Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Algemeen nieuws

Algemeen nieuws

Onderlinge wedstrijden en trainen op zaterdag 17 april

Gisteren, 15 april 6:15  Op zaterdag 17 april is het onverminderd onderling voetballen en trainen op Haagsche Dynamiek. Heel wat DUNO'ers komen in actie - onder coronaregels maken we er het beste van. DUNO JO13-1 heeft een opvallende alternatieve activiteit: Jiu Jitsu. Het volledige programma staat hieronder vermeld.meer »

195x gelezen

KNVB: Onzekerheid over doorgaan Regio Cup

14 april 17:45  De KNVB heeft zo z'n twijfels over het doorgang kunnen laten vinden van de Regio Cup. In een mededeling op de website staat de voetbalbond stil bij de laatste ontwikkelingen rond corona. Hieronder wat de KNVB schrijft.meer »

147x gelezen

Versoepelingen voor amateurvoetbal zitten er nog niet in

14 april 6:30  De persconferentie van minister-president Rutte en minister De Jonge heeft dinsdagavond 13 april nog geen versoepelingen opgeleverd voor het amateurvoetbal. Hoewel er een stappenplan is aangekondigd waarin meer ruimte komt om ook het buitensporten weer verder open te stellen, is van concrete versoepelingen nu nog geen sprake. Het betekent dat er dus ook geen zicht is op de start van de Regio Cup.meer »

136x gelezen

Trainen op zaterdag 10 april volgens dit schema

9 april 7:00  Op zaterdag 10 april gaan we door met het onderling voetbal- c.q. trainingsprogramma op DUNO. Hieronder staan alle activiteiten vermeld. We wensen je een goede zaterdag. Publiek is nog altijd niet welkom op ons complex.meer »

203x gelezen

UIT DEN OUDEN DOOSCH: Kijkduin is de basis voor oogstjaren

6 april 7:00  Aan het begin van het seizoen 2006-2007 keken we verwachtingsvol uit naar wat zou gaan komen. De DUNO-selectie bivakkeerde toen in de voorbereiding - net als de hele vereniging - op ons tijdelijk onderkomen in Kijkduin, op de oude velden van SOA. Een periode waarop we geregeld liefdevol terugkijken, want die krakkemikkige kantine en die velden met bomen eromheen werden alom gewaardeerd.meer »

311x gelezen

Onderling voetbal brengt verrassende ontmoetingen

3 april 17:45  Het werd een zonnige Paaszaterdag, met onderling voetballen en trainen. Met verrassende ontmoetingen. Zo zagen we DUNO onder 27 jaar in actie tegen de youngsters van DUNO 6 en speelden ook de DUNO Vrouwen en JO15-1 tegen elkaar. We houden dapper vol, zo in coronatijden. meer »

240x gelezen

Voetballen op Paaszaterdag op DUNO

2 april 7:00  Op zaterdag 3 april is het programma op DUNO als hieronder genoemd. Onder meer is er het duel tussen DUNO Onder 27 jaar en de youngster van DUNO 6 (13.00 uur). Toeschouwers op ons complex zijn nog altijd niet toegestaan wegens de coronavoorschriften. Een mooie Paaszaterdag gewenst!meer »

206x gelezen

Gemeente Den Haag: Alle sportparken vanaf 1 juli rookvrij

30 maart 14:45  De gemeente Den Haag heeft bepaald dat alle sportparken vanaf 1 juli 2021 rookvrij zullen moeten zijn. Dat geldt voor zowel alle binnenruimten als buiten de kantines op en rondom de velden. In een toelichting laat de gemeente aan de sportclubs weten dat alle huurovereenkomsten in deze zin worden aangepast. Alle sportclubs in Den Haag moeten hieraan gaan voldoen. Ook DUNO is geïnformeerd over deze maatregel.meer »

193x gelezen

Trainingstijden vanaf donderdag 1 april weer naar normaal

28 maart 15:00  De trainingstijden gaan vanaf donderdag 1 april weer naar de normale en oorspronkelijke tijden. Dit omdat de avondklok van 21:00 uur naar 22:00 uur is verplaatst. Uiteraard gelden de opgestelde Coronamaatregelen en blijven deze van toepassing.meer »

205x gelezen

Bestuur DUNO komt met voorstel compensatie contributie

28 maart 7:00  Het bestuur van DUNO komt met een voorstel tot compensatie van de contributie. Dat gebeurt voorafgaand aan de algemene ledenvergadering die wordt gehouden op donderdagavond 27 mei. De compensatie moet enigszins goedmaken dat vooral de seniorleden (mannen en vrouwen) door corona veel voetbalplezier hebben moeten missen, sinds vorig jaar maart corona uitbrak.meer »

379x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!