Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Algemeen nieuws

Algemeen nieuws

Publicatie van wedstrijdprogramma KNVB is bijzonder moment

Gisteren, 1 augustus 7:00  Je zou het bijna alweer gewoon gaan vinden: de publicatie van een wedstrijdprogramma door de KNVB. Het gebeurde zaterdag 31 juli 2021 en we mogen dat alles bij elkaar toch als een allesbehalve-als-gewoon-ogenblik beschouwen. Want: sinds de oorlog kenden we niet zo'n lange periode dat de voetbalbond geen wedstrijdprogramma's publiceerde. Corona maakte alles anders dan anders.meer »

172x gelezen

IM Cees IJspelder toernooi: Geldige QR-code en legitimatie vereist

31 juli 7:45  Het IM Cees IJspelder toernooi 2021 gaat, net als vorig jaar, een aantal toegangsmaatregelen inhouden. Op dinsdag 10, donderdag 12 en zaterdag 14 augustus worden de wedstrijden gespeeld. We kijken daar erg naar uit. Helaas ontkomen we ook nu niet aan coronavoorschriften. Het betekent dat iedereen die komt een QR-code moet kunnen laten zien. Lees hieronder wat we vragen.meer »

762x gelezen

Cashless betalen op DUNO tijdens IM Cees IJspelder Toernooi

28 juli 7:00  DUNO is alweer enige tijd over op het alleen pinnen voor betalingen in de horeca. Dus tijdens het IM Cees IJspelder Toernooi kun je al jouw consumpties betalen met de pin! Om storingen te voorkomen hebben we bovendien extra 4G ingezet! Het toernooi is op 10, 12 en 14 augustus en kent een imposant deelnemersveld. Houd je tegen die tijd ook aan de coronaregels wanneer je ons toernooi bezoekt.meer »

220x gelezen

DUNO's vraag en aanbod: Profiteer ervan!

25 juli 7:00  Nu we de overgang naar het nieuwe seizoen beleven, is het een goed moment onze rubriek "vraag en aanbod" af te stoffen. Misschien weet je het nog: via onze website en app kun je met andere DUNO'ers spullen ruilen. Een voetbalshirt dat te klein is geworden, een trainingspak dat je nodig hebt... op DUNO's eigen vraag en aanbod kun je ervoor terecht. Maak er gebruik van, van harte aanbevolen!meer »

249x gelezen

Met abonnement toegang tot DUNO's sponsorhome en terras

23 juli 7:00  Het nieuwe seizoen brengt met zich mee dat we ook weer meer gebruik kunnen gaan maken van DUNO's sponsorhome en het bijbehorende terras. Dat is opgeknapt en met veel elan kijken we dan ook uit naar het nieuwe seizoen. Voor iedereen die denkt: dat biedt zeker ook voor mij kansen - er is goed nieuws! Lees hieronder wat je kunt bijdragen aan de club om de zaterdag voor jezelf en vrienden zo nog leuker te maken.meer »

469x gelezen

Rookverbod op DUNO ook tijdens IM Cees IJspelder Toernooi

22 juli 7:00  De gemeente Den Haag heeft bepaald dat alle sportparken vanaf 1 juli 2021 rookvrij moeten zijn. Dat geldt voor zowel alle binnenruimten en kantines als buiten op en rondom de velden. In een toelichting laat de gemeente aan de sportclubs weten dat alle huurovereenkomsten in deze zin zijn aangepast. Alle sportclubs in Den Haag moeten hieraan gaan voldoen. Ook tijdens het IM Cees IJspelder Toernooi is het dus rookvrij, op ons gehele complex.meer »

259x gelezen

ACTIE: Koop je auto bij Zeeuw & Zeeuw en support zo DUNO

21 juli 7:00  Wij zijn natuurlijk niet van de autoverkopen bij DUNO. Maar we zijn er wel mede dankzij en voor onze sponsors. Daarom brengen wij deze opvallende actie onder je aandacht. Als je dan toch overweegt een auto aan te schaffen... Tijdelijke actie : Bij iedere verkochte auto (nieuw, occasion en private lease) doneert Zeeuw & Zeeuw KIA Den Haag of Renault Binkhorst 30 euro aan onze club. Lees het hieronder.meer »

296x gelezen

Statiegeld op plastic flesjes, DUNO is inleverpunt (maar geen geld retour)

20 juli 7:00  Er zijn sinds 1 juli belangrijke zaken veranderd rond de verkoop en het inzamelen van plastic flesjes. Ook sportverenigingen ontkomen er niet aan hier op aan te haken. Het is verplicht extra geld te rekenen bij verkoop. Ook is het de bedoeling dat flesjes retour komen. Hoe dat precies zit lees je hieronder.meer »

293x gelezen

Tussen 15 en 27 jaar? Op 21, 28 juli; 4 en 11 augustus op DUNO zijn!

16 juli 7:00  DUNO komt met jou in beweging! Ben je tussen de 15 en 27 jaar dan kun je samen met organisatoren in ons stadsdeel Loosduinen op vier dagen een mooie belevenis ervaren. Op 21 en 28 juli en 4 en 11 augustus is ons complex Haagsche Dynamiek het spetterend middelpunt van gratis toffe sportactiviteiten. Je leest er alles over op de afgedrukte poster hieronder en via de vermelde link.meer »

285x gelezen

UPDATE: Zo ziet jouw leeftijdsgroep eruit bij de DUNO-jeugd

15 juli 7:00  We gaan op weg naar komend seizoen, ook bij de jeugd van DUNO. Hoogste tijd voor een update van de leeftijdsindelingen, trainingstijden en meer informatie. Lees hieronder wie in welke leeftijdsgroep is ingedeeld en hoe de organisatie eruitziet. Heb je hierover een vraag, dan kun je terecht op het e-mailadres: joeyduno@gmail.com. Alvast veel plezier gewenst komend seizoen en voor nu een fijne vakantie. De jeugdcommissie. meer »

410x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!