F1 begint spannend en eindigt matig

8 november 2008 0:00

Steve de Jong

DUNO F1 - Laakkwartier F1 uitslag 3 -0
Vandaag moest Duno F1 tegen Laakkwartier F1 de wedstrijd speelde in het begin veel op het middenveld af. Het duurde even voordat we de eerste kans kregen. Naarmate de wedstrijd voorderde ging duno meer vooruit voetballen, er moest vandaag om elke bal gevochten worden dit kwam omdat laakwartier vocht voor elke meter. Het ging steeds beter en het was Wesley met een mooie pass op Danny die de 1-0 kon scoren. Maar Laakkwartier gaf niet op en kreeg via een mooie aanval de kans op 1-1 maar hij kaatste via de lat uit het doel. Het was danny die na het afpakken van de bal op het middenveld en via een afstand schot de verdiende 2-0 binnen schoot.Het was nog voor de rust dat Wesley in stelling gebracht werd en de 3-0 scoorde. In de rust werd een limonade gedronken, na de rust gingen duno op weg naar meer doelpunten, maar het was laakkwartier die bleef vechten voor elke meter. De wedstrijd speelde steeds vaker op het middenveld af en duno kon niet veel kansen meer creeren zo ging de wedstrijd langzaam naar het einde en bleef de stand op 3-0.
Dit is weer de zevende wedstrijd en er zijn 6 gewonnen en 1 gelijk, woensdag moeten we tegen Polanen dit team speelt ook in de 1e Klasse. Het zal weer een leerzame wedstrijd worden waar jullie elkaar nodig hebben om tot een goed resultaat te komen.
En we gaan volgende week zaterdag naar delft concordia.