Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Senioren nieuws

Senioren nieuws

VOORUITBLIK: Koploper DUNO ontvangt Loosduinen

Gisteren, 29 september 7:00  Het tikt lekker weg, daarom doen we dat ook maar zo: Koploper in de vierde klasse DUNO ontvangt zaterdag 1 oktober Loosduinen op Haagsche Dynamiek. Een prachtig affiche van een wedstrijd tussen twee ploegen die hemelsbreed maar een paar kilometer van elkaar af liggen. Loosduinen trof in de openingswedstrijd PGS/Vogel en moest die ploeg een 1-3 overwinning toestaan. DUNO versloeg HPSV met 7-0 en werd lijstaanvoerder na een duel.meer »

118x gelezen

DUNO gaat naar Torremolinos, van 13 tot en met 16 januari

27 september 11:30  De DUNO-selectie gaat in januari 2023 op trainingskamp in het buitenland. Gesteund door sponsoracties en eigen bijdragen van de deelnemers is dat mogelijk geworden. Op Haaglanden Voetbal doet trainer Kenneth Lamens enthousiast verslag van de reis die van 13 tot en met 16 januari in Torremolinos is voorzien. Het enthousiasme over de trip wordt met de dag groter, getuige het relaas van Kenneth.meer »

246x gelezen

DUNO brengt het voetbalverleden tot leven in 45+ teams

27 september 7:00  Daar staat wel even wat op het veld zeg. Deze helden-van-weleer waren afgelopen vrijdag, als DUNO 45+ 2 geheten, voor het eerst actief bij Docos, in een speciale, nieuwe competitie. DUNO heeft ook een 45+ 1 en dat team kwam bij RAS in actie - de ploegfoto moet hier nog worden gemaakt in afwachting van een fonkelnieuw tenue. Goed, DUNO 45+ 2 dus, daar staat wel even voor wat voetbalverleden op het veld...meer »

248x gelezen

DUNO 1 en 2: Alle spelers op de foto in omlijsting 100 jaar

26 september 7:00  Nick van der Toorn, een van DUNO's huisfotografen, heeft ze allemaal weer op de foto gekregen: de selectiespelers van ons eerste en tweede elftal. Nu in prachtige vormgeving rond ons 100-jarig bestaan. Voor de oplettende kijker: ook op de meeste shirts ontdek je een primeur, het DUNO-logo omlijst met "100 jaar". Zo gaan we ons jubileumjaar dus straks in, geheel voorbereid op een eeuwfeest.meer »

341x gelezen

ACHTERAF: Van niet-in-actie tot succesvol jeugd en senioren

25 september 9:15  We lopen natuurlijk nog een beetje met ons hoofd in de wolken na de 7-0 winst van ons eerste bij HPSV - en dat mag ook even. Goed te zien dat dit fijne resultaat ook elders op de velden navolging kreeg. Niet bij DUNO 2 (geen scheidsrechter) of DUNO 3 (geen tegenstander) die onverwacht niet in actie kwamen, wel elders bij senioren en in onze jeugdteams. Een zaterdag om trots op terug te kijken.meer »

191x gelezen

VERSLAG We staan maar gelijk aan kop. Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn.

24 september 18:15  Zo. We staan maar gelijk aan kop. Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn. Wat een weelde: een 0-7 overwinning bij HPSV - we moeten echt ver teruggaan willen we zo'n klinkende competitiezege van DUNO gaan vinden in de archieven. DUNO overtuigde in het Haagse Zuiderpark, waar de ploeg van trainer Kenneth Lamens messcherp begon en die instelling beloond zag worden. Heerlijke start! Lees het verslag.meer »

360x gelezen

DUNO 1 wint met grote cijfers van HPSV

24 september 17:15   DUNO 1 heeft vanmiddag haar eerste competitieduel met grote cijfers weten te winnen. In het Zuiderpark werd de thuisploeg, HPSV met 0-7 verslagen. Momenteel staat DUNO 1e op de ranglijst. meer »

277x gelezen

Competitiebal gaat rollen: DUNO 1 naar HPSV

23 september 7:00  Zo. Voor de DUNO-senioren gaat het competitievoetbal nu beginnen. Komende zaterdag 24 september mag onze hoofdmacht aan de slag in het Haagse Zuiderpark waar HPSV de tegenstander is. Waar DUNO in de bekercompetitie steeds net niet wist te winnen, lieten de politiemannen hun laatste wedstrijd lopen en speelden niet. Maar nu staan ze er vast en zeker, de rentree van DUNO 1 in de vierde klasse zal bepaald geen makkie zijn.meer »

186x gelezen

Nieuw in dit theater: DUNO in vrijdagavond competitie 45+

22 september 7:00  Een heuglijk moment, vrijdagavond 23 september. Dan gaan we namelijk weer een nieuwe stap zetten in het keuzemenu-voetbal zoals dat steeds meer terrein wint. Geveugelde DUNO-spelers van weleer trappen dan bij buurman RAS af voor een nieuwe competitievorm: vrijdagavond voetbal voor 45+. In toernooivorm. We wensen alle DUNO'ers veel succes, ga vooral kijken - binnenkort is er ook een competitieronde op Haagsche Dynamiek.meer »

179x gelezen

ACHTERAF: Successen bij DUNO-jeugd, ook winst 35+ 1 en DUNO 4

18 september 12:00  We noteren twee fraaie overwinningen bij de DUNO-senioren op zaterdag 17 september: DUNO 35+ 1 verslaat Die Haghe op Ockenburgh met 1-6 en DUNO 4 verschalkt VELO met liefst 0-5. DUNO 2 verliest nipt bij Houtwijk (2-3) en Quick Steps 2 en DUNO 3 delen de punten (2-2). DUNO VR1 incasseert een 6-1 nederlaag bij Verburch. Bij de jeugd zijn er heel wat successen te vieren, kijk hieronder voor alle resultaten.meer »

187x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!