Algemeen nieuws - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Algemeen nieuws

Algemeen nieuws

Initiator van DUNO Playbackshow draait 30 jaar later nog steeds!

Gisteren, 31 mei 6:00  Aan het einde van de jaren tachtig, in 1987 om precies te zien, kreeg je op DUNO een fenomeen dat rechtstreeks van televisie was overgenomen: de DUNO playbackshow. Veel wat oudere leden zullen zich deze spektakelshows nog herinneren, er gingen maanden van oefenen en plezier aan vooraf en de uitvoeringen waren van een hoog niveau. Er zouden vele, vele shows volgen in de jaren erna.meer »

277x gelezen

Op zoek naar iets leuks ? Bekijk de DUNO vacatures die openstaan

28 mei 6:00  We hebben bij DUNO momenteel meerdere vacatures openstaan. Van een leider tot aan een hoofdtrainer, we zoeken ze voor diverse afdelingen. Interesse ? Lees snel verder. meer »

119x gelezen

VOORAF: DUNO sluit reguliere competitie af bij PGS/Vogel

26 mei 15:30  Het zou wel eens de laatste wedstrijd van dit seizoen van DUNO 1 kunnen worden, op zaterdag 27 mei. Er bestaat nog een minimale kans dat we nacompetitie behalen, maar normaal gesproken zwaait onze hoofdmacht bij PGS/Vogel het seizoen uit. Niks mis mee, ook al hadden we op iets meer gehoopt. Het is hoe dan ook een TOP-seizoen geworden waarvoor alle complimenten op hun plaats zijn.meer »

241x gelezen

De DUNO zomerbingo komt er weer aan

23 mei 15:00  Goed nieuws ; de volgende bingo staat alweer gepland en wel op vrijdag 23 juni 2023. De bingo wordt gehouden op H.S.V. DUNO en er zijn weer leuke prijzen ingekocht, in de thema van de zomer. Lees verder hoe jij jezelf kunt aanmelden.meer »

186x gelezen

Je valt nergens beter dan op DUNO, zouden we bijna durven beweren

23 mei 6:00  We zouden bijna durven beweren dat je nergens beter valt dan op DUNO. Op ons complex namelijk is vanaf eind juni de eerste van een 13-weekse cursus valpreventie voor ouderen. Het is inmiddels de derde reeks cursussen die op Haagsche Dynamiek wordt aangeboden. In elk stadsdeel van Den Haag kunnen ouderen terecht. DUNO biedt opnieuw graag onderdak aan deze preventietraining.meer »

221x gelezen

DUNO-vrouwen winnen, ook gehavende veteranen doen goede zaken

22 mei 12:15  De zo gewenste overwinning van onze hoofdmacht kwam er helaas niet, de DUNO-vrouwen daarentegen deden zaterdag 20 mei van zich spreken. Zij versloegen op Haagsche Dynamiek Westlandia met 3-1. Meer mooi nieuws kwam er onder meer van DUNO 35+. De veteranen, die wegens vertegenwoordiging in het buitenland wel wat mensen moesten missen..., wonnen toch en knap met 3-2 van Forum Sport.meer »

180x gelezen

DUNO-sponsor Vermolen viert feest en krijgt een warm onthaal

22 mei 6:00  DUNO-sponsor Vermolen aan de Loosduinsekade bestaat veertig jaar en dat jubileum krijgt mooi veel aandacht bij Den Haag FM. "Bewoners komen al jaren naar de snackcar voor een broodje speklap, de speciale pindasaus en de kroketten. Na al die jaren is de snackcar toe aan vernieuwing en dus komt er binnenkort een nieuwe kiosk op de hoek van de Volendamlaan," schrijft de lokale omroep.meer »

383x gelezen

VOORAF: Omdat de fans het verdienen, DUNO voluit tegen Quintus

19 mei 12:00  Trainer Kenneth Lamens van de DUNO-selectie vertelde het eerder deze week: DUNO gaat zaterdag tegen Quintus vol aan de bak, niet in de laatste plaats omdat hij vindt dat de supporters een mooie seizoenafsluiting verdienen. Het kan nog steeds, het behalen van de nacompetitie om promotie, maar dan is winst op de Westlandse ploeg wel een voorwaarde om te mogen blijven hopen. Het duel begint om 14.30 uur.meer »

252x gelezen

The New Aces treden op zondag 28 mei weer op bij DUNO

15 mei 10:00  Het is weer zover, het DUNO matinee op de zondag! Op 28 mei 2023 kunnen we weer genieten van de country & Indo-rock van The New Aces. Wil jij hierbij zijn ? Lees dan snel verder. De zondagmiddagen vol muziek kunnen zich in een grote belangstelling verheugen. Sfeer, muziek en lekkere hapjes vormen de combinatie voor een feestelijk samenzijn. Nu opnieuw met een topband!meer »

153x gelezen

DUNO FAMILIEDAG op zaterdag 24 juni - fase 1; hulp gevraagd

14 mei 7:00  Het einde van het seizoen is weer in zicht, en dat gaan we traditiegetrouw vieren met de DUNO FAMILIEDAG. Dat doen we op zaterdag 24 juni, van 11.00 tot 16.00 uur en is voor zowel de DUNO-jeugd als -senioren. We sluiten af met een avond voor de vrijwilligers vol sfeer en gezelligheid. Op het programma o.a. een mix-voetbaltoernooi, luchtkussen, lekker eten en natuurlijk de huldiging van enkele teams.meer »

399x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!