Oude Waalsdorperweg 1
2597AK
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3240328

Na een wedstrijdloze week was het tijd om de competitie te vervolgen. 16 vrouw sterk betraden we het veld. De wedstrijd begon sterk en de kansen kwamen. Halverwege de eerste helft brak Sanne R (teruggekeerd na herhaaldelijk blessureleed) door de verdedigingen en zette zij ons op de 0-1 voorsprong.

Na het doelpunt leken we als team in te zakken. Of dit nu lag aan de onderlinge communicatie, de eerste zonnestralen van het jaar of de goed bevochtigde grasmat... who knows..

Ruststand 0-1

In de tweede helft wisten we ons qua spel te herpakken, echter bleef het tempo matig.
Angelina leek al vroeg de score te verdubbelen, maar het buitenspelsignaal weerhield haar hier kortdurend van. 10 minuten later telde haar 2e van de wedstrijd namelijk wel.

Sabine bepaalde de eindstand door vanuit de verdediging naar voren te dribbelen en de actie 'zakelijk' af te maken.