Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsor nieuws

Sponsor nieuws

RW Repair sponsort wedstrijdbal DUNO tegen Loosduinen

Gisteren, 29 september 11:15  RW Repair is de sponsor van de wedstrijdbal die tussen DUNO en Loosduinen gaat rollen. Dit duel staat voor zaterdag 1 oktober om 14.15 uur gepland. Met dank voor deze geste en laten we de wens uitspreken dat het een mooie wedstrijd wordt. RW Repair is trouw sponsor van DUNO, bekend als allround specialist in schadeherstel. Brandschade, rookschade, andere schade aan je woning? Dan ben je bij RW Repair aan het juiste adres.meer »

69x gelezen

Kanker ontwricht je leven, dan doe je dus mee

9 september 7:00  "Het is de collecteweek van KWF. Ik doe mee omdat iedere Nederlander ooit te maken krijgt met kanker." Aldus Remco van Weeren, DUNO-lid en momenteel spelend bij onze buren van ODB. Remco is zeer betrokken bij KWF Kankerbestrijding en zorgde destijds ook voor bijgaand sponsorbord. Zijn oproep in deze week is helemaal helder, bijdragen kan tot en met morgen - aarzel niet.meer »

209x gelezen

Trainers hebben er handig boekje bij, met dank aan RW Repair

7 september 12:30  Een handig boekje erbij voor alle DUNO-trainers: met dank aan sponsor RW Repair bijgaand schrift vanaf nu beschikbaar als trainersmateriaal. Een mooie geste waarmee deze aannemer en schadebehandelaar uit Wateringen onder meer onze club een goede dienst bewijst. Het trainersboekje is voor meer verenigingen beschikbaar gesteld. Hartelijk dank namens de DUNO sponsorcommissie en alle trainers natuurlijk.meer »

234x gelezen

Van mok tot drinkfles, van paraplu tot tas en pet: 100 jaar gadgets!

5 september 7:30  Ons 100-jarig bestaan komt er zo langzamerhand echt aan. Ook al duurt het nog even (op 24 november 2023 is het zover), de merchandising is inmiddels flink opgevoerd. Met dank aan o.a. Koos Baptiste staat er in onze huiskamer nu een vitrinekast waar je alles van je gading kunt vinden. Van 100-jaar paraplu tot 100-jaar DUNO-mok en drinkfles, dit en veel meer vind je er. Gadgets te over! Nick van der Toorn maakte alvast de foto's.meer »

211x gelezen

'Doneer en recycle', reuzenfles wijst je er op

4 september 7:00  'Doneer en recycle', die boodschap kan je op DUNO nu nauwelijks meer ontgaan. Er staan nu twee reusachtige verzamelplekken om flesjes in te stoppen. Met dank aan de sponsoren en de sponsorcommissie die hiervoor zorgden. Het verzoek is om er zoveel mogelijk gebruik van te maken - op die manier draag je zelf bij aan de duurzaamheid; bovenal help je de club er ook enorm mee.meer »

141x gelezen

Wedstrijdbal bekerduel DUNO - SEV aangeboden door INDEX

3 september 7:00  De allereerste balsponsor van dit seizoen is een feit. Indexnu.nl sponsort de wedstrijdbal van het bekerduel DUNO, tegen SEV van vanmiddag. Wij bedanken Indexnu.nl voor hun geste. Op naar de eerste drie punten.meer »

146x gelezen

Er wandelt een reclamebord over DUNO's hoofdveld...

21 augustus 7:00  Het gaat voor de wind met DUNO's sponsoring. Je moet wel echt je best doen wil je onze vereniging nog steunen (nee, dat is een grapje - maar het gaat wel crescendo). De sponsorcommissie met o.a. John Kind, Koos Baptiste en Jeroen van der Zwan bouwt het aantal financiële steunbetuigers gestaag op. Zo ook via dit reclamebord van Sanidump, dat John Kind en Arie Brugman - twee super DUNO'ers - afgelopen week gingen ophangen (ja, en beiden voetballen ook nog heel aardig).meer »

246x gelezen

DUNO en Free-Kick Sport zetten nieuwe stap in innige samenwerking

11 augustus 12:00  DUNO en sport- en webwinkel Free-Kick Sport zijn blij samen te kunnen melden dat de sponsorovereenkomst is verlengd. De samenwerking tussen ons als vereniging en Henk van Wanrooij sr. en al zijn man(vrouw)schappen dateert al sinds decennia en daarom is het mooi dat we opnieuw stappen kunnen zetten. Free-Kick Sport aan het De Savornin Lohmanplein blijft derhalve onze kledingleverancier (en meer).meer »

235x gelezen

Sponsor extra geld voor DUNO, doe je aankopen via Sponsorkliks

21 juli 15:15  Met SponsorKliks kun je zelf een financiële bijdrage leveren aan DUNO, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en DUNO ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking, Greetz en MediaMarkt mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar DUNO. En nogmaals, het kost je niets extra!meer »

169x gelezen

Kampbegeleiding aangekleed dankzij sponsor

25 juni 16:45  De begeleiders van het DUNO-jeugdkamp zijn dit jaar herkenbaar door middel van gesponsorde bedrukte t-shirts dankzij : Wij met Ton Bos makelaardij. Wij bedanken onze sponsor voor hun geste.meer »

276x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!