Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Algemeen nieuws

Algemeen nieuws

Kerstbingo in aantocht: op vrijdag 10 december is het zover

19 oktober 12:00  De volgende bingo op DUNO is alweer in aantocht. Op vrijdag 10 december zal de feestelijke KERSTBINGO gehouden worden. Met bijpassende dresscode. Hoeft natuurlijk niet over de top, mag wel!! Meld je gauw aan via dunobingo@gmail.com en doe dat op tijd, want de belangstelling voor de bingo op DUNO is altijd groot. Let op: Deelname is vanaf 18 jaar. Hopelijk tot dan. meer »

159x gelezen

DUNO houdt ledenvergadering op donderdag 25 november

19 oktober 7:00  DUNO houdt op donderdag 25 november de ledenvergadering. Dat doen we dit keer als vanouds, op DUNO. Zowel leden vanaf 18 jaar, JO19-jeugdspelers als ouders van jeugdleden zijn van harte welkom! Die JO19-spelers en ouders hebben geen statutair stemrecht, maar wij zien wel graag dat zij meedenken en zo invloed hebben binnen de vereniging. De ledenvergadering begint om 20.30 uur, alle veldactiviteiten eindigen deze avond om uiterlijk 20.00 uur.meer »

99x gelezen

TERUGBLIK SENIOREN: Winst DUNO 4, 35+ en DUNO-vrouwen

18 oktober 12:00  Met winst voor DUNO 4, DUNO 35+ en een overtuigende zege van de DUNO-vrouwen is zaterdag 16 oktober alleszins redelijk verlopen. Ook de thuispunt van DUNO 1 tegen Naaldwijk mocht er zijn. Voor DUNO 4 was de zege op VELO (2-1) reden voor andermaal een juichfoto en van die plaatjes krijgen we nooit genoeg. Ook het verslag van ons vierde elftal is inmiddels binnen.meer »

130x gelezen

Ruim 1500 euro voor DUNO in spaaractie van AH

17 oktober 16:45  Voorzitter Jeroen van der Zwan heeft een mooi bedrag kunnen ophalen bij Albert Heijn. In de speciale spaaractie leverden de inspanningen van alle DUNO'ers een mooi resultaat op: 1550,90 euro. Bedankt voor ieders inzet! Jeroen ging het bedrag op zondag 17 oktober ophalen in de vestiging aan het De Savornin Lohmanplein - de winkel die eerder in een soort DUNO-paleis was omgetoverd.meer »

222x gelezen

Voetbalcoryfeeën op DUNO en jij kunt erbij zijn op 19 november

15 oktober 7:00  Op vrijdag 19 november dan is er bij DUNO in De Huiskamer een uniek cultureel avondje dat je als voetballiefhebber niet mag missen. Een avond waarop vele voetballers van toen en nu in ongedwongen sfeer met elkaar het glas heffen. Dat was lange tijd door Corona onmogelijk, maar nu mag en kan het gelukkig weer. Dus hoogste tijd voor een inhaalslag. En: er staat genoeg te gebeuren! meer »

380x gelezen

François Pieters verzorgt derde helft DUNO-Naaldwijk

14 oktober 16:00  Na afloop van DUNO 1 tegen Naaldwijk 1 staat zanger François Pieters in onze huiskamer. Nog een mooie gelegenheid om Haagsche Dynamiek aanstaande zaterdag 16 oktober te bezoeken. Uiteraard zijn de geldende coronaregels van kracht. Met François Pieters is een succesvolle derde helft in elk geval gegarandeerd. Voel je dus ook na afloop welkom.meer »

167x gelezen

Zondag matinee bij DUNO valt bijzonder in de smaak

12 oktober 7:00  DUNO vierde een mooi feestje op zondag 10 oktober. Met inachtneming van corona-maatregelen kon een groot gezelschap genieten van een feestelijke muziekmiddag. De band 'The Cosy Rockers' kwam naar onze huiskamer, om daar live muziek te spelen. Daar bleef het niet bij, de voetjes gingen van de vloer en het was nog lang onrustig... de zondag matinees van DUNO vallen bijzonder in de smaak.meer »

243x gelezen

DUNO doet dienst als landingsplaats helikopter

8 oktober 15:00  Hoewel de aanleiding meestal niet fijn is, blijft het mooi te zien dat DUNO als landingsplaats voor een helikopter kan dienen. Zo ook deze vrijdagmiddag 8 oktober wanneer een zogeheten Lifeliner op ons hoofdveld landt. Even geen voetballers, maar urgentie op medisch vlak. Vliegveld DUNO voor even weer geopend.meer »

214x gelezen

Terug van weggeweest: De DUNO-pet

6 oktober 7:00  Wegens grote vraag vanaf nu weer beschikbaar: de DUNO-pet! Dit gewilde exemplaar was enige tijd niet meer te bestellen, maar dat kan nu weer. Je kunt voor een bestelling een mail sturen aan info@hsvduno.nl of op de club terecht. De DUNO-pet is voor 7,50 euro per stuk beschikbaar. meer »

231x gelezen

Tussenstand van de Grote Clubactie 2021

5 oktober 17:00  We zijn ondertussen iets meer dan twee weken verder sinds de start van de Grote Clubactie 2021, dus hoogste tijd voor een tussenstand. Op dit moment zijn er maar liefst 746 loten verkocht. Wat een tussenstand, dat belooft wat voor de komende weken. Ga vooral zo door!meer »

240x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!