DUNO E1 verliest nipt

12 november 2011 0:00

GDA E1 - DUNO E1 1-0 Ik weet even niet hoe te beginnen. Ik ben heel erg blij en trots op jullie gezien het spel vandaag. Aan de andere kant heb ik de pe erin dat we niet hebben kunnen scoren uit de vele kansen die we hebben gehad.We hadden in de beker verloren van deze jongens met 6-1. In deze wedstrijd hadden we gezien dat de kracht van deze jongens was het harde schieten van de fysiek sterke aanvoerder. Wij van DUNO hebben wel een beetje lef dus de twee kleinste van ons kregen de taak dat schieten te voorkomen. DUNO begon heel sterk en al snel bleek dat wij de beter spelende ploeg waren. GDA kwam er niet aan te pas en in de eerste 10 minuten telde ik al drie hele grote kansen tegen GDA nul. Het goede en mooie was dat er ook kansen gecreëerd werden door goed combineren van ons. Het is dan ook jammer dat uit een schot uit het niets de goal valt voor GDA. Een hard schot die via binnenkant paal het doel in gaat. Nu komt jullie mentaliteit aan de orde. Niet bij de pakken neer zitten maar mouwen op stropen en vol aan de bak. GDA heeft dan ook de hele tweede helft achter ons aan lopen rennen want wij waren gewoon veelste goed vandaag. Ik ga de vele kansen die we vandaag niet hebben omgezet in een doelpunt maar heel snel vergeten. Wat ik wel ga onthouden is het soms zeer leuke veldspel wat we hebben laten zien. Onze winst partijen gaan nog wel komen. Ik zie ons stappen maken en steeds een beter team worden. Als we met zijn allen zo blijven werken en goed trainen gaan we nog mooie wedstrijden spelen en dan gaat de winst wel naar ons. Niet vergeten!!!!!!!!!!!!!Maandag avond pannenkoeken eten na de training. Deze worden gemaakt door Chef koks Dennis en David (hoop niet dat David alle pannenkoeken zelf op eet).Voor woensdag de wedstrijd negen tegen negen bij GDA. Harry