DUNO C3 in doelpuntrijk duel langs FC Zoetermeer C9

29 september 2013 0:00

Een fraai najaarszonnetje bepaalde vandaag het decor op veld 2, waar de C3 de tot nu toe nog puntloze tegenstander uit Zoetermeer ontmoette. Voorafgaande aan de wedstrijd kon mooi nog even de teamfoto geschoten worden, zodat die ook weer op de website kan. Hoewel DUNO snel op voorsprong kwam werd het vanmiddag zeker geen "appeltje-eitje" voor de mannen van trainers Aad en Rob en leider Toon. Bij Zoetermeer liepen een paar leuke voetballertjes rond en voor we het wisten keek de C3 tegen een 1-2 achterstand aan. Toch stelde DUNO met een paar mooie doelpunten nog voor het rustsignaal van de goed leidende Piet Pop orde op zaken: met 4-2 zochten we de kleedkamer op. Waar de wedstrijd voor rust nog redelijk gelijk op ging, was DUNO in de tweede helft duidelijk de bovenliggende partij. Wel maakten we het onszelf nog onnodig moeilijk door verschillende opgelegde kansen te missen en enkele keren de vrijstaande man over het hoofd te zien. Zoetermeer kwam hierdoor nog even angstig dichtbij, maar uiteindelijk trok DUNO de wedstrijd toch definitief naar zich toe. De einduitslag van 6-3 van deze leuke wedstrijd was dan ook zeker terecht.