Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Uit den ouden doosch

Uit den ouden doosch

UIT DEN OUDEN DOOSCH: Opgelost! Nu weten we betekenis foto

2 oktober 7:00  De foto die we plaatsten van het DUNO jeugdkamp is terecht. Wij vroegen ons af wie ons meer kon vertellen over bijgaande foto met daarop onder anderen Ton van Zijl en Fred Meere onder de begeleiders. We kregen een fijne reactie van de familie Pop (waarvoor dank!) en als bonus nog extra materiaal. Hieronder prijkt het hele pakket: de foto die voor even een raadsel was en de tekst met bijlagen die we als reactie mochten ontvangen. Opgelost!meer »

265x gelezen

UIT DEN OUDEN DOOSCH: DUNO jeugdkamp, maar ja: wie, waar, wanneer?

19 september 7:00  Wie kan deze foto thuisbrengen? We zijn op DUNO-jeugdkamp en herkennen onder anderen Ton van Zijl en Fred Meere onder de begeleiders. En meer? Wie helpt ons verder? Voor de rubriek Uit den Ouden Doosch heb je natuurlijk het liefst zo compleet mogelijke foto's en beschrijvingen. Reageren kan via de reacties onder dit artikel op Facebook of via de mail aan info@@hsvduno.nl en we zien het graag tegemoet. O ja, en wie weet waar we hier zijn?meer »

416x gelezen

UIT DEN OUDEN DOOSCH: DUNO uit 1964-1965

7 augustus 7:00  Hoogste tijd voor weer een aflevering in onze rubriek "Uit den Ouden Doosch". Ditmaal met dank aan Bert Knoester, deze volger van DUNO stuurde een fraaie foto uit zo ongeveer het seizoen 1964-1965. Broer Gerrit Knoester (linksonder) en neef Nico Taal (rechtsonder) zijn twee van de voetballers op de foto. Bedankt Bert, we voegen de afbeelding toe aan ons steeds rijker wordend archief.meer »

343x gelezen

UIT DEN OUDEN DOOSCH: Clubtenue in alle soorten en maten

29 april 8:45  In vele soorten en maten, en uiteindelijk in de enig juiste uitvoering. Zo kun je de geschiedenis van het DUNO-tenue wel omschrijven. In de oudste vorm is het zwart en ontdek je er al iets van een clublogo op. Gaandeweg duikt het groen-zwart op; in vele gedaanten. In deze aflevering van "Uit den Ouden Doosch" kijken we terug in het verleden van dat tenue. Zoals dat nu in vele vormen nog steeds zichtbaar hangt op Haagscge Dynamiek.meer »

356x gelezen

UIT DEN OUDEN DOOSCH: Kijkduin is de basis voor oogstjaren

6 april 7:00  Aan het begin van het seizoen 2006-2007 keken we verwachtingsvol uit naar wat zou gaan komen. De DUNO-selectie bivakkeerde toen in de voorbereiding - net als de hele vereniging - op ons tijdelijk onderkomen in Kijkduin, op de oude velden van SOA. Een periode waarop we geregeld liefdevol terugkijken, want die krakkemikkige kantine en die velden met bomen eromheen werden alom gewaardeerd.meer »

584x gelezen

UIT DEN OUDEN DOOSCH: Lidmaatschapskaarten van bekenden

21 maart 8:00  Het zijn niet zomaar een paar DUNO'ers die hier voorbijkomen. We herkennen noeste werkers van toen en nu op de lidmaatschapskaarten uit een grijs verleden. De registratie vond destijds wat minder digitaal plaats dan nu en zodoende beschikken we uit het DUNO-archief over deze mooie exemplaren. Van oud-voorzitter Rob Slier en ons aller Bertus van der Zijden, beiden overleden, en van de huidige selectiemanager Jan Ponsen alsmede oud-lid Wim van Oosten.meer »

462x gelezen

UIT DEN OUDEN DOOSCH: 3 gulden per maand contributie

10 maart 8:00  Dat waren nog eens tijden! In deze aflevering van onze serie "Uit den Ouden Doosch" belanden we bij een oud aanmeldingsformulier uit 1968, met contributiebedragen van ƒ 3,00 per maand voor senioren en ƒ 1,50 voor A-B-C-junioren... Waar blijft de tijd? Met dank aan ons lid Jan Morit, nu wat verder wonend uit de regio maar nog altijd betrokken bij de club en vast bezoeker van onze ledenvergadering.meer »

395x gelezen

UIT DEN OUDEN DOOSCH: Rene Beuker en zijn teamgenoten

20 februari 16:00  Het zit zo. Rene Beuker plaatste onlangs deze foto op facebook en ontving al mooie reacties. Deze veelkleurige DUNO-voetballer begon op deze afbeelding zo'n beetje met zijn voetballoopbaan bij onze groen-zwarte club. Samen met herkenbare andere DUNO'ers werd het onder leiding van Martin Römer, ook op de foto, een veelbelovend elftal. Een paar andere namen hebben we al. Wie vult aan in deze aflevering van UIT DEN OUDEN DOOSCH?meer »

498x gelezen

UIT DEN OUDEN DOOSCH: Zo zien onze eerste teams eruit

19 januari 7:00  DUNO heeft heel wat eerste elftallen gekend, zo door de jaren heen. Veel van die recente teams hebben we in foto's gebundeld op onze website en app. Daarom in deze rubriek 'Uit den Ouden Doosch" een terugblik op een rijke historie van onze vlaggenschepen. Van ver terug in de vorige eeuw, tot meer recent. De moeite van het bekijken waard, de helden van toen en recent gebundeld.meer »

600x gelezen

UIT DEN OUDEN DOOSCH: Zinderende finale DUNO's latjeschieten

12 november 7:00  "Wesley Spaans (foto) is de grote winnaar geworden in de finale latjeschieten van dit seizoen. In een zenuwslopende finale liet hij Michael Toet, Jack Donck en Remco van Weeren achter zich." Dat schreven we op 31 mei 2009 en we deden dat vergezeld gaan van een lange lijst van deelnemers in dat seizoen en een verslag van een top-finale! Hieronder kun je alle filmpjes van toen gewoon nog even terugkijken. Mooie DUNO-TV!meer »

412x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!