Sponsor nieuws - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsor nieuws

Sponsor nieuws

Wedstrijdbal DUNO - SV Zuid West DH aangeboden door familie de Klerk

16 november 12:30  De wedstrijdbal van het competitieduel tussen DUNO en SV Zuid West DH wordt aangeboden door familie De Klerk. Wij bedanken Marlies, Ferry en de kids voor hun bijdrage. Kom DUNO 1 gerust aanmoedigen. Het duel aan de Mgr. Nolenslaan begint om 14:30 uur.meer »

363x gelezen

Zij verkochten meeste loten Clubactie en dit team eindigt hoogst

15 november 6:00  Met meer verkochte loten dan ons doel was mogen we supertrots terugkijken op de Grote Clubactie 2023. Het is de jaarlijkse manier om kopers de kans te gunnen mooie prijzen in de wacht te slepen en tegelijkertijd komt een groot deel van de opbrengst de DUNO-jeugd ten goede. Het Activiteitenteam is dus blij en opgetogen over de 965 verkochte loten. Lof voor alle jeugdige verkopers! Lees snel wie de meeste loten verkocht en welk team het hoogst eindigde.meer »

361x gelezen

J. Hoenderdos sponsort regenjacks voor de DUNO-veteranen

12 november 11:30  Met trots vertellen de veteranen ons, dat Jeffrey Hoenderdos de kledinglijn van de DUNO veteranen verder heeft uitgebreid. De veteranen zijn gesponsord met gloednieuwe regenjacks gesponsord door J. Hoenderdos schilderwerken. Jeffrey nogmaals bedankt namens alle Veteranen 💚🖤meer »

516x gelezen

Wedstrijdbal DUNO - GSC Esdo aangeboden door Arie Brugman

2 november 8:15  De wedstrijdbal van het competitieduel tussen DUNO en GSC Esdo van zaterdag 4 november is aangeboden door onze algemeen secretaris Arie Brugman. Namens de spelers en staf van DUNO 1 bedanken wij Arie voor zijn geste. Het duel aan de Mgr. Nolenslaan begint om 14.30 uur en wij hopen op jouw support.meer »

218x gelezen

Wedstrijdbal DUNO - Loosduinen aangeboden door Dennis Manschot

24 oktober 7:30  De wedstrijdbal van vanavond voor het competitieduel tussen DUNO en Loosduinen wordt ons aangeboden door Dennis Manschot. Het duel aan de Mgr. Nolenslaan begint om 20:15 uur en we hopen op jouw support.

221x gelezen

Wedstrijdbal DUNO 2 - Duindorp 2 aangeboden door firma Zegwaard

13 oktober 12:00  Ook de wedstrijdbal van ons 2e elftal is gesponsord. Firma Zegwaard Rioolontstopping sponsort de bal van dit competitieduel. Wil je advies of heb je rioolproblemen en wilt je deze snel en vakkundig verholpen hebben? Neem dan contact op met Zegwaard Rioolbeheer. 015- 2626161 of per mail info@zegwaard.nl. Het duel tegen Duindorp van zaterdag 14 oktober aan de Mgr. Nolenslaan begint om 11.45 uur.meer »

256x gelezen

Wedstrijdbal DUNO - Quick aangeboden door familie Schilte

13 oktober 7:00  De wedstrijdbal van het competitieduel tussen DUNO tegen Quick is ons aangeboden door de familie Schilte. Wij bedanken de familie voor hun geste. Het duel aan de Mgr. Nolenslaan begint om 14:15 uur en we hopen op jouw supportmeer »

176x gelezen

Wedstrijdbal DUNO - Madestein aangeboden door Wim van Maanen

29 september 13:00  De wedstrijdbal van het 1e thuis-competitieduel tussen DUNO tegen Madestein is geschonken door niemand minder dan Wim van Maanen. De spelers en staf bedanken Wim voor zijn geste.meer »

311x gelezen

Ook Get Well Jeans nu te zien langs veld 1

19 september 12:30  Het zal je ongetwijfeld opgevallen zijn, maar het wordt steeds voller met sponsorborden langs veld 1.meer »

426x gelezen

Altijd al een wedstrijdbal van DUNO 1 willen sponsoren ? Het kan (nog) !

15 september 12:30  Het is nog mogelijk om een wedstrijdbal te sponsoren van DUNO 1. Van de reguliere competitie, van het huidige seizoen 2023-2024 zijn namelijk nog 4 balsponsor mogelijkheden beschikbaar.meer »

188x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!