E3 komt terug en wint verdiend

8 november 2008 0:00

Erasmus E3- HSV DUNO E3 uitslag 2 - 4 (2 - 0)
Zaterdag 8 november speelde E3 een wedstrijd die we niet snel zullen vergeten. De gretigheid straalde van de spelers af, bijna allemaal vroeg naar bed gegaan, maar ook van de ouders. Binnen een minuut ging er al een rondje koffie doorheen, dat was een goed teken hoopten we! Niets bleek minder waar, binnen de kortste keren keken we tegen een achterstand aan. De tegenstander liep zelfs uit naar een 2-0 voorsprong. Onze kanjers lieten zich niet uit het veld slaan en bleven gewoon goed gecombineerd voetballen. Het was echter de keeper BOB, die de voorsprong voor Erasmus wist te behouden met een aantal sublieme reddingen. Na de rust kwamen hoge verwachtingen dan toch uit. Met vloeiende combinaties speelden de Duno boys de verdediging van Erasmus kapot. Eerst was het Brian die de keeper met een bekeken schuiver in de hoek verschalkte. Zo we hadden nu in ieder geval de smaak van het scoren weer in de schoenen. Na twee beauty's van spits Sven, waaronder een van grote afstand, kwamen wij op verdiende voorsprong . De bunker van Erasmus liet toen nog een keer de lat trillen door een keiharde vrije trap. Niets stond een overwinning meer in de weg. Vlak voor tijd was het moment van Brian. De laatste weken stond hij vaak te dromen in het veld, was het de komst van Sinterklaas? Nee, hij liep waarschijnlijk te dromen van een prachtig doelpunt dat hij zou gaan maken op 8 november. Na een vloeiende combinatie waarbij alle spelers zo'n beetje de bal raakten, kwam de bal voor Brian's befaamde linker. Hij schoot de bal onberispelijk in de kruising.
Zo weer 3 punten en allemaal heel goed gespeeld. Volgende week op eigen veld, zeker weer een overwinning. Hetwas nog lang onrustig op de Erasmusweg nummer '30'