2676BM
MAASDIJK
tel. 0174-513384

Na twee vrije zaterdagen op een rij was het afgelopen dinsdagavond tijd voor weer eens een
wedstrijd. In die twee weken hebben we een hoop getraind op positiespel met onze nieuwe trainer
Danish en konden al onze brokkenpiloten een beetje rustig aan doen om zo snel mogelijk weer fit te zijn. Op deze koude, regenachtige dinsdagavond was het tijd voor ons om op bezoek te gaan bij
Maasdijk VR2!

Nadat zo’n beetje iedereen te laat was gekomen (dat wordt een flinke boetepot ;) ), was het na de
warming-up tijd om eindelijk weer een potje te voetballen. Helaas zonder coach, maar Kelly was er
om de wissels door te voeren. Dat we een tijd geen wedstrijd gespeeld hadden werd helaas al snel
duidelijk, toen Maasdijk na 5 minuten al op een 1-0 voorsprong kwam. Nog even wakker worden.
Toch bleek het makkelijker om op de training het positiespel door te voeren dan in de wedstrijd, want
we waren de eerste helft vooral zoekend naar ons eigen spel. Een paar mooie acties van onze
voorhoede waren er hier en daar wel, en ons middenveld en de verdediging hebben ook zeker de
nodige meters afgelegd, maar het zat er in de eerste helft gewoon niet in. Doordat we zo zoekend
waren konden de snelle buitenspelers van Maasdijk nog meerdere keren het net vinden, waardoor we met een 4-0 achterstand de rust ingingen.

Na een goede bespreking in de rust en een verandering van 4-3-3 naar 4-4-2 gingen we met frisse moed de tweede helft in: de eerste helft hadden we misschien verloren, maar de tweede helft gingen we alles geven en met z’n allen strijden om ons niet te laten kennen. Dit ging ons gelukkig beter af dan in de eerste helft, want we voetbalden een stuk meer op de helft van Maasdijk. Er waren zelfs nog een paar grote kansen voor ons, maar hier bleek ons grootste probleem weer terug te komen: scoren wil nog niet echt lukken dit seizoen. Wel gaf het ons hoop dat we ons konden herpakken in de tweede helft, en hebben we echt een paar mooie combinaties en aanvallen gezien. Toch vond Maasdijk nog één keer het doel, waardoor we de wedstrijd verloren met 5-0; een lastige avond voor ons.

We hebben niet veel tijd om te balen, want zaterdag staat de volgende tegenstander weer voor ons
klaar; dan is het de beurt aan MVV VR2 om bij ons op bezoek te komen. De eerste helft vergeten we
snel, maar onze strijdlust van de tweede helft nemen we dan zeker mee om hopelijk de punten op