DUNO D2 wint verdiend van HBS (met foto's)

19 januari 2014 0:00

In de eerste competitiewedstrijd na de winterstop mocht DUNO D2 het opnemen tegen de mannen van HBS D5. Hoewel het een drukke tijd is, met veel open dagen van middelbare scholen, verscheen DUNO toch op volle sterkte aan de aftrap. Het thuisteam trok al snel het initiatief in de wedstrijd naar zich toe. Dat leidde tot een verdiende 2-0 voorsprong bij rust, waarbij vooral het tweede doelpunt het aanzien meer dan waard was.

De tegenstander oogde in de tweede helft wat timide en onder de indruk, maar DUNO verzuimde de voorsprong verder uit te bouwen naar ruimere cijfers. Het was soms net even een stapje of beweginkje teveel en de vrijstaande man/vrouw werd regelmatig over het hoofd gezien. Via toch weer een mooie aanval over veel schijven en een treffer uit een moeilijke hoek werd de D2-winst definitief veilig gesteld. Door geknoei achterin moest DUNO uiteindelijk toch nog een strafschop en tegendoelpunt incasseren. Een beetje loon naar werken voor het ijverige HBS, maar de 3 punten bleven met een einduitslag van 4-1 verdiend aan de Mgr. Nolenslaan.