2555XX
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3685363

Als ik gemekker wil horen, koop ik wel een geit”
Vol goede moed verzamelde we afgelopen zaterdag weer bij DUNO, wederom een wedstrijd lekker thuis! Het gelijk spel tegen MVV had zijn vruchten afgeworpen iedereen was erop GEBRAND de stijgende lijn door te zetten.

Onder leiding van het, toch langzame ontstane, dynamische duo (Daan en Ton) begonnen we met 14 vrouw sterk aan de warming up. Kelly stond nog even langs de lijn (helende na Ariston), terwijl Kim als extra wissel ingezet kon worden.

De wedstrijd begon wat moeizaam voor ons. Iets waar KSD effectief van profiteerde. Een moeilijk terugspeel bal resulteerde in een hoekschop, deze werd door 11 vrouw zeer matig verdedigd en ingeschoten door onze aanvallende tegenstanders.

De vroege achterstand deed het vuur oplaaien. De opbouw uit de training werd toegepast, we bleven gaan en ons spel werd aanvallender. En toen….
Door een strakke pass brak Julia door, rechtstreeks op de keeper af en… 1-1!
Vlak voor rust volgde ook de 2-1 Sanne van Rhee wist na een mooie aanval de keeper te passeren.

Rust..

De tweede helft ging zeer gelijk op. Beide teams creëerde kansen, maar tot scoren kwam het niet.
De laatste 10 minuten waren zeer stressvol maar na het fluitsignaal trokken wij aan het langste eind.

Beide teams hadden kwaliteit, het ging zeer gelijk op. Wij hebben gewonnen op wilskracht en de rust in het hoofd!

Lieve ladies trots op jullie❤️op naar KMD!