Algemeen nieuws - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Algemeen nieuws

Algemeen nieuws

VOORAF: DUNO naar Quintus om draad op te pakken

Gisteren, 26 januari 6:00  DUNO 1 vertrekt zaterdag 28 januari naar Quintus om daar in Kwintsheul de draad weer op te pakken. Dan hebben we het eigenlijk over "de laatste 5 minuten beter doen", want in die slotfase verloren we van koploper PGS/Vogel. Met 12 uit 11 staat de Westlandse ploeg op de 11de plek, dus onderschatting loert voor nummer 3 DUNO. Quintus is vanouds een lastige tegenstander voor ons, dus we zijn gewaarschuwd.meer »

137x gelezen

DUNO minder snel bereikbaar door werk aan Thorbeckelaan

24 januari 6:00  Attentie DUNO'ers en bezoekers van ons complex: Vanaf maandag 30 januari zijn er werkzaamheden op de Thorbeckelaan. De gemeente vervangt het asfalt van de Thorbeckelaan. Dit doet zij uit voorzorg omdat het asfalt verouderd is. Dat laat de gemeente weten. De rijbaan van de Thorbeckelaan krijgt nieuw asfalt. Tijdens de werkzaamheden is de weg deels afgesloten voor het verkeer. In het werkvak zijn de parkeervakken afgesloten. meer »

341x gelezen

TERUGBLIK op vreugde, verdriet en nipte nederlaag JO12-1

23 januari 6:00  Onze hoofdmacht leek de wedstrijd te winnen en verloor alsnog, daartegenover stond zaterdag - op een ouderwets druk Haagsche Dynamiek - een prachtoverwinning van DUNO JO19-1 in de beker. Na de 3-3 thuis tegen DHL namen wij de strafschoppen beter, de beelden hiervan zullen ons nog lang bijblijven. Verder helaas door de winterse neerslag afgelastingen bij de jongste jeugd, zodat uiteindelijk alleen JO12-1 bij VVSB speelde en nipt verloor (3-2).meer »

164x gelezen

DUNO tegen PGS/Vogel is absolute topper aan Mgr. Nolenslaan

20 januari 6:00  Met DUNO tegen PGS/Vogel hebben we zaterdag 21 januari een absolute topper aan de Mgr. Nolenslaan. Het is de nummer twee (DUNO) tegen de koploper, het verschil tussen beide ploegen bedraagt slechts 1 punt. Zowel DUNO als PGS/Vogel won dit seizoen liefst 9 van de 11 duels, de gasten speelden eenmaal meer gelijk en behaalden zodoende een punt meer. De wedstrijd op Haagsche Dynamiek begint om 14.30 uur.meer »

212x gelezen

Haast je! Wandelende voetballers doen ook aan gezelschapsspellen

19 januari 13:00  Wat doen zij daar bij het wandelend voetbal van DUNO? Dat inmiddels tientallen coryfeeën van weleer wekelijks vol plezier tegen een balletje trappen, dat is ruimschoots bekend. Dat zij na afloop voor een uitermate gezellige derde helft op de vrijdagmiddag zorgen mag ook als gegeven worden verondersteld. Dat wij deze walking footballers van DUNO ook nog eens op een gezelschapsspel betrappen.... dus ook dat nog op de vrijdag. Haast je!meer »

173x gelezen

Steun DUNO 1 zaterdag en maak kans op een prijs

17 januari 21:15  Aanstaande zaterdag speelt DUNO 1 de belangrijke wedstrijd tegen PGS/VOGEL 1. PGS staat op de eerste plaats en DUNO op de tweede plaats, met 1 punt achter de koploper. We hopen op de steun van veel DUNO-leden, maar in het bijzonder de DUNO-jeugd !! Wie maakt het mooiste/ origineelste spandoek voor aanstaande zaterdag ?? De winnaar wint een DUNO Cap ter ere van het 100 jarig bestaan. Natuurlijk hopen we op veel aanmoedigingen en toeters !! Laten we er met z’n allen 1 groot feest van maken !! John kind 💚🖤meer »

341x gelezen

O o Torremolinos, tijd vliegt wanneer je het naar je zin hebt

15 januari 9:00  De tijd vliegt wanneer je het naar je zin hebt. De DUNO-selectie heeft het op de tweede dag tijdens het trainingskamp op Torremolinos bijzonder leuk gehad. Toonaangevendste onderdeel van de dag: een toernooi met drie andere ploegen die daar ook bivakkeren. Maar eerst kijken we ook nog even terug op de eerste dag toen een training en een pubquiz op het programma stonden. meer »

363x gelezen

VOORAF: Zaterdag 14 januari brengt veel jeugdvoetbal

14 januari 8:00  Zaterdag 14 januari brengt veel jeugdvoetbal op Haagsche Dynamiek. De winterstop is voorbij en we gaan er weer tegenaan. Hoewel de omstandigheden niet geweldig zijn - een regenjas is hard nodig - maken we er een mooie dag vol voetbal van. De DUNO-selectie en DUNO 3 hebben het beter voor elkaar: zij verblijven momenteel in de Spaanse zon om aldaar tegen een balletje te trappen. Regen of niet: veel plezier!meer »

114x gelezen

O o Torremolinos, DUNO-selectie arriveert aan Spaanse kust

13 januari 17:45  Onze DUNO-selectie, stafleden en aanhang zijn vrijdagmorgen 13 januari naar de Spaanse zon vertrokken. Om 05.00 uur verzamelde iedereen op Haagsche Dynamiek, waarna het reisgezelschap per bus naar Schiphol werd gebracht. Omstreeks 13.00 uur arriveerde de gehele delegatie op de luchthaven van Malaga, waar de bus al klaarstond om spelers en staf naar het hotel te brengen. meer »

335x gelezen

25 Gedekte tafels, klaar voor een avond bridge op DUNO

12 januari 6:00  Een impressie van woensdagavond 11 januari 2023, 19.00 uur. Vijfentwintig gedekte tafels die klaarstaan voor de bridgers van deze avond. Honderd mensen die op Haagsche Dynamiek een prima belevenis ervaren en er een mooi samenzijn van maken. Onderdeel van DUNO's activiteiten als Buurthuis van de Toekomst. Deze en andere kaarters zijn wekelijks op onze club actief, met leden van DUNO, wijkbewoners en anderen.meer »

136x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!