D2: Eindelijk daar was ie dan. De OVERWINNING

6 november 2011 0:00

DUNO D2 - VUC D3 6-2 ( 3-1)
Na wat heen en weer "geschop" van beide partijen, was het VUC die het eerst op het doel schoot na foutief uit verdedigen. Na ongeveer een minuut of 10 was er de counter die onze spits alleen voor de keeper zette. De goallie redde in eerste instantie de bal maar in de rebound werd er alert
gereageerd door onze spits en deze scoorde met een fraai schot de 1-0.

VUC drong aan. Kreeg een aantal een aantal corners op rij. Weer slecht gedekt 1 - 1 a la van Basten(jullie moeten bij de tegenstander gaan staan en mee springen als hij de lucht ingaat). We lieten ons dit keer niet weg spelen. Sterker nog we gingen beter spelen.Op de helft van de tegenstander gingen we voetballen.Op z'n cruiffiaans gezegd als wij in balbezit zijn kunnen hun niet scoren.Na een shot van onze middenvelder werd er een handsbal geconstateerd door de refereee... PENALTIE

Aanloop, op de lat, maar door oplettendheid maakten we de 2-1. Dit gaf ons vleugels. VUC kwam er niet aan te pas. Weer zo'n verwoestend schot van onze gelegenheids middevelder lat, paal GOAL 3-1. Met deze stand gingen we de rust in.Ik wil jullie wel even melden als jullie meer overspelen dan zit er meer in.
De 4-1 vond ik persoonlijk de mooiste. Er werd van achteruit gevoetbald zo naar het andere doel, bijna iedereen had de bal geraakt. (dit is spel vreugde iedereen de bal gunnen ) VUC verwaarloosde zijn verdediging en we liepen verder uit naar 5-1 en 6-1. Het laaste wapenfeit kwam van VUC 6-2. Jullie zien toch ook wel in, dat het met hard werken en oplettendheid dat er veel meer in zit. De andere wedstrijden werden we pas wakker als we met 2 of 3 nul achter stonden. Dan loop je achter de feiten aan.