Senioren nieuws - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Senioren nieuws

Senioren nieuws

DUNO selectie doneert geld voor het DUNO-jeugdkamp

Gisteren, 2 juni 7:00  De ZAMI-selectie (stafleden en spelers) hebben de afgelopen dagen geld gedoneerd ten bestemd aan de DUNO jeugd, betreffende voorhet DUNO-jeugdkamp. Hierbij is in totaal een bedrag € 200,- opgehaald. Afgelopen donderdag werd de cheque door aanvoerder Olav Ruijl overhandigd aan het activiteitenteam.meer »

218x gelezen

Ton Sekrève neemt na 10 jaar afscheid als trainer DUNO Dames 1

30 mei 6:00  De laatste wedstrijd van het seizoen was er één met een dubbel gevoel. Na tien jaar langs de lijn te hebben gestaan bij DUNO Dames 1 coachte Ton Sekrève zijn allerlaatste wedstrijd als trainer van het damesteam. In wat misschien wel een van de sterkste wedstrijden van het seizoen was, knokte het team zich naar een 3-1 overwinning op Schipluiden en bereikte daarmee de derde plek in de competitie. meer »

294x gelezen

DUNO veteranen paren voetbal aan gezelligheid op toernooi bij WIK

29 mei 6:00  Natuurlijk waren ze erbij, de DUNO-veteranen op het toernooi bij WIK. Daar waren afgelopen weekeinde heel veel deelnemende ploegen en ook heel wat zangertjes. Bekende gezichten van DUNO en bij de andere ploegen - het werd mede gesteund door het lekkere weer een geweldig samenzijn. Voetbal en gezelligheid gingen hand in hand, En zeker onze DUNO-VETS presteerden op beide fronten uitstekend. We haalden de halve finale.meer »

322x gelezen

Op zoek naar iets leuks ? Bekijk de DUNO vacatures die openstaan

28 mei 6:00  We hebben bij DUNO momenteel meerdere vacatures openstaan. Van een leider tot aan een hoofdtrainer, we zoeken ze voor diverse afdelingen. Interesse ? Lees snel verder. meer »

133x gelezen

VERSLAG, FOTO'S : Het seizoen van DUNO 1 zit erop

27 mei 18:45  Het zit er officieel op, het speelseizoen van DUNO 1. De mannen en dame van Kenneth Lamens verloren vanmiddag met 4-1 bij kampioen PGS/Vogel. Lees snel verder voor het verslag en de wedstrijdfoto's.meer »

311x gelezen

DUNO 1 verliest het laatste duel van het seizoen

27 mei 16:30  DUNO 1 heeft vanmiddag het laatste competitieduel van het seizoen met 4-1 verloren van PGS/Vogel. Namens DUNO wist Kevin Jacobs nog te scoren.meer »

271x gelezen

Nick van der Toorn en Joey Feitz vervullen de rol van selectiemanager

26 mei 10:30  Niemand minder dan Nick v/d Toorn en Joey Feitz zullen samen de rol als selectiemanagers gaan invullen. Beiden maakte eerder bekend te stoppen als leider bij het 2e seniorenelftal. Nick was al reeds selectiemanager maar krijgt nu hulp van Joey. En dar is goed ook, want aankomend seizoen beschikken we over 3 selectie elftallen.meer »

281x gelezen

VACATURE: DUNO Vrouwen zoekt nieuwe, enthousiaste trainer

24 mei 15:00  DUNO is voor het seizoen 2023-2024 op zoek naar een enthousiaste hoofdtrainer voor de vrouwen. Het eerste elftal komt nu uit in de vijfde klasse zaterdag. Komend seizoen zal DUNO met één team uitkomen op zaterdag.meer »

188x gelezen

DUNO-TV: Groen-zwart heerst, binnen en buiten veld Palma de Mallorca

24 mei 6:00  Het gaat goed met onze wandelende voetballers op Palma de Mallorca. 32 Spelers van DUNO plus veertien gastspelers doen mee aan een internationaal toernooi. Bovendien blijft er ook wat tijd over om andere gezellige dingen te doen. Bij deze een sfeerimpressie in videobeelden, waarbij duidelijk wordt dat groen-zwart heerst, zowel binnen als buiten de lijnen. Nog even dan, want ze worden alweer thuis verwacht.meer »

230x gelezen

DUNO 1 verliest en ziet de kans op nacompetitie vrijwel verloren gaan

20 mei 17:15  DUNO 1 heeft zaterdag 20 mei het laatste thuisduel met 1-2 verloren, en ziet daarbij de kans op de nacompetitie vrijwel voorbijgaan. meer »

645x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!