DUNO C2 buigt 0-3 achterstand om tot winst

26 oktober 2013 0:00

DUNO C2 4-3 (2-3) BERKEL C2 Voor de wedstrijd werd benadrukt niet zo slap te beginnen als vorige week. Toen won DUNO C2 na een 1-0 achterstand met 1-5 bij Wippolder. Desondanks werd er deze zaterdag wederom slap begonnen, met nu geen 1-0 achterstand tot gevolg maar zelfs een 0-3. Vanaf ongeveer minuut 20 begon DUNO fel op de bal te zitten en het balletje rond te laten gaan i.p.v. voor postbode te spelen of lange halen en het had meteen effect. De 0-3 achterstand was met rust een 2-3 achterstand door twee goede goals van Halit. De eerste na een mooie aanval over rechts, die door Patryk bij de eerste paal niet lekker geraakt werd. De tweede kwam na twee geblokte doelpogingen van Dillen voor de voeten van Halit die niet twijfelde. In de tweede helft ging DUNO door en kwam het snel op 3-3 door wederom Halit die de bal over de keeper wipte, een (weliswaar geen echte) hattrick. DUNO ging vol voor de 4-3 en na al een paar keer gevaarlijk voor de goal van Berkel te zijn gekomen kwam de 4-3 wel. Een goal van Yassin na twee keer goed doorzetten van Halit die hierna het overzicht bewaarde. De laatste tien minuten werd DUNO wat slordiger in balbezit maar Berkel werd niet meer gevaarlijk, wat het eigenlijk de gehele tweede helft niet meer is geweest. Een goede overwinning en ook weer een goede les, op naar de competitie! Rudy