheden bij DUNO uitgevoerd en raakte zo betrokken bij de club. De eerste bal is dus van hem, op naar een goed resultaat, naar we hopen.meer »

196x gelezen

Grote Clubactie gaat weer van start, help DUNO

16 september 7:00  We gaan er weer tegenaan voor de Grote Clubactie. Het DUNO Activiteitenteam is leiders, trainers, spelers en andere leden al aan het mobiliseren. Dankzij de Grote Clubactie kunnen we traditiegetrouw jaarlijks flink wat geld bijschrijven, om daarmee voor de jeugd bijzondere activiteiten te ondernemen. Daarom is jouw bijdrage in elk opzicht waardevol. Lees wat het Activiteitenteam laat weten.meer »

239x gelezen

Eerste geld is binnen, zo doe je mee aan actie DUNO-AH

15 september 12:30  Het is begonnen! De Albert Heijn actie waarmee jij euro's kunt sparen voor DUNO loopt sinds afgelopen maandag en de komende drie weken. Je bent van harte uitgenodigd mee te doen, de eerste euro's zijn inmiddels binnen en dank daarvoor! Je leest hieronder hoe je kunt meedoen, niet alleen via de AH aan het De Savornin Lohmanplein die inmiddels groen-zwart is gekleurd, maar via alle AH's en online.meer »

210x gelezen

DUNO neemt AH aan De Savornin Lohmanplein over

11 september 9:00  DUNO heeft de Albert Heijn aan het De Savornin Lohmanplein overgenomen! AH Sav is nu AH DUNO. Met dank aan de DUNO'ers Koen en Oscar die daar werken is deze AH geheel omgetoverd tot een DUNO-vestiging inclusief vlaggen, vaantjes en groen-zwarte slingers. Ziet er echt tof uit! En dat allemaal in het kader van de AH spaaractie die maandag 13 september van start gaat en die DUNO met jouw hulp echt veel geld kan opleveren. Doe mee!meer »

725x gelezen

Spaar mee via Albert Heijn en steun DUNO heel eenvoudig!

11 september 7:00  Een nieuw seizoen, een nieuwe spaaractie. Je hebt misschien afgelopen week bondscoach Louis van Gaal in het nieuws gezien erover. Vanaf maandag 13 september kun je via Albert Heijn op heel eenvoudige wijze DUNO steunen. En da's mooi, want het levert ons snel geld op. Lees hieronder over het hoe en wat. NB: let bij deze actie op het zoeken en invullen op naam van DUNO 's-Gravenhage, anders kom je bij de verkeerde club uit (DUNO uit Doorwerth...)meer »

205x gelezen

Doe je aankopen via Sponsorkliks en je helpt DUNO gratis!

5 september 14:30  Met SponsorKliks kun je zelf een financiële bijdrage leveren aan DUNO, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en DUNO ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking, Greetz en MediaMarkt mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar DUNO. En nogmaals, het kost je niets extra! meer »

158x gelezen

Bal DUNO-Zestienhoven is van Masterteam uitzendorganisatie

2 september 8:00  Ja, ze hebben weer allemaal een sponsor gekregen: de wedstrijdballen voor de officiële duels van DUNO 1. Van beker tot competitie: elke bal kent donateur. De wedstrijdbal voor de start van het nieuwe seizoen, het bekerduel tussen DUNO en Zestienhoven, wordt aangeboden door Masterteam uitzendorganisatie. Met dank voor de donatie kijken we nu al uit naar de eerste balomwentelingen!meer »

212x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!