Jarige Tessa (DUNO D3) schiet penalty er goed in

20 oktober 2013 0:00

Vredenburch D6 - DUNO D3 4 - 2 We moesten vandaag om 14.30 spelen tegen Vredenburch D6. Onze trainer Robert was er niet, en de leiding werd overgenomen door de vaders van Rick en Erik. Hoe we het voor elkaar kregen weet ik niet, maar binnen vijf minuten kregen wij een penalty tegen: 1-0 voor de tegen partij. Maar we lieten ons niet op de kop zitten en ongeveer 10 minuten later werd het door Kim of Amber (die kwamen ons helpen omdat we twee jongens misten, vanwege vakantie) 1-1. Na een doorbraak van de tegen partij werd het 2-1, toen werd het pauze. Na de pauze ging DUNO op zoek naar de gelijk maker, maar een iets te opvallende handsbal, zorgde ervoor dat wij weer een penalty tegen kregen, ook deze ging erin, dus 3-1. Hierna volgde een hoekschop, en via een gekke klutsbal ging de bal erin dus 4-1. Maar we lieten de moed niet zakken en speelde goed verder, totdat wij een penalty meekregen, deze werd genomen door de jarige Tessa en de bal ging erin, dus einduitslag 4-2. Jongens en meisjes jullie hebben goed gespeeld en de tegenstander had het vaak moeilijk met ons, zo doorgaan en de overwinning komt vanzelf. Het spel is in stijgende lijn, ga zo door. Groetjes Evelien en Richard