DUNO 2 speelt leerzame oefenwedstrijd

16 augustus 2008 0:00

DUNO 2 speelde een leerzame oefenwedstrijd bij HMSH 2 en won met 5-1.

DUNO 2 speelde bepaald niet de beste wedstrijd in deze voorbereiding. Toch won het elftal zaterdag 16 augustus met 5-1 bij zondag tweedeklasser HMSH 2.

Trainer Johan van Wijngaarden had achteraf zo zijn bedenkingen over het vertoonde spel (zie ook DUNO TV >>>). De DUNO-reserves wilden vooral de bal brengen in plaats van spelen, zodat het fameuze "postbode-voetbal" ontstond. (lees hieronder verder).

DUNO en HMSH in duel om de niet zichtbare bal.

DUNO trad aan met Kevin Rijntjes in het doel (hij had een verrassend sterk optreden) en verder Dennis, Koos, Joey, Rick; Nick, Remco, Jordy; Mitchell, Rico en Brian. Later vielen Erbay, Youri en Richey in. (lees hieronder verder)

Leider Eric Pije is messcherp bij DUNO 2. Hij denkt aan alles.

DUNO kwam al na twee minuten op voorsprong door een doelpunt van Rico, waarna hij een kwartiertje later nog op de paal schoot. Na de gelijkmaker van HMSH zetten Koos (kopbal) en Brian DUNO bij rust op een 3-1 voorsprong. In de laatste vijf minuten van het duel maakten Rico en Erbay er nog 5-1 van. "Al met al een goede les", vond trainer Johan van Wijngaarden.

DUNO 2 traint deze week en gaat dan met de selectie op trainingskamp naar Valkenswaard, waar op zondag de wedstrijd tegen GDA 2 op het programma staat.

Dennis Manschot (links) zet aan om te verdedigen.