DUNO C2 pakt broodnodige drie punten tegen 's Gravenzande

20 januari 2014 0:00

DUNO C2- FC 's Gravenzande C4 2-1 (2-1)
Na de 6-1 overwinning in de beker vorige week was het deze week weer tijd voor de competitie. Als DUNO C2 nog om het kampioenschap in de vierde klasse mee wilde doen moest het winnen van 's Gravenzande. Dit omdat de wedstrijden tegen HBS, Erasmus en VELO ongelukkig en nipt werden verloren.
DUNO begon sterk aan de wedstrijd en het stond al snel op een 2-0 voorsprong. Goed doorjagen van Patryk zorgde ervoor dat de keeper mis greep na een voorzet van de rechterkant, 1-0. De 2-0 ontstond na een goede actie over rechts van Ravi, die de bal voorgaf. Halit stond bij de tweede paal en legde terug op Casper die met links de 2-0 scoorde. Helaas kwam 's Gravenzande nog voor rust terug tot 2-1 na slap uitverdedigen. Deze totaal onnodige tegengoal zorgde voor een 2-1 ruststand.
In de tweede helft had DUNO last van iets wat wel vaker voorkomt bij de C2. Genoeg kansen om de voorsprong uit te breiden, maar deze niet benutten. Omdat 's Gravenzande eigenlijk niet gevaarlijk meer werd bleef het bij een verdiende 2-1 overwinning wat er voor zorgt dat DUNO weer aansluiting heeft met de top. Volgende week de weer belangrijke wedstrijd tegen en bij HMC.