Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsor nieuws

Sponsor nieuws

DUNO-spullen nodig? Je kunt online bestellen bij Free Kick Sport

7 januari 10:30  Ondanks de lockdown kun je bij onze sponsor en leverancier Free Kick Sport toch gewoon aan je nodige DUNO-kleding of overige spullen komen. Bestellen kan via de website, je kunt de spullen laten bezorgen of zelf afhalen aan de deur. Mochten jullie iets nodig hebben vanuit de winkel, bel met Free Kick (070 363 6323) of bestel het online op de website via www.free-kick.nl.meer »

208x gelezen

Sponsorhome DUNO ziet er straks nog mooier uit

10 december 7:00  Voor als er een dag komt dat we weer mogen voetballen, onze huiskamer kunnen openstellen en ook gasten onder wie sponsors mogen ontvangen: dan zijn we er klaar voor. Momenteel leggen noeste werkers als Maarten Speets, Koos Baptiste en Alphons Pije de laatste hand aan de revitalisatie van ons sponsorhome. Een nieuwe vloer, nieuwe wanden en (straks) nieuw meubilair zorgt voor een upgrade. Ziet er nu al fraai uit.meer »

442x gelezen

DUNO heeft er een bijzonder reclamebord bij: Voor het leven

19 oktober 12:00  DUNO heeft er een bijzonder reclamebord bij. Een voor het goede doel. Met dank aan de bordsponsors Koos Baptiste en Remco van Weeren. Het nieuwe reclamebord is een aanwinst langs de lijn en laten we hopen dat we er binnenkort als voetballers en toeschouwers naar kunnen kijken. Het motto van dit nieuwe reclamebord bevelen we van harte aan: "Tegen kanker, voor het leven."meer »

268x gelezen

Koffiehuis Oude Haag schenkt wedstrijdbal DUNO tegen Ariston'80

6 oktober 7:15  We hebben er weer een, een balsponsor. Voor het thuisduel van DUNO 1 tegen Ariston'80 danken we Koffiehuis Oude Haag voor de bal die werd geschonken. DUNO begint met vertrouwen aan die wedstrijd. De tweede helft tegen Verburch (het duel eindigde in 1-1) gaf de mannen van trainer Patrick Demmers voldoende comfort om vol goede moed vooruit te kunnen kijken. De aftrap is zaterdag om 14.00 uur. meer »

241x gelezen

Raymar Knitting schenkt nieuwe kousen reservetenue DUNO 1

22 september 7:00  Ook bij een reservetenue, of een deel daarvan, horen kousen. Daarom zijn we als club en spelers van DUNO 1 in het bijzonder bijzonder verguld met de geste van Raymar Knitting Sportkousen. Deze trouwe DUNO-sponsor zorgde er afgelopen weekeinde voor dat we de aanpassingen in ons uit-tenue (als de wedstrijdkleuren daarom vragen) prima konden doen. De nieuwe kousen pasten prima - de punten volgen vast nog. Dank Raymar!meer »

247x gelezen

Nieuwe voetbalkousen: Eerst in de was! (en meer over Raymar Knitting)

29 juli 7:00  Dat DUNO-sponsor Raymar Knitting een prominente plek inneemt in de voetbalkousen (sokken)-sector wordt dezer dagen weer getoond in een artikel van het sportmerk Robey. Raymond en Marcel ("Raymar") - bekend als decennialang DUNO-getrouwen- mogen met recht trots zijn op wat zij hebben neergezet. Hieronder het artikel dat we via Robey Sportswear ontvingen, met de complimenten aan Raymond en Marcel. Nieuwe voetbalsokken? Eerst in de was!meer »

380x gelezen

Wedstrijdbal DUNO-Duindorp is van elftalleider Rob van Huijzen

5 maart 12:00  De wedstrijdbal van de kraker tussen DUNO 1 tegen Duindorp sv van a.s. zaterdag wordt geschonken door niemand minder dan onze 1e elftalleider Rob van Huijzen. Ondanks dat (bijna) iedereen Rob kent, stellen we hem toch nog even voor en zetten we hem daarbij in het zonnetje.meer »

347x gelezen

VOORUITBLIK SENIOREN: DUNO 1 naar Loosduinen

13 februari 12:00  We mogen er weer tegenaan. Op deze zaterdag 15 en zondag 16 februari komen bijna alle seniorenteams in actie, een aantal speelt een vriendschappelijke wedstrijd waar de andere teams weer voor de competitie gaan strijden.meer »

799x gelezen

Wedstrijdbal DUNO - Quick Steps aangeboden door 'Cafe de Boemel'

5 februari 12:00  Niemand minder dan de vader van selectiespelers Jordy en Robin Navarro en eigenaar van Café de Boemel, Marco Navarro, sponsort de wedstrijdbal tussen DUNO tegen Quick Steps. We trappen af om 14.15 uur en je bent van harte welkom. Na afloop van het duel houden we een gezellige derde helft met zanger Francois Pieters. Ook daarvoor ben je natuurlijk van harte uitgenodigd.meer »

418x gelezen

Doe je aankopen bij bekende merken via Clubwinkel DUNO

22 januari 17:00  Je aankopen doen bij bekende merken.... via de Clubwinkel van DUNO. Dat helpt onze vereniging enorm. Met de OnzeClubwinkel-module sponsor jij DUNO zonder dat het jou ook maar een cent extra kost. Simpelweg, door middel van online aankopen die je normaal gesproken toch al doet. Zo spaarden we in de afgelopen tijd inmiddels ruim 240 euro en datg bedrag verhogen we graag.meer »

244x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!