E3 laat topwedstrijd zien

1 november 2008 0:00

Duno E3 - Die Hage E4 Uitslag 5 - 3
Het is een grijze vochtige Zaterdagochtend met mooi voetbalweer en onze jongens hebben er reuze veel zin. In de eerste minuut werd het al 1 - 0 door Sven die na een pass van Amit met een prachtig afstandschot de keeper van Die Haghe verraste. Na een kleine 7 minuten spelen kwam er nog een kans maar daar wilde de bal het net niet raken. Onze aanvallende instelling met veel spelers op de helft van de tegenstander veroorzaakte een volkomen verdiende tegengoal van Die Haghe en de wedstrijd lag weer helemaal open en zo gingen we ook de rust in.
De tweede helft was er een om niet snel te vergeten. De beuk ging erin en al snel was de 2 - 1 een feit. Dit keer door Amit die na een enorme solo vanaf het middenveld richting de linkercornervlag en weer terug naar binnen de 2 - 1 aantekenende ( Maradonna zou er jaloers op geweest zijn). Glen bracht de score op 3-1 en Die Hage kwam sterk terug en maakte verdiend de 3-2. Onze jongens knokten voor iedere meter en ook de aanvallers liepen zich een ongeluk om mee verdedigen. Aan het einde van de tweede helft schoot Ruben vanuit een corner precies op het hoofd van Sven die onder luid gejuich van het steeds groter wordende publiek de bal tegen het net kopte 4 - 2. Vervolgens maakte Die Haghe 4 - 3 en Ruben besliste de wedstrijd door de 5 - 3 te scoren.
Het was een echte spannende verdiend gewonnen wedstrijd met een sportieve tegenstander, meer dan enthousiast publiek en een team dat strijdlust en doorzettingsvermogen toonde.