Uit den ouden doosch - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Uit den ouden doosch

Uit den ouden doosch

UIT DEN OUDEN DOOSCH: Spandoek voor DUNO jeugdkampioen

25 januari 6:00  De fraaie spandoeken van de DUNO jeugd, afgelopen zaterdag te zien tijdens DUNO tegen PGS/Vogel, kunnen je nauwelijks zijn ontgaan. Mooie steunbetuigingen vol eeuwigheidswaarde. Diezelfde DUNO-jeugd kon er zelf ook heel wat van, voetballen zeg maar. Uit ons archief en nu dit plekje in Uit den Ouden Doosch: spandoeken voor DUNO E5, dat noemde je toen nog zo, uit het kampioensjaar 2009.meer »

158x gelezen

UIT DEN OUDEN DOOSCH: zo voetbalde je voor de oude kantine

23 december 7:00  Dat waren nog eens tijden! Voordat DUNO de nieuwe huisvesting kreeg onder de naam Haagsche Dynamiek, in 2007, was er de oude kantine (met uitbouw). En daar dan weer voor was er de kleinere kantine, dan nog zonder uitbouw met o.a. een bestuurskamer en nieuwe toiletgroep. Die heel oude kantine dus aan de Mgr. Nolenslaan zag er zo uit, met dank aan ons DUNO-archief, en het voetballen tegen die achtergrond ging zo dus.meer »

229x gelezen

UIT DEN OUDEN DOOSCH: Zo ging de kantine plat en dit bord stond er

16 december 7:00  Weer even tijd voor wat foto's in onze rubriek Uit den Ouden Doosch. Ditmaal beelden uit de periode voordat ons complex werd herbouwd, de nieuwe huiskamer openden we in 2007. Maar daar ging dus wel wat aan vooraf. Zo ging de oude kantine plat en dit bord kwam er al snel te staan. Het was even doorbijten maar het vervolg was prachtige nieuwbouw, met ook ruimte voor partners 2Samen en Sanquin Bloedbank.meer »

202x gelezen

UIT DEN OUDEN DOOSCH: Toch hoofdveld dankzij damwand

30 november 7:00  Wie weet hier nog van? De aanleg van de damwand in de sloot langs DUNO veld 1. Dat gebeurde voorafgaand aan de opening van ons nieuwe complex Haagsche Dynamiek in 2007. Waar gebeurd: het gebouw bleek gebouwd op basis van oude metingen en indelingen van de grond en na aanleg bleek dat het veld niet meer ernaast paste... Het kostte even wat, maar een damwand bood uitkomst, zo kon ons eerste veld net wat opschuiven...meer »

168x gelezen

UIT DEN OUDEN DOOSCH: Adrie en Bertus van der Zijden

19 september 7:00  Om deze maandagochtend met een zoete herinnering te beginnen: een Ouden Doosch foto met een gedenkwaardig DUNO-paar. Adrie en Bertus van der Zijden, waar anders dan achter de bar in onze voormalige kantine aan de Mgr. Nolenslaan. Zo stonden ze daar avond aan avond, weekeinde na weekeinde. Helaas zijn beiden niet meer onder ons, maar de gedachten zijn er niet minder fijn om!meer »

257x gelezen

Update! UIT DEN OUDEN DOOSCH: Zo, dat was nog eens een elftal

6 september 7:00  Zo. Dat. Was. Nog. Eens. Een. Eerste. Elftal. De datering kunnen we niet meer exact achterhalen (wie helpt ons?), maar alle DUNO'ers herkennen we nog wel. Een eerste elftal met potentie, waarin Grote Namen bijeenkwamen onder wie Rob Leenheer, Rob Schilte, Nami Atsan en Joop IJspelder. Zonder meer een team dat een plekje verdiend in deze rubriek "Uit den Ouden Doosch". meer »

652x gelezen

UIT DEN OUDEN DOOSCH: 1982, Henk, Hans en Raymond

23 augustus 7:15  Op weg naar 100 jaar DUNO (24 november 1923) komen er steeds meer foto's-van-toen boven water. Dat is fijn! Zeker ook omdat we zo/n foto dan mooi 'ns kunnen gebruiken in onze veelgelezen rubriek "Uit den Ouden Doosch". Ditmaal een plaat met dank aan oud-eerste elftal speler Henk van der Toorn, die zijn afbeelding gemakshalve ook nog van de nodige informatie voorziet.meer »

286x gelezen

UIT DEN OUDEN DOOSCH: Stadsdichter vol lof over DUNO-coryfee Cees

28 juli 7:00  Uit den Ouden Doosch: ditmaal met een gedicht van wijlen Daan de Ligt. Stadsdichter Daan schreef in 2013, toen Cees IJspelder sr. overleed, een prachtig sonnet over deze oud-voetballer en DUNO-trainer. Het plotselinge overlijden van Cees was destijds een schok familie, vrienden, de DUNO-gemeenschap en het (Haagse) voetbal. Met het vijfde IM Cees IJspelder toernooi in het vizier een mooi moment...meer »

433x gelezen

UIT DEN OUDEN DOOS: Coryfeeën DUNO en Die Haghe samen

2 mei 7:30  Soms krijg je een foto toegespeeld die twee hele clubgeschiedenissen samenvat. DUNO'er Remko Hayes wijst ons op bijgaande plaat uit een glansrijk verleden van twee zaterdagteams die elkaar flink in de haren konden vliegen. Maar wat een mooie tijd was het! Op de foto Ton van der Linden (links) van DUNO in duel met de destijds bekende aanvaller van Die Haghe Richard Walther. Een duel der giganten toen onze eerste teams elkaar in de competitie troffen.meer »

392x gelezen

UIT DEN OUDEN DOOSCH: Enige doelman met kramp vind je bij DUNO

11 april 7:00  Je hebt plaatjes en plaatjes. En deze foto vinden we wel bijzonder. Waar op de wereld vind je nou een doelman met kramp? De sluitpost staat gewoonlijk model voor rust, regelmaat en zeker niet voor inspanningen die leiden tot spierkramp... maar bij DUNO was het op een dag wel anders. Op de foto herkennen we doelman Maarten Speets uit een recreatief DUNO-team en Marcel Mansveld die hem helpt.meer »

992x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!