Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Senioren nieuws

Senioren nieuws

Regiocup: DUNO, Loosduinen, Quick Steps en Duindorp SV

8 april 18:30  Mocht het toernooi om de Regiocup doorgaan, dan is ons eerste elftal ingedeeld in een poule met Loosduinen, Quick Steps en Duindorp SV. Dat blijkt uit een publicatie op de website Haaglandenvoetbal.nl, samen met de KNVB organisator van het toernooi. De hoop is nog altijd dat dit evenement vanaf 1 mei kan worden gespeeld, wanneer de coronamaatregelen zouden zijn versoepeld. Hieronder het complete bericht.meer »

257x gelezen

Kenneth Lamens is vanaf nu al hoofdtrainer van DUNO

7 april 7:00  Sneller dan gedacht is de DUNO-selectie aan de voorbereiding op het seizoen 2021-2022 begonnen. Vanaf nu staat de nieuwe trainer Kenneth Lamens voor de spelersgroep. Hij pakt de training en begeleiding op van ons eerste en tweede elftal, zodat we een voorsprong nemen op het komende seizoen. Een seizoen waarvan we allemaal hopen dat het coronavrij wordt gespeeld. Bestuurslid voetbalzaken Stephan Mulder licht toe.meer »

412x gelezen

Aad de Mos reikt prijzen uit bij Cees IJspelder sr. toernooi 2021

4 april 7:45  Niemand minder dan Aad de Mos reikt op zaterdag 14 augustus de prijzen uit na afloop van het IM Cees IJspelder sr. toernooi van DUNO. De voormalig voetballer en oud-trainer van onder meer Ajax, PSV en KV Mechelen is van de partij wanneer na drie voetbaldagen (10, 12 en 14 augustus) de prijzen worden verdeeld. Uiteraard is er de hoop dat we dan "door corona heen zijn" en ons weer vrij kunnen bewegen.meer »

2520x gelezen

DUNO doet mee aan KNVB Haaglanden Voetbal Regio Toernooi

14 maart 7:00  DUNO heeft zich ingeschreven voor het KNVB Haaglanden Voetbal Regio Toernooi. Dit is de beoogde competitie nu het officiële KNVB-seizoen door corona ten einde is verklaard. Ons eerste elftal doet mee, samen met veel andere standaardteams in de regio. Grote vraag is natuurlijk of dit evenement kan doorgaan. Beoogde startdatum is 24 april, maar uiteraard moet er dan toestemming zijn van de overheid.meer »

306x gelezen

DUNO 6: "Mgr Nolenslaan was het toch?" Ze komen weer!

28 februari 7:00  "Mgr. Nolenslaan was het toch?" Een berichtje met een glimlach van DUNO 6. Allemaal spelers van ruim onder de 27 en dus laten ze weten: "We gaan weer komen." Ze kunnen ook doordeweeks weer in groepstraining van start, nu de versoepelde coronaregels weer iets meer ruimte toestaan. Woensdag is de herstart. Ook een eerste onderling oefenduel, tegen JO19-1, wordt al geopperd. Yonugsters, welkom weer!meer »

365x gelezen

DUNO zoekt nieuwe assistent-scheidsrechter bij eerste elftal

18 februari 7:00  Wanneer we weer kunnen (competitie)voetballen - en die dag gaat er zijn - dan is er bij DUNO 1 behoefte aan een nieuwe assistent-scheidsrechter, voorheen grensrechter geheten. Ons aller Maarten Speets heeft deze taak vele seizoenen op zich genomen en is nu ook als ZaMi-voorzitter actief. Dat is alles bij elkaar toch te veel van het goede, daarom zoeken we met ingang van het nieuwe seizoen een Nieuwe Maarten als "grens" voor bij ons vlaggenschip.meer »

385x gelezen

Nieuwe DUNO-trainer Kenneth Lamens wordt blij van reacties

4 februari 7:00  Kenneth Lamens, volgend seizoen de nieuwe trainer van de DUNO-selectie, doet van zich spreken. Hij was te horen in het radioprogramma Sporttribune van Midvliet, aangehaald op de website van het Haags amateurvoetbal. Daar te lezen: "Bij de vragen over zijn nieuwe club werd Kenneth steeds blijer, de reacties die hij graag na zijn aanstelling waren enorm en dat verraste hem best wel."meer »

471x gelezen

Kenneth Lamens nieuwe trainer DUNO vanaf seizoen 2021-2022

21 januari 20:00  Kenneth Lamens (40) is de nieuwe trainer van DUNO vanaf het seizoen 2021-2022. Het bestuur en Kenneth zijn dat overeengekomen. Over en weer zijn met elkaar positieve gesprekken gevoerd en de spelersgroep en stafleden zijn inmiddels over de uitkomst geïnformeerd. Kenneth Lamens voetbalde in de jeugd van DUNO. Hij had een trainersloopbaan die hem het meest recent bracht naar PGS/Vogel. meer »

665x gelezen

DUNO en Patrick Demmers zeggen elkaar na drie jaar vaarwel

7 januari 21:00  Het bestuur heeft Patrick Demmers afgelopen week te kennen gegeven volgend seizoen een andere weg in te slaan, zonder de huidige hoofdcoach. Zo komt er na drie seizoenen in goed overleg een einde aan het dienstverband als hoofdcoach bij DUNO. Deze donderdagavond 7 januari is de spelersgroep ingelicht over dit besluit.meer »

816x gelezen

ZaMi-selectie wenst je goede dagen en een gezond 2021 toe

23 december 14:30  Namens de Zami-selectie wensen wij iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig, sportief en bovenal een gezond 2021. Stay safe and strong. Spelers en staf ZaMi-selectie.meer »

259x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!