Senioren nieuws - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Senioren nieuws

Senioren nieuws

VERSLAG, FOTO'S: DUNO laat kans lopen leider beentje te lichten

22 januari 8:00  DUNO 1 heeft zaterdag 21 januari de kans laten lopen koploper PGS / Vogel beentje te lichten. In de officiële speeltijd stonden onze mannen tot in de 88ste minuut op een 1-0 voorsprong, maar in het resterende vervolg scoorde de lijstaanvoerder toch nog twee keer: 1-2. Daarmee misten we de mogelijkheid zelf koploper te worden en deze toch al florissante competitie vanuit DUNO-perspectief een sensationeel vervolg te geven. Lees het verslag en bekijk foto's.meer »

430x gelezen

DUNO in slotfase onderuit tegen koploper PGS / Vogel

21 januari 17:15  Het had zo mooi kunnen zijn, maar in de slotminuten van de topper tegen PGS/Vogel verspeelde DUNO een zwaarbevochten 1-0 voorsprong. Waar Jimmy Kipp DUNO voor de pauze op voorsprong had gebracht., kwam de koploper in de tweede helft in de slotfase op 1-1 en kort voor tijd zelfs op 1-2 via Max de Bruin. DUNO speelden toen al even met 10 man na rood voor onze doelpuntenmaker. meer »

480x gelezen

Boaz Lammers pupil van de week bij het duel DUNO - PGS/Vogel

21 januari 7:00  In de tweede competitiehelft van het seizoen start DUNO weer met de Pupil van de week. Boaz Lammers (8) spelend in de JO 9-3 is bij de wedstrijd tussen DUNO - PGS/Vogel aanwezig als pupil van de week. Boaz krijgt hiermee een kijkje in de keuken bij ons 1e elftal en mag daarbij meelopen met de spelers het veld op, de aftrap verrichten en de wedstrijd vanuit de dug-out bijwonen. Wij wensen Boaz veel plezier.meer »

148x gelezen

ZAMI-Selectie werkt laatste training in de sneeuw af

20 januari 13:30  De ZAMI-selectie heeft afgelopen donderdag de laatste training in aanloop naar het competitieduel tegen PGS/Vogel afgewerkt. Echter moest het veld eerst sneeuwvrij gemaakt worden. Gelukkig was dit geen probleem met een goed gevulde selectie.meer »

152x gelezen

Steun DUNO 1 zaterdag en maak kans op een prijs

17 januari 21:15  Aanstaande zaterdag speelt DUNO 1 de belangrijke wedstrijd tegen PGS/VOGEL 1. PGS staat op de eerste plaats en DUNO op de tweede plaats, met 1 punt achter de koploper. We hopen op de steun van veel DUNO-leden, maar in het bijzonder de DUNO-jeugd !! Wie maakt het mooiste/ origineelste spandoek voor aanstaande zaterdag ?? De winnaar wint een DUNO Cap ter ere van het 100 jarig bestaan. Natuurlijk hopen we op veel aanmoedigingen en toeters !! Laten we er met z’n allen 1 groot feest van maken !! John kind 💚🖤meer »

341x gelezen

O, o Torremolinos: Van paintball tot trainen, het zit er alweer op

17 januari 6:00  De DUNO-selectie heeft weer voet gezet op vaderlandse bodem. De trainingstrip naar Torremolinos in Spanje zit erop. Vier heerlijke dagen liggen achter ons, met ruimte voor trainingen, teambuildingsactiviteiten, uitstekend eten en op stap gaan met elkaar. De basis is stevig gelegd voor de tweede seizoenshelft, te beginnen komende zaterdag met de topper thuis tegen koploper PGS/Vogel.meer »

299x gelezen

De oudjes langs de zijlijn genieten ook in O, o Torremolinos

16 januari 12:00  Zo'n voetbalploeg heeft natuurlijk altijd last van de vijfde colonne - van die oudjes die alles beter weten. Zeggen we met een knipoog, want het kennisgehalte en de voetbalkwaliteiten van zulke voetbaldieren is vaak groot. Zo ook bij DUNO. Je kunt zo'n vijfde colonne natuurlijk negeren, of gewoon meenemen als je op trainingskamp gaat. Strategisch buitengewoon handig. Ze hebben het getuige de foto's buitengewoon naar hun zin in Torremolinos.meer »

325x gelezen

Ook DUNO 3 zoekt de zon op, groetjes uit Marbella

15 januari 12:00  Niet alleen de DUNO-selectie zoekt dezer dagen de Spaanse zon op. De mannen van DUNO 3 zijn de afgelopen dagen in Marbella neergestreken. Daar smeedt dit toch al hechte team nog nauwere banden onder ideale omstandigheden. In een ruime villa wordt genoten van de zomerse omstandigheden en wordt menig tripje gemaakt. De mannen van DUNO 3 doen ons allen de groeten!meer »

312x gelezen

O o Torremolinos, tijd vliegt wanneer je het naar je zin hebt

15 januari 9:00  De tijd vliegt wanneer je het naar je zin hebt. De DUNO-selectie heeft het op de tweede dag tijdens het trainingskamp op Torremolinos bijzonder leuk gehad. Toonaangevendste onderdeel van de dag: een toernooi met drie andere ploegen die daar ook bivakkeren. Maar eerst kijken we ook nog even terug op de eerste dag toen een training en een pubquiz op het programma stonden. meer »

363x gelezen

Equipe Haaglanden Voetbal ontdekt DUNO-selectie in Spanje

14 januari 9:00  De aanwezigheid van onze DUNO-selectie in Spanje trekt de aandacht. Niet alleen de plaatselijke voetbaljeugd komt af op de trainingen onder leiding van Kenneth Lamens, maar ook de equipe van Haaglanden Voetbal heeft onze groen-zwarte voetballers ontdekt. Zo verschenen aanvoerder Olav Ruijl en Kenneth al voor de camera en volgen er nog meer mooie reportages. Een eerste Haaglanden-bijdrage staat online.meer »

321x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!