Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Buurthuis van de toekomst nieuws

Buurthuis van de toekomst nieuws

Tussen 15 en 27 jaar? Op 21, 28 juli; 4 en 11 augustus op DUNO zijn!

16 juli 7:00  DUNO komt met jou in beweging! Ben je tussen de 15 en 27 jaar dan kun je samen met organisatoren in ons stadsdeel Loosduinen op vier dagen een mooie belevenis ervaren. Op 21 en 28 juli en 4 en 11 augustus is ons complex Haagsche Dynamiek het spetterend middelpunt van gratis toffe sportactiviteiten. Je leest er alles over op de afgedrukte poster hieronder en via de vermelde link.meer »

285x gelezen

De gevaarlijke hand duikt op bij DUNO

12 september 12:00  Dat we bij DUNO van alle markten thuis zijn, mag zo'n beetje wel als bekend worden verondersteld. Van maaltijden maken (www.demaaltijdexpress.nl) tot walking football en Senioren in Beweging, je kunt het zomaar tegenkomen op Haagsche Dynamiek. En we hebben de bridgers. Woensdagavond was het met 84 deelnemers weer volle bak in onze huiskamer en ook dat runnen we allemaal.meer »

448x gelezen

Asperges eten tijdens buurtdiner DUNO op vrijdag 19 april

17 april 20:15  Stichting Den Haag Vitaal organiseert samen met onze DUNO-partner De Maaltijdexpress weer een mooi buurtdiner. Onze gezellige huiskamer wordt dan weer omgetoverd tot een luxe restaurant. Op vrijdag 19 april het zover. Ditmaal is het thema asperges en er zijn nog enkele plekken vrij. Het is financieel laagdrempelig en vooral de ooievaarspashouders krijgen een stevige korting. meer »

466x gelezen

Bridgers doen het met kaarten... buiten

10 augustus 14:30  Hoewel inmiddels de regen weer gestaag valt, was het afgelopen week opnieuw ongelooflijk warm. Als bridgers van DUNO (zoals je weet brengen we in Buurthuis van de Toekomst DUNO twee clubs onder) moet je dan weet. En dus konden we dit tafereel waanemen: bridgers die niet in onze huiskamer maar buiten hun wekelijkse clubavond beleefden. Het beviel uitstekend, hopelijk kan het deze zomer nog vaker.meer »

468x gelezen

Walking Football bij DUNO, gelukkig hebben we de foto's al

9 augustus 8:00  DUNO gaat aan het Walking Football. Het is de variant van het voetbalspel waarbij, meestal iets oudere, spelers in een rustig (wandelend) tempo aan het voetballen slaan. Al heel populair op flink wat velden en binnenkort ook bij ons te vinden. Over het hoe en wat hoor je binnenkort meer, de eerste foto's werden alvast gemaakt. Helden-van-toen op de foto, ter promotie van wat binnenkort komt.meer »

729x gelezen

VVE Thorbeckestaete vindt onderdak in BvdT DUNO

14 april 0:00  Een drukke bedoening afgelopen week op DUNO. Zo vergaderde de vereniging van eigenaren van onze buren Thorbeckestaete in onze huiskamer, inmiddels traditioneel het domein voor deze bijeenkomsten. Onder het motto 'beter een goede buur dan een verre vriend...' heetten wij de bewoners nu al enige jaren van harte welkom. Het past in DUNO's ambities Buurthuis van de Toekomst (BvdT) te willen zijn.meer »

151x gelezen

DUNO en 2Samen verdubbelen capaciteit naschoolse opvang

11 april 0:00  DUNO en kinderopvangorganisatie 2Samen gaan uitbreiden! Onze accommodatie gaat onderdak bieden aan nog meer kinderen dan we nu al doen. Dat is fijn nieuws voor ouders uit onze buurt die op een plekje zitten te springen en ook voor DUNO, dat 2Samen meer ziet gaan bijdragen aan onze club. De opvang geschiedt op de momenten dat de huiskamer niet door DUNO in gebruik is.meer »

283x gelezen

City Bridge Club: Volle bak op woensdag in Buurthuis DUNO

29 maart 0:00  Volle bak deze woensdagavond 28 maart in DUNO's Buurthuis van de Toekomst. De City Bridge Club is vaste spelers op deze avond geworden. De club werd opgericht in 1985 en is voortgekomen uit één van de bekende AVRO Televisie Bridge cursussen. CBC telt rond de 100 leden en is aangesloten bij de Nederlandse Bridgebond. Nogmaals van harte welkom!meer »

316x gelezen

Nog meer bridgers naar DUNO: City Bridge Club woensdagavond

8 maart 0:00  DUNO is opnieuw een bridgeclub rijker. Hadden we op de dinsdagavond al bridgeclub NBC, op de woensdagavond is er nu de CBC: De City Bridge Club. Hieronder stelt de club zich voor. De CITY BRIDGE CLUB werd opgericht in 1985 en is voortgekomen uit één van de bekende AVRO Televisie Bridge cursussen. CBC telt rond de 100 leden en is aangesloten bij de Nederlandse Bridgebond.meer »

340x gelezen

Steun onze Henk Tramper als 'inspirerende sociaal ondernemer'

24 januari 0:00  Veel DUNO'ers kennen Henk Tramper wel, de man die vanaf Haagsche Dynamiek omwonenden van maaltijden voorziet, zie www.demaaltijdexpress.nl en lees ook zijn verhaal op onze site. Ook biedt Henk op een bijzondere manier mensen werk aan. Vanaf nu kunnen we Henk ook helpen in de strijd om de meest inspirerende sociaal ondernemer van Den Haag.meer »

200x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!