Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Senioren nieuws

Senioren nieuws

DUNO 1 begint seizoen thuis in bekerduel tegen Zestienhoven

31 juli 8:00  DUNO 1 en 2 beginnen het seizoen 2021-2022 met een thuiswedstrijd. In de bekerpoule treft onze hoofdmacht op zaterdag 4 september Zestienhoven thuis. DUNO 2 speelt dezelfde dag thuis tegen Zestienhoven. Daarna volgen voor zowel ons eerste als tweede nog twee uitduels in de bekerpoule. Het programma vind je hieronder. Het programma voor de zogeheten A-categorie is te vinden via voetbal.nl meer »

142x gelezen

Bekerprogramma DUNO 1 en 2 is bekend. Kijk hier voor de indelingen

30 juli 7:00  Het bekerprogramma van DUNO 1 en DUNO 2 is bekendgemaakt. Met de start van de bekercompetitie heeft in september het seizoen 2021-2022 z'n officiële begin. De wedstrijden worden gespeeld op 4, 11 en 18 september en de beker begint met een poulesysteem. Een week na de laatste poulewedstrijd staat het eerste competitieduel gepland. Kijk hieronder voor de indelingen. Het speelprogramma wordt zaterdag 31 juli bekend.meer »

271x gelezen

Chiel den Heijer, oerverdediger van DUNO, trekt de aandacht

27 juli 14:30  Chiel, of Machiel, den Heijer. Wie kent hem niet? Deze oerverdediger van DUNO dateert uit een rijke periode uit de clubgeschiedenis. Bij de webite over de Haagse voetbalhistorie weten ze dat. Daar komt Chiel deze week uitvoerig aan bod. Alle reden dat interview inclusief de verwijzing hier af te drukken. Over de beste spelers met wie Chiel speelde en de mooiste kantines.meer »

356x gelezen

DUNO-selectie begint op maandag 2 augustus aan seizoen 2021-2022

26 juli 7:15  Terwijl sommigen uitvliegen op vakantie en anderen het dichterbij huis zoeken, komt het nieuwe voetbalseizoen ook echt weer in beeld. De DUNO-selectie begint vanaf maandag 2 augustus weer. Eerst hervatten we de trainingen, daarna staan de eerste oefenwedstrijden ook alweer op de agenda. Alle reden om daar optimistisch naar vooruit te kijken. Hieronder zie je trainingen en duels op een rij gezet. meer »

298x gelezen

DUNO-helden van weleer gaan ook in de zomer als vanouds door

24 juli 7:00  Je zou kunnen veronderstellen dat DUNO zo langzamerhand wel plat ligt. Vakanties, zomer, strand, zon en zee - zeg maar. Toch is niets minder waar. Neem nu onze vrijdag-veteranen, ofwel helden-van-weleer. Zij gaan ook in deze zomerperiode door. Rekken, strekken en dan een partijtje doen, gevolgd door - op gepaste corona-afstand - nog wat kletsen en dan het weekeinde in. Dat weekeinde is het nu, deze vrijdagactiviteit ging eraan vooraf.meer »

332x gelezen

DUNO zegt afzwaaiende selectietrainer Ton Jenner dank

11 juli 7:00  DUNO zegt Ton Jenner dank. De ervaren oefenmeester heeft het door al zijn voetbalactiviteiten zo druk gekregen dat hij het trainerschap van DUNO 2 (aan de zijde van Nathan Hamme) noodgedwongen naast zich neerlegt. Ton heeft onze reserves, en de ZaMi-selectie als geheel, in de afgelopen jaren erg veel verder geholpen. Een nieuw seizoen met Ton in de technische staf zit er niet meer in.meer »

366x gelezen

VDL en MVV'27 uit poule DUNO 1, nieuw: Wateringse Veld en DWO

9 juli 7:30  De KNVB heeft de indelingen bekendgemaakt voor de A-categorie in het amateurvoetbal komend seizoen. Dat betekent dat we weten tegen wie DUNO 1 gaat spelen. DUNO speelt in de derde klasse B en die is als volgt ingedeeld: Ariston’80, DSVP, DUNO, DWO, Duindorp, KMD, LYRA, Loosduinen, Naaldwijk, Quick Steps, Schipluiden, SC Monster, Verburc, Skillz / Wateringse Veld. Veel oude bekenden dus - in september begint de competitie.meer »

316x gelezen

DUNO vrouwen met nieuw elan op weg naar volgend seizoen

6 juli 7:00  Ook de DUNO-vrouwen hebben het grillige seizoen 2020-2021 afgesloten. We gaan voorwaarts met nieuw elan naar de volgende voetbaljaargang. Een seizoen waarin de DUNO-vrouwen voor het eerst een volledige periode op zaterdag hopen te kunnen afwerken, na vele jaren op zondag te hebben gespeeld. Namens de vrouwen: Ramsay van Rhijn praat je bij. Nieuwe speelsters zijn nog van harte welkom, zo blijkt. meer »

272x gelezen

DUNO zwaait Jeffrey van Oeveren uit als trainer vrouwen

5 juli 7:00  De ZaMi-commissie heeft onlangs trainer Jeffrey van Oeveren uitgezwaaid. Jeffrey wordt hoofdtrainer bij de vrouwen van Floreant. Daarmee komt er een einde aan zijn inzet bij DUNO, wel blijft hij voetballen bij de DUNO-veteranen. Een afvaardiging van de seniorencommissie zegde dank aan Jeffrey voor zijn inzet als trainer bij de vrouwen, ook bij het 7x7 voetbal. ZaMi-voorzitter Maarten Speets bood boter bij de vis op een zonnig terras.meer »

382x gelezen

Superteam wint onderling toernooi; dank aan wie zich inzette

4 juli 12:00  Met de jongere jeugd op het ene veld en de senioren, oudere jeugd en vrouwen op veld 2 werd de DUNO-dag op zaterdag 3 juli een gevarieerd spektakel. In acht teams had het onderling voetbal plaats, zeven tegen zeven. Hoewel sportief vertier de boventoon voerde, gingen de meest fanatiekelingen voor de overwinning. En dus was er een winnend teams, alsmede dank aan vrijwilligers.meer »

292x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!