Sponsor nieuws - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsor nieuws

Sponsor nieuws

Club van 50 / 100 blijft groeien ; 2e sponsorbord wordt gevuld

Gisteren, 1 juni 7:00  Mooi nieuws vanuit de sponsorcommissie. Onlangs werd er een tweede club van 50/100 bord opgehangen. Echter kunnen wij nu mededelen dat op het 1e club van 50/100 bord alle beschikbare plaatsen van de club van 50 zijn gevuld, en dat inmiddels aan het tweede bord is begonnen met het vullen van nieuwe clubleden. Fantastisch nieuws en namens de DUNO-selectie bedankt voor uw bijdrage. Ook interesse in de club van 50/100 ? Lees dan snel verdermeer »

94x gelezen

DUNO-sponsor Vermolen viert feest en krijgt een warm onthaal

22 mei 6:00  DUNO-sponsor Vermolen aan de Loosduinsekade bestaat veertig jaar en dat jubileum krijgt mooi veel aandacht bij Den Haag FM. "Bewoners komen al jaren naar de snackcar voor een broodje speklap, de speciale pindasaus en de kroketten. Na al die jaren is de snackcar toe aan vernieuwing en dus komt er binnenkort een nieuwe kiosk op de hoek van de Volendamlaan," schrijft de lokale omroep.meer »

387x gelezen

Wedstrijdbal laatste thuiscompetitieduel is van Get Well Jeans

17 mei 17:30  De wedstrijdbal van het laatste officiële competitieduel van DUNO in dit seizoen is geschonken door Get Well Jeans. DUNO neemt het op tegen Quintus en het duel begint om 14.30 uur en wij hopen op veel support.meer »

129x gelezen

Vacature-alert: DUNO komt met O23-team en zoekt hoofdtrainer ervoor

2 mei 21:15  DUNO is voor komend seizoen 2023-2024 op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze hoofdtrainer voor het O23 team. Het elftal zal uitkomen in de 4de divisie. Want.... we gaan iets nieuws doen. Een elftal formeren voor spelers Onder 23 jaar, deel uitmakend van de DUNO-seniorenselectie. Een mooie stap voorwaarts, je leest hieronder precies hoe het plan eruitziet. DUNO on the move!meer »

466x gelezen

Bereikbaarheid sponsorhome op zaterdag 22-04-2023

21 april 12:00  Geachte leden van H.S.V. DUNO, Komende zaterdag speelt DUNO 1 een thuiswedstrijd tegen ODB, onze buren uit de Albardastraat. Het is een ongemeen spannend in de top van de vierde klasse. Bij winst zet onze club een goede stap in de richting van de nacompetitie. Wij hopen dat vele leden zaterdag naar ons complex ‘De Haagsche Dynamiek’ komen om onze trots aan te moedigen. meer »

361x gelezen

Wedstrijdbal DUNO - BMT is van lunch & dinner cafe Zarauts

30 maart 14:00  De wedstrijdbal van het competitieduel tussen DUNO 1 en BMT is ons aangeboden door lunch & dinner cafe Zarauts. Wij bedanken onze sponsor voor deze geste.meer »

266x gelezen

Kosten noch moeite gespaard voor DUNO-club van 50/100

17 februari 12:45  Kosten noch moeite gespaard om de DUNO-club van 50/100 een goede toekomst te geven. De sponsorcommissie doet er alles aan om sponsors te werven en die dan ook het podium te geven dat zij verdienen. Het leidde ertoe dat sponsorcommissieteamlid Raymond Trouwborst donderdagavond op DUNO halsbrekende toeren uithaalde om het sponsorbord van een update te voorzien. Geholpen door Joey Feitz en Maarten Speets.meer »

319x gelezen

Wedstrijdbal DUNO - HPSV aangeboden door Yünlü aannemersbedrijf

3 februari 16:00  De wedstrijdbal van het competitieduel tussen DUNO tegen HPSV wordt ons aangeboden door Yünlü aannemersbedrijf. Wij bedanken hen voor de geste. Kom DUNO 1 aanmoedigen, de bal gaat vanaf 14:15 uur rollen.meer »

178x gelezen

Wedstrijdbal DUNO - PGS Vogel met dank aan Get Well Jeans

19 januari 7:00  De wedstrijdbal van het competitieduel tussen DUNO tegen PGS/Vogel van zaterdag 21 januari is geschonken door Get Well Jeans. Wij bedanken de balsponsor voor deze geste. Kom gerust DUNO 1 aanmoedigen. Support is altijd welkom. meer »

209x gelezen

Wedstrijdbal DUNO - RAS aangeboden door Brasserie Mondriaan

17 november 7:00  De wedstrijdbal voor het duel tussen DUNO en RAS a.s. zaterdag wordt ons aangeboden door Brasserie Mondriaan. Wij bedanken onze sponsor voor deze geste. Wij hopen op jouw support. Kom deze mooie vruchtenbuurtderby bijwonen. Aanvang van het duel is 14.15 uur.meer »

198x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!