Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws Vrouwen 1

Nieuws Vrouwen 1

Selin (17) nieuwe aanwinst DUNO vrouwen

23 april 14:45  Goed nieuws vanuit de DUNO vrouwenvoetbal commissie. Ondanks dat we nog in corona perikelen zitten is de staf van de DUNO vrouwen druk bezig voor het volgende seizoen. We kunnen melden dat de eerste versterking binnen is, te weten Selin, een 17 jarig talent dat overkomt van SVH. We heten Selin van harte welkom en wensen haar veel plezier de komende jaren.meer »

546x gelezen

Digitale Wedstrijd Formulier (DWF): Vul correct in en handel het goed af

11 september 12:00  Het seizoen 2020-2021 is inmiddels begonnen en de eerste officiële wedstrijden zitten er inmiddels op. Bij elke officiële bekerwedstrijd of een competitieduel dient het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF) te worden ingevuld. We leggen het nog een keer uit wat er van jou als leider, trainer of begeleider wordt verwacht. Handel ernaar, anders komt jouw team of de club in de problemen bij de afhandeling via de KNVB.meer »

1561x gelezen

VOORUITBLIK SENIOREN: Eerste officiƫle programma sinds maart

27 augustus 7:00  Met thuisduels voor DUNO 3, 4, 6 en 35+ (het duel van DUNO 2 is uitgesteld op verzoek van tegenstander Nootdorp) gaan we een aantrekkelijk programma tegemoet voor de DUNO-senioren. Over het jeugdprogramma lees je later meer. Het is het eerste bekerprogramma dat we gaan spelen en dat alleen al maakt zaterdag 29 augustus een gedenkwaardige zaterdag. Het eerste officiële programma sinds na het eerste weekeinde van maart corona uitbrak.meer »

875x gelezen

DUNO Vrouwen trappen thuis af tegen De Zwervers

21 augustus 17:00  Op zaterdag 22 augustus begint de oefencampagne van onze DUNO Vrouwen tegen YVV De Zwervers. Na weken getraind te hebben gaan we eindelijk weer een wedstrijd spelen met een nieuwe selectie, zo laten de vrouwen weten. Het duel is op Haagsche Dynamiek en begint om 15.00 uur. Hieronder vind je meer in een bericht van Ramsay van Rhijn namens de vrouwenafdeling.meer »

681x gelezen

FOTOREPORTAGE: DUNO vrouwen hebben er plezier in

10 juni 7:00  De vrouwen (7x7) van DUNO hebben er ook in deze onzekere tijden zin in. Fotograaf Astrid van der Zijden legde op fraaie wijze vast hoe deze vrouwengroep de draad weer oppakt. Onder toeziend oog van trainer Hans Lamens en onder anderen bestuurslid Alphons Pije straalden vrolijkheid en enthousiasme er van af. Plezier stond overduidelijk voorop. Meer dan de moeite van het bekijken waard!meer »

806x gelezen

UIT DEN OUDEN DOOSCH: Onze vrouwen, op volle kracht

4 juni 7:00  Een Uit den Ouden Doosch uit een niet heel ver verleden: De DUNO-vrouwen aan het begin van het seizoen 2013-2014. Toen we nog op volle kracht mochten voetballen. We herkennen nog tal van dames die nu bij DUNO rondlopen. Het was de veelbelovende start van een mooi seizoen. Waarbij we aan de start een fraai fotoboek opstelden. Je kunt het hieronder terugzien. Heb jij een foto voor deze rubriek? Stuur aan info@hsvduno.nl meer »

461x gelezen

Vrouwen van DUNO hervatten training op weg naar nieuw seizoen

28 mei 7:00  Dat we al veel jeugdspelers weer hadden rondlopen is fijn, de seniorenselectie en niet-selectieteams zijn er onlangs ook bij gekomen. Het kan weer, trainen in de 1,5 meter samenleving. Gelukkig maar. De DUNO-vrouwen zijn ook weer begonnen en dat is eveneens fijn nieuws. Op weg naar een nieuw seizoen. Onlangs gaf Ramsay van Rhijn een inkijkje in het nieuwe seizoen op de website het Haags amateurvoetbal.meer »

468x gelezen

VOORUITBLIK SENIOREN: ZAMI-selectie naar Naaldwijk

12 maart 7:00  We blikken vooruit naar het weekend van zaterdag 14 en zondag 15 maart. Het weekend waar onder andere onze selectie uitkomt in belangrijke wedstrijden in strijd tegen degradatie en het kampioenschap. meer »

941x gelezen

DUNO Vrouwen vanaf volgend seizoen definitief op zaterdag

9 maart 17:00  De kogel is door de kerk. Na langdurig overleg met diverse commissies alsmede met de speelsters is er besloten dat de DUNO vrouwen vanaf volgend seizoen uitkomen op de zaterdagen, en niet meer op zondag.meer »

870x gelezen

TERUGBLIK SENIOREN: DUNO 2 en DUNO 3 houden knap stand

9 maart 7:00  DUNO 1 pakte een punt, thuis tegen Duindorp SV - maar er gebeurde meer. Zo hield DUNO 2 goed stand bovenin de ranglijst door met 2-1 te winnen van VELO. Ook ons derde elftal doet het nog altijd uitstekend. Je leest het allemaal hier.meer »

1327x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!