DUNO C3 speelt gelijk tegen ODB C2

26 oktober 2013 0:00

Op deze mooie zaterdagochtend traden de jongens van DUNO C3 aan tegen ODB C2. Beide partijen hadden er zin in en al snel ontspon zich een heel spannend duel, waarin DUNO de bovenliggende partij was. De keeper van ODB moest vol aan de bak en voorkwam dat DUNO op voorsprong kwam. En zoals dat gaat in het voetbal kwam ODB op voorsprong. Een mooie counter werd door de spitsen van ODB wel benut. Wat DUNO ook probeerde in de eerste helft wisten ze niet het doel te vinden. En door prima keepen van Timo bleef het bij 0-1 bij rust.

Wij weten niet wat er in de rust in de kleedkamers werd besproken, maar na rust bleek dat DUNO veel scherper uit de kleedkamer was gekomen. Een mooie actie van Rick werd door Leo prima afgemaakt. De stand was gelijk 1-1. De hele tweede helft bleef DUNO proberen om op voorsprong te komen. Dat leek te lukken toen Rick in het strafschopgebied onderuit werd gehaald. Helaas benutte Bilal deze kans niet. Beide teams bleven sportief, op een klein incident na, en gingen met een gelijkspel van de mat.