Duno D2 verslaat Scheveningen D3 met 4-0

19 oktober 2013 0:00

Omdat eerder enkele wedstrijden waren afgelast, was het vandaag inhalen geblazen in de bekerpoule. SVV Scheveningen was daarbij vandaag de tegenstander. DUNO probeerde direct druk te zetten op de helft van de Scheveningers, maar deze boden fel tegenspel en gaven zich niet zomaar gewonnen. Toch moest men even voor de rust capituleren voor een schot van Marciano, zodat we met een 1-0 voorsprong aan de limonade gingen.
De tweede helft speelde zich ook voornamelijk op de Scheveningse helft af. DUNO moest op zijn tellen blijven passen, want de tegenstander kwam er soms met snelle tegenaanvallen uit. Evenals in eerdere wedstrijden kwam DUNO in de tweede helft echter wat makkelijker tot scoren dan in de eerste. Toen Scheveningen ook nog een -terecht toegekende- strafschop hoog over schoot betekende dit het breekpunt en was de wedstrijd feitelijk gelopen. DUNO liep uiteindelijk uit naar wat ze vroeger een "regelmatige" overwinning noemden, Damian, Marciano en Sadi waren hierbij trefzeker.
Met een dik verdiende 4-0 winst kon de D2 zodoende met een goed gevoel aan de herfstvakantie beginnen.