Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsor nieuws

Sponsor nieuws

Met abonnement toegang tot DUNO's sponsorhome en terras

23 juli 7:00  Het nieuwe seizoen brengt met zich mee dat we ook weer meer gebruik kunnen gaan maken van DUNO's sponsorhome en het bijbehorende terras. Dat is opgeknapt en met veel elan kijken we dan ook uit naar het nieuwe seizoen. Voor iedereen die denkt: dat biedt zeker ook voor mij kansen - er is goed nieuws! Lees hieronder wat je kunt bijdragen aan de club om de zaterdag voor jezelf en vrienden zo nog leuker te maken.meer »

469x gelezen

Wij. met Ton Bos makelaardij nieuwe hoofdsponsor DUNO-jeugd selectieteams

10 juni 17:30  Enige tijd geleden hebben Koos en John (leden sponsorcommissie) gesprekken gevoerd wat moest leiden tot een geweldig resultaat voor onze jeugd op DUNO. meer »

575x gelezen

WEDSTRIJDAANKONDIGING: DUNO 4 gaat strijd aan met 3e/ VE1

3 juni 7:00  Aanstaande zaterdag is het ook eindelijk zover voor onze seniorenelftallen. Deze mogen in teamverband spelen tegen clubgenoten. Ook de mannen die (net) de 27 jaar zijn gepasseerd mogen dan eindelijk weer een balletje trappen in een (onderlinge) wedstrijd. Om 13.30 uur speelt de Juich Ploeg van DUNO 4 tegen een combinatie van DUNO 3 en VE1. Dat wij er zin in hebben moge duidelijk zijn. meer »

380x gelezen

Arie en Koos: Mannen met altijd de föhn in de hand

18 mei 7:00  Zonder reclameborden geen club. Geen reclameborden zonder Arie en Koos. Je kon de beide DUNO'ers ook afgelopen weekeinde weer op Haagsche Dynamiek aantreffen. Met als altijd een föhn in de hand oude reclameborden schoon zien te krijgen en daarna nieuwe stickers erop. Arie Brugman en Koos Baptiste hebben er zo al heel wat borden op zitten. Op weg naar weer een rondom goed gevuld hoofdveld.meer »

312x gelezen

DUNO-spullen nodig? Je kunt online bestellen bij Free Kick Sport

7 januari 10:30  Ondanks de lockdown kun je bij onze sponsor en leverancier Free Kick Sport toch gewoon aan je nodige DUNO-kleding of overige spullen komen. Bestellen kan via de website, je kunt de spullen laten bezorgen of zelf afhalen aan de deur. Mochten jullie iets nodig hebben vanuit de winkel, bel met Free Kick (070 363 6323) of bestel het online op de website via www.free-kick.nl.meer »

303x gelezen

Sponsorhome DUNO ziet er straks nog mooier uit

10 december 7:00  Voor als er een dag komt dat we weer mogen voetballen, onze huiskamer kunnen openstellen en ook gasten onder wie sponsors mogen ontvangen: dan zijn we er klaar voor. Momenteel leggen noeste werkers als Maarten Speets, Koos Baptiste en Alphons Pije de laatste hand aan de revitalisatie van ons sponsorhome. Een nieuwe vloer, nieuwe wanden en (straks) nieuw meubilair zorgt voor een upgrade. Ziet er nu al fraai uit.meer »

542x gelezen

DUNO heeft er een bijzonder reclamebord bij: Voor het leven

19 oktober 12:00  DUNO heeft er een bijzonder reclamebord bij. Een voor het goede doel. Met dank aan de bordsponsors Koos Baptiste en Remco van Weeren. Het nieuwe reclamebord is een aanwinst langs de lijn en laten we hopen dat we er binnenkort als voetballers en toeschouwers naar kunnen kijken. Het motto van dit nieuwe reclamebord bevelen we van harte aan: "Tegen kanker, voor het leven."meer »

486x gelezen

Koffiehuis Oude Haag schenkt wedstrijdbal DUNO tegen Ariston'80

6 oktober 7:15  We hebben er weer een, een balsponsor. Voor het thuisduel van DUNO 1 tegen Ariston'80 danken we Koffiehuis Oude Haag voor de bal die werd geschonken. DUNO begint met vertrouwen aan die wedstrijd. De tweede helft tegen Verburch (het duel eindigde in 1-1) gaf de mannen van trainer Patrick Demmers voldoende comfort om vol goede moed vooruit te kunnen kijken. De aftrap is zaterdag om 14.00 uur. meer »

378x gelezen

Raymar Knitting schenkt nieuwe kousen reservetenue DUNO 1

22 september 7:00  Ook bij een reservetenue, of een deel daarvan, horen kousen. Daarom zijn we als club en spelers van DUNO 1 in het bijzonder bijzonder verguld met de geste van Raymar Knitting Sportkousen. Deze trouwe DUNO-sponsor zorgde er afgelopen weekeinde voor dat we de aanpassingen in ons uit-tenue (als de wedstrijdkleuren daarom vragen) prima konden doen. De nieuwe kousen pasten prima - de punten volgen vast nog. Dank Raymar!meer »

350x gelezen

Nieuwe voetbalkousen: Eerst in de was! (en meer over Raymar Knitting)

29 juli 7:00  Dat DUNO-sponsor Raymar Knitting een prominente plek inneemt in de voetbalkousen (sokken)-sector wordt dezer dagen weer getoond in een artikel van het sportmerk Robey. Raymond en Marcel ("Raymar") - bekend als decennialang DUNO-getrouwen- mogen met recht trots zijn op wat zij hebben neergezet. Hieronder het artikel dat we via Robey Sportswear ontvingen, met de complimenten aan Raymond en Marcel. Nieuwe voetbalsokken? Eerst in de was!meer »

528x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!