F1 in ijzige kou tegen RKDEO

22 november 2008 0:00

RKDEO F2 - DUNO F1 uitslag 0 - 6
Zaterdagmorgen 9 uur in de ijzige kou tegen RKDEO F2, hagel en zon wisselden elkaar af maar dit hindere onze jongens niet, gelijk vanaf de 1e minuut stonden ze op scherp er zich van bewust zijnde dat als we blijven winnen, wealles in eigen hand hebben.Dit was een wedstrijd die ging volgens het boekje daar bedoel ik mee dat de inzet en het samenspel heel erg goed was. Zodra de tegenstander in balbezit was zaten onze jongers er direct bovenop en door deze tomeloze inzet heeft RKDEO niet 1 echte kans gekregen. De achterhoede stond als een huis Esan, Enrique en Padmor hadden hun tegenstanders perfect onder controle en elke aanval van RKDEO werd onschadelijk gemaakt. Timon en Danny regeerden over het middenveld en hierdoor werd onze voorhoede Wesley, Rick en Tony in stelling gebracht om de keeper van RKDEO een hele drukke ochtend te bezorgen. Over een keeper gesproken, Damian in 40 minuten heb je 3 x mogen uitschieten en dat deed nog pijn aan je voeten ook om dat je tenen bevroren waren, het valt niet mee zeker in deze kou om om niets te doen te hebben bewondering hiervoor. Uiteindelijk hebben jullie de wedstijd overtuigend met ik dacht 6-0 gewonnen, je ziet door inzet en samenwerking zijn jullie voor iedere tegenstander een zware dobber. Zelfs de ouders van de tegenpartij spraken vol bewondering over de F1 van Duno, er was een moeder van een van de jongens die vertwijfeld vroeg mogen we alsjeblieft 1 keer scoren. Neen.
Wanneer jullie tegen de komende tegenstanders Dsvp en Wippolder de zelfde inzet en samenwerking tonen als tegen RKDEO zie ik het resultaat positief tegemoed, maar denk erom jullie zijn er nog niet het spel is pas gespeeld als het laatste fluitsignaal heeft geklonken.