Sponsor nieuws - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsor nieuws

Sponsor nieuws

Wedstrijdbal DUNO - PGS Vogel met dank aan Get Well Jeans

19 januari 7:00  De wedstrijdbal van het competitieduel tussen DUNO tegen PGS/Vogel van zaterdag 21 januari is geschonken door Get Well Jeans. Wij bedanken de balsponsor voor deze geste. Kom gerust DUNO 1 aanmoedigen. Support is altijd welkom. meer »

133x gelezen

Wedstrijdbal DUNO - RAS aangeboden door Brasserie Mondriaan

17 november 7:00  De wedstrijdbal voor het duel tussen DUNO en RAS a.s. zaterdag wordt ons aangeboden door Brasserie Mondriaan. Wij bedanken onze sponsor voor deze geste. Wij hopen op jouw support. Kom deze mooie vruchtenbuurtderby bijwonen. Aanvang van het duel is 14.15 uur.meer »

160x gelezen

Wedstrijdbal DUNO - Semper Altius aangeboden door Koffiehuis Sjaak

4 november 7:00  De wedstrijdbal van het competitieduel tussen DUNO tegen Semper Altius van zaterdag 5 november is ons aangeboden door Koffiehuis Sjaak. Wij danken hen voor deze geste. Kom DUNO 1 aanmoedigen, het duel op Haagsche Dynamiek begint om 14.15 uur.meer »

200x gelezen

Uitslag minutenspel: DUNO - Vredenburch (2-1)

20 oktober 12:00  Het (formeel) tweede thuisduel van DUNO 1 in de 4e klasse C zit er op. DUNO won afgelopen zaterdag met 2-1 van Vredenburch. Lees verder voor de definitieve tijden waarin DUNO een doelpunt heeft gescoord. Da's van belang voor alle deelnemers aan het DUNO Minutenspel. Heb jij de juiste minuut geraden, van harte gefeliciteerd ! Er wordt binnenkort contact met je opgenomen.meer »

188x gelezen

Wedstrijdbal DUNO - Vredenburch geschonken door Sigarenmagazijn Goudmijntje

14 oktober 16:00  De wedstrijdbal van het competitieduel tussen DUNO tegen Vredenburch wordt ons aangeboden door Sigarenmagazijn Goudmijntje. Het duel begint om 14:00 uur en hopen op jouw support.meer »

162x gelezen

Kousenfabriek DUNO-sponsor verwoest: topclubs merken dat

10 oktober 11:00  "Blijf uit de duels", zegt hij met een glimlach te midden van veel verdriet, "dan slijten je kousen het minst." Bij DUNO-sponsor Raymond Trouwborst, die samen met zijn broer Marcel het bedrijf Raymar Knitting (sportkousen) bestiert, is de humor nooit ver weg. Zelfs nu zijn fabriek in Wateringen zaterdag geheel in de as werd gelegd - alleen het pand zelf bleef gespaard - kan hij er nog een grap bij maken. De gevolgen zijn groot, tot aan topclubs aan toe.meer »

834x gelezen

Handtekeningen onder nieuwe verbintenis sponsor RW Repair

2 oktober 8:45  Er wordt geproost. Niet alleen omdat DUNO 1 met 3-0 won van Loosduinen, maar ook omdat er handtekeningen werden gezet onder een nieuw sponsorcontract. Jerry Wensveen (links op de foto) van RW Repair en voorzitter Jeroen van der Zwan van DUNO bezegelden zaterdag tijdens DUNO-Loosduinen de steun van dit onderhouds- en herstelbedrijf aan onze vereniging. Het gaat om een meerjarige verbintenis en dat is reuze fijn!meer »

253x gelezen

RW Repair sponsort wedstrijdbal DUNO tegen Loosduinen

29 september 11:15  RW Repair is de sponsor van de wedstrijdbal die tussen DUNO en Loosduinen gaat rollen. Dit duel staat voor zaterdag 1 oktober om 14.15 uur gepland. Met dank voor deze geste en laten we de wens uitspreken dat het een mooie wedstrijd wordt. RW Repair is trouw sponsor van DUNO, bekend als allround specialist in schadeherstel. Brandschade, rookschade, andere schade aan je woning? Dan ben je bij RW Repair aan het juiste adres.meer »

124x gelezen

Kanker ontwricht je leven, dan doe je dus mee

9 september 7:00  "Het is de collecteweek van KWF. Ik doe mee omdat iedere Nederlander ooit te maken krijgt met kanker." Aldus Remco van Weeren, DUNO-lid en momenteel spelend bij onze buren van ODB. Remco is zeer betrokken bij KWF Kankerbestrijding en zorgde destijds ook voor bijgaand sponsorbord. Zijn oproep in deze week is helemaal helder, bijdragen kan tot en met morgen - aarzel niet.meer »

301x gelezen

Trainers hebben er handig boekje bij, met dank aan RW Repair

7 september 12:30  Een handig boekje erbij voor alle DUNO-trainers: met dank aan sponsor RW Repair bijgaand schrift vanaf nu beschikbaar als trainersmateriaal. Een mooie geste waarmee deze aannemer en schadebehandelaar uit Wateringen onder meer onze club een goede dienst bewijst. Het trainersboekje is voor meer verenigingen beschikbaar gesteld. Hartelijk dank namens de DUNO sponsorcommissie en alle trainers natuurlijk.meer »

310x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!