MF1, wat een strijd van deze (jonge)mannen

1 november 2008 0:00

Vredenburch MF1 - Duno MF1 uitslag 8 - 29 (2 - 16)
1ste helft: In de eerste minuut van de wedstrijd wordt er direct aangevallen, waaruit in de tweede minuut het eerste goal al door AJ wordt gescoord. Hierna komt al snel nummer twee en na een top voorzet van Stefan schiet AJ doelpunt drie erin. Wessel en Kai moeten gedacht hebben "dat kan ik ook" dus voordat ik het op kon schrijven waren doelpunt vier en vijf waren ook alweer gemaakt. We gaan de rust in met 0-13……
Op het andere veld verloopt de wedstrijd iets moeizamer, maar zijn de teams goed aan elkaar gewaagd. De vrije trap van Alexe gaat helaas mis, maar nog geen minuut daarna weet hij toch het eerste doelpunt te maken. Ook Hazar pikt zijn goaltje mee, door een mooi schot te geven vanaf de zijlijn met buitenkant voet. Na twee doelpunten tegen te krijgen schiet Alexe nog voor de rust de stand naar 2-3.
2de helft: Na een teamwissel aan de kant van Vredenburch gaan we de tweede helft in. Deze begint hetzelfde als in de eerste helft. Binnen twee minuten scoort Kai weer, maar dan komt Vredenburch. 1ste, 2de en 3de doelpunt. Ze hebben het nu toch iets moeilijker dan in de eerste helft, maar laten zeker de kop niet hangen. Door de verdediging van Wessel en Stefan en na goed samenspel van AJ en Kai zijn er nog veel doelpunten gescoord. Wessel sluit de wedstrijd af met goal nummer 21! Eindstand: 5-21
Op het andere veld begint de tweede helft ook weer met een aanval van Duno, waar een doelpunt van Erron uitkomt. Ook Justin laat zien dat hij z'n mannetje staat en werkt goed mee in de verdediging. Na een val van Alexe net voor de rust, is hij toch weer teruggekomen in de wedstrijd, en hoe….. Ook nu weer is er goed overzicht en maken zowel Alexe, Hazar als Erron een goal. Vredenburch sluit de wedstrijd af met een mooi doelpunt, maar de eindstand blijft toch in ons voordeel. Eindstand: 3-8
Eindstand: 8-29
Wat kunnen we trots zijn op onze "mannen", ze hebben super goed gespeeld. En een compliment voor de ouders van de MF1 langs de zijlijn die onze kids zo hebben aangemoedigd!