Alles DUNO E3 dat de klok slaat

7 december 2013 0:00

DUNO E3-Escamp E2 7-1 (4-1), 7 december 2013

Na de voetbaldemonstratie van vorige week was het deze zaterdag Escamp dat op het programma stond. Het was een vroegertje deze keer want onze jongens moesten om 08.30 op het veld staan (verzamelen). Escamp begon scherp aan de wedstrijd en de eerste aanval was direct prijs: 0-1
Dit was ook gelijk het laatste wapenfeit van Escamp want hierna was alles DUNO dat de klok sloeg. Mooie aanvallen, soms afgewisseld met wat slordigheden.... Niels die weergaloos de hele rechterkant bestreek terwijl Lars hetzelfde aan de linkerkant deed. Quinten werd vaak goed bediend maar was de eerste helft soms wat ongelukkig in de afwerking. De verdediging stond als een huis en ons middenveld was heer en meester. Rust 4-1 door goals van Niels, Quinten, Mark en weer Niels. Na rust een onveranderd spelbeeld met weer veel kansen voor DUNO. De keeper van Escamp wist veel afstandschoten tegen te houden. Onze keeper Tijs hield ook een paar knappe ballen......Spits Quinten was na rust nog 3x succesvol met een knappe sliding, een intikkertje na een mooie rush van Niels en een afstandschot. Mannen, super gespeeld en hard gewerkt voor en met elkaar !!