Senioren nieuws - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Senioren nieuws

Senioren nieuws

DUNO verslaat GSC Esdo en rukt op aan kop ranglijst

28 november 22:15  DUNO 1 heeft dinsdagavond 28 november GSC Esdo met 2-0 verslagen. Daarmee rukt de ploeg van trainer Kenneth Lamens op aan kop van de ranglijst. Voor DUNO troffen doel Youssef Talhaoui (15de minuut) en Calvin Bakker (70ste minuut). Het competitieduel was eerder geannuleerd omdat de gasten onvoldoende spelers op de been konden brengen, vervolgens gepland op 16 december maar nu toch al vooruit gespeeld, met dank aan GSC Esdo.meer »

329x gelezen

DUNO 1 op dinsdagavond 28 november tegen GSC Esdo

27 november 6:00  Nu veel van onze jubileumactiviteiten achter de rug zijn (wat volgt: DUNO 100 jaar Kerstdiner) richten onze pijlen zich ook weer op de meer gewone zaken. Natuurlijk, we blijven nog wel even nagenieten! Realiteit is dat DUNO 1 dinsdagavond 28 november het eerder geannuleerde duel tegen GSC Esdo inhaalt. Die wedstrijd begint om 20.15 uur. Ook DUNO O23 jaar komt dan in actie, om 20.00 uur bij HMSH.meer »

291x gelezen

Joey Feitz is nieuwe leider van DUNO O23

23 november 12:15  Met trots kunnen wij mededelen dat Joey Feitz (foto) de rol van leider bij DUNO onder 23 jaar op zich heeft genomen. Hierbij zoeken wij binnen de staf van de ZAMI-selectie alleen nog naar een leider voor DUNO 2.meer »

198x gelezen

Loting Haaglanden Voetbal toernooi : DUNO naar BMT en ODB

22 november 21:00  Woensdagavond heeft de loting van het Haaglanden Voetbal toernooi plaatsgevonden. DUNO O23 alsmede DUNO 1 beginnen met een uitwedstrijd. Lees snel verder.meer »

221x gelezen

DUNO 1 wint overtuigend van sv Zuid West DH

18 november 21:15  DUNO 1 heeft zaterdag 18 november met 6-0 gewonnen van SV Zuid West DH. De doelpunten op Haagsche Dynamiek werden gemaakt door: Koen van den Hoogen, Youssef Talhaoui, Kevin Jacobs, Calvin Bakker en 2x Jimmy Kipp. DUNO stijgt door de zege naar de tweede plek, met de aantekening dat het aantal gespeelde wedstrijden per club nog wel danig verschilt. Neemt niet weg dat we daar toch maar mooi staan.meer »

484x gelezen

DUNO-selectie doneert cheque aan de DUNO-jeugd

18 november 10:30  Zaterdagochtend 18 november overhandigde Joey Feitz namens de selectiespelers een waardecheque aan jeugdvoorzitter Marlies de Klerk-Vos. De selectie schenkt een bedrag van € 420,- dat is opgehaald tijdens de jeugdvoetbaldagen van vorige maand, en gunt dit geld aan de jeugdafdeling van DUNO. De jeugdvoetbaldagen op zich waren al een succes, dit is nog eens een mooi extra resultaat. Dank selectie! meer »

403x gelezen

KNVB zet BMT 1 in poule van DUNO tijdelijk stil

16 november 13:45  De KNVB heeft besloten om BMT 1 tijdelijk niet te laten spelen. Dit heeft te maken met de gebeurtenissen in de wedstrijd BMT-GDA van 4 november. BMT, tegenstander van onze hoofdmacht in de vierde klasse C, heeft te horen gekregen dat de komende drie wedstrijden worden uitgesteld, zo heeft de voetbalbond laten weten. De KNVB meldt dat zodra er meer duidelijkheid is dit wordt gecommuniceerd.meer »

276x gelezen

Wedstrijdbal DUNO - SV Zuid West DH aangeboden door familie de Klerk

16 november 12:30  De wedstrijdbal van het competitieduel tussen DUNO en SV Zuid West DH wordt aangeboden door familie De Klerk. Wij bedanken Marlies, Ferry en de kids voor hun bijdrage. Kom DUNO 1 gerust aanmoedigen. Het duel aan de Mgr. Nolenslaan begint om 14:30 uur.meer »

363x gelezen

DUNO pakt overtuigende zege op SVH en stijgt naar plek 3

11 november 20:00  DUNO 1 heeft zaterdag 11 november een overtuigende overwinning gepakt op SVH. In wat veel weg had van een avondwedstrijd - we begonnen om 16.30 uur - stond DUNO halverwege al voor met 0-3. Het duel eindigde in 0-5. DUNO stijgt door de zege naar plek 3, ook al is de stand wel wat vertekend door meer/minder gespeelde wedstrijden van andere teams. Komende zaterdag ontvangen we Zuid West.meer »

439x gelezen

Koppeldarttoernooi op DUNO, geef je snel op !

5 november 12:00  Op zaterdag 18 november organiseren wij het DUNO-koppeldarttoernooi (op DUNO). Er hebben zich al meerdere koppels opgegeven, onder wie selectiespelers, dames-senioren en veteranen-helden. Geef je op en maak kans op mooie prijzen. Deelname is vanaf 18 jaar. We kijken nu al uit naar een spannend en sfeervol evenement, waarbij we je van harte uitnodigen mee te doen. Lees verder voor meer informatie.meer »

281x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!