Veteranen van DUNO sluiten eerste helft competitie goed af

Weidedreef 4 /6
2286KT
RIJSWIJK ZH
tel. 070-3940914

Op een drassig, modderig en zwaar veld speelden de veteranen van DUNO hun laatste (competitie) wedstrijd. Al snel bleek dat DUNO niet veel te duchten had van "Semper". Het was dat DUNO (wederom) heel veel kansen nodig had waardoor het nog vrij lang duurde tot de 0-1 op het scorebord gezet kon worden. Uit een afgeslagen corner van Ricky Pronk gaf diezelfde Ricky de bal panklaar voor op het hoofd van Raymond van Spronsen die beheerst inkopte.  De 0-2 viel vlak voor rust, met Raymond nu in de rol van aangever. Een prima voorzet vanaf links werd op "Bep Bakhuis" achtige wijze ingekopt door Mike Veen. Zo nu en dan kwam Semper er gevaarlijk uit met een bal op de lat tot gevolg. Verder had de verdediging van DUNO weinig problemen.

Verkleumd door de aanhoudende regen begon DUNO aan de 2e helft. Door wat slodigheden achterin kwam Semper wat beter uit de startblokken. Al snel viel dan ook de 1-2 na een vrije trap die goed werd ingekopt. Heel even was DUNO de controle kwijt maar de verdediging herpakte zich snel. Na de 1-3 was het Rijswijkse verzet definitief gebroken. Een afgemeten voorzet van de gelegenheids rechtbuiten Eric Heijdt werd door Raymond van Spronsen goed teruggelegd op Ricky Pronk. Ouderwets pegelde hij de bal onhoudbaar achter de uitstekend doelman van Semper. De ene kans na de andere diende zich aan maar helaas brak het vaak aan scherpte, overzicht of bracht de doelman van Semper redding. Ondertussen had de verdediging van DUNO weinig problemen (of had ik dat al gezegd?). Het slotakkoord was voor Ricky Pronk die mocht aanleggen vanaf de 11 meter: 1-4. Zo sluiten de veteranen de 1e helft van de competitie af als koploper. Met slecht 2 verliespunten opgelopen in het uitduel bij 's-Gravenzande. Toeval of niet: daar was de neutrale toeschouwer niet bij aanwezig. A.s. woensdag 20.00 uur de bekerwedstrijd tegen NBSVV uit Nieuw Beijerland. Succes!

Een neutrale toeschouwer

Opstelling: Jeroen Tomeij, Fred de Jong (Jeffrey van Oeveren), Sander Tomeij, Don Snellenberg, Jeffrey Hoenderdos, Ricky Pronk, Wim van Maanen (Eric Heijdt), Marcel Mansveld, Raymond van Spronsen, Mike Veen (Jeffrey van Vliet), José Santos