Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Algemeen nieuws

Algemeen nieuws

Seizoen zit er officieel op, maar dit gaat er nog wel gebeuren!

18 juni 13:00  Het zit erop. Al onze DUNO-teams (van mini-F en pupillen tot senioren) zijn uitgespeeld. Een voetbalseizoen dat wij gelukkig volledig af hebben kunnen maken. Waarin we hoogte- en dieptepunten beleefden maar voor alles elkaar weer konden zien. En niet getreurd, jullie hoeven ons niet lang te missen. Lees verder voor nog een aantal belangrijke data waar we jou graag terugzien!meer »

272x gelezen

DUNO-TV: Zo kijkt trainer Kenneth Lamens uit naar nieuw seizoen

17 juni 12:30  De DUNO-selectie heeft de eerste sessie in nieuwe samenstelling erop zitten. Op donderdagavond 16 juni kwam de hernieuwde groep bijeen om van trainer Kenneth Lamens en de andere stafleden te horen hoe we het nieuwe seizoen voor ons zien. DUNO-TV was er ook bij en als Kenneth mocht hebben gedacht dat hij niet gefileerd zou worden.... interviewer Ingmar Schilte legt hem het voor na aan de schenen. meer »

297x gelezen

Zo ziet de jonge Cees IJspelder eruit op poster gelijknamig toernooi

16 juni 12:00  Het deelnemersveld van het IM Cees IJspelder toernooi is met de komst van Westlandia (hoofdklasse zondag) bepaald niet minder geworden. We hebben maar direct gezorgd voor een update van de toernooiuitingen, zoals de poster. Met dank aan IngMedia.nl voor ontwerp en uitvoering. Op de poster zien we een jonge uitvoering van Cees IJspelder naar wie het toernooi is vernoemd.meer »

386x gelezen

Alweer uitkijken naar nieuwe seizoen: Publicatiedata indelingen KNVB

16 juni 7:00  Het seizoen zit er vrijwel op en de KNVB heeft inmiddels bekendgemaakt wanneer de indelingen voor de nieuwe competities worden gepubliceerd. Hieronder een overzicht.meer »

191x gelezen

Westlandia vervangt DHC op het I.M. Cees IJspelder toernooi

15 juni 15:45  Er heeft een kleine wijziging plaatsgevonden met betrekking tot het deelnemersveld van het 5e In Memoriam Cees IJspelder toernooi. DHC is helaas verhinderd, en daarvoor in de plaats komt de zondagafdeling van het Naaldwijkse Westlandia. Wij bedanken Jan Ponsen voor zijn snelle schakelen en voor het regelen van een nieuw vervangende elftal. Uiteraard zijn we bijzonder verheugd met de komst van Westlandia.meer »

217x gelezen

D-day overschrijvingen, DUNO vrouwen plek voor nieuwe gezichten

15 juni 7:00  De 15de juni is sinds enige tijd de datum in het amateurvoetbal dat spelers uiterlijk van club kunnen wisselen. We publiceerden eerder de spelregels hierover, ook als je niet vertrekt naar een andere vereniging maar wilt stoppen met voetballen. Hieronder een link naar dat artikel. Voor de DUNO-vrouwen geldt dat er zeker nog plek is voor nieuwe gezichten, lees de oproep hierbij.meer »

206x gelezen

Competitie is klaar, maar DUNO is allesbehalve in slaap gesust

14 juni 7:00  De competitie zit erop, maar dat betekent allerminst dat DUNO in slaap is gesust. Maandagavond 13 juni kwam het bestuur bijeen om terug te blikken en vooruit te kijken en ook deze week is er nog van alles te doen. Zo komen donderdag 16 juni de DUNO-selectiespelers senioren bij elkaar om naar het seizoen 2022-2023 te kijken. Ook zien de leden van DUNO's jubileumcommissie 100 jaar elkaar deze donderdag.meer »

207x gelezen

UPDATE : Lees hier welk team wanneer traint in het nieuwe seizoen op DUNO

10 juni 13:00  We gaan op weg naar de nieuwe voetbaljaargang 2022-2023. Al eerder konden we het overzicht brengen van jeugdleiders, - trainers en klasse-indelingen van de jeugdteams. Nu aandacht voor de trainings-indeling voor alle DUNO-teams in het komende seizoen. Dan weet je alvast waar je aan toe bent. Met dank aan de mensen achter de schermen, zodat dit schema er nu is.meer »

654x gelezen

Sponsoring loopt als een trein, IM Cees IJspelder toernooi komt eraan

7 juni 7:00  Het seizoen loopt nog even door met o.a. het DUNO-jeugdkamp en ook onze slotdag op zaterdag 2 juli en... we zijn tegelijkertijd alweer volop bezig met het nieuwe seizoen. Zo is er een hele DUNO-groep aan de slag met het IM Cees IJspelder toernooi dat dit jaar plaatsheeft op 8, 9, 11 en 13 augustus 2022. Deelnemers komen uit de absolute top uit het Haags amateurvoetbal en daar zijn we trots op!meer »

244x gelezen

ACHTERAF: Mooie winstpartij, DUNO 5 viert als ware het een titel

6 juni 9:00  Het competitieseizoen zit er op! Met een winstpartij voor DUNO 5 die als ware het kampioenschap was behaald werd gevierd. "Best begrijpelijk, aan het einde van een seizoen waar het balletje vaak voor ons aan het einde net de verkeerde kant op viel," aldus onze verslaggever Sjaak na de 2-1 winst op Semper Altius. Ook bij de jeugd was er nog een wedstrijd. DUNO 1 en 2 verloren.meer »

215x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!