Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Algemeen nieuws

Algemeen nieuws

RW Repair sponsort wedstrijdbal DUNO tegen Loosduinen

Gisteren, 29 september 11:15  RW Repair is de sponsor van de wedstrijdbal die tussen DUNO en Loosduinen gaat rollen. Dit duel staat voor zaterdag 1 oktober om 14.15 uur gepland. Met dank voor deze geste en laten we de wens uitspreken dat het een mooie wedstrijd wordt. RW Repair is trouw sponsor van DUNO, bekend als allround specialist in schadeherstel. Brandschade, rookschade, andere schade aan je woning? Dan ben je bij RW Repair aan het juiste adres.meer »

69x gelezen

Bestuur DUNO kiest voor nieuwe aanpak vinden vrijwilligers

24 september 7:00  Het vervangen en vinden van vrijwilligers vergt veel tijd en aandacht van de bestuursleden van DUNO. Onlangs heeft het bestuur de organisatie van het vrijwilligerswerk binnen onze vereniging besproken. Het bestuur kiest voor een nieuwe aanpak. Binnenkort wordt begonnen met het persoonlijk benaderen van een aantal leden en ouders van jeugdleden. Over die aanpak bijgaande brief van voorzitter Jeroen van der Zwan.meer »

327x gelezen

Regen brengt eerste afgelastingen met zich mee

24 september 6:15  De regen brengt met zich mee dat in dit eerste volle competitieweekeinde voor alle teams niet alle wedstrijden doorgaan op zaterdag 24 september. In elk geval DUNO JO10-1 bij Die Haghe is op dit moment (8.24 uur) afgelast, hou voor meer informatie voetbal.nl op website of app in de gaten; ook kun je op de programmapagina op de DUNO-app en site een en ander volgen. Op Haagsche Dynamiek hebben we twee kunstgrasvelden en gaat alles door.meer »

147x gelezen

Aanstaande zondag swingen met livemuziek van Eddy C

20 september 14:00  Aanstaande zondag 25 september wordt onze huiskamer weer omgetoverd tot een ware dansvloer. De entertainment wordt verzorgd door indorockband Eddy C. Lees verder zodat je weet hoe jij er bij kunt zijn.meer »

192x gelezen

UIT DEN OUDEN DOOSCH: Adrie en Bertus van der Zijden

19 september 7:00  Om deze maandagochtend met een zoete herinnering te beginnen: een Ouden Doosch foto met een gedenkwaardig DUNO-paar. Adrie en Bertus van der Zijden, waar anders dan achter de bar in onze voormalige kantine aan de Mgr. Nolenslaan. Zo stonden ze daar avond aan avond, weekeinde na weekeinde. Helaas zijn beiden niet meer onder ons, maar de gedachten zijn er niet minder fijn om!meer »

214x gelezen

ACHTERAF: Veel goals en sprankelende resultaten

12 september 7:00  Veel goals en sprankelende resultaten. Zo kun je de terugblik op zaterdag 10 september wel beginnen. Weliswaar wonnen we lang niet alle duels, veel ging wel goed en bovenal: op Haagsche Dynamiek en ver daarbuiten zag je het plezier ervan af spatten. Het was weer een mooie beker/competitiedag.meer »

209x gelezen

Kanker ontwricht je leven, dan doe je dus mee

9 september 7:00  "Het is de collecteweek van KWF. Ik doe mee omdat iedere Nederlander ooit te maken krijgt met kanker." Aldus Remco van Weeren, DUNO-lid en momenteel spelend bij onze buren van ODB. Remco is zeer betrokken bij KWF Kankerbestrijding en zorgde destijds ook voor bijgaand sponsorbord. Zijn oproep in deze week is helemaal helder, bijdragen kan tot en met morgen - aarzel niet.meer »

209x gelezen

VOORAF: DUNO 1 naar De Ster, jeugd in tweede competitieronde

8 september 7:45  Voetbaldag 2. Die komt er aan. Voor bekerpoule of competitie, we staan aan de vooravond van het tweede officiële voetbalweekeinde in deze competitie 2022-2023. Voor ons eerste elftal staat om 14.30 uur het bekerduel bij De Ster (Sportpark Brinckerinckstraat, Brinckerinckstraat 2 - het voormalige Cromvliet-terrein voor wie dat nog weet...) op het programma en bij de jeugd een volle competitieronde. Veel succes alvast!meer »

182x gelezen

Trainers hebben er handig boekje bij, met dank aan RW Repair

7 september 12:30  Een handig boekje erbij voor alle DUNO-trainers: met dank aan sponsor RW Repair bijgaand schrift vanaf nu beschikbaar als trainersmateriaal. Een mooie geste waarmee deze aannemer en schadebehandelaar uit Wateringen onder meer onze club een goede dienst bewijst. Het trainersboekje is voor meer verenigingen beschikbaar gesteld. Hartelijk dank namens de DUNO sponsorcommissie en alle trainers natuurlijk.meer »

234x gelezen

Update! UIT DEN OUDEN DOOSCH: Zo, dat was nog eens een elftal

6 september 7:00  Zo. Dat. Was. Nog. Eens. Een. Eerste. Elftal. De datering kunnen we niet meer exact achterhalen (wie helpt ons?), maar alle DUNO'ers herkennen we nog wel. Een eerste elftal met potentie, waarin Grote Namen bijeenkwamen onder wie Rob Leenheer, Rob Schilte, Nami Atsan en Joop IJspelder. Zonder meer een team dat een plekje verdiend in deze rubriek "Uit den Ouden Doosch". meer »

527x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!