DUNO D1 krijgt compliment van Harry na dikke winst op Loosduinen

30 november 2013 0:00

Loosduinen D1 - DUNO D1 0-4

Vandaag tegen Loosduinen. Zij hadden nog geen punten.
Tijdens de wedstrijdbespreking aan gegeven dat dit de moeilijkste wedstrijden zijn. Onderschatting ligt op de loer.
Aangegeven dat we net zo de wedstrijd in moesten gaan zoals tegen VCS. Vooruit verdedigen zodat Loosduinen niet de tijd kreeg om te voetballen. Nu dat heeft Loosduinen geweten. In de eerste helft hebben we ze helemaal vast gezet .Hierdoor konden zij geen moment in de wedstrijd komen. Doelpunten konden dan ook niet uitblijven. In de tiende minuut zette Joey goed door en kwam de bal bij Yoeri die hem schitterend de goal in krulde. 1-0. DUNO voerde van af dit moment de druk nog verder op en in de 24 minuut ging Damien op links langs zijn mannetje. De bal kwam bij Luke terecht die eerst zelf nog probeerde zijn ex die overigs goed stond te keepen te verschalken. Dit lukte niet maar wel kreeg hij de bal terug en kon hem nu op Bradley spelen die hem knap in schoot. 2-0.
In de 29 minuut kwam de 3-0. Een pas van Joey op de op snelheid zijnde Jeremy die hem beheerst onder de keepster doorschoof. Een 3-0 ruststand en dit was dik verdiend.
De tweede helft ging de vermoeidheid mee spelen waardoor ons voetbal wat slordiger werd. Toch kon Loosduinen het ons niet moeilijk maken. In de 38 minuut maakte Bradley op aangeven van Marciano de 4-0 en de wedstrijd was helemaal gespeeld. Zonder in problemen te komen hebben we wedstrijd uitgespeeld.

Mannen vrouwen een heel goede eerste helft gevolgd door een iets mindere tweede helft. Wel de nul gehouden dus hebben we de concentratie goed behouden. Een compliment voor het hele team.

Ouders die nog niet voor het kerstdiner hebben betaald graag dit maandag even doen. We zijn al druk bezig en ik denk dat jullie weer verrast zullen zijn.