Mgr. Nolenslaan 9
2555XX
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3685363

Konden de Legends van DUNO de afgelopen wedstrijd nog tevreden zijn met een punt, nu was dat zeker niet het geval. De wedstrijd tegen het stugge Loosduinen verdiende maar 1 winnaar en dat waren de groen/zwarten. Met een op meerdere plaatsen gewijzigd team, was DUNO duidelijk de bovenliggende partij. Loosduinen had echter een uitstekende keeper en helaas ontbrak het DUNO nog wel eens aan overzicht of zuiverheid in de laaste fase. Desondanks kwam DUNO op 1-0. Met een splijtende pass van gelegenheids rechtshalf Eric Heijdt, werd spits Dennis van Boven vrijgezet voor de keeper. Deze omspeelde hij behendig en liet zo de 1-0 aantekenen. Scheidsrechter Piet Pop ging echter mee in de protesten dat hij in de weg stond en zo een speler van Loosduinen belemmerde. Tot ieders verbazing werd het doelpunt dus afgekeurd, jammer dat wij dat in uitwedstrijden nou nooit eens meemaken..... Zo bleef de ruststand 0-0.

De tweede helft gaf een zelfde beeld. DUNO had de bal, Loosduinen verdedigde. Tot veel uitgespeelde mogelijkheden leidde dit echter niet en het was zelfs Loosduinen dat scoorde uit hun enige kans van de wedstrijd: 0-1. DUNO deed er nog een schepje bovenop en werkte hard. Gelukkig was het weer Dennis van Boven die met een flitsende en Romario achtige beweging de bal panklaar legde voor Mike Veen: 1-1. DUNO ging op zoek naar de (verdiende) overwinning. Helaas mocht het niet baten en werd er na 89 minuten (!) afgefloten. Voldoening omdat er hard gewerkt was, telleurstelling over de 2 verloren punten.