Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Senioren nieuws

Senioren nieuws

Julia Kagie in Volkskrant: 'Meer blauwe plekken dan ooit'

18 oktober 7:00  DUNO-speelster Julia Kagie zat tegen Naaldwijk op de bank als wisselspeler van ons eerste elftal. Ze droomt van een debuut in DUNO 1. Zover kwam het nog niet in de competitie, maar in ons tweede elftal staat ze haar mannetje. De opvallende komst van de speelster naar de mannen blijft niet onopgemerkt, we schreven er al eerder over. Ook De Volkskrant laat Julia Kagie aan het woord. Hieronder het interview.meer »

325x gelezen

VERSLAG, FOTO'S: DUNO morele winnaar na sterke terugkeer tegen Naaldwijk

16 oktober 21:00  Op Haagsche Dynamiek heeft het zo sterk verjongde team van trainer Kenneth Lamens zaterdag 16 oktober voor een waar spektakelstuk gezorgd door een 1-3 achterstand om te buigen in een meer dan verdiend gelijkspel. En, er had na de gelijkmaker van Tim van Zweeden in de 57e minuut nog meer in gezeten dan dit gelijke spel. Lees het verslag van Rob Leenheer en bekijk de foto's van Nick van der Toorn. DUNO was zonder meer morele winnaar te noemen.meer »

260x gelezen

DUNO pakt verdiend een punt tegen Naaldwijk

16 oktober 15:45  DUNO heeft vanmiddag met 3-3 gelijk gespeeld, thuis tegen Naaldwijk. Na een 1-0 voorsprong, wat resulteerde tot een 1-3 achterstand, werd uiteindelijk rechtgezet tot een 3-3 stand. Doelpuntenmakers bij DUNO : Joel van Oeveren, Elyseo van de Graaf en Tim van Zwedenmeer »

299x gelezen

Patrick Zandvliet enkele weken uitgeschakeld, beterschap gewenst

15 oktober 12:00  Pech voor DUNO 1-speler Patrick Zandvliet. In het duel bij Lyra raakte de ijzersterke verdediger op ongelukkige wijze geblesseerd. Hij is naar verwachting vier tot zes weken uitgeschakeld. Namens alle DUNO'ers en de selectie plus staf in het bijzonder willen we Patrick een goed herstel toewensen en sterkte. Van harte hopen we dat je binnen afzienbare tijd je sterke optreden in onze hoofdmacht kunt vervolgen.meer »

219x gelezen

VOORUITBLIK SENIOREN: Aansprekend thuisprogramma

14 oktober 12:00  Met thuisduels van DUNO 1, DUNO 2, DUNO 4 en de DUNO Vrouwen gaan we een aanlokkelijke zaterdag tegemoet. Het programma van 16 oktober biedt opnieuw twee Westlandse duels aan de DUNO-selectie: het tweede, al om 11.00 uur, op Haagsche Dynamiek tegen Maasdijk en ons vlaggenschip om 14.00 uur tegen Naaldwijk. De DUNO-vrouwen sluiten een mooie thuiszaterdag af.meer »

202x gelezen

Mannen van DUNO 4 sponsoren wedstrijdbal DUNO-Naaldwijk

14 oktober 7:00  Niets minder dan ons eigen vierde elftal schenkt de wedstrijdbal voor de thuisbeurt van DUNO 1 tegen Naaldwijk, komende zaterdag 16 oktober. Bedankt mannen, een mooie geste! Graag roepen we je allemaal bij deze op onze hoofdmacht te komen steunen. Ze spelen echt wedstrijden die het aanzien meer dan waard zijn. Wat extra steun vanaf de zijlijn kan ze net dat beetje extra geven...meer »

155x gelezen

DUNO onderuit tegen Scheveningen, op 2/11 thuis tegen RKAVV

13 oktober 16:45  DUNO 1 heeft dinsdagavond 12 oktober een oefenduel tegen Jong Scheveningen verloren, DUNO verweerde zich kranig, maar moest de reserves van de tweede divisionist wel een overwinning toestaan. Een nieuwe oefenwedstrijd kondigt zich aan: Op dinsdag 2 november speelt onze hoofdmacht thuis (20.15 uur) tegen een (jong) combinatieteam van hoofdklasser RKAVV. Je bent dan meer dan welkom.

246x gelezen

Aantrekkelijk affiche dinsdag 12 oktober: DUNO 1 bij Jong Scheveningen

11 oktober 12:00  Een aantrekkelijk affiche voor dinsdagavond 12 oktober: DUNO 1 komt dan in een oefenduel in actie tegen Jong Scheveningen. De oefenwedstrijd begint om 20.00 uur. In Jong Scheveningen spelen de talenten van de tweede divisionist, terwijl de jonge, nieuwe DUNO-lichting naam maakt in de derde klasse. Met fris, sprankelend voetbal zetten we mooie stappen, op weg naar de eerste overwinning in de competitie. meer »

330x gelezen

TERUGBLIK SENIOREN: Hoge winst, diep verlies

11 oktober 7:00  Met 1-2 voor komen te staan en toch met 9-3 verliezen; heel gebruikelijk is het niet en toch is dat wat DUNO 2 overkwam bij Quintus. De Westlanders haalden de 1-2 achterstand in en gingen, zoals dat heet, 'erop en erover'. Het verlies was fors te noemen, komende zaterdag op eigen veld nieuwe kansen. dan opnieuw een Westlandse opponent: Maasdijk. DUNO 3 belandde ook in hoge cijfers, maar hier viel het gunstig uit voor DUNO: 7-1 winst op REMO 2.meer »

236x gelezen

Rod Stewart krijgt hulp van DUNO’s Senior Voices Choir

10 oktober 12:00  Ja, zo gaat dat op de vrijdag. Om een uur of 11 beginnen de Walking Footballers van DUNO aan hun wekelijkse training. Die duurt anderhalf uur, is bloedserieus en voor de meesten behoorlijk intensief. En wordt afgesloten met een partij waarbij van dik hout menige plank wordt gezaagd. Daarna, moe maar voldaner dan leken zich kunnen voorstellen, strompelen de ongeveer twintig vedettes-van-weleer naar de kleedkamersmeer »

288x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!