DUNO D2 behaalt ongelukkige vierde plaats bij Semper Altius

19 mei 2013 0:00

Als je in vier wedstrijden er maar eentje van het enorme aantal kansen weet te verzilveren eindig je helaas niet bovenaan in je poule. Dat overkwam de D2 gisteren bij het spannende toernooi bij Semper Altius. De eerste wedstrijd tegen Semper Altius speelde zich vrijwel volledig op de helft van de tegenstander af, maar een ongelukkige situatie in de laatste minuut bracht toch de 0-1. Dat leek enigszins te worden rechtgezet in de volgende wedstrijd tegen FC 's Gravenzande, die een zuinige 1-0 winst opleverde. Tegen De Ster ging het kansenfestival door, maar op soms miraculeuze wijze kwam DUNO ondanks het enorme overwicht ook hier niet tot scoren: een zeer teleurstellende 0-0.Het echte geloof zat er in de laatste wedstrijd tegenlatere poulewinnaar dan ook niet meer in; ook hier was DUNO de bovenliggende partij, maar leiddehet enige verdwaalde schot van SVH op doel tot de 0-1.
Een ongelukkiger verloop quauitslagen was haast niet denkbaar. Een gedeelde 4e plaats in de poule was op dit toernooi dan ook het nogal schamele eindresultaat. Ook hier leren we weer van, het veldspel was immersgoed verzorgd,wegaven nauwelijks kansen weg en wisten de wedstrijden grotendeels te domineren. Iets minder vaak buitenspel staan en wat meer scherpte in de afrondinghelpen hier ongetwijfeld bij. Datjullie het wel degelijk kunnenbleek afgelopen week, toen we er tegen tegen de koploper inonze competitie gewoon zeven inschoten !