DUNO 1 verliest oefenduel tegen Quintus met nipt verschil: 1-2

20 januari 2018 0:00

In een eerste helft waarin DUNO 1 lange tijd uitvoerde wat trainer Benjamin van der Zwan had gevraagd, kwam ons eerste elftal op een 1-0 voorsprong tegen vierdeklasser Quintus. Gabriël Tillema scoorde voor DUNO. De Westlandse ploeg egaliseerde vlak voor rust uit een vrije trap. Een kwartier voor tijd werd het 1-2 in het voordeel van de gasten, een stand waarmee het oefenduel op zaterdag 20 januari de boeken in ging. Voor Quintus scoorde Bram Damen beide goals.

Komende dinsdag ontvangt DUNO 1 derdeklasser Monster in een oefenwedstrijd, aanvang 20.30 uur. LEES OOK: Update oefenduels DUNO 1, 2 en Onder-23-jaar Komende zaterdag begint voor ons eerste weer de competitie. Met een uitwedstrijd die gelijk een kraker is: bij buurtgenoot RAS.