Buurthuis van de toekomst nieuws - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Buurthuis van de toekomst nieuws

Buurthuis van de toekomst nieuws

The New Aces treden op zondag 28 mei weer op bij DUNO

15 mei 10:00  Het is weer zover, het DUNO matinee op de zondag! Op 28 mei 2023 kunnen we weer genieten van de country & Indo-rock van The New Aces. Wil jij hierbij zijn ? Lees dan snel verder. De zondagmiddagen vol muziek kunnen zich in een grote belangstelling verheugen. Sfeer, muziek en lekkere hapjes vormen de combinatie voor een feestelijk samenzijn. Nu opnieuw met een topband!meer »

154x gelezen

Spetterende country & indo-rock The New Aces op zondag 23 april

10 april 10:00  Op zondag 23 april 2023 treden The New Aces op in de huiskamer van DUNO. Geniet van de heerlijke country & Indo-rock. Lees verder hoe je hiervoor kunt reserveren.meer »

138x gelezen

Aanstaande zondag swingen met livemuziek van Eddy C

20 september 14:00  Aanstaande zondag 25 september wordt onze huiskamer weer omgetoverd tot een ware dansvloer. De entertainment wordt verzorgd door indorockband Eddy C. Lees verder zodat je weet hoe jij er bij kunt zijn.meer »

466x gelezen

Back2Basic swingt er weer (op 1,5 meter) op los

7 februari 12:00  Back2Basic was terug op DUNO, en hoe! De populaire band verzorgde zondag 6 februari een optreden in onze huiskamer en dat werd een feestje. Op 1,5 meter afstand - dat wel - maar alle gasten hadden er niet minder plezier door. Een feest van herkenning door enthousiast vertolkte songs uit de genres pop, rock&roll, Nederbeat en IndoRock. Binnenkort spelen ze weer, we houden je op de hoogte. Hieronder een kort fragment van het optreden.meer »

442x gelezen

Met The Roustabouts Old School Rock'n Roll op DUNO

5 november 7:00  Komende zondag 7 november is het weer zover: Met inachtneming van alle coronavoorschriften kun je dan in de huiskamer van DUNO weer genieten van TOPMUZIEK. De band The Roustabouts Rock & Roll staat dan garant voor een middag met Old School Rock'n Roll op Haagsche Dynamiek. Hoe een voetbalclub dus als Buurthuis van de Toekomst ook wat anders dan sport kan brengen.meer »

395x gelezen

The Cosy Rockers: Live muziek op DUNO op zondag 10 oktober

4 oktober 13:45  De band 'The Cosy Rockers' komt op zondag 10 oktober naar DUNO, om daar live muziek te spelen. Wil je daarbij zijn? Dat kan. Lees hieronder verder wat je daarvoor nodig hebt.meer »

575x gelezen

Bingo valt in de smaak, stemming is opperbest

3 oktober 12:45  DUNO is voetbal en... in elk geval ook Bingo! Op de eerste vrijdag van oktober was het meteen raak: onze huiskamer zal vol enthousiaste bingo-spelers. Het DUNO Activiteitenteam had wederom voor een mooi prijzenpakket gezorgd en dat maakte de stemming er alleen maar beter op. De bingo viel duidelijk in de smaak, blij dat het allemaal weer kon. Op naar de volgende, die is als Kerstbingo op 10 december. Opgeven kan via dunobingo@gmail.commeer »

602x gelezen

Muziekmatinee met Coverband Back2Basic op zondag 3 oktober bij DUNO

27 september 13:30  Eén van de meest enthousiaste bands van de regio staat op drie oktober in de huiskamer van DUNO. Back2Basic (want daar hebben we het over) is daar zeker niet voor het eerst. De voorgaande keren kon het viertal rekenen op grote belangstelling en dito waardering. En uiteraard gaan Harrie, Jan, Stefan en Joop er weer alles aan doen om de bezoekers een plezierige middag te bezorgen. Back2Basic speelt die zondag van 2 tot 6 ’s middags bij DUNO. Bij de deur wordt naar vaccinatie- of herstelbewijs gevraagd. Reserveren is niet nodig maar vol is vol. Kom dus bijtijds. Toegang vanaf 13.30 uur. De entree bedraagt 7 euro die in contanten dient te worden voldaan. Bij de bar kan alleen met pin worden betaald. meer »

299x gelezen

Tussen 15 en 27 jaar? Op 21, 28 juli; 4 en 11 augustus op DUNO zijn!

16 juli 7:00  DUNO komt met jou in beweging! Ben je tussen de 15 en 27 jaar dan kun je samen met organisatoren in ons stadsdeel Loosduinen op vier dagen een mooie belevenis ervaren. Op 21 en 28 juli en 4 en 11 augustus is ons complex Haagsche Dynamiek het spetterend middelpunt van gratis toffe sportactiviteiten. Je leest er alles over op de afgedrukte poster hieronder en via de vermelde link.meer »

440x gelezen

De gevaarlijke hand duikt op bij DUNO

12 september 12:00  Dat we bij DUNO van alle markten thuis zijn, mag zo'n beetje wel als bekend worden verondersteld. Van maaltijden maken (www.demaaltijdexpress.nl) tot walking football en Senioren in Beweging, je kunt het zomaar tegenkomen op Haagsche Dynamiek. En we hebben de bridgers. Woensdagavond was het met 84 deelnemers weer volle bak in onze huiskamer en ook dat runnen we allemaal.meer »

635x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!