Wijndaelerweg 9
2554BZ
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3235178

Op deze bloedhete zaterdagmiddag mochten wij op bezoek bij SV Die Haghe VR2 om onze tweede bekerwedstrijd te spelen. Deze tegenstander is een oude bekende van ons, waardoor we ook gelijk wisten dat dit niet alleen door de hitte een lastige wedstrijd zou worden. Ook miste we Ton langs de lijn, maar gelukkig stonden Jeroen, Faith en natuurlijk onze mascotte Frenkie voor ons klaar.

Nog steeds zonder ons eigen tenue, maar wel met een aanzienlijk beter tenue dan vorige week betraden we iets aan de late kant het veld voor de warming-up, waarna het al snel tijd was om af te trappen. Die Haghe VR2 liet gelijk merken dat zij wel zin in de wedstrijd hadden, waardoor wij vooral op onze eigen helft aan het spelen waren. DUNO liet zich echter niet zo snel kennen, want er stond echt een team dat voor elkaar aan het strijden was. Ondanks een paar mooie reddingen van onze keepster Helena en wat goede verdedigende acties van ons hele team scoorde Die Haghe toch 4 keer in de eerste helft.

In de rust werd duidelijk dat we gewoon ons eigen spel moesten gaan spelen en voor elkaar moesten blijven werken. Na wat uitpuffen en bijtanken gingen we weer richting het veld voor de tweede helft om dit plan uit te voeren. In de tweede helft kwamen we wat meer aan ons eigen spel toe en waren we ook wat meer aanwezig op de helft van Die Haghe. De afwerkoefeningen van afgelopen week hebben helaas nog niet zijn vruchten afgeworpen, want het is ons niet gelukt om te scoren deze wedstrijd. Wel wist Die Haghe er nog eentje in te prikken, waardoor de eindstand uitkwam op 5-0 voor Die Haghe.

Jammer genoeg betekende dit voor dus ons eerste verlies, maar we kunnen wel trots zijn op hoe we de hele wedstrijd zijn blijven vechten voor elkaar. Volgende week staat Rijnsburgse Boys VR1 op de planning, waar we hopen toch wel een (of meerdere) goaltjes mee te pakken!