Algemeen nieuws - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Algemeen nieuws

Algemeen nieuws

DUNO 1 scorend de beste, goals tegen minimaal; nu Erasmus uit

Vandaag, 30 november 6:00  De 2-0 winst op GSC Esdo is nog vers en toch komt onze hoofdmacht zaterdag 2 december alweer in actie. Ditmaal is Erasmus de opponent en beginnen we om 14.30 uur aan de Erasmusweg. Zo langzamerhand staan alle tegenstanders onder DUNO 1 en dat is een fijn gegeven. Toch liggen alle ploegen bijzonder dicht bij elkaar en telt nog altijd elke overwinning. We wensen de mannen van trainer Kenneth Lamens alle succes.meer »

126x gelezen

Gaat goed hoor, met voorzitter DUNO (en meer jubileum)

28 november 6:00  Gaat het wel goed met de voorzitter van DUNO? Jeroen van der Zwan kreeg de afgelopen dagen, sinds we op vrijdag 24 november ons eeuwfeest konden vieren, heel wat huldeblijken over zich heen. Hoe hij dat heeft doorstaan? Tsja, wat zullen we zeggen. Bijgaande foto zou reden tot zorg kunnen zijn, maar we zien het maar als gebaar van grootse trots. Sinds wethouder Bredemeijer de Koninklijke Erepenning uitreikte wordt het exemplaar gekoesterd.meer »

345x gelezen

Voormalig DUNO-trainer Jaap Advocaat overleden

26 november 20:30  Via de media vernamen wij, dat voormalig DUNO trainer Jaap Advocaat op 82-jarige leeftijd is overleden. Jaap was bij DUNO twee jaar actief als trainer. meer »

251x gelezen

DUNO-TV: Hoe 100-jarige springlevend is, wat een topfeest!

26 november 13:00  Voor als ze over 100 jaar de vraag mochten stellen: konden ze bij dat DUNO behalve voetballen ook feestvieren? We schrijven het maar zo helder mogelijk op: wat was ons 100-jarig bestaan een knalfeest in de Hudson in Den Haag! Zo'n vierhonderd feestgangers gingen zaterdagavond 25 november 2023 helemaal los in dit feestcentrum randje Den Haag, waarbij feestnummer dj Ricardo ons geheel en al in jubelstemming bracht.meer »

999x gelezen

DUNO Legends zijn heer-en-meester in jubileumduel 100 jaar

25 november 15:30  De DUNO Legends zijn heer-en-meester geweest tijdens het 100-jarig jubileumduel tegen onze hoofdmacht. De wedstrijd had zaterdag 25 november plaats, de dag dat DUNO 100 jaar + 1 dag bestond. Ondanks een enorm veldoverwicht van de Legends kwam ons eerste elftal met de 2-2 eindstand goed weg. Voor de Legends scoorde good-old Ron Favre beide doelpunten. Namens DUNO 1 troffen doel Olav Ruijl en Jorginho van der Heijden.meer »

1135x gelezen

Zoveel DUNO-trainers bijeen zagen we nog nooit

25 november 9:45  Het was een heel bijzonder moment, tijdens onze jubileumreceptie annex reünie op vrijdag 24 november. DUNO 100 jaar vieren we met heel veel trainers, van zaterdag- en zondagafdeling, die DUNO door de jaren heen hebben gediend. Ze hadden massaal gehoor gegeven aan de uitnodiging om naar onze feestdag te komen. We hebben het bijzonder op prijs gesteld dat ze er waren.meer »

513x gelezen

DUNO krijgt Koninklijke Erepenning bij 100-jarig bestaan

24 november 21:30  DUNO heeft de Koninklijke Erepenning ontvangen voor het 100-jarig bestaan. Wethouder Hilbert Bredemeijer, tevens loco-burgemeester, kwam deze onderscheiding tijdens onze jubileumreceptie op 24 november overhandigen. De Koninklijke Erepenning symboliseert het respect en de waardering die de Koning heeft voor bijzondere verdiensten van de ontvanger. Bredemeijer prees DUNO als een maatschappelijk betrokken vereniging. meer »

435x gelezen

Dit is het feest dat we vrijdag 24/11 en zaterdag 25/11 vieren

24 november 9:00  Het is zover, onze jubileumactiviteiten gaan deze vrijdag 24 november en zaterdag 25 november naar een hoogtepunt. Met o.a. LEDS-voetbal voor de jeugd, een magic show en lasergamen. Maar ook met de reünie, jubileumreceptie en het Hudson-feest. We kijken er met z'n allen enorm naar uit en wensen jou een paar geweldige dagen. Geniet van 100 jaar DUNO, mogen we trots op zijn!meer »

586x gelezen

Hieperdepiep: DUNO IS 100 JAAR - wat een moderne traditie!

24 november 0:15  Van harte gefeliciteerd DUNO'ers. We bestaan als leden van onze vereniging precies 100 jaar. Dat is een welgemeende felicitatie aan ons allen waard! Wie je bent, wat je doet - binnen DUNO zeer gewaardeerd en hoe fijn dat we dit vandaag trots als eeuweling kunnen vieren. Honderd jaar, dat is koninklijk lang; in een rij met prominente clubs in Nederland. We vieren het deze vrijdag en morgen op Grootse Wijze. Moderne traditie is een feit!meer »

428x gelezen

Beelden die beroeren van 100 jaar DUNO in AD Haagsche Courant

23 november 13:00  Beelden die beroeren van 100 jaar DUNO in AD Haagsche Courant. Op donderdag 23 november een prachtige publicatie rond ons eeuwfeest van de hand van auteur Martin van Zaanen. Erevoorzitter Rob Leenheer, tevens voorzitter van de jubileumcommissie, koestert de herinneringen bij de foto's, zo zorgvuldig uitgezocht door Astrid van der Zijden. Foto's die ook te zien zijn in ons jubileumboek.meer »

405x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!