Nieuws Vrouwen 1 - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws Vrouwen 1

Nieuws Vrouwen 1

Nog enkele vacatures staan open, bekijk ze en wellicht kom jij ons versterken !

26 juni 10:00  We hebben bij DUNO momenteel meerdere vacatures openstaan. Van een leider tot aan een hoofdtrainer, we zoeken ze voor diverse afdelingen. Interesse ? Lees snel verder.meer »

935x gelezen

HSV DUNO Vrouwen 1 is op zoek naar een nieuwe Trainer/Coach!

22 juni 10:15  Voor het seizoen van 2023/2024 zijn wij opzoek naar een nieuwe trainer/coach! Onze huidige trainer wil wat meer tijd besteden met zijn familie waardoor wij zonder trainer zitten. Wij zijn een fanatieke, ambitieuze en gezellige groep dames die veel waarde hecht aan het verbeteren van onze voetbalkwaliteiten.meer »

501x gelezen

Ton Sekrève neemt na 10 jaar afscheid als trainer DUNO Dames 1

30 mei 6:00  De laatste wedstrijd van het seizoen was er één met een dubbel gevoel. Na tien jaar langs de lijn te hebben gestaan bij DUNO Dames 1 coachte Ton Sekrève zijn allerlaatste wedstrijd als trainer van het damesteam. In wat misschien wel een van de sterkste wedstrijden van het seizoen was, knokte het team zich naar een 3-1 overwinning op Schipluiden en bereikte daarmee de derde plek in de competitie. meer »

474x gelezen

VACATURE: DUNO Vrouwen zoekt nieuwe, enthousiaste trainer

24 mei 15:00  DUNO is voor het seizoen 2023-2024 op zoek naar een enthousiaste hoofdtrainer voor de vrouwen. Het eerste elftal komt nu uit in de vijfde klasse zaterdag. Komend seizoen zal DUNO met één team uitkomen op zaterdag.meer »

556x gelezen

VOORUITBLIK SENIOREN: We gaan weer voor het echie spelen

1 september 7:00  We gaan officieel beginnen. De meeste seniorenteams die zaterdag in actie komen, gaan de strijd aan om de beker. We eindigen deze dag met het duel van onze 1e elfal, thuis tegen het Leidschendamse SEV. Aanvang is 14.30 uur en we hopen op veel bezoekers.meer »

830x gelezen

ACHTERAF: DUNO 5 op juichfoto, monsterscore DUNO JO11-3

20 maart 14:00  Een zonovergoten juichfoto van DUNO 5 ditmaal. Na de zwaarbevochten winst op Wanica Star genoten de mannen van ons vijfde van hun succes. Ook genieten deden spelers, ouders, opa's en oma's van onze JO11-3: zij zorgden voor de grootste mega-overwinning van zaterdag 19 maart: thuis tegen Naaldwijk werd het maar liefst 15-2. Voor een compleet overzicht van alle resultaten zie bijgaand overzicht.meer »

912x gelezen

TERUGBLIK SENIOREN : Weinig punten voor onze senioren

13 februari 17:00  Zaterdag 12 februari was niet voor elk seniorenteam een dag waarin we de drie punten konden bemachtigen, behalve onze 3e elftal. DUNO 3 won namelijk met 1-2 bij REMO. DUNO 2 moest toezien hoe VELO er met de winst ervandoor ging. Hier werd de uitslag 1-5. De mannen van DUNO 5 wisten een punt te behouden aan het uitduel tegen PGS/VOGEL. Hier werd de eindstand 1-1. DUNO 4 kon ons helaas niet trakteren op een overwinningsselfie, thuis werd met 1-7 verloren van Toofan. DUNO 1 moest de drie punten meegeven aan het Zoetermeerse DWO. De Zoetermeerders wonnen met 0-2. De DUNO Vrouwen waren vrij en het duel van de Veteranen werd afgelast. meer »

609x gelezen

VOORUITBLIK SENIOREN: DUNO 1 hervat thuis de competitie tegen DWO

10 februari 15:00  Onze ZAMI-selectie mag weer beginnen aan de hervatting van het seizoen. Mede dankzij een mooie volle programma komen bijna alle seniorenteams in actie, behalve de vrouwen.meer »

738x gelezen

VOORUITBLIK SENIOREN: DUNO 1 ontvangt Zestienhoven in beker

2 september 12:30  Het is eindelijk weer zover. De bal gaat weer voor het echie rollen. Na maandenlang te hebben getraind, andere aangepaste trainingsvormen -op onder meer 1,5 meter- te hebben moeten doen, gaan we nu dan echt weer voetballen. We beginnen deze zaterdag 4 september bij de senioren voor de beker. Je bent van harte welkom om dat bij te wonen, houd je ook op ons complex aan de coronaregels (en bovendien geldt: roken is niet toegestaan op en langs de velden of binnen).meer »

1392x gelezen

Vooruitblik wedstrijden : Nog éénmaal oefenen voordat we officieel beginnen

26 augustus 13:30  Nog even, en dan beginnen de officiële wedstrijden. Deze week nog volop oefenvoetbal. Onder andere komen deze zaterdag onze jeugd in actie, alsmede DUNO 1,2 en de vrouwen. Reden genoeg om bezoek te brengen aan de Haagsche Dynamiek.meer »

1066x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!