Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Buurthuis van de toekomst nieuws

Buurthuis van de toekomst nieuws

Met The Roustabouts Old School Rock'n Roll op DUNO

5 november 7:00  Komende zondag 7 november is het weer zover: Met inachtneming van alle coronavoorschriften kun je dan in de huiskamer van DUNO weer genieten van TOPMUZIEK. De band The Roustabouts Rock & Roll staat dan garant voor een middag met Old School Rock'n Roll op Haagsche Dynamiek. Hoe een voetbalclub dus als Buurthuis van de Toekomst ook wat anders dan sport kan brengen.meer »

206x gelezen

The Cosy Rockers: Live muziek op DUNO op zondag 10 oktober

4 oktober 13:45  De band 'The Cosy Rockers' komt op zondag 10 oktober naar DUNO, om daar live muziek te spelen. Wil je daarbij zijn? Dat kan. Lees hieronder verder wat je daarvoor nodig hebt.meer »

311x gelezen

Bingo valt in de smaak, stemming is opperbest

3 oktober 12:45  DUNO is voetbal en... in elk geval ook Bingo! Op de eerste vrijdag van oktober was het meteen raak: onze huiskamer zal vol enthousiaste bingo-spelers. Het DUNO Activiteitenteam had wederom voor een mooi prijzenpakket gezorgd en dat maakte de stemming er alleen maar beter op. De bingo viel duidelijk in de smaak, blij dat het allemaal weer kon. Op naar de volgende, die is als Kerstbingo op 10 december. Opgeven kan via dunobingo@gmail.commeer »

306x gelezen

Muziekmatinee met Coverband Back2Basic op zondag 3 oktober bij DUNO

27 september 13:30  Eén van de meest enthousiaste bands van de regio staat op drie oktober in de huiskamer van DUNO. Back2Basic (want daar hebben we het over) is daar zeker niet voor het eerst. De voorgaande keren kon het viertal rekenen op grote belangstelling en dito waardering. En uiteraard gaan Harrie, Jan, Stefan en Joop er weer alles aan doen om de bezoekers een plezierige middag te bezorgen. Back2Basic speelt die zondag van 2 tot 6 ’s middags bij DUNO. Bij de deur wordt naar vaccinatie- of herstelbewijs gevraagd. Reserveren is niet nodig maar vol is vol. Kom dus bijtijds. Toegang vanaf 13.30 uur. De entree bedraagt 7 euro die in contanten dient te worden voldaan. Bij de bar kan alleen met pin worden betaald. meer »

215x gelezen

Tussen 15 en 27 jaar? Op 21, 28 juli; 4 en 11 augustus op DUNO zijn!

16 juli 7:00  DUNO komt met jou in beweging! Ben je tussen de 15 en 27 jaar dan kun je samen met organisatoren in ons stadsdeel Loosduinen op vier dagen een mooie belevenis ervaren. Op 21 en 28 juli en 4 en 11 augustus is ons complex Haagsche Dynamiek het spetterend middelpunt van gratis toffe sportactiviteiten. Je leest er alles over op de afgedrukte poster hieronder en via de vermelde link.meer »

360x gelezen

De gevaarlijke hand duikt op bij DUNO

12 september 12:00  Dat we bij DUNO van alle markten thuis zijn, mag zo'n beetje wel als bekend worden verondersteld. Van maaltijden maken (www.demaaltijdexpress.nl) tot walking football en Senioren in Beweging, je kunt het zomaar tegenkomen op Haagsche Dynamiek. En we hebben de bridgers. Woensdagavond was het met 84 deelnemers weer volle bak in onze huiskamer en ook dat runnen we allemaal.meer »

517x gelezen

Asperges eten tijdens buurtdiner DUNO op vrijdag 19 april

17 april 20:15  Stichting Den Haag Vitaal organiseert samen met onze DUNO-partner De Maaltijdexpress weer een mooi buurtdiner. Onze gezellige huiskamer wordt dan weer omgetoverd tot een luxe restaurant. Op vrijdag 19 april het zover. Ditmaal is het thema asperges en er zijn nog enkele plekken vrij. Het is financieel laagdrempelig en vooral de ooievaarspashouders krijgen een stevige korting. meer »

605x gelezen

Bridgers doen het met kaarten... buiten

10 augustus 14:30  Hoewel inmiddels de regen weer gestaag valt, was het afgelopen week opnieuw ongelooflijk warm. Als bridgers van DUNO (zoals je weet brengen we in Buurthuis van de Toekomst DUNO twee clubs onder) moet je dan weet. En dus konden we dit tafereel waanemen: bridgers die niet in onze huiskamer maar buiten hun wekelijkse clubavond beleefden. Het beviel uitstekend, hopelijk kan het deze zomer nog vaker.meer »

530x gelezen

Walking Football bij DUNO, gelukkig hebben we de foto's al

9 augustus 8:00  DUNO gaat aan het Walking Football. Het is de variant van het voetbalspel waarbij, meestal iets oudere, spelers in een rustig (wandelend) tempo aan het voetballen slaan. Al heel populair op flink wat velden en binnenkort ook bij ons te vinden. Over het hoe en wat hoor je binnenkort meer, de eerste foto's werden alvast gemaakt. Helden-van-toen op de foto, ter promotie van wat binnenkort komt.meer »

774x gelezen

VVE Thorbeckestaete vindt onderdak in BvdT DUNO

14 april 0:00  Een drukke bedoening afgelopen week op DUNO. Zo vergaderde de vereniging van eigenaren van onze buren Thorbeckestaete in onze huiskamer, inmiddels traditioneel het domein voor deze bijeenkomsten. Onder het motto 'beter een goede buur dan een verre vriend...' heetten wij de bewoners nu al enige jaren van harte welkom. Het past in DUNO's ambities Buurthuis van de Toekomst (BvdT) te willen zijn.meer »

211x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!